0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
όντως!! πραγματικά εγώ έζησα ένα θρίλλερ στο σαμούι που ίσως να αγγίζει σενάριο ταινίας..φτάνω στο μαγευτικό αυτό νησί. ενοικιάσαμε αμάξι από το αεροδρόμιο γιατί κανείw από τοuw ταξιτζίδες δεν ήταν διατεθειμένοw ν' αναψει ταξίμετρο κ ήθελαν 800 μπατ για απόσταση 10 λεπτών. τριγυρνούσαμε στουσ δρόμους με το χάρτη ψάχνοντας να βρούμε τα τέλεια μπαγκαλοους που είχαμε ήδη κλείσει από το διαδίκτυο. με πεντακάθαρη μαγευτική πισίνα, με τέλειο μπαρ δίπλα, τα σπιτάκια ανάμεσα σε ένα υπέροχο τοπίο, καθάρα, περιποιημένα και με εστιατόριο θεσπέσιο!!!!!!! το βρίσκουμε μετά από 2 ώρες (τόσο καλά κρυμμένο ήταν!!) και τι αντικρύζω!!! πολλά σπιτάκια σ ένα απόμερο μέρος, μια λερωμένη ρεσεπσιον,ένα εστιατόριο χάλια, μια πισίνα 2χ2 που μόνο σκ...α δεν είχε μέσα κ ένα μισογκρεμισμένο μπαρ!! τα δωμάτια εκτός του ότι ήταν σιχαμερά(οι τουαλέττες είχαν χρόνο και πάνω να καθαριστούν) δεν υπήρχε ασφάλεια! οι πόρτεσ ''κλείδωναν'' αλλά με ένα σπρώξιμο ευκολα μπορούσαν να ανοίξουν. κάνεις δεν πρόσεχε εκεί κ το βράδυ δεν είχε σχεδόν καθόλου φωτισμό έξω! εγώ δεν μπορούσα να μείνω εκεί και για να μην πολυλογώ άλλο βρήκαμε αλλο ξενοδοχείο. θα μεναμε το βράδυ κ θα φεύγαμε το πρωι από κει.. το ίδιο βραδυ καθόμασταν στο δωμάτιο(εγώ με άλλα 3 άτομα) κ μιλούσαμε κ κάναμε πλάκες.. ξέσπασε βροχή κ τα νερά έσταζαν μέσα στο δωμάτιο... η αδερφή μου θέλοντας να μας ευθυμήσει λιγάκι αναφερε ότι αυτή η σκηνή της θύμισε μια ταινία που είχε δει..τό''ξέρω τι έκανες πέρσι το καλοκαίρι''. μας περιέγραφε την ταινία''ήτανε μια παρέα σ ενα σπιτακι σαν αυτο κ ξαφνικα η κοπέλα άνοιξε την κουρτίνα κ ενας μανιακος ήταν εξω κρατώντας ένα μαχαίρι'' χαχαχα γέλασα εγώ προσπαθώντας να ξεφύγω από την κατάσταση που βρισκόμασταν και λέω'' φαντάζεστε να ανοίξω την κουρτίνα κ να είναι κάποιος εξω??'' κ αυτό κάνω για να κάνουμε πλάκα, να γελάσουμε ,να ειρωνευτούμε την ταινία τρόμου κ φαντασίας... αυτό που είδα με κατατρόμαξε!! όντως κάποιος στεκόταν απ'έξω κολλημένος στο τζάμι. δεν ξέρω τι έκανε εκεί. πάντως καλή πρόθεση δεν είχε. εγώ από το φόβο μου άρχισα να ουρλιάζω κ αυτός έτρεξε κ χάθηκε στο σκοτάδι... πρέπει να ήταν κάποιος από τουσ υπαλλήλους κ ήρθε να πάρει μάτι. που να ήξερε οτι θα άνοιγα την κουρτίνα? να ανοίξω να δω τι?? το επόμενο πρώι φύγαμε και προσπάθησα να απολαύσω τις υπόλοιπες διακοπές μου..πρώτη φορα ένιωσα τέτοιο φόβο σε όλη μου τη ζωη. ακόμη δεν το ξεπέρασα και ακόμα σκέφτομαι πριν τραβήξω κάποια κουρτίνα. το όνομα των μπάγκαλοους είναι''tropical garden''. το περιστατικό το αναφέρω για να μην πατήσει κανένας από σας εκεί. εγώ προειδοποιήσα
παραπληροφόρηση έχει πέσει εδώ μέσα..
σύντεκνε μη το παίρνεις προσωπικά και η παραπληροφόρηση δεν πιστεύω ότι γίνετε εσκεμμένα, αλλα πολλά πράγματα είναι αναληθείς γιαuτο τον παράδεισο όπως τον αποκαλούν πολλοί εδώ μέσα