Αποστολέας Θέμα: ''tropical garden'' Koh Samui  (Αναγνώστηκε 9346 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος eleni19

• *
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
''tropical garden'' Koh Samui
« στις: Αυγούστου 28, 2010, 02:18:18 πμ »
όντως!! πραγματικά εγώ έζησα ένα θρίλλερ στο σαμούι που ίσως να αγγίζει σενάριο ταινίας..
φτάνω στο μαγευτικό αυτό νησί. ενοικιάσαμε αμάξι από το αεροδρόμιο γιατί κανείw από τοuw ταξιτζίδες δεν ήταν διατεθειμένοw ν' αναψει ταξίμετρο κ ήθελαν 800 μπατ για απόσταση 10 λεπτών. τριγυρνούσαμε στουσ δρόμους με το χάρτη ψάχνοντας να βρούμε τα τέλεια μπαγκαλοους που είχαμε ήδη κλείσει από το διαδίκτυο. με πεντακάθαρη μαγευτική πισίνα, με τέλειο μπαρ δίπλα, τα σπιτάκια ανάμεσα σε ένα υπέροχο τοπίο, καθάρα, περιποιημένα και με εστιατόριο θεσπέσιο!!!!!!! το βρίσκουμε μετά από 2 ώρες (τόσο καλά κρυμμένο ήταν!!) και τι αντικρύζω!!! πολλά σπιτάκια σ ένα απόμερο μέρος, μια λερωμένη ρεσεπσιον,ένα εστιατόριο χάλια, μια πισίνα 2χ2 που μόνο σκ...α δεν είχε μέσα κ ένα μισογκρεμισμένο μπαρ!! τα δωμάτια εκτός του ότι ήταν σιχαμερά(οι τουαλέττες είχαν χρόνο και πάνω να καθαριστούν) δεν υπήρχε ασφάλεια! οι πόρτεσ ''κλείδωναν'' αλλά με ένα σπρώξιμο ευκολα μπορούσαν να ανοίξουν. κάνεις δεν πρόσεχε εκεί κ το βράδυ δεν είχε σχεδόν καθόλου φωτισμό έξω!
 εγώ δεν μπορούσα να μείνω εκεί και για να μην πολυλογώ άλλο βρήκαμε αλλο ξενοδοχείο. θα μεναμε το βράδυ κ θα φεύγαμε το πρωι από κει.. το ίδιο βραδυ καθόμασταν στο δωμάτιο(εγώ με άλλα 3 άτομα) κ μιλούσαμε κ κάναμε πλάκες.. ξέσπασε βροχή κ τα νερά έσταζαν μέσα στο δωμάτιο... η αδερφή μου θέλοντας να μας ευθυμήσει λιγάκι αναφερε ότι αυτή η σκηνή της θύμισε μια ταινία που είχε δει..τό''ξέρω τι έκανες πέρσι το καλοκαίρι''. μας περιέγραφε την ταινία''ήτανε μια παρέα σ ενα σπιτακι σαν αυτο κ ξαφνικα η κοπέλα άνοιξε την κουρτίνα κ ενας μανιακος ήταν εξω κρατώντας ένα μαχαίρι'' χαχαχα γέλασα εγώ προσπαθώντας να ξεφύγω από την κατάσταση που βρισκόμασταν και λέω'' φαντάζεστε να ανοίξω την κουρτίνα κ να είναι κάποιος εξω??'' κ αυτό κάνω για να κάνουμε πλάκα, να γελάσουμε ,να ειρωνευτούμε την ταινία τρόμου κ φαντασίας... αυτό που είδα με κατατρόμαξε!! όντως κάποιος στεκόταν απ'έξω κολλημένος στο τζάμι. δεν ξέρω τι έκανε εκεί. πάντως καλή πρόθεση δεν είχε. εγώ από το φόβο μου άρχισα να ουρλιάζω κ αυτός έτρεξε κ χάθηκε στο σκοτάδι... πρέπει να ήταν κάποιος από τουσ υπαλλήλους κ ήρθε να πάρει μάτι. που να ήξερε οτι θα άνοιγα την κουρτίνα? να ανοίξω να δω τι??
 το επόμενο πρώι φύγαμε και προσπάθησα να απολαύσω τις υπόλοιπες διακοπές μου..
πρώτη φορα ένιωσα τέτοιο φόβο σε όλη μου τη ζωη. ακόμη δεν το ξεπέρασα και ακόμα σκέφτομαι πριν τραβήξω κάποια κουρτίνα.  το όνομα των μπάγκαλοους είναι''tropical garden''. το περιστατικό το αναφέρω για να μην πατήσει κανένας από σας εκεί. εγώ προειδοποιήσα :)
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 28, 2010, 02:31:24 πμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος YACHTMAN

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
Απ: ''tropical garden'' Koh Samui
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 30, 2010, 12:35:06 μμ »
...καλη μου φιλη eleni19,εδω ταιριαζει αυτο που λεμε..δεν ηξερες,δεν ρωταγες..?δυστυχως κι εσυ ,οπως
και πολλοι αλλοι ταξιδιωτες που κανουν οτι εκανες κι εσυ,"πληρωσες",για την λανθασμενη επιλογη σου (ομως σε καταλαβαινω...).Η λανθασμενη επιλογη σου-επιτρεψε μου να πω-,ειναι οτι δεν απευθυνθηκες σε ενα οργανωμενο τουριστικο γραφειο (κατα προτιμιση,τοπικο  και ελληνικο ταυτοχρονα (koh samui, Maenam),το οποιο θα μπορουσε υπευθυνα και επαγγελματικα,να αναλαβει εξ'ολοκληρου την οργανωση των διακοπων σου και σε τελικη αναλυση να φερει την ευθυνη,για την συμφωνια που εκανες μ' αυτο.Ετσι θα ειχες γλυτωσει ολη αυτη την ταλαιπωρια και το "αγνωστο με βαρκα την ελπιδα".Εγω βρισκομαι και ζω,περισσοτερο απο 3 μηνες στο samui και δεν αντιμετωπισα,ουτε αντιμετωπιζω κανενα απολυτως προβλημα.Πριν ξεκινησω να ερθω απο την Ελλαδα,απευθυνθηκα στο οργανωμενο ταξιδιωτικο γραφειο : "TROPICAL EASY",
www.tropicaleasy.com  Οι ανθρωποι εδω,οι οποιοι ειναι αριστοι επαγγελματιες,ανελαβαν τα παντα για λογαριασμο μου (εισητηρια,διαμονη,tours,δραστηριοτητες,ενοικιαση αυτοκινητου η moto ,visa run κλπ..).Και το σημαντικοτερο ειναι,οτι εχω μια σημαντικη καθημερινη υποστηριξη σε οτι χρειαστω..και μαλιστα μιλωντας ελληνικα...Γνωριζουν μεσα απο ιδια εμπειρια την Ταιλανδη,απο τη μια ακρη μεχρι την αλλη και περαν ολων των αλλων υπηρεσιων,ενημερωνουν τον πελατη/ταξιδιωτη,για τα MUST και τα DON'T σ'αυτη την πανεμορφη χωρα...Ελπιζω και ευχομαι,τοσο για σενα,οσο και για αλλους ταξιδιωτες,το επομενο τους ταξιδι,να ειναι μια γλυκια και μονο...περιπετεια,με αριστες αναμνησεις.Εγω παντως,μεσα απο την προσωπικη μου εμπειρια,σου εδειξα το σωστο δρομο...απο κει και μετα..it's up to you"...οπως συνηθιζεται να λεγεται εδω...

Αποσυνδεδεμένος brainlaugh

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.8 Firefox 3.6.8
    • LiquidNet
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 30, 2010, 12:50:08 μμ »
όντως!! πραγματικά εγώ έζησα ένα θρίλλερ στο σαμούι που ίσως να αγγίζει σενάριο ταινίας..
φτάνω στο μαγευτικό αυτό νησί. ενοικιάσαμε αμάξι από το αεροδρόμιο γιατί κανείw από τοuw ταξιτζίδες δεν ήταν διατεθειμένοw ν' αναψει ταξίμετρο κ ήθελαν 800 μπατ για απόσταση 10 λεπτών. τριγυρνούσαμε στουσ δρόμους με το χάρτη ψάχνοντας να βρούμε τα τέλεια μπαγκαλοους που είχαμε ήδη κλείσει από το διαδίκτυο. με πεντακάθαρη μαγευτική πισίνα, με τέλειο μπαρ δίπλα, τα σπιτάκια ανάμεσα σε ένα υπέροχο τοπίο, καθάρα, περιποιημένα και με εστιατόριο θεσπέσιο!!!!!!! το βρίσκουμε μετά από 2 ώρες (τόσο καλά κρυμμένο ήταν!!) και τι αντικρύζω!!! πολλά σπιτάκια σ ένα απόμερο μέρος, μια λερωμένη ρεσεπσιον,ένα εστιατόριο χάλια, μια πισίνα 2χ2 που μόνο σκ...α δεν είχε μέσα κ ένα μισογκρεμισμένο μπαρ!! τα δωμάτια εκτός του ότι ήταν σιχαμερά(οι τουαλέττες είχαν χρόνο και πάνω να καθαριστούν) δεν υπήρχε ασφάλεια! οι πόρτεσ ''κλείδωναν'' αλλά με ένα σπρώξιμο ευκολα μπορούσαν να ανοίξουν. κάνεις δεν πρόσεχε εκεί κ το βράδυ δεν είχε σχεδόν καθόλου φωτισμό έξω!
 εγώ δεν μπορούσα να μείνω εκεί και για να μην πολυλογώ άλλο βρήκαμε αλλο ξενοδοχείο. θα μεναμε το βράδυ κ θα φεύγαμε το πρωι από κει.. το ίδιο βραδυ καθόμασταν στο δωμάτιο(εγώ με άλλα 3 άτομα) κ μιλούσαμε κ κάναμε πλάκες.. ξέσπασε βροχή κ τα νερά έσταζαν μέσα στο δωμάτιο... η αδερφή μου θέλοντας να μας ευθυμήσει λιγάκι αναφερε ότι αυτή η σκηνή της θύμισε μια ταινία που είχε δει..τό''ξέρω τι έκανες πέρσι το καλοκαίρι''. μας περιέγραφε την ταινία''ήτανε μια παρέα σ ενα σπιτακι σαν αυτο κ ξαφνικα η κοπέλα άνοιξε την κουρτίνα κ ενας μανιακος ήταν εξω κρατώντας ένα μαχαίρι'' χαχαχα γέλασα εγώ προσπαθώντας να ξεφύγω από την κατάσταση που βρισκόμασταν και λέω'' φαντάζεστε να ανοίξω την κουρτίνα κ να είναι κάποιος εξω??'' κ αυτό κάνω για να κάνουμε πλάκα, να γελάσουμε ,να ειρωνευτούμε την ταινία τρόμου κ φαντασίας... αυτό που είδα με κατατρόμαξε!! όντως κάποιος στεκόταν απ'έξω κολλημένος στο τζάμι. δεν ξέρω τι έκανε εκεί. πάντως καλή πρόθεση δεν είχε. εγώ από το φόβο μου άρχισα να ουρλιάζω κ αυτός έτρεξε κ χάθηκε στο σκοτάδι... πρέπει να ήταν κάποιος από τουσ υπαλλήλους κ ήρθε να πάρει μάτι. που να ήξερε οτι θα άνοιγα την κουρτίνα? να ανοίξω να δω τι??
 το επόμενο πρώι φύγαμε και προσπάθησα να απολαύσω τις υπόλοιπες διακοπές μου..
πρώτη φορα ένιωσα τέτοιο φόβο σε όλη μου τη ζωη. ακόμη δεν το ξεπέρασα και ακόμα σκέφτομαι πριν τραβήξω κάποια κουρτίνα.  το όνομα των μπάγκαλοους είναι''tropical garden''. το περιστατικό το αναφέρω για να μην πατήσει κανένας από σας εκεί. εγώ προειδοποιήσα :)

αχαχαχα, sorry που γελάω, αλλά την έχω πατήσει και έγω έτσι παλιότερα και δε μπορούσα να φύγω διότι το είχα προπληρώσει και δεν είχα λεφτά για νέο booking. Καλά το hotel απο που το έκλεισες? Και να φανταστείς απο όσο πιστεύω να ειδες και εσύ ότι το samui έχει γενικά πολύ ωραία hotel.

Αποσυνδεδεμένος scubapro

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 30, 2010, 15:22:40 μμ »
Μπράβο κοπέλα μου..πέστα για αυτό το "υπέροχο νησί" γιατί πολύ διαφήμιση και παραπληροφόρηση έχει πέσει εδώ μέσα.. Θα επανέλθω με άλλο post να δικαιολογήσω την άποψη μου

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 30, 2010, 15:30:14 μμ »
παραπληροφόρηση έχει πέσει εδώ μέσα..

για γράψε , στο φορουμ δεν συνηθίζουμε να παραπληροφορούμε  ;)

Αποσυνδεδεμένος scubapro

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Browser:
« Απάντηση #5 στις: Αυγούστου 30, 2010, 15:40:26 μμ »
σύντεκνε μη το παίρνεις προσωπικά και η παραπληροφόρηση δεν πιστεύω ότι γίνετε εσκεμμένα, αλλα πολλά πράγματα είναι αναληθείς γιαuτο τον παράδεισο όπως τον αποκαλούν πολλοί εδώ μέσα     :)

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #6 στις: Αυγούστου 30, 2010, 15:50:25 μμ »
σύντεκνε μη το παίρνεις προσωπικά και η παραπληροφόρηση δεν πιστεύω ότι γίνετε εσκεμμένα, αλλα πολλά πράγματα είναι αναληθείς γιαuτο τον παράδεισο όπως τον αποκαλούν πολλοί εδώ μέσα     :)

Ok , δεκτό , περιμένω τα επιχειρήματά σου.

Αποσυνδεδεμένος cocos

• **
  • Αγαπώ και εγώ την Τα'ι'λάνδη!!!
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 5.0.375.127 Chrome 5.0.375.127
    • Ag. Paraskevi
« Απάντηση #7 στις: Αυγούστου 30, 2010, 17:01:50 μμ »
ναι κ εγώ περιμένω επιχειρήματα!διότι αν κ είμαι νέο μέλος βλέπω πως όλοι εδώ μιλάνε βάσει εμπειρίας κ όχι με λόγια του αέρα!και δε νομίζω αυτό το μέλος που την πάτησε έτσι με το ξενοδοχείο να είχε πάρει αυτές τις συμβουλές απο εδώ!
επίσης θέλω να ευχαριστήσω για την πληροφορία αυτή για το ξενοδοχείο αυτό!

Αποσυνδεδεμένος dstergio

• Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
« Απάντηση #8 στις: Αυγούστου 30, 2010, 17:32:04 μμ »
- Σχετικά με τις απόψεις τις φίλης μας Ελενίτσας, το μοναδικό θρίλερ που μπορώ να φανταστώ εγώ, είναι οτι εκεί κάποιος παίρνει μάτι τις Ελληνίδες!!!

- Για τη παραπληροφόρηση, αν υπάρχει κάτι γιατί δε το λέτε, και αφήνετε μελλοντικές απειλές να αιωρούνται?
/οχι ότι δε ξέρουμε πάνω-κάτω τι θα γράψεις (αν γράψεις).

Αποσυνδεδεμένος scubapro

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #9 στις: Αυγούστου 30, 2010, 18:12:24 μμ »
Για τη παραπληροφόρηση, αν υπάρχει κάτι γιατί δε το λέτε, και αφήνετε μελλοντικές απειλές να αιωρούνται?

Οι απειλές είναι μονο στο μυαλό σου.Αυτά που έχω να πω είναι προσωπική εμπειρία και γνώμη που σχημάτισα κατά την παραμονή μου εκεί.

οχι ότι δε ξέρουμε πάνω-κάτω τι θα γράψεις (αν γράψεις).

Αφού έχεις μαντικές ικανότητες και ξέρεις τι θα γράψω γιατί δε μας λες και τα νούμερα του λόττο?

χαλαρώστε μερικοί εδώ μέσα.Έτοιμοι για φασαρία είστε.

Αποσυνδεδεμένος Polis

• *
  • Mac OS X 10.6.4 Mac OS X 10.6.4
  • Browser:
  • Chrome 5.0.375.127 Chrome 5.0.375.127
« Απάντηση #10 στις: Αυγούστου 30, 2010, 18:30:26 μμ »
Καλησπέρα. Εχει δίκιο ο scubapro. Πιστεύω γενικά δεν χρειάζονται υπερβολές κι εκθειάσεις.

Αποσυνδεδεμένος dstergio

• Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
« Απάντηση #11 στις: Αυγούστου 30, 2010, 19:58:53 μμ »
Δεν είμαι μάντης, αλλά συμφώνησατε με τα παραπάνω της Ελληνίδας,τα οποία τα θεωρώ υπερβολικά, (όχι οτι δε συμβαίνει να βρεθείς σε κατάλυμα χαμηλών προδιαγραφών σε σχέση με αυτά που περιμένεις).
Σεβαστή είναι κάθε πρωσωπική εμπειρία αρκεί να μη τα ισοπεδώνουμε όλα.

Αποσυνδεδεμένος scubapro

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Browser:
« Απάντηση #12 στις: Αυγούστου 30, 2010, 20:58:24 μμ »
Και βεβαια σύμφωνω με την κοπέλα.είχα και εγώ παρόμοια εμπειρία,μπορώ να πω και χειρότερη..και δεν είναι καθόλου υπερβολή..ευτυχώς μετά μερίμνησε ο χρηστάρας και μου βρήκε το τέλειο κατάλυμα για μένα.. όσον αφορά το Παραδεισένιο για πόλλους από εσάς samui αλλα όχι για μένα έχω να πω τα εξής λίγα γιατί φαντάζομαι είμαι off topic.περιμένω το φίλο ουτοπικό να μου πει που μπορώ να γράψω την άποψη μου για το θέμα αυτό και αν μπορώ και δεν προσβάλω το αγαπημένο σας νησί που "πιστεψτεμε" μονο αυτό δεν θέλω. Παραδεισένιο νησί για τον καθένα μας είναι ότι έχει στο μυαλό του πλασμένο ανάλογα με τα βιώματα του και τις εμπειρίες του.για μένα απείχε κατά πολύ από τα στάνταρ μου.προσοχή δεν λέω μην επισκέφτηκε το νησί αλλα δεν είναι και το παραδεισένιο και μαγευτικό.ίσος πριν πολλά χρονια να ήταν.τώρα δεν είναι παρα μια βιομηχανία τουρισμού.Λατρεύω την ταϊλάνδη αλλα όχι αυτή την ταϊλάνδη.σταματάω εδώ αν και έχω να πω πολλά να δικαιολογήσω την άποψη μου αλλα επαναλαμβάνω είμαι offtopic

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #13 στις: Αυγούστου 30, 2010, 21:18:50 μμ »
Ανοίγεις ένα νέο θέμα , παραθέτοντας την άποψη σου για το νησί , στον πίνακα αυτό

http://www.thai.gr/forum/index.php?board=35.0

Αποσυνδεδεμένος Ivan

• Τοῦ Ἄλμπορ τὸ φανάρι πότε θὰ φανεῖ;
  • Mac OS X 10.5.5 Mac OS X 10.5.5
  • Browser:
  • Safari 3.1.2 Safari 3.1.2
« Απάντηση #14 στις: Αυγούστου 31, 2010, 20:32:11 μμ »
Επειδή είναι λίγο εύκολο να γίνουν παρεξηγήσεις   μιλάμε για το :Tropical Garden Lounge Hotel & Resort ??
http://www.agoda.com/asia/thailand/samui/tropical_garden_lounge_hotel_resort.html#Photos
                    ?????
Μπροστά σου τρεῖς ἐλέφαντες ντυμένοι στὰ χρυσά,
ὄξω ἀπ᾿ τοῦ Βούδα τὴ σπηλιά, ψηλὰ στὴν Κουρνεβάλα.
Τώρα σκοντάφτεις, Γέροντα, στοῦ δρόμου τὰ μισὰ
καὶ πᾶς γιὰ νὰ λειτουργηθεῖς σὲ γάϊδαρο καβάλα.