Αποστολέας Θέμα: hallo patong!!!  (Αναγνώστηκε 8876 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kwstas

• *
  • Mac OS X 10.5.8 Mac OS X 10.5.8
  • Browser:
  • Safari 5.0.1 Safari 5.0.1
hallo patong!!!
« στις: Αυγούστου 22, 2010, 12:18:41 μμ »
hallo patong!!!   δεν εχει ανσανσερ!!, εχει φασαρια!!, αντιμετωπιση πελατη χαλια, οχι καθαρα δωματια, μακρια απο bagla.

.................

Σε παρακαλώ να μην χρησιμοποιείς προσβλητικά σχολια σύμφωνα με τους Κανόνες Συμμετοχής του forum
Αυτό το μήνυμα διορθώθηκε τυχόν επόμενα θα διαγράφονται

thai.gr team
Παράθεση
- Απαγορεύεται η αποστολή μηνυμάτων που περιέχουν προσβλητικό περιεχόμενο, θίγοντας και προκαλώντας τους υπόλοιπους χρήστες.
Κάθε γνώμη -όσο ακραία και αν είναι- έχει δικαίωμα να ακουστεί, μπορεί όμως να εκφραστεί με πολλούς αποδεκτούς τρόπους και σίγουρα όχι μόνο με χρήση προσβλητικών λέξεων ή φράσεων.
-Να είστε φιλικοί με τους άλλους. Βοηθήστε όσο μπορείτε και μην βρίζετε. Αλλιώς θα υποστείτε απαγόρευση της εισόδου σας στο forum. Αν γυρίσετε χρησιμοποιώντας άλλο όνομα χρήστη θα διαγραφείτε χωρίς προειδοποίηση.

Εαν μπορεις δωσε περισσότερα  στοιχεια για να στηριξεις την αρνητικη αξιολόγηση προς υποβοήθηση των υπολοιπων χρηστων
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 22, 2010, 23:03:25 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος Bkkdreamer

• **
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
Απ: hallo patong!!!
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 22, 2010, 16:23:08 μμ »
Σιγουρα η αρνητικη αξιολογιση δεν ειναι κατι το θετικο για εμας.
Θα απαντησω ανοικτα μιας και βρισκομαστε σε ενα ανοικτο φορουμ και οχι
σε εναν χωρο ανακοινωσεων.
Ναι δεν εχει ασανσερ. Το προβλημα εχει καταγραφει και αντιμετωπιζεται οπως θα ενημερωσω παρακατω.
Εχει φασαρια. Εδω και 3 εβδομαδες εχει αρχισει το φεστιβαλ του Μπανζαν Μαρκετ και τα Σαββατοκυριακα
σταματα στις 2 το πρωι. Σχολιο δεκτο.
Αντιμετωπιση πελατη χαλια. Εδω θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω. Πιστευω οτι συνεβει το ακρως αντιθετο
τουλαχιστον απο το Ελληνικο προσωπικο και μαλιστα με πολλες δωρεαν υπηρεσιες.
Οσον αφορα τον τροπο σκεψης του Ταιλανδικου προσωπικου γνωριζεις οτι ο τροπος σκεψης και η κουλτουρα διαφερουν απο τα Ευρωπαικα δεδομενα.
Οχι καθαρα δωματια. Κατα τη διαρκεια της διαμονης σου δεν εξεφρασες παραπανο για κατι τετοιο.
Μακρια απο Bangla. 400 μετρα προσωπικα δεν θεωρω οτι ειναι μακρια.

Με απολυτη ψυχραιμια και χωρις κορονες θα ηθελα να εκφρασω τα εξης.
Διακρινω στο μηνυμα σου μια επιθετικοτητα που ξεπερνα τα ορια της αρνητικης κριτικης.

Οσον αφορα τα λογικα διαπιστωμενα παραπονα οπως γνωριζεις ως πελατης που διεμεινε και που θελει ακρα ησυχια
και ασανσερ προχωρουμε σε συμφωνια με τριτο ξενδοχειο ειδικα για αυτη την κατηγορια των πελατων η οποια
θα ανακοινωθει αυριο.

Τελος θα ηθελα να μου επιτρεψετε να κανω ενα γενικοτερο σχολιο.
Σιγουρα υπαρχουν και πελατες που δεν μενουν ικανοποιημενοι.
Η απορια μου ειναι γιατι δεν εκφραζουν τα παραπονα τους κατα την διαρκεια της διαμονης τους
η εστω γιατι πρεπει να εκφραζουν τα παραπονα τους με αυτο τον τροπο και οχι με απλη αρνητικη κριτικη
δημοσια.

Κωστα λυπαμαι πραγματικα για το υφος του μηνυματος σου.
Οπως και να εχει ειναι ομως καλοδεχουμενο εστω και ετσι μιας και ως πελατης δεν εμεινες ευχαριστημενος.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 22, 2010, 23:03:12 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος kwstas

• *
  • Browser:
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 22, 2010, 16:32:36 μμ »
Σιγουρα η αρνητικη αξιολογιση δεν ειναι κατι το θετικο για εμας.
Θα απαντησω ανοικτα μιας και βρισκομαστε σε ενα ανοικτο φορουμ και οχι
σε εναν χωρο ανακοινωσεων.
Ναι δεν εχει ασανσερ. Το προβλημα εχει καταγραφει και αντιμετωπιζεται οπως θα ενημερωσω παρακατω.
Εχει φασαρια. Εδω και 3 εβδομαδες εχει αρχισει το φεστιβαλ του Μπανζαν Μαρκετ και τα Σαββατοκυριακα
σταματα στις 2 το πρωι. Σχολιο δεκτο.
Αντιμετωπιση πελατη χαλια. Εδω θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω. Πιστευω οτι συνεβει το ακρως αντιθετο
τουλαχιστον απο το Ελληνικο προσωπικο και μαλιστα με πολλες δωρεαν υπηρεσιες.
Οσον αφορα τον τροπο σκεπψης του Ταιλανδικου προσωπικου γνωριζεις οτι ο τροπος σκεψης και η κουλτορα δαφερουν απο τα Ευρωπαικα δεδομενα.
Οχι καθαρα δωματια. Κατα τη διαρκεια της διαμονης σου δεν εξεφρασες παραπανο για κατι τετοιο.
Μακρια απο Bangla. 400 μετρα προσωπικα δεν θεωρω οτι ειναι μακρια.

Με απολυτη ψυχραιμια και χωρις κορονες θα ηθελα να εκφρασω τα εξης.
Διακρινω στο μηνυμα σου μια επιθετικοτητα που ξεπερνα τα ορια της αρνητικης κριτικης.

Οσον αφορα τα λογικα διαπιστωμενα παραπονα οπως γνωριζεις ως πελατης που διεμεινε και που θελει ακρα ησυχια
και ασανσερ προχωρουμε σε συμφωνια με τριτο ξενδοχειο ειδικα για αυτη την κατηγορια των πελατων η οποια
θα ανακοινωθει αυριο.

Τελος θα ηθελα να μου επιτρεψετε να κανω ενα γενικοτερο σχολιο.
Σιγουρα υπαρχουν και πελατες που δεν μενουν ικανοποιημενοι.
Η απορια μου ειναι γιατι δεν εκφραζουν τα παραπονα τους κατα την διαρκεια της διαμονης τους
η εστω γιατι πρεπει να εκφραζουν τα παραπονα τους με αυτο τον τροπο και οχι με απλη αρνητικη κριτικη
δημοσια.

Κωστα λυπαμαι πραγματικα για το υφος του μηνυματος σου.
Οπως και να εχει ειναι ομως καλοδεχουμενο εστω και ετσι μιας και ως πελατης δεν εμεινες ευχαριστημενος.
Δημητρη ασε τηs μ------   και πεs τη εγινε κατα την διαμονη μου εκει οκ? αυτα δεν τα λεμε ?  Να εισαι σωστοs στηs υποχρεωσειs soυ και μετα να  μιλαs !!!    Απο ψεματα χορτασαμε ενταξει!!!   μην παραμυθιαζειs αλλο τον κοσμο !!!!  και καλα τωρα ξεκινησεs αλου συνεργασια ........   προσεχε μονο γιατι εκει δεν θα υπαρχει κωσταs για να σε σωσει απο αυτουs που χρωσταs  !!!!!!!    Ακομα περιμενω!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 22, 2010, 23:07:49 μμ από Oytopikos »

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 22, 2010, 20:34:22 μμ »
Δεν θα απαντησουμε σε προσωπικο μηνυμα οπως αυτο με πολλα λογια.
Εαν οι συντονιστες κρινουν οτι πρεπει να μην σβηστει ως εκτος θεματος εμεις δεν θα
δεν θα προβαλουμε ενσταση.
Πραγματικα τι περιμενεις: Τι σου χρωσταμε; Πες το δημοσιως.
Θερμη παρακληση να το αναφερεις οπωσδηποτε.
Αν και δεν νομιζω οτι ενδιαφερει τα μελη και τους επισκεπτες του φορουμ ειμαστε υποχρεωμενοι
να ανακοινωσουμε οτι κατοπιν οσων γραφτηκαν παραπανω ο πληρεξουσιος δικηγορος μας καταθετει αμεσα
μηνυση (08:30 ωρα Ελλαδος) κατα του  συγκεκριμενου μελους στο αστυνομικο τμημα της περιοχης του καθως και στο αντιστοιχο
Κατου -Πατονγκ για συκοφαντικη δυσφημιση τοσο και για την αποκατασταση της προσωπικης μας εικονας καθως και
της ζημιας της επιχειρησης.
Σε τι αποσκοπουν ολα αυτα;
Τι και ποιον ενοχλησε;
Ελεος.
Ντροπη.
Κριμα.
Πολυ περισσοτερο δε απο Ελληνα.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 22, 2010, 22:14:43 μμ από Bkkdreamer »

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 23, 2010, 10:14:02 πμ »
επειδη μενω τωρα στο συγκεκριμενο ξενοδοχειο με το που θα γυρισω θα αναφερω και τις εντυπωσεις μου. μαζι με βιντεακι αποτο δωματιο.

ξερετε οτι προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος για να βοηθαω τα ατομα του φορουμ σε τυχον επιλογες τους.

μην ξεχναμε οτι παντα οι αποψεις εχουν να κανουν με το πως βλεπουμε εμεις τα πραγματα καθε φορα

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.6.8 Firefox 3.6.8
    • Thailand
« Απάντηση #5 στις: Αυγούστου 23, 2010, 11:17:05 πμ »
Ακριβώς αυτό θα γίνει , αν μέσα σε λίγες μέρες δεν γίνει αντιπαράθεση επιχειρημάτων,

το θέμα θα σβηστεί.

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #6 στις: Αυγούστου 23, 2010, 12:22:45 μμ »
Δεν υπαρχει κατι το προσωπικο με τον Κωστα τουλαχιστον απο την πλευρα μου.
Το οτι απαντησα στα σχολια του για το ξενοδοχειο δεν αποτελει αντιπαραθεση
απλα ειναι κατι φυσιολογικο οταν ο πελατης εκφραζει τοσο ασχημες εντυπωσεις.
Η προσωπικη επιθεση απο την πλευρα του για λογους που ο ιδιος γνωριζει
και δεν μου εχει διευκρινησει ουτε σε προσωπικο μηνυμα ουτε τηλεφωνικα ουτε με
sms (περαν καποιον ασχημων χαρακτηρισμων) ειναι κατι το οποιο αφορα τον ιδιο.
Γραφω αυτα τα λογια απλα για να διευκρινησω οτι απο την πλευρα μας δεν υπηρχε καμια
υπονοια κατα την αναχωρηση του για κατι προσωπικο η για παραπονα στην διαμονη του
περαν ορισμενων διαφωνιων με την Ταιλανδικη ιδιοκτησια οσον αφορα θεματα παροχης υπηρεσιων
οπου πελατες και μανατζμεντ συμφωνησαμε οτι θελουν διορθωση.
Η χλεβη, η ειρωνια και η τοσο αρνητικη εντυπωση για τις παροχες μας δεν αφηνει παρα μονον την εντυπωση
οτι τα παντα εχουν να κανουν επι προσωπικου.
θα παρακαλουσα λοιπον τον Κωστα εφοσον προκειται επι προσωπικου να ενημερωσει
τουλαχιστον εμενα τηλεφωνικα, με προσωπικο μηνυμα η sms γιατο τι παραπονο εχει απο εμενα
ποια ειναι η διαφορα που θεωρει οτι εχουμε και να μου εξηγησει γιατι ενω τον
μεταφεραμε στο αεροδρομιο και χωρισαμε με τις καλυτερες εντυπωσεις και απο τις 2 πλευρες
σημερα βρισκομαστε σε ενα ποστ οπου κρινονται υπηρεσιες να μιλαμε για προσωπικες διαφορες
οι οποιες τονιζω για ακομη μια φορα μας ειναι αγνωστες.
Ευχαριστω και συγγνωμη για την εικονα.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 23, 2010, 12:46:35 μμ από Bkkdreamer »

Αποσυνδεδεμένος kwstas

• *
  • Browser:
« Απάντηση #7 στις: Αυγούστου 24, 2010, 00:06:33 πμ »
καλησπερα και συγνωμη αν σαs κουρασα!!!!   το θεμα εχει ληξει δοθηκαν εξηγησειs εκει που επρεπε!!! το μονο που ηθελα ηταν να αναφερω τα το τηs διαμονηs μου σε αυτο το hotell απλα με λαθοs τροπο !!!  συγνωμη στουs φιλουs του σαιτ!!!   καποιοι ισωs βγαλουν τα συμπερασματα τουs !!!  και καποιοι αλλοι θα παραμεινουν αχαριστοι!!!!   ετσι ειναι η ζωη!!!   τωρα για το αν θελετε να με διαγραψεται δικαιωμα σαs !!!   εγω να καταθεσω την αποψη μου μονο  ηθελα!! επενεβησαν και εγινε οτι εγινε!!! Σuγνωμη και παλι και καλα ταξιδια!!!

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.6.8 Firefox 3.6.8
    • Thailand
« Απάντηση #8 στις: Αυγούστου 24, 2010, 00:08:31 πμ »
Ευχαριστώ προσωπικά τον Kwsta για την συνομιλία μας και τις διευκρινησεις του.

Δεν υπάρχει κανένα θέμα διαγραφής.

• Συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.6 Firefox 3.6.6
« Απάντηση #9 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2010, 23:00:36 μμ »
υστερα απο την συνομιλια μας με τον Δημητρη και χωρις να ξερω βεβαια τι εχει γινει στο ξενοδοχειο αφου με ενημερωσε παραθετω την δικη μου γνωμη για αυτο το ξενοδοχειο.μερικα πραγματα ελλειπαν απο τις προσφορες που εδινε το ξενοδοχειο προς τα μελη αλλα βεβαια μου εξηγησε  για ποιον λογο.τωρα να αρχισω απο την κρατηση που εγινε μεσω τηλεφωνου και χωρις να μιλησω εγω αλλα ταιλανδεζα.εδω να αναφερω οτι τον δημητρη δεν τον ειδα καθολου κατω στην patong.χωρις λοιπον να ξερει κανεις τιποτα μου μιλησαν για δυο τυπους δωματιων μικρου και μεγαλου.500 και 600 μπατ αντιστοιχα.διαλεξα το μεγαλο.αν και ζητησα μεταφορα μου ειπαν να παρω ταξι απο το αεροδρομιο.

τοδωματιο οπως θα δειτε και ποιο κατω ηταν στον 4ο οροφο δεν θα ελεγα και καλη θεα οπως επισης δεν μου αρεσε το πολυ μικρο μπανιο του και καποιο κομματι της οροφης που ελειπε σαν καπακι για το μποιλερ.καθαρο,καθημερινο σερβις, αλλα δεν το συνιστω λογω τιμης.αν καποιος μου ελεγε οτι αυτο το δωματιο στο μερος που ηταν,οχι πολυ μακρια απο την μπαγκλα περιπου 6-7 λεπτα,μου το αφηνε 450 μπατ χωρις το πρωινο που δεν ειχα και με τα 600 ισως το προτεινα.σχεση λοιπον ποιοτητας τιμης.

τωρα το πρωινο που το χρεωναν 100 μπατ ηταν πολυ μικρο με 1 φετα τοστ βουτηρο,μαρμελαδα,1 αυγο και 2 κομματια μπεικον και καφε η τσαι η χυμο θα το ελεγα κλεψια.τα υπολοιπα τα ειπα στον δημητρη με την προυποθεση να προσπαθησει να καλυψει καποια κενα που ισως υπηρχαν στο νεο του ξενοδοχειο.
επισης να αναφερω οτι με το προσωπικο δεν ειχα κανενα προβλημα χαμογελαστοι ολοι.

κατι που προσπαθησαν στο τελος ηταν να μου χρεωσουν μια μπυρα που ηταν ανοιχτη κατα την αφιξη μου στο δωματιο,μεσα στο ψυγειακι αλλα ηδη ειχα φροντισει να ενημερωσω την ρεσεπσιον.

το βιντεακι απο το δωματιο

Δημητρη εμεις τα ειπαμε σου ευχομαι καλες δουλειες στο νεο hallo patong

Αποσυνδεδεμένος giannisnokia

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #10 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2010, 12:36:09 μμ »
Εγώ κατά την παραμονή μου δεν είχα ιδιαιτερα πρόβλημα,αν και την δεύτερη φορα που πήγα μέσα σ ένα μηνα άλλαξα 3 δωμάτια μέχρι να βρω καθαρά σεντόνια.επίσης 1 η δυο φορες υπήρχε πρόβλημα υπερβολικής χρέωσης από το bar.μετά το κατάλαβα και ότι έπαιρνα το πλήρωνα άμεσος

• Συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #11 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2010, 18:39:14 μμ »
μια μικρη απαντηση κυριως για να γνωριζει ο δημητρης τι εχει συμβει χωρις να του ριχνω καμια ευθυνη.

για να κανω την κρατηση πηρα το τηλεφωνο που εχει βαλει ο ιδιος εδω μεσα και ηταν κλειστο αρα δεν μπορουσα να βρω τον ιδιο πηρα πρωτα εγω στο ξενοδοχειο και μου βγηκε καποιος αντρας και οταν τον ρωτησα αν υπααρχει καποιος ελληνικης καταγωγης για να συννενοηθω μου ειπε οχι μαλιστα οταν ρωτησα και για τον δημητρη μου ειπε απλα οτι δεν βρισκεται εκει.απο οτι μου ειπε ο ιδιος ο δημητρης στην συναντηση μας οταν εμαθε για την διαμονη μου εκει και τηλςφωνησε στο ξενοδοχειο του ανεφεραν οτι κανεις ελληνικης καταγωγης δεν εμενε εκει ενω εγω ημουν εκει προφανως υπηρχε προβλημα με το ιδιοκτητη οποτε και δεν ετυχα αυτην της ελληνικης ειδικης να το πω μεταχειρησης.

δευτερον ζητησα να γινει μεταφορα αποτο αεροδρομιο οχι δωρεαν αλλα να πληρωσω οσα χρηματα ηταν και η απαντηση ηταν να παρω ταξι.

επειδη απλα αργοτερα εμαθα για τις μεταξυ τους προστριβες απλα θεωρησα οτι ο,τι εχει να κανει σε σχεση με τον δημητρη και τις ελληνικες παροχες προσπαθουσαν να μην τις δωσουν.

Αποσυνδεδεμένος dim

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #12 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2010, 12:01:57 μμ »
Ωραια προσφορά!!!

Αποσυνδεδεμένος andrew

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.15 Firefox 3.6.15
« Απάντηση #13 στις: Μαρτίου 21, 2011, 23:20:54 μμ »
Καλησπέρα προς όλους

Τα δωμάτια του hallo patong τα είδα τη 2η ή την 3ή μέρα που ήμουν στο phuket και αυτά που ήταν πάνω στον κυρίως δρόμο αλλά και αυτά που ήταν λίγο ποιο κάτω στο στενάκι αλλά τελικά κάπου δεν μου έκαναν και δεν έμεινα καθόλου τελικά.
Κράτησα μια επαφή γιατί φέτος το πρόγραμμα μου δεν συνέπεφτε με αυτό των φίλων μου. Για να μην κουράσω όμως με πολλές λεπτομέρειες μπαίνω στο ζουμί.....
Έκανα το λάθος να δανείσω χρήματα στον κύριο Δημήτρη όσο ήμουν στο phuket αλλά και όσο ήμασταν μαζί στη bangkok. Το λάθος σίγουρα είναι δικό μου και δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον άλλο. Τα μηνύματα στο κινητό μου απο τον κύριο Δημήτρη από το Σεπτέμβριο μέχρι και πριν ένα μήνα ξεπερνούν τα 150 !!!! με διάφορες δικαιολογίες και δυσκολίες συνεχώς... Εδώ και ένα μήνα έχει εξαφανιστεί χωρίς να δίνει σημεία ζωής. Στα τελευταία του μηνύματα μου έλεγε ότι αντιμετώπιζε σοβαρό θέμα υγείας το οποίο δεν μπορώ να επιβεβαιώσω αν όντος ισχύ ή όχι. Ελπίζω να είναι καλά ο άνθρωπος και απλά να δυσκολεύετε οικονομικά….
Αν κάποιος γνωρίζει κάτι πάνω σε αυτό παρακαλώ να με ενημερώσει ή ας το γράψει εδώ δημόσια. Ελπίζω να βρεθεί λύση στο θέμα μου γιατί σίγουρα δεν πρόκειται να περάσει έτσι σε καμία περίπτωση…
Εδώ βάζω μια τελεία μήπως και βρεθεί λύση έστω και από εδώ.

Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος..