0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φίλε μου δεν ξέρω για ποιες ανακρίβειες μου γράφεις και ουτε θα κάτσω να αναλύσω αν η Ταυλάνδη ειναι στο Schengen η συνεργαζόμενη χώρα του Ευρωπαικού συστήματος Schengen. Γιαυτό αλλωστε και δεν παραχωρείται βιζα στον επισκέπτη αλλά ενα τσεκάρισμα απλό στο Suvarnabhumi απο τον Αστυνομικό ελέγχου των διαβατηρίων check in /check out.Η ουσία στο site δεν ειναι να κερδίσω εγώ σε κάτι ( σε τι?) αλλά η ουσία ειναι να μηνι χάσει ο μελλοντικός επισκέπτης τα αυγά και τα πασχάλια του που λέμε απο την ........επικίνδυνη αρσενική Κιτσα και Λίτσα της Ταυλάνδης δηλαδή τους αετονύχηδες και τους αεριτζήδες που εχουν κατακλύσει και παραπληροφορούν τον κόσμο με τις αδελφές εταιρείες τους.Μου εγραωες αμμεσα μάλιστα οτι τα κείμενά μου αξίζουν να διαβάζονυται και θέλω να σε ρωτήσω αφού ......γράφω ανακρίβειες......και εκτίθεμαι γαιτί προτιμάς να διαβάζεις κάποιον που γραφει ανκρίβειες....και πιθανόν να εκτεθείς και εσύ αμα τα πείσ και δεν το προσπερνάς που λέμε.Πότε διαβασες ενα κείμενο 58 σειρών και εβγαλες συμπαίρασμα σχεδόν αμμεσα σε 2 λεπτά ?Ενα κείμενο που κατα την γνώμη σου ειναι ανακριβές γιατι δεν το διορθώνεις παραδειγματος χάριν που λέμε....στις τιμές.Το ξέρω οτι θ'ιγω τις εδώ Κιτσες και Λίτσες γράφοντας γαι τιμές αλλά τι να κάνουμε ετσι ειναι αυτά τα πράγματα.Κριτική τιμών περιμένω να ακούσω.....οπως και πολλοί αλλοι φίλοι του site αλλά δεν.....βλέπω εθελοντές γιατί ?Τωρα αν το thread εχει βγεί εκτός εντός και επι τα αυτά.........its your problem not mine.Απορεία πάντως μου προκαλεί πως διαβάζεις και μάλιστα αμμεσα ενα κείμενο 58 σειρών σε 2 λεπτά, ετυχε να εισαι on line γιατι εχω παρατηρήσει τώρα που θυμάμαι οτι βγαίνεις οταν στο κείμενο αναφέρονται οι λέξεις ανήλοκη πορνεία κλπ και τα συνώνυμα - παράγωγά τους.Οχι κανένα υπονοούμενο...(ξεχασε το ) .αλλά κάτι δεν πάει καλά που λέμε εδώ πάντως οχι απο μέρους μου......Επισκέπτης του site αποκλείεται πάντως να εισαι γαιτι δεν θα με παρακάλαγες και ουτε το personnal style ενος επισκέπτη εχει αυτό το style ........αρωμα μηχανημάτων Καβάλας μυρίζει to αμμεσο μηνυμα και λίγο Κέντρου.....ειδομεν......Τέλος....πάντων η μνήμη μου πάντως λάθος δεν κανει οχι οτι εγραψα κάτι το παράνομο....αλλά μου πρκαλεί εκπληξη το γεγονός οτι υποτίθεται διάβασες πεπερασμένη ωρα ενα κείμενο 58 σειρών παρέβλεχες τα στοιχεία του κειμένου που αφορούν υποτίθεται τον...επισκέπτη,τιμών και κουλτούρας της Ταυλάνδης,ζωής και επιπλέον η μνήμη μου δεν κάνει λάθος σε θυμάμαι βγαίνεις και απαντάς στα κείμενα μου οταν γράφονται οι λέξεις ανήλικοι πορνεία και synonym words.Τέλος πάντων καλη επιτυχία φίλε μου και καλά κάνεται στο lock on ορισμένων φρασεων και λέξεων κανένα πρόβλημα
ΠΑΡΗ εισαι γραφικος ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!