Αποστολέας Θέμα: Για το μέλος ΠΑΡΗΣ  (Αναγνώστηκε 9162 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bestathens1972

• Φύλο: Άντρας
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
Για το μέλος ΠΑΡΗΣ
« στις: Αυγούστου 30, 2010, 16:12:03 μμ »
   Ζητώντας συγγνώμη από τους υπόλοιπους για την κατάχρηση χώρου στο συγκεκριμένο forum οφείλω να πω μια δυο κουβεντούλες στον αγαπητό ΠΑΡΗ ο οποίος εδώ και λίγο καιρό έχει βάλει σκοπό να μονοπωλήσει το forum γράφοντας ό,τι θέλει σε όποιο σημείο θέλει χωρίς να κανει τον κόπο να δεί αν είναι εντός θέματος (προφανώς οι κανόνες λειτουργίας ενός φόρουμ του είναι άγνωστοι ή απλά τη βρίσκει με το να τον διαβάζουν πολλοί...).

Είχα σκοπό να μην ασχοληθώ πάρα πολύ μαζί του μια που είναι αλήθεια πως τα ασυνάρτητα κατεβατά του, διανθισμένα πάντα με κάποιες λόγιες εκφράσεις για να αυξηθεί το κύρος τους, ήταν πολύ διασκεδαστικό να τα διαβάζεις.

Σε αυτά τα μηνύματα τόσο καιρό τι δεν διαβάσαμε...

Για κάθε θέμα που υπήρχε στο forum πάντα είχαμε μια εμπεριστατωμένη ανάλυση η οποία προερχόταν από "έγκυρη πηγή", "οφθαλμίατρο στην BKK", αστυνομικό της Europolice, (ναι δημιουργήθηκε και αυτή για όσους δεν το ήξεραν), με τον οποίο "έτυχε" να ταξιδεύει μαζί και φυσικά πληροφορίες από τα μεγαλύτερα οικονομικά κέντρα του κόσμου για τις ισοτιμίες νομισμάτων και τις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων, που είναι πιο ακριβές στην Ελλάδα...

Ακόμα βέβαια δε μάθαμε σε ποιο χάρτη υπάρχουν σύνορα μεταξύ Ταϊλάνδης - Βιετνάμ για να πάμε και μεις να ψάξουμε καμιά πρασινομάτα Ταϊλανδή θεά, αλλά ούτε και από  πότε η Ταϊλάνδη είναι μέλλος της συνθήκης  Schengen  για να μην πληρώνουμε τα 60ευρα κάθε φορά που θέλουμε να φέρουμε τη σύντροφό μας από εκεί για μερικές  μέρες…
Βέβαια  αυτά τα παραβλέπεις όταν δεν έχουν να κάνουνε με σένα και απλά γελάς…
Όταν όμως επισημαίνεις σε κάποιον που έχει λάθος  και η έλλειψη επιχειρημάτων να σου απαντήσει είναι κάτι πάρα πάνω από εμφανής  και  αντί να σου πει “Ok φίλε έχεις δίκιο σε αυτό που λες", σε κατηγορεί πως είσαι  Bot στην καλύτερη και «παιδεραστής»  στη χειρότερη.'Eχουμε να κάνουμε επί προσωπικού!

Φίλε μου δεν ξέρω για ποιες ανακρίβειες μου γράφεις και ουτε θα κάτσω να αναλύσω αν η Ταυλάνδη ειναι στο Schengen η συνεργαζόμενη χώρα του Ευρωπαικού συστήματος Schengen. Γιαυτό αλλωστε και δεν παραχωρείται  βιζα στον επισκέπτη αλλά ενα  τσεκάρισμα απλό στο Suvarnabhumi απο τον Αστυνομικό ελέγχου των διαβατηρίων check in /check out.
Η ουσία στο site δεν ειναι να κερδίσω εγώ σε κάτι ( σε τι?) αλλά η ουσία ειναι να μηνι χάσει ο μελλοντικός επισκέπτης τα αυγά και τα πασχάλια του που λέμε απο την ........επικίνδυνη αρσενική Κιτσα και Λίτσα της Ταυλάνδης δηλαδή τους αετονύχηδες και τους αεριτζήδες που εχουν κατακλύσει και παραπληροφορούν τον κόσμο με τις αδελφές εταιρείες τους.
Μου εγραωες αμμεσα μάλιστα οτι τα κείμενά μου αξίζουν να διαβάζονυται και θέλω να σε ρωτήσω αφού ......γράφω ανακρίβειες......και εκτίθεμαι γαιτί προτιμάς να διαβάζεις κάποιον που γραφει ανκρίβειες....και πιθανόν να εκτεθείς και εσύ αμα τα πείσ και δεν το προσπερνάς που λέμε.
Πότε διαβασες ενα κείμενο 58 σειρών και εβγαλες συμπαίρασμα σχεδόν αμμεσα σε 2 λεπτά ?
Ενα κείμενο που κατα την γνώμη σου ειναι ανακριβές γιατι δεν το διορθώνεις παραδειγματος χάριν που λέμε....στις τιμές.
Το ξέρω οτι θ'ιγω τις εδώ Κιτσες και Λίτσες γράφοντας γαι τιμές αλλά τι να κάνουμε ετσι ειναι αυτά τα πράγματα.
Κριτική τιμών περιμένω να ακούσω.....οπως και πολλοί αλλοι φίλοι του site αλλά δεν.....βλέπω  εθελοντές γιατί ?
Τωρα αν το thread εχει βγεί εκτός εντός και επι τα αυτά.........its your problem not mine.
Απορεία πάντως μου προκαλεί πως διαβάζεις και μάλιστα αμμεσα ενα κείμενο 58 σειρών σε 2 λεπτά, ετυχε να εισαι on line γιατι εχω παρατηρήσει τώρα που θυμάμαι οτι βγαίνεις οταν στο κείμενο αναφέρονται οι λέξεις ανήλοκη πορνεία κλπ και τα συνώνυμα - παράγωγά τους.Οχι κανένα υπονοούμενο...(ξεχασε το ) .αλλά κάτι δεν πάει καλά που λέμε εδώ πάντως οχι απο μέρους μου......
Επισκέπτης του site αποκλείεται πάντως να εισαι γαιτι δεν θα με παρακάλαγες και ουτε το personnal style ενος επισκέπτη εχει αυτό το style ........αρωμα μηχανημάτων Καβάλας μυρίζει to αμμεσο μηνυμα  και λίγο Κέντρου.....ειδομεν......
Τέλος....πάντων η μνήμη μου πάντως λάθος δεν κανει οχι οτι εγραψα κάτι το παράνομο....αλλά μου πρκαλεί εκπληξη το γεγονός οτι υποτίθεται διάβασες πεπερασμένη ωρα ενα κείμενο 58 σειρών παρέβλεχες τα στοιχεία του κειμένου που αφορούν υποτίθεται τον...επισκέπτη,τιμών και κουλτούρας της Ταυλάνδης,ζωής και επιπλέον η μνήμη μου δεν κάνει λάθος
σε θυμάμαι βγαίνεις και απαντάς στα κείμενα μου οταν γράφονται οι λέξεις  ανήλικοι πορνεία και synonym words.
Τέλος πάντων καλη επιτυχία φίλε μου και καλά κάνεται στο lock on ορισμένων φρασεων και λέξεων κανένα πρόβλημα

Για να τελειώνουμε λοιπόν και επειδή αρκετά σας κούρασα!!!!
ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΕΟΣ!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 31, 2010, 20:22:27 μμ από bestathens1972 »

ΟΞΩ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ!!!... Τα κάνουμε πουτ@ν@ και μόνοι μας οι expats!!!

doctortilac

• Επισκέπτης
Απ: Για το μέλος ΠΑΡΗΣ
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 30, 2010, 19:23:19 μμ »
Αμ το άλλο που φωνάζει ότι καλά που ήρθε και μας είπε για τιμές? αυτό που το βάζεις? το Forum έχει πάνω από 2 χρόνια και κανείς μα κανείς δεν μίλησε για τιμές? Αλλά μάλλον δεν διαβάζει ποιο παλιά για να μορφωθεί. ΠΑΡΗ σου χρωστώ ευνομοσυνει που ήρθες και είπες για τιμές γιατί χωρίς εσένα τι θα καναμαι.

Αποσυνδεδεμένος lostre

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 31, 2010, 10:54:23 πμ »
ΠΑΡΗ εισαι γραφικος ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος zografos

• LIFE IS A JOURNEY...BRING AN OPEN MIND!!
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.8 Firefox 3.6.8
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 31, 2010, 12:23:40 μμ »
Παρη, κεραυνοβολησε απαντες! σπασε ρεκορ γραπτου κειμενου με 59 σειρες και ταχιστα βαλε μας ολους μας στη θεση μας...
και επιτελους ολοι εδω μεσα κανεις δε συγκινεται με τον υπεργειο της ΒΚΚ???????????
αλλα τι περιμενεις απο μια μαζα που σπρωχνεται στης στασεις του ΑΤΤΙΚΟΥ ΜΕΤΡΟ...
πες τα ΠΑΡΗ με το μοναδικο σου τροπο κουραστηκα να γραφω...
IT'S NOT WHERE YOU ARE FROM,IT'S WHERE YOU ARE AT...

Αποσυνδεδεμένος brainlaugh

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
    • LiquidNet
« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 31, 2010, 13:02:22 μμ »
Πάρη ζούμε για να σ'ακούμε. Κάτω το αττικό μετρό. Επίσης είδα ότι παίζει και μια ψηφοφορία μεταξύ doctor, πάρη κτλ. Τι έγινε με τα results?

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #5 στις: Αυγούστου 31, 2010, 13:07:12 μμ »
Ποιο Super Hero του Forum υποστηρίζετε;
τον θεό Doctortilac  6 (42.9%)
τον παντογνώστη ΠΑΡΗ  3 (21.4%)
Να γράφουν απο κοινού θέματα που θα "σπανε ταμεία"  5 (35.7%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 14

για να βλέπω συμμετοχές!!!

Συγχώνευση : Αυγούστου 31, 2010, 13:17:35 μμ
Τελικά μου φαίνεται πως το μόνο thread που δε θα γράψει ο ΠΑΡΗΣ είναι αυτό που έχει το όνομά του στον τίτλο!!! :D
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 31, 2010, 13:17:35 μμ από bestathens1972 »
ΟΞΩ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ!!!... Τα κάνουμε πουτ@ν@ και μόνοι μας οι expats!!!

Αποσυνδεδεμένος Ivan

• Τοῦ Ἄλμπορ τὸ φανάρι πότε θὰ φανεῖ;
  • Mac OS X 10.5.5 Mac OS X 10.5.5
  • Browser:
  • Safari 3.1.2 Safari 3.1.2
« Απάντηση #6 στις: Αυγούστου 31, 2010, 13:39:50 μμ »
 Ειρήνη σοι τω αναγινώσκοντι. . .
Μπροστά σου τρεῖς ἐλέφαντες ντυμένοι στὰ χρυσά,
ὄξω ἀπ᾿ τοῦ Βούδα τὴ σπηλιά, ψηλὰ στὴν Κουρνεβάλα.
Τώρα σκοντάφτεις, Γέροντα, στοῦ δρόμου τὰ μισὰ
καὶ πᾶς γιὰ νὰ λειτουργηθεῖς σὲ γάϊδαρο καβάλα.

Αποσυνδεδεμένος Nikolas

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #7 στις: Αυγούστου 31, 2010, 18:02:14 μμ »
   Μεγάλη κουβέντα Ivan, "ειρήνη τοις αναγιγνώσκουσι"...
  Παίδες η ζωή έρχεται άπαξ και περνά γρήγορα. Αφήστε τους φανατισμούς γιά χώρες,θρησκείες,κόματα,ομάδες,προέλευση γυναικών και αντιμετωπείστε την με χιούμορ. Ο Πάρης έχει ανακαλύψει στο φόρουμ τον (προσωρινό) έρωτα της ζωής του και αν ξεπεράσει κανείς τη ζαλάδα της ποσότητας των γραπτών του, θα ανακαλύψει πολύ χιούμορ στη θολοκουλτούρα του. Διαφωνείστε,διορθώστε όποιες ανακρίβειες στα γραπτά του αλλά μην επιτίθεστε...
 Ο ντόκτωρ γενικά έχει τη γνώμη ότι Ταϋλανδός=χρήμα. Αλλοι ότι Ταϋλάνδη=παράδεισος.Σεβαστή η άποψη καθενός.Εδώ υποννόησε με τρομερό (γιά μένα) χιούμορ,θα έλεγα ότι μ'έπιασε η κοιλιά μου απ'τα γέλια, ότι (πιθανόν) ένας μικροαπατεωνίσκος Ταϋλανδός προσποιήθηκε τον αστυνομικό διευθυντή και μεταφέρθηκε τσάμπα με ταξί. Και παιδιά που έχουν ιδιαίτερη σχέση με τη χώρα και θα έπρεπε να έχουν διδαχθεί από την απέραντη ηρεμία των ντόπιων, διέκριναν μισαλλοδοξία,εχθρικότητα κλπ. Γιατί; Δεν υπάρχουν απατεωνίσκοι όπως παντού? Εγώ π.χ. μέχρι να καταλάβω ότι τα μηχανάκια-ταξί στη Πατόνγκ κάνουν το βράδυ τρικάβαλο, μ'έβαζαν σε διαφορετικά με τη φίλη μου (Ελλάδα) και μου τ'άπαιρναν διπλά. Ε και;
 Χαίρομαι παιδιά όπως οι ζωγράφος και θαϊλάντερ που αντιμετωπίζουν τα θέματα με πολύ χιούμορ...
  Εν τέλει, χαλαρά παιδιά έρχονται πολύ πιό δύσκολες μέρες...

Αποσυνδεδεμένος lostre

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #8 στις: Αυγούστου 31, 2010, 19:03:56 μμ »
αντε ρε  ΠΑΡΗ γραψε μας καμια εκθεσουλα

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
Ενας φίλος με πολλά μηνύματα η πολλοί φίλοι με μηνύματα  γαι.....τις κατα τις απόψεις του  ανακρίβειες των post που γράφω.
Η Tαυλάνδη καταρxάς ανήκει στην κατηγορία των χωρών συνεργαζόμενη με ειδικό καθεστώς με το Ευρωπαικό  Σύστημα  Schengen και γιαυτό ο επεσκέπτης δεν χρειάζεται εκδοση Visa αλλά απλώς σημειώνει το ονοματεπώνυμό του και τον αριθμό διαβατηρίου του που δινεται κατα την διάρκεια της πτήσης και δίνεται στον Αστυνομικό ελέγχου διαβατηρίων στο Suvarnabhumi.
Τώρα το θέμα  Europol και αν γράφεται europolice εγράφη για λόγους κατανόησης και απο αλλους φίλους καθώς επίσης και στο .....θέμα αρμοδιοτήτων και καλής συνεργασίας ανάμεσα στην Βασιλική Αστυνομία της χώρας και εταίρων υπηρεσιών αλλων χωρών.Το υπονοούμενο δεν το κατάλαβα αυτό που εγραψε ο φίλος που σημειωτέον ταχα απάντησε στον Τακη-Μακη και εγώ δεν ξέρω ποιόν φιλο του και οχι ταχα σε εμένα  που ειμαι και ο γράφων.
Ποιόν φίλε μου αποκάλεσα παιδεραστή ? Ποιόν ?
Εσένα σε ειπα παιδεραστή ασε τι στραβοδιάβασες και θυμάσαι εσενα σε αποκάλεσα η σε εθιξα πουθενά προσωπικα ? Δικηγόροι δεν χρειάζονται οποιος νομίζει οτ τον αποκάλεσα παιδεραστή η οποινδήποτε αλλη εννοια παρόμοια ας το γράψει οχι να μιλάτε αλλά Ελληνικά ο Κιτσος στον Μητσο ταχα γιατι οποιος νομίζει οτι τον αποκάλεσα παιδεραστή να πάει να βελτιώσει τα Ελληνικά του και επειτα ας γράψει να μου πεί πότε.
Κια στο ξαναγράφω οτι οσοι πάνε Ταυλάνδη τωρα τουλάχιστον για τέτοια 100% διακινούνται πρώτον απο την τοπική μαφία, δεύτερον οι ιδιοι ψάχνονται και μπλέκουν σε εκβιαστές και τελευταίο τους τσιμπάνε που λέμε και στο ξαναγράφω απο την Europol που συνεργάζεται αψογα η Βασιλική Αστυνομία της Ταυλάνδης για να σπασει ο κρίκος που λέμε απο τα κυκλώματα περαιτέρω δε οδηγούνται εχει δεν εχει Θέση με την επόμενη πτήση στις χώρες τους με την ιδια κατηγορία και με βραχιόλια. Τους ειδα φίλε μου πως τους τσιμπάνε αυτους και δεν γράφω περισσότερα για να μην θίξω τον φίλο μου της Europol που πήγε ξαφνικά με σήμα. Αυτη ειναι η διαδικασία εκδοσης για παρανόμους αλλων χωρών......τα πιστευεις δεν τα πιστεύεις λιγο με νοιάζει γαιτι ειναι και αλλοι στο forum με ανάλογες κλισεις που λέμε οπως και τους παράνομους μετανάστες τους φορτώνουν κυριολεκτικά  το  immigration στην καρότσα ξάπλα που λέμε και τους πάνε στα σύνορα και τους αμολάνε σαν τα σκυλιά.
Στην Bangkok τουλάχιστον ετσι κάνανε Toyota king cub της Αστυνομίας και φορτώνανε καθε μέρα κυρίως Σενεγαλέζους και Αιθίοπες και απο τα υπόλοιπα κράτη αμα η βίζα τους ηταν ληγμένη και δεν ειχαν να την πληρώσουν.
Και δεν απαντώ τώρα στον Μητσο και τον Κίτσο ταχα γαι να τα ακουσει αλλά  συγκεκριμένα να τα διαβάζεις .
Τα ελληνικά σου ειναι λίγο περίεργα γαιτι εγω εγραψα στον φίλο που μου απάντησε αμμεσα σε 2 λεπτά αφου ειχα γράψει κείμενο 58 σειρών ποτε πρόλαβε και συγκεκριμένα του εγραψα και του το ξαναγράφω οτι εμφανίζεται στα μηνύματά μου να απαντάει οταν υπάρχουν οι κωδικές λέξεις υποτιθέμενη ανήλικη πορνεία κλπ. Και γενικά βάζω χέρι που λέμε στους επίδοξους γιατι το ξαναγράφω για προστασία τους θα μπλέξουνε ασχημα. Οποιος θέλει τα λαμβάνει υποψη του πάντως το δικαίωμά μου να γράφω τις απόψεις μου σιγουρα δεν εισαι εσύ και οι Μητσοι και Τακηδες του site .
Ουτε χα χα και μου μου γιατι απο οτι εχουν καταλάβει και αλλοι φίλοι δική μας απο Ελλάδα και εξωτερικό υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον και υποκρισία στο site και ανοίγει ο αλλος να δει πληροφορίες για Ταυλάνδη και πέφτει σε συζητήσεις περίεργες απο επισκέπτες του ταχα Μητσου Κιτσου και Λακη και τις ιδιαιτερότητές τους επι του θέματος.
Τελειώνοντας το θέμα που σας ενόχλησε ποτέ δεν κατηγόρησα κάποιον για παιδεραστή και τα συνώνυμα τους την δεδομένη κατάσταση εξήγησα που εγινα μάρτυρας λόγω του φίλου μου απο την Europol που το ξανα-ξανα γράφω υπάρχει αψογη για να μην πω τέλεια συνεργασία ανάμεσα στις υπηρεσίες αλλοδαπών χωρών με τις υπηρεσιες ασφαλείας της χώρας.Πιστεύεις δεν πιστευεις και τι νομίζεις its your problem my dear friend που ταχα θίχτηκες και απαντάς στον Καρακίτσο του site για μήνυμα που Θιχτηκες απο τον Πάρη.
Αμφισβητείς η εγκρίνης λιγο με νοιάζει απλώς τα εγραψα και τα ξαναγράφω για να σταματήσουν τις λακαμίες τα παιδάκια του site και αμα επισκέπτονται την χώρα να κοιτάνε και λίγο και τα αλλά επαγγέλματα.....εκτός τα .....γνωστα γιατι υπάρχουν καλές κοπέλες απο γιατρίνες, δικηγορίνες.....κλπ και η κοσμοπολιτικη πλευρα της χώρας που σε πληροφορώ ειναι ανερχόμενη και μιλάει αψογα Αγγλικά.
Αμα θέλεις να λές για την Κιτσα και την Πιπίτσα της Ταυλάνδης και τα γνωστα επαγγέλματά τους  κανένα πρόβλημα αλλά υπάρχουν και πολλές αλλες Λιτσες και Κικιτσες με επαγγέλματα σικάτα που λέμε και εισοδήματα και μια που τοφερε η κουβέντα να πληροφορήσω τον νεο-Ελληναρά –νεο πατριώτη που ανέφερε για Ταυλανέζες οφθαλμίατρους σε πληροφορώ φίλε μου οτι τα μηχανήματά τους......ακόμα τα περιμένουν στην πατρίδα σου αμα εισαι και Ελληνας για να μην σου πω δεν τα ξέρουνε καν στο Greece.Πάντως ειχες και εσύ αποψη επι του θέματος.....
Αλλος εγραψε οτι ειπα οτι εχω πάει Pattaya που ποτέ δεν πήγα αλλά δεν τον ειδα να σχολιάσει την απάντησή μου για τιμή Τaxi απο Bangkok για την Pattaya που του εγραψα και του το ξαναγράφω 1500 baht /30 euro γιατι υπάρχουν και αλλοι που θέλουν να πάνε στην Ταυλάνδη και πέφτουν σε high συζητήσεις του forum για το πως περασε ο Μητσος και ο Λάκης του forum με την Κίτσα και Λίτσα της Ταυλάνδης.
Στο  ιδιο post εγραψα οτι το ιδιοκτησιακό καθεστώς στην χώρα ειναι λίγο επιλήψιμο για αγορά κατοικίας απο φυσικά πρόσωπα και οτι δεν το εψαξα αναλυτικά αλλά απο συζητήσεις δικηγορίνων κατάλαβα οτι το σπιτι ανηκει στον αγοραστη που πληρώνει αλλά η γη στον Βασιλιά..
Ο φιλος ο.....ακριβής μου απάντησε οτι.....ειναι πολύπλοκο και και οτι αμα κάνεις αγορά 40,000.000 baht η γη μόνο τοτε σου ανήκει για μικρότερη αγορά τι γίνεται......γιατι εγώ ειδα Γερμανους και Γάλλους που ειχαν αγοράσει σπίτια στην Ταυλάνδη και επαναλαμβάνω με πισινα μεγάλη  γύρω στα 30,000 euros και οχι στα 300.000 euros που ζητάνε οι αεριτζήδες.
Που τις ειδε τις ανακρίβειες ? Αυτος απλώς το προχώρησε νομικά το θέμα και εγω αρκέστηκα στα λεγόμενα που μου ειπανε οι δικηγορίνες με τους ιδιοκτήτες.
Ανακρίβειες  που τις ειδατε ? Αν εισαστε και Ελληνες και οχι απο τους γνωστούς νεο πατριώτες –νεο Ελληναράδες και Αμερικανοτσολιάδες που εχουν ανατείλει τελευταίως.Πάντως το εξετασαται .....συμφωνήσαται με καποιον επειδή εχεται τις ιδιες απόψεις γαι τις Πιπιτσες της Ταυλάνδης.
Ο φίλος που ζήτησε ελεος να τον πληροφορήσω οτι ελεος το δινει ο Θεός και επειδή εγώ θεός δεν ειμαι ουτε και εχω κανένα συμφέρον να απαντάω στον καθενα αγενή του site και να τον.....παραπληροφορώ που λένε.
Αμα σε παραπληροφορώ γιατι εγραψα στο site μεχρι τιμή freduccino γραψε  εσύ τις δικές σου και ασε τα θολοκουλτουριάρικα στον ταδε και στον ταδε γιατι οι ανθρωποι εχουν ονόματα και δεν κρύβονται πισω απο ψευδονυμα.
Τα δικηγοράκια  που ανώνυμα δημόσια απαντάνε μεταξύ τους για τα μηνύματά μου τους πληροφορώ οτι ειμαι on line for any questions.
Πηγαινεται με την Λιτσα σας και την Κικιτσα σας και παιχτε το αντρες να σας τα μασάνε τα χρήματά σας γιατι τι να κάνουμε υπάρχει και η αθέατη πλευρα σε ολα τα πράγματα που αντι να κάθεσαι να τα σχολιάζεις σαν νεο-Ελληναράς και νεο-πατριώτης- Αμερικανοτσολιάς παιρνεις μέρος κατα πρώτον και κατα δευτερον τους τα μασάς και ψάχνονται που λέμε.....γενικά.
Ο Βενιαμίν της παρέας που εγραψε τι περιμενεις απο μια μαζα που σπρωχνεται στης στασεις του ΑΤΤΙΚΟΥ ΜΕΤΡΟ......να του απανλτησω να με συγχωρεσει που δεν πήγα να δω τον Μητρο και την κυρα Μαρία της Ταυλάνδης.....δεν ειναι του γούστου μου που λένε γιατι αμα  ειναι να πάω σε ενα μέρος για ξεκούραση και πάω να δω τον κυρ Μητρο και την κυρα Μαρία της Ταυλάνδης αυτο δεν λέγεται διακοπές αλλά ταλαιπωρία και εγώ εχω μάθει .....να απολαμβάνω ειτε βρίσκομαι στο εξωτερικό ειτε στο εσωτερικο απο τις νεο Ελληνικές θέσεις και αντιθέσεις  και που ξαναγράφω κάποιοι βολεύονται να σας βάζουνε να κοιμώσαστε.
Νεο –Ελληναράδες –νεο-πατριώτες και Αμερικανοτσολιάδες .....συνέλθεται και αμα δεν σας αρέσουνε μερικά κείμενα μην τα διαβάζεται υπάρχουν αλλοι φίλοι που τους ενδαιφέρου και μαλιστα.......εχουν καλοβολευτεί.

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 16:45:21 μμ από ΠΑΡΗΣ »
Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 5.0.375.127 Chrome 5.0.375.127
    • Ταϋλάνδη ένα ταξίδι που κρατάει χρόνια
« Απάντηση #10 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 00:26:06 πμ »
   Aγαπητέ Πάρη σε προηγούμενο πόστ μου προσπάθησα να είμαι όσο το δυνατόν ευγενικός μαζί σου , αλλά δυστυχώς το παραλήρημα σου
γιατί περί παραληρήματος πρόκειται,  δεν έχει τελειωμό.
  Ένα ένα  λοιπόν απλά και τεκμηριωμένα.
  Η είσαι τόσο αφελής και πιστεύεις ότι σου λένε, ή προσπαθείς να μας τρελάνεις με γνώσεις που δυστυχώς δεν διαθέτεις, και με βάζεις
στο πειρασμό να σκεφτώ ότι μάλλον δεν έχεις  επισκεφτεί την εν λόγω χώρα.

1. Europol
 Επιχειρησιακές συμφωνίες με μη μέλη της ΕΕ
•   Ισλανδία
•   Νορβηγία
•   Ελβετία
•   Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
•   Συμπληρωματική σύμβαση μεταξύ της Ευρωπόλ και των ΗΠΑ για την ανταλλαγή προσωπικών δεδομένων και συναφών πληροφοριών

Στρατηγικές συμφωνίες με μη μέλη της ΕΕ

•   Αλβανία
•   Βοσνία & Ερζεγοβίνη
•   Κολομβία
•   Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας
•   Μολδαβία
•   Ρωσία
•   Τουρκία
•   Δημοκρατία της Σερβίας
•   Μαυροβούνιο

Όπως απλά  αντιλαμβάνεσαι  δεν  συμπεριλαμβάνεται η  εν λόγω χώρα σε καμία από  τις διακρατικές συμφωνίες.

2.

Συνθήκη  Σέγκεν

Βέλγιο, Γαλλία,  Γερμανία, Λουξεμβούργο Κάτω Χώρες την Πορτογαλία . Ιταλία  Αυστρία ,Ελλάδα Δανία,  Φινλανδία, Σουηδία,  Ισλανδία Νορβηγία
 Τσεχική Δημοκρατία,  Εσθονία, την Ουγγαρία,  Λετονία, Λιθουανία,  Μάλτα, Πολωνία,  Σλοβακία, Σλοβενία Ελβετία

Απλά  αντιλαμβάνεσαι  δεν  συμπεριλαμβάνεται η  εν λόγω  χώρα ούτε  και Εδώ.

Θα σε παρακαλέσω για άλλη μια φορά να περιοριστείς σε αυτά που ξέρεις, εάν και εφόσον ξέρεις, και του  υπαινιγμούς  για άλλα μέλη
του φόρουμ και τους λόγους επίσκεψης του καθενός , να τους κρατήσεις για τον εαυτό σου.
Όσο για το ποιοι κρύβονται πίσω από  ψευδώνυμα να σε πληροφορήσω  μια και είσαι νέο μέλος.
Ότι οι περισσότεροι από εμάς έχουμε γνωριστεί και επωνύμως μια και συμμετέχουμε  στις συγκεντρώσεις που γίνονται κατά καιρούς.

Δεν θα ήθελα να επανέλθω  αλλά θα αναγκαστώ εάν τα γραφόμενα σου δεν συνάδουν  με την πραγματικότητα και θεωρήσω
ότι με αυτόν  τον τρόπο παραπληροφορείς τα μέλη η τους φίλους

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 00:28:18 πμ από kosa »
Ο ταξιδιώτης βλέπει ότι βλέπει. Ο τουρίστας βλέπει ότι έχει έρθει να δει.
G.K. Ghesterton

http://thailandmymemories.wordpress.com/

Αποσυνδεδεμένος Thailander

• "Ride slower than your guardian angel can fly"
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #11 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 02:31:54 πμ »
ΠΑΡΗ εισαι γραφικος ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!

Μη μου τον διωξετε, γιατι θα γινουμε "καφεδες"...

Που να διαβασει κανεις τετοιες φωτοδοτριες φρασεις, στον ματαιοσπουδο αυτο κοσμο!
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 02:53:55 πμ από Thailander »
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ χωρις να θελω
θα ΠΕΘΑΝΩ χωρις να θελω
ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ τουλαχιστον
να ζησω οπως θελω

Αποσυνδεδεμένος zografos

• LIFE IS A JOURNEY...BRING AN OPEN MIND!!
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #12 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 03:52:24 πμ »
Η κιτσα η λιτσα και η πιπιτσα,με ποιον απο τους μακη,λακη,σακη νταραβεριζονται? ποια ειναι με ποιον ζευγαρι ρε παιδι μου τη  θολοκολτουρα μου μεσα ?????????
για το μονο που ειμαι βεβαιος ειναι οτι ο κυρ μητρος με τη κυρα μαρια τη κουνανε την αχλαδια...αν και κρυφοαμερικανοτσολιαδες both of them...
IT'S NOT WHERE YOU ARE FROM,IT'S WHERE YOU ARE AT...

Αποσυνδεδεμένος PaterDemon

• เหมือนกันแต่แตกต่าง
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #13 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 08:59:33 πμ »
Εχω καιρο να μπω και εχασα τετοιο σωου! Ρε παρη,τι πινεις και τα γραφεις αυτα?Σε παρακαλω,αν εχεις τελειωσει με Ταυλανδη ξεκινα επιμορφωτικα κειμενα και για τις υπολοιπες χωρες της νοτιοανατολικης Ασιας.
Ο χειμωνας προβλεπεται δυσκολος και θα εισαι η μονη οαση.
Μπορεις επισης να εκμεταλευτεις τις βαθιες γνωσεις σου και να αναλαβεις ποστο στο γραφειο εκδοσης ταξιδιωτικων οδηγιων της Ευρωπαικης Ενωσης. ;D

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.10 Firefox 3.6.10
« Απάντηση #14 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2010, 21:24:47 μμ »
Golden Boys όλου του κόσμου ήρθε η ώρα σας!!! ο ΠΑΡΗΣ είναι πάλι εδώ!!! Ναι η ακατάσχετη αοριστολογία βρήκε πάλι τον τιμητή της!!!
Οι administrators του site καλούνται να βρεθούν πάλι στις επάλξεις!!!

Σας μιλάει αυτόματα το μηχάνημα της Καβάλας που πήρε μετεγγραφή μέσω της Συνθήκης Σένγκεν από τον Μαρδόνιο Μαραθώνα στην Ταϊλάνδη αφού πέταξε μέχρι το Λονδίνο για να πάρει καλύτερα εισιτήρια!!!  ;D

ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ;

Tελικα όπως βλέπεις φίλε Πάρη, τα μηχανηματα της Καβάλας εξελίχτηκαν εκτός από την παιδική πορνεία, πιανούν και τα Golden Boys αλλά και τις ιστορικές μάχες!!!
Παρακαλώ θερμά για μια ανάλυση του Τρωικού Πολέμου!!!!  ::)