Αποστολέας Θέμα: ''tropical garden'' Koh Samui  (Αναγνώστηκε 9347 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.8 Firefox 3.6.8
Απ: ''tropical garden'' Koh Samui
« Απάντηση #15 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 09:52:36 πμ »
για να πω κατι οχι μονο στο μελος ελενη.πολλες φορες φωναζουμε εδω μεσα τουλαχιστον τοσοι που κατεβαινουμε εδω μεσα να γραφουμε την αποψη μας για τα ξενοδοχεια που μενουμε και σιγα σιγα να εχουμε οσο το δυνατον περισσοτερο καταλογο με ξενοδοχεια που εχουμε επισκεφτει με πραγματικες φωτογραφιες.

ενα πραγμα που πρεπει να ξερεις ειναι οτι ποτε οι φωτο δεν αντικατοπτριζουν την πραγματικοτητα ενα μερος ισως αλλα οχι παντα.συνηθως οι φωτο ειναι τραβηγμενες με ειδικους φακους η οταν το ξενοδοχειο πρωτοανοιξε.μια συμβουλη δικια μου ειναι να μπενεις σε περισσοτερα sites τυπου agoda και να διαβαζεις κριτικες ετσι θα εχεις μια εικονα.

να συμφωνησω με τον παραπανω φιλο που ειπε οτι το παραδεισενιο ειναι κατι που ο καθενας εχει πλασει στο μυαλο του.

υπαρχουν τοπικ στο φορουμ με καταλλυματα που μας αρεσουν και που δεν μας αρεσουν για να λεμε την αποψη μας για καθε ξενοδοχειο με φωτο δικιες μας,κατι που παροτρυνω ολα τα μελη να κανουν για να μπορουμε να δινουμε οσο το δυνατον πιο αντικειμενικες πληροφοριες τουλαχιστον για τα ξενοδοχεια.

Αποσυνδεδεμένος eleni19

• *
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
Απ: ''tropical garden'' Koh Samui
« Απάντηση #16 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2010, 16:07:24 μμ »
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!  καταρχας θέλω να ευχαριστήσω το φίλο YACHTMAN γιΑ τις συμβουλές του, αλλά ταυτόχρονα να πω οτι από τη στιγμή π κλείνεις ένα ξενοδοχείο από μια ιστοσελίδα σαν το booking.com,και βλέπεις φωτογραφίες που σε ικανοποιούν δεν φαντάζεσαι ότι μπορει να υπάρξει μετά κάποιο ανάλογο πρόβλημα...brainlaugh και μεισ είχαμε προπληρώσει το ξενοδοχείο αλλά βασει των κανονισμών της booking.com έχεισ το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να απαιτήσεις επιστροφή τουλάχιστον τα μισά...  φίλε μου dstergio με όλη την καλή μου πρόθεση σε διαβεβαιώ ότι καμία υπερβολή δεν υπάρχει στην περιγραφή μου.. αντιθέτωσ παρέλειψα και ορισμένα σημεία για να μη φανώ υπερβολική!! τα πράγματα έτσι έγιναν και δεν έχω κανένα λόγο να παραπληροφορήσω κόσμο. αντίθετα, να βοηθήσω ήθελα... ivan, ναι για το συγκεκριμένο ξενοδοχείο πρόκειται.. αυτό που μου τη σπάει είναι ότι ακόμα έχουν αυτές τις παραπλανητικές πληροφορίες στη σελίδα κ υπάρχουν (για κάποιο ανεξήγητο λόγο) και πολύ θετικά σχόλια...