Αποστολέας Θέμα: πουκετ-μαρτιος 2010  (Αναγνώστηκε 5734 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος cocos

• **
  • Φύλο: Άντρας
  • Αγαπώ και εγώ την Τα'ι'λάνδη!!!
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 5.0.375.126 Chrome 5.0.375.126
    • Ag. Paraskevi
πουκετ-μαρτιος 2010
« στις: Αυγούστου 19, 2010, 17:01:22 μμ »
καλησπερα σε ολους κ ολες.ηθελα να μοιραστω κ εγω μαζι σας την αναλαμπη που εφαγα κ αποφασισα να επισκεφτω αυτην την παραδεισενια χωρα κ μαζι με αυτο και ολο το πακετο! :)
ειμαι στη δουλεια,μονος μου,διαβαζω ενα βιβλιο ψυχολογειας κα αναρωτιεμαι τι ειναι αυτο που θα ηθελα πραγματικα να κανω αφηνοντας ο,τι ανασφαλεια στην ακρη.η δουλεια μου τυχαινει να ειναι στον αερολθμενα αθηνων κ ετσι επιρεαστηκα κ λιγο απο αυτο.εωλεπα τα αεροπλανα κ ηθελα να πεταξω.ειχα ακουσει παλιοτερα οτι στην ταθλανδη ειναι φτηνα,εχει ωραιες γυναικες,ςραιες παραλιες,...1 το κρατουμενο!2,επειδη δεν εχω τη δυνατοτητα να ταξιδεβω συχνα μου φανηκε καλη ιδεα επησεις το οτι ειναι πολυωρη πτηση κ θα την ευχαριστηθω!3,μου αρεσει πολυ το μωβ χρωμα συνεπως κ το χρωμα της ται κ επησεις μου αρεσουν πολυ οι ασιατισες! ;D
οπως καταλαβαινετε μου φανταζε ενα ονειρο πριν ακομα αγορασω τα εισιτηρια φανταστειτε τι επαθα μετα..!ειναι απο τις ελαχιστες φορες που η πραγματικοτητα ειναι ακομη πιο τελεια απο τη φαντασια κ τα ονειρα που κανουμε.δεν μπορω να το εξηγησω,λες κ κατι μεγαλυτερο απο μενα αποφασισε οτι η πορεια μου θα ειναι αφτη!
ο ερωτας με ολα εκει ειναι τεραστειος!πιστεβω με νιωθει ο καθε ενας!αχχχχ τι να πρωτοθυμηθω???δεν εχω λογια.πιστεβω να με καταλαωαινετε.αγαπησα αφτο το μερος,τουσ ανθρωπους,τη φιλοσοφια τους,τη θρησκια τους,τα υπεροχα μερη,τα φαγητα τους,τη φιλοξενεια τους....ητανε το κατι αλλο!μου εχουνε λειψει ολα!οπως καταλαβαινετε ομως απο τη στιγμη που γυπησα,μη σας πω πριν καν γυρησω ακομα,αρχισα να προγραμματιζω ηδη το επομενο ταξιδι,προς ταυλανδη φυσικα!  ;)
κ ενα μεγαλο δωρο ηταν που με το που γυρισα ακουσα για αυτο το φορουμ! σας ευχαριστω ολους για τον χρονο σας για τη διαθεση σας,για την εμπειρεια σας κ για την προθυμια σας!χαρηκα πραγματικα πολυ!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Taxidiwtis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Ubi bene, ibi patria...
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 5.0.375.126 Chrome 5.0.375.126
    • Audiolabs
Απ: πουκετ-μαρτιος 2010
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 19, 2010, 18:29:13 μμ »
καλησπερα σε ολους κ ολες.ηθελα να μοιραστω κ εγω μαζι σας την αναλαμπη που εφαγα κ αποφασισα να επισκεφτω αυτην την παραδεισενια χωρα κ μαζι με αυτο και ολο το πακετο! :)
ειμαι στη δουλεια,μονος μου,διαβαζω ενα βιβλιο ψυχολογειας κα αναρωτιεμαι τι ειναι αυτο που θα ηθελα πραγματικα να κανω αφηνοντας ο,τι ανασφαλεια στην ακρη.η δουλεια μου τυχαινει να ειναι στον αερολθμενα αθηνων κ ετσι επιρεαστηκα κ λιγο απο αυτο.εωλεπα τα αεροπλανα κ ηθελα να πεταξω.ειχα ακουσει παλιοτερα οτι στην ταθλανδη ειναι φτηνα,εχει ωραιες γυναικες,ςραιες παραλιες,...1 το κρατουμενο!2,επειδη δεν εχω τη δυνατοτητα να ταξιδεβω συχνα μου φανηκε καλη ιδεα επησεις το οτι ειναι πολυωρη πτηση κ θα την ευχαριστηθω!3,μου αρεσει πολυ το μωβ χρωμα συνεπως κ το χρωμα της ται κ επησεις μου αρεσουν πολυ οι ασιατισες! ;D
οπως καταλαβαινετε μου φανταζε ενα ονειρο πριν ακομα αγορασω τα εισιτηρια φανταστειτε τι επαθα μετα..!ειναι απο τις ελαχιστες φορες που η πραγματικοτητα ειναι ακομη πιο τελεια απο τη φαντασια κ τα ονειρα που κανουμε.δεν μπορω να το εξηγησω,λες κ κατι μεγαλυτερο απο μενα αποφασισε οτι η πορεια μου θα ειναι αφτη!
ο ερωτας με ολα εκει ειναι τεραστειος!πιστεβω με νιωθει ο καθε ενας!αχχχχ τι να πρωτοθυμηθω???δεν εχω λογια.πιστεβω να με καταλαωαινετε.αγαπησα αφτο το μερος,τουσ ανθρωπους,τη φιλοσοφια τους,τη θρησκια τους,τα υπεροχα μερη,τα φαγητα τους,τη φιλοξενεια τους....ητανε το κατι αλλο!μου εχουνε λειψει ολα!οπως καταλαβαινετε ομως απο τη στιγμη που γυπησα,μη σας πω πριν καν γυρησω ακομα,αρχισα να προγραμματιζω ηδη το επομενο ταξιδι,προς ταυλανδη φυσικα!  ;)
κ ενα μεγαλο δωρο ηταν που με το που γυρισα ακουσα για αυτο το φορουμ! σας ευχαριστω ολους για τον χρονο σας για τη διαθεση σας,για την εμπειρεια σας κ για την προθυμια σας!χαρηκα πραγματικα πολυ!!!!!

Πιστευεις να σε καταλαβαινουμε?

Για αυτο το λογο ειμαστε μαζεμενοι ολοι εδω φιλε Cocos!! επειδη σε καταλαβαινουμε.....  :)

Αποσυνδεδεμένος cocos

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 5.0.375.127 Chrome 5.0.375.127
    • Ag. Paraskevi
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 20, 2010, 21:20:04 μμ »
είμαι σίγουρος!!!!!καλή συνέχεια σε ό,τι κ αν κάνετε όλοι σας!!!!!συνεχίζω να είμαι μέλος μέχρι ανωτέρας!! κ το καλύτερο?έμαθα για το φόρουμ από έναν κουρέα στην καλιθέα.στον βασίλη!κάποιος άλλος ταυλανδόπληκτος,μέλος του φόρουμ του είχε πει την εμπειρεία του σαν κ εμένα κ μόλις του είπα για ταυλανδη κ τα συναφή μου λέει για ψάξε για thai.gr... :) κ έτσι σας βρήκα..!

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.6.8 Firefox 3.6.8
    • Thailand
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 21, 2010, 00:53:34 πμ »
είμαι σίγουρος!!!!!καλή συνέχεια σε ό,τι κ αν κάνετε όλοι σας!!!!!συνεχίζω να είμαι μέλος μέχρι ανωτέρας!! κ το καλύτερο?έμαθα για το φόρουμ από έναν κουρέα στην καλιθέα.στον βασίλη!κάποιος άλλος ταυλανδόπληκτος,μέλος του φόρουμ του είχε πει την εμπειρεία του σαν κ εμένα κ μόλις του είπα για ταυλανδη κ τα συναφή μου λέει για ψάξε για thai.gr... :) κ έτσι σας βρήκα..!

αχαχαχαχαχαχ

μηπως τον γνωστό του κουρέα τον λένε Θανάση  ???

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.8 Firefox 3.6.8
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 21, 2010, 12:43:04 μμ »
xaxaaxaxa
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος cocos

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Ag. Paraskevi
« Απάντηση #5 στις: Αυγούστου 23, 2010, 16:34:38 μμ »
μάλλον  καταλάβατε ποιον κουρέα λέω κ ποιός είναι το μέλος του φόρουμ...αχαχαχαχα

Αποσυνδεδεμένος labiko

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.6 Firefox 3.6.6
« Απάντηση #6 στις: Αυγούστου 23, 2010, 19:23:22 μμ »
ετσι ετσι.... με καταλαβατε.

Αποσυνδεδεμένος cocos

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Ag. Paraskevi
« Απάντηση #7 στις: Αυγούστου 23, 2010, 21:09:39 μμ »
καλά ε,κ μαμώ τους κουρείς ε?????αχαχαχαχαχαχα!!!περιτό να σου πώ πως κατεβαίνω απο αγία παρασκευή στην καλιθέα για να κουρευτώ!!!