Αποστολέας Θέμα: Πώς περνάει η μερα του τουριστα στην Ταυλανδη?  (Αναγνώστηκε 9853 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kikawi

• *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Φοβαμαι να παω...μην τυχον και ξεμεινω εκει!!
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
Πώς περνάει η μερα του τουριστα στην Ταυλανδη?
« στις: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 10:49:54 πμ »
Λοιπον παιδια...αναρωτιεμαι..
Για καποιον που παει σαν τουριστας για πρωτη φορα στην Ταυλανδη μπορω να φανταστω τι κανει...παραλια, κανενα beach sport ισως, μπυρες, γυναικες ισως(για τους αντρες της παρεας..)επισκεψεις σε νησακια και ξεναγησεις.Γενικα εφοσον πας πρωτη φορα ολα ειναι καινουρια οποτε υπαρχουν πολλα να κανεις..
Για καποιον που ναι μεν ειναι τουριστας αλλα εχει παει και 5 και 10 φορες ...και δεν ασχολειται πια με ξεναγησεις κλπ, πως περναει η μερα του?
Αραγμα ολη μερα...διπλα στη θαλασσα?(αχ ωραιο ακουγεται!)
Εχετε γνωρισει ντοποιους και κανετε παρεα?
 ::)
Καλα για οσους εχουν παει για μονιμα Ταυλανδη δε τολμω να φανταστω..αλλα μαλλον οι μονιμοι θα δουλευουν κιολας εκει, οποτε η μερα κυλαει γρηγορα...
(αν και θα ηθελα να μη δουλευω εκει...απλα να ζω εκει...αν γινοταν ποτε αυτο!)
Οσο ομως και να αγαπας μια χωρα που δεν ειναι η δικη σου...ποσο να αντεξεις να ζεις αλλου χωρις τους φιλους σου και συγγενεις σου(και το λεει αυτο ενας ανθρωπος που δεν ειναι και "κολλητος" με τους συγγενεις του!!εγω!)
Θελεις και λιγο χειμωνα στη ζωη σου, δε θελεις?
Θελεις και λιγο Χριστουγεννα με κρυο(αν και τελευταια μονο κρυο δεν εχει τα Χριστουγεννα στην Ελλαδα..), θελεις και λιγο ελληνικη καφριλα..., θελεις και λιγο τηλεοραση(που δε ξερω τι παιζει με την τηλεοραση στην Ταυλανδη).
ΑΝ εχεις λεφτα να πηγαινοερχεσαι για να μην ξεχασεις τα..."ελληνικα" σου τοτε γιατι να μεινεις μονιμα?αφου παλι πηγαινοερχεσαι...

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.8 Firefox 3.6.8
Απ: Πώς περνάει η μερα του τουριστα στην Ταυλανδη?
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 10:58:45 πμ »
η ταιλανδη ειναι μεγαλη χωρα και σιγουρα θα χρειαστεις πολυ καιρο για να την γυρισεις και να δεις ομορφιες που πολλοι τουριστες δεν γνωριζουν.σκεφτομαι λοιπον οτι καποιος παντα παει σε καινουρια μερη.οι πιο παλιοι ισως εχουν βρει τον παραδεισο τους.μια πολη ενα χωριο που εχει το κατι που τους τραβαει και εκει νοιωθουν σαν το σπιτι τους.οπως και να εχει παντα η χωρα αυτη εχει κατι που θα σε τραβηξει ξανα πολλες φορες εχω ποιασει τον εαυτο μου να θελει να ξαναπαει σε ενα μερος μονο και μονο για την αναμνηση που ειχα και τις τοσο καλες ωρες που ειχα περασει εκει.

το θεμα με το να σου ληψει η ελλαδα ειναι γεγονος αλλα ξερω ατομα που δεν τους ενδοιαφερει,αλλα που οπως ειπες οποτε μπορουν ερχονται και αλλους που απλα δεν εχουν κατι η καποιον για να κρατησει ενα μερος τους εδω.μην ξεχνας οτι ο λαος λεει οπου γης και πατρις

Αποσυνδεδεμένος kikawi

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 11:09:10 πμ »
χμ δεν εχεις και αδικο!!! οντως οπου γης πατρις!
Εζησα στην Ολλανδια για λιγο και η Ελλαδα δε μου ειχε λειψει καθολου μπορω να πω...αλλα οταν γυρισα πια μονιμα εδω...δεν ξαναπηγα ποτε ξανα εκει...και αυτο γιατι σκεφτηκα οτι καλυτερα τα χρηματα αυτα που θα δωσω για να ξαναπαω Ολλανδια για διακοπες αυτη τη φορα, να τα δωσω να παω σε καποιο αλλο μερος που δεν εχω παει...να δω και κατι αλλο!
γιαυτο θεωρω απιστευτο το οτι καποιοι εχουν παει τοοοοοσες φορες στην Ταυλανδη..
Σιγουρα εχει πολλα μερη να δεις...συμφωνω απολυτα, αλλα απο ενα σημειο και μετα..τα περισσοτερα χωριουδακια ειναι στο ιδιο (πανεμορφο μεν) στυλ, εχεις δει πως κινουνται τα πραγματα, εχεις ζησει σαν "δικος τους", εχεις κανει το 80%....που προσφερει η Ταυλανδη...
θα μου πεις πολλοι αν δε ξεζουμισουν το 100% δεν ηρεμουν...καλα τοτε πασο!
Και αντε οταν πηγαινεις με παρεα...εχεις και εναν ανθρωπο να τα μοιραστεις ολα αυτα που ζεις εκει.Αυτοι που πηγαινουν ΜΟΝΟΙ τους...πως την παλευουν?Μια παρεα τη χρειαζεσαι, κανω λαθος?
Μου φαινεται η Ταυλάνδη μαγευει τον τουριστα...κατι βαζουν στα φαγητα τους δεν εξηγειται αλλιως!

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 11:17:19 πμ »
χαχαχαχα ειναι πολλα πραγματα αυτο το κατι.οσο για την παρεα μην το λες πολα μελη απο εδω τους αρεσει να ταξιδευουν μονοι τους βεβαια ειναι και το τι θελει ο καθενας.

ισως πολλοι κατα τις διακοπες τους θελουν να ξεφυγουν απο την ελλαδα και απο τους ελληνες και για αυτο δεν θελουν κανεναν εκει.αν παλι μειλαμε για μονιμους ε πιστεψε με οτι οι εκει ελληνες μεταξυ τους δεν εχουν και πολλα πολλα.λιγοι ειναι αυτοι που εχουν καποια επικοινωνια.

Αποσυνδεδεμένος kikawi

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 11:32:01 πμ »
σοβαρα το λες τωρα?κι εγω  που υπεθεσα οτι θα υπαρχει μια μικρο κοινωνια Ελληνων εκει περα για να μην υπαρχει μεγαλη νοσταλγια!!!
Βεβαια υπαρχει μια βαση...αμα θες να ξεφυγεις απο τη χωρα σου για λιγο και πας σε μια αλλη αφηνεις τα παντα και φευγεις...και ναι δεν παιρνεις μαζι σου κανεναν!
Αν και δε θα μπορουσα να το κανω ποτε αυτο(να ταξιδεψω εντελως μονη για διακοπες  και τουρισμο) καταλαβαινω την αναγκη καποιου να το κανει!
Εγω δεν εχω παει ακομα Ταυλανδη, αλλα θα παω του χρονου με καμια 10αρια ατομα.
Ισως ειναι λαθος αλλα το χω στο μυαλο μου σαν ταξιδι πολυ σουπερ με πολυ χαβαλε και πολλες τρελες!
Δηλαδη σε οτι αφορα τη διασκεδαση..αν και θα παμε κο σαμουι που δε ξερω αν ειναι πολυ της διασκεδασης το μερος..
απο την αλλη μου αρεσει και λιγο το πρωτογονο αλλα θελω και να μεινω σε καλο ξενοδοχειο (αφου θα ναι γαμηλιο το ταξιδι, ειπαμε να ειναι πιο ποιοτητα αυτη τη φορα...χχααχαχ)
Εχω πεσει κοινως στην παγιδα, επειδη παω πρωτη φορα να θελω να τα κανω ολα μαζι, και τα πρωτογονα και τα μοντερνα, και θαλασσα και να δω τη φυση και παραλια οτι να ναι και εξορμησεις ...μαλλον υπερβαλλω!!!!
Πως να βγαλω προγραμμα για τοσα ατομα!!θα επισκεφτω το Χρηστο μολις φτασω εκει..αλλα η παρεα θελει ενα προγραμμα πριν ταξιδεψουμε!
Εχω καταμπερδευτει!

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • Φύλο: Άντρας
  • สมน้ำหน้า
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 11:39:55 πμ »

Πως να βγαλω προγραμμα για τοσα ατομα!!θα επισκεφτω το Χρηστο μολις φτασω εκει..αλλα η παρεα θελει ενα προγραμμα πριν ταξιδεψουμε!
Εχω καταμπερδευτει!

Mα δεν υπάρχει πιο κατάλληλος για να σου βγάλει πρόγραμμα και να σου κλείσει ξενοδοχεία ...

απλά θα επικοινωνήσεις με το γραφείο  ;)

http://tropicaleasy-thailand.blogspot.com/

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #6 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 11:44:54 πμ »
ρωτα τον χρηστο πριν πας και δες εδω μεσα.τα παιδια εδω εχουν παει σε πολλα μερη οποτε απο μονη σου μπορεις να βγαλεις ενα προγραμμα αναλογως τις μερες που διαθετεις και βεβαια μην ξεχνας αναμεσα να αφηνεις και καμια μερα για ξεκουραση και μπανιο.επισης δες περιπου τι ξενοδοχειο θες τι θες να εχει και τι διαθετεις σε χρηματα.μετα παρε τον χρηστο πες του τι αποφασισες να δεις τι ξενοδοχειο θες και ασε τον χρηστο να σου φτιαξει ενα προγραμμα.ισως να σου προτεινει και κατι αυτος.παρε το προγραμμα και αν σου αρεσει το ακολουθεις η αλλαζεις κατι.

οσο για τους ελληνες η ταιλανδη δεν ειναι η μονη χωρα.σε πολλες χωρες που υπαρχουν ελληνες γινεται αυτο απλα ειναι ατομα που δεν θελουν και πολλα πολλα με τους συμπατριωτες τους και αλλοι παλι που εχουν μια επικοινωνια μεταξυ τους και κρατανε κατι απο την ελλαδα κοντα τους.

Αποσυνδεδεμένος kikawi

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #7 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 11:55:16 πμ »
Σιγουρα θα ρωτησω και το Χρηστο παιδια..να ναι καλα ο ανθρωπος... διαβαζω και ακουω τα καλυτερα γι αυτον..και μαλιστα ακουσα για το Χρηστο για την υπαρξη του και τις υπηρεσιες του, πριν καν μπω στο φορουμ.
Απλα μαλλον ειναι νωρις ακομα για να βγει το προγραμμα απο τωρα, οποτε θα ονειρευομαι μονη μου προς το παρον!χαχα
το ταξιδι ειναι για του χρονου τετοια εποχη.αρχες Σεπτεμβρη.ουτε τιμες στα ασροπορικα δε θα βγηκαν ακομα για τοτε..

Αποσυνδεδεμένος erasmoshemin

• @
  • *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #8 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 14:36:27 μμ »
να σου πω το δικό μου πρόγραμμα, Παττάγια:

-Το πρωί, ξύπνημα 09:00 (δεν ξενυχτάω). Πρωινό σε κάποιο από τα πολλά καφέ ή στο ξενοδοχείο

-10:00-11:00 ψώνια σε κάποιο σούπερ μάρκετ.

-11-12 ψώνια σε κάποιο πλάζα για ρούχα , και βόλτες με τα πόδια ή με το "ταξί".

12-13:00 φαγητό σε ένα από τα πολλά εστιατόρια ή ξενοδοχείο με ότι έχουμε αγοράσει από σούπερ μάρκετ

13:00-15:00, "εκδηλώσεις" στο ξενοδοχείο με τυχάρπαστη νέα  :o :o :o :o :o :o :o :o.

15:00-17:00 ξεκούραση , ύπνο , μπάνιο στην πισίνα αν το ξενοδοχείο διαθέτει :) :) :) :).

17:00-19:00 καφέ σε κάποιο από τα πολλά, ψώνια φρούτα, ρούχα, φαγητο κλπ 8) 8) 8) 8)

19:00-23:00, "εκδηλώσεις" στο ξενοδοχείο με τυχάρπαστη νέα, φαγητό βραδυνο, βόλτίτσες walking street, παραλία  ??? ??? ??? ???.

Δεν βγαίνω στα μπαράκια δεν μου αρέσουν ούτε εδώ ούτε στην Ταυλάνδη.

Ετσι περνώ τις μέρες μου στην Παττάγια. Ζωολογικούς κήπους, ναούς κλπ τα είδα την πρώτη φορά που πήγα.

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 15:45:05 μμ από erasmoshemin »

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #9 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 15:05:55 μμ »
Φετος λεω να χαλαρωσω και να ηρεμησω στο koh chang  :

08:30 Ξυπνημα
09:00 καφες - πρωινο
09:45 μπανιο
13:00 μασαζ στην παραλια
14:00 φαγητο
14:30-16:30 ξεκουραση
17:00 μπανιο
19:00 μασαζ
20:00 ιντερνετ καφε
21:30 Μπαρμπεκιου και μετα καμμια μπυριτσα στα μπαρακια
24:00 υπνο .... βαθυ και γλυκο
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 5.0.375.127 Chrome 5.0.375.127
    • Ταϋλάνδη ένα ταξίδι που κρατάει χρόνια
« Απάντηση #10 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 15:08:59 μμ »
-11-12 ψώνια σε κάποιο πλάζα για ρούχα , και βόλτες με τα πόδια ή με το τουκ τουκ.

erasmoshemin  είσαι σίγουρος για το τούκ τούκ  γιατί παρόλο που την έχω επισκεφτεί    αρκετές φορές δεν έχω δεί κανένα.
Ο ταξιδιώτης βλέπει ότι βλέπει. Ο τουρίστας βλέπει ότι έχει έρθει να δει.
G.K. Ghesterton

http://thailandmymemories.wordpress.com/

Αποσυνδεδεμένος kikawi

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #11 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 16:31:54 μμ »
συμπεραινω απο τις αναρτησεις σας αγαπητοι μου φιλοι οτι ο ιωρες περνανε αργα ηρεμα και πραα με ξεκουραση και μασααααζ
τελεια δηλαδη!!
Ε αν ειναι η 5 και 10η φορα που παει καποιος δε θα παει να δει ναους και ζωολογικους κηπους...για μενα που θα ναι η πρωτη ομως θα παω να τα δω και αυτα εννοειται!
Θελει να μου εξηγησει καποιος οταν λετε "εκδηλωσεις τι εννοειτε?
Ή μηπως το εκδηλωσεις πρεπει να το φανταζομαι με την τυχαρπαστη νεα πακετακι..(γιατι σε αυτη την περιπτωση μπορω να καταλαβω τι εννοουμε με τη λεξη "εκδηλωσεις"!!! χιχιχιχ

Αποσυνδεδεμένος Dethoulas

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #12 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 16:50:49 μμ »
Φετος λεω να χαλαρωσω και να ηρεμησω στο koh chang  :

08:30 Ξυπνημα
09:00 καφες - πρωινο
09:45 μπανιο
13:00 μασαζ στην παραλια
14:00 φαγητο
14:30-16:30 ξεκουραση
17:00 μπανιο
19:00 μασαζ
20:00 ιντερνετ καφε
21:30 Μπαρμπεκιου και μετα καμμια μπυριτσα στα μπαρακια
24:00 υπνο .... βαθυ και γλυκο

αυτό το ξεκούραση μου άρεσε  χα χα χα!!!!!  :-D
Καλύτερα ένα τέλος με πόνο,
παρά ένας πόνος χωρίς τέλος.

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 5.0.375.127 Chrome 5.0.375.127
    • Ταϋλάνδη ένα ταξίδι που κρατάει χρόνια
« Απάντηση #13 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 16:52:22 μμ »
  Στην  ερώτηση σου  ναι έχω κάνει ένα κύκλο  στον όποιο περιλαμβάνονται και  Έλληνες , Αγγλοι ,Ιταλοί ,  Γερμανοί , αλλά και Ταϊλανδοί.
   Βεβαία  είναι λίγο διαφορετική η ζωή μου από του τουρίστα, μια και έχω  πια δεσμούς κάτω.
 Αγορά ψώνια   λίγο υπνάκο μεσημέρι , το απόγευμα παράλια  για καφεδάκι και μετά έξω για φαγητό, και Βολτούλες σε  μαγαζιά που συνήθως βρίσκουμε φίλους.
  Πολλές φορές  βόλτες στα κοντινά χωριά.
  Βεβαία  υπάρχει και το ρυζάκι που  θα πρέπει να ασχοληθώ, αλλά ερασιτεχνικά μια και δεν έχω τις απαραίτητες γνώσεις, πάντα υπάρχει κάτι να κάνεις.
 Αλήθεια που θα πας πρώτο ταξίδι???
Ο ταξιδιώτης βλέπει ότι βλέπει. Ο τουρίστας βλέπει ότι έχει έρθει να δει.
G.K. Ghesterton

http://thailandmymemories.wordpress.com/

Αποσυνδεδεμένος Nikolas

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #14 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 17:51:09 μμ »
 Ρε συνοδοιπόρε erasmoshemin άλλαξε το όνομα σε τούρμπο-έρασμος. Ανακάλυψες τίποτε καινούργια φάρμακα; Πως γίνεται κάθε μεσημέρι και κάθε βράδυ "εκδηλώσεις" πολύωρες με τυχάρπαστη νέα; Βέβαια το μόνο που καταλαβαίνω είναι γιατί ήταν συνέχεια τυχάρπαστες και ποτέ μόνιμες. Μετά την "εκδήλωση" θα 'φεύγαν σφαίρα με ότι δυνάμεις τους απέμειναν...
 Αμ' ο άλλος, ο συντονιστής ο κυκλαδίτης; Κάθε μέρα, μεσημέρι-βράδυ: μασάζ! Γιώργη μάλλον θα έχεις πρόβλημα κυτταρίτιδας...
 Σας ζηλεύω πάντως (αυτό στα σοβαρά) γιά τις ημερήσιες βόλτες σας. Εμένα μετά τις δέκα το πρωί με διέλυε η ζέστη και απλά σερνόμουνα μέχρι τη παραλία να βρω ένα βαθύ ίσκιο μέχρι τις έξι που ψιλοδρόσιζε.