Αποστολέας Θέμα: Villa la moon koh samui  (Αναγνώστηκε 5640 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος scubapro

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
Villa la moon koh samui
« στις: Σεπτεμβρίου 04, 2010, 13:46:09 μμ »
Βρίσκετε 1 χιλιόμετρο από το Λάμαϊ και 3 χιλιόμετρα από το Chaweng.Απόλυτη ησυχία μακριά από τους τουρίστες.Είναι χτισμένο πάνω στα βράχια με καταπληκτική θεα. Είναι καινούργιο.Μόλις ένα χρόνο λειτουργίας και αυτό φαίνεται.
Δεν έχει παραλια αλλα μπορείς να κανεις μπάνιο από τα βράχια η από το deck όπως θα δείτε στο video.Μπορείτε επίσης να ζητήσετε το canoe για μια βόλτα.
Το προσωπικό είναι ευγενέστατο και πραγματοποιεί κάθε σας επιθυμία.προσφέρεται και μεταφορά δωρεάν στο λάμαϊ όταν το ζητήσετε.. Το μονο μείον είναι τα πολλά σκαλιά και αυτό όπως σας εξήγησα παραπάνω γιατί είναι χτισμένο πάνω στα βράχια. Το εστιατόριο έχει καταπληκτική θεα αλλα προτείνω το άμεσος διπλα από το ξενοδοχείο εστιατόριο με θαλασσινά.Τρομερή θεα και πολύ καλο φαγητό.
Η τιμή του τον αύγουστο ήταν 3.000 baht με 50% έκπτωση αλλα τώρα μπορείτε να το βρείτε με 2.275 baht..

http://www.villalamoon.com/

Αποσυνδεδεμένος Christos Pan

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 5.0.375.127 Chrome 5.0.375.127
    • Tropical Easy
Απ: Villa la moon koh samui
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2010, 11:07:41 πμ »
Ηρθες στο γραφειο μας γιατι το προηγουμενο  ξενοδοχειο που διαλεξες  μονος σου ηταν οπως το περιγραφουν οι φωτογραφιες σου.
Πουθενα δεν αναφερεις ωστοσο οτι στο la moon ( του οποιου ο ιδιοκτητης ειναι προσωπικος φιλος) σε πηγε η Tropical Easy και σου εδωσε 50% εκπτωση....
κριμα

Για οσους ερθουν τις επομενες ημερες δινουμε το la moon με 2000 Τηβ/ημερα. η προσφορα ειναι μονο για πραγματικους φιλους
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 05, 2010, 11:12:30 πμ από Christos Pan »
“ One's destination is never a place but rather a new way of looking at things.”

Αποσυνδεδεμένος scubapro

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2010, 12:04:59 μμ »
Όπα χρισταρά,χαλάρωσε,Δεν ξύπνησες καλά σήμερα και θα την πληρώσουμε εμείς τώρα.Τα περί ντροπής να τα κρατήσεις για τον εαυτό σου. Δεν είπα κάτι που να σε πειράξει ούτε να προσβάλει τι δουλειά σου.άλλωστε δεν έχω λόγο να το κάνω
 Όλοι στο forum γραφουν για τα ξενοδοχεία που έμειναν και ποσο τα πλήρωσαν.Αυτό έγραψα και εγώ.Όσο αφορά το 50% εκπτωση,τo ίδιο έδινε και το agoda τι μέρα που μου έκανες την κράτηση.Δε παραπονέθηκα για κάτι στο site για την εξυπηρέτηση σου και δεν καταλαβαίνω το υφάκι σου.Για την τιμή του 2.275 αυτή έδινε χτες το agoda και παρατηρώντας τα post τον υπολοιπων,όλοι γραφουν ποσο έχει την συγκεκριμένη εποχή το κάθε ξενοδοχείο. Σε παλιότερο post έγραψα ότι μου το έκλεισες εσύ το ξενοδοχείο

Απάντηση #12 στις: Αύγουστος 30, 2010, 20:58:24 μμ Και βεβαια σύμφωνω με την κοπέλα.είχα και εγώ παρόμοια εμπειρία,μπορώ να πω και χειρότερη..και δεν είναι καθόλου υπερβολή..ευτυχώς μετά μερίμνησε ο χρηστάρας και μου βρήκε το τέλειο κατάλυμα για μένα..

τώρα αν έγραψα η όχι στο συγκεκριμένο post ότι το ξενοδοχείο μου το έκλεισες εσύ να σου ζητήσω ταπεινά συγγνώμη που μου διέφυγε. οποιος έρθει στο Κoh samui εξυπακούεται ότι θα επικοινωνήσει μαζί σου για τι διαμονή του.Ήδη σε μερικούς φίλους ιταλούς και μη έχω μιλήσει για σένα όταν θελήσουν να επισκεφτούν το koh samui

Αν είναι αυτό το πρόβλημα σου πρόβλημα προτείνω να μετονομαστεί το site σε thai-tropicaleasy.gr

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
  • Firefox 3.6.8 Firefox 3.6.8
    • Thailand
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2010, 12:19:33 μμ »
Για να είμαστε σωστοί στις πληροφορίες , το συγκεκριμένο πρακτορείο το δίνει σήμερα 2781 μπατ

Μπορείς να μου πεις που είδες την τιμή 2275??

Αποσυνδεδεμένος Christos Pan

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 5.0.375.127 Chrome 5.0.375.127
    • Tropical Easy
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2010, 12:40:17 μμ »
Συγνωμη  ρε πατριωτη για την αντιπαραθεση, απλα εκφραζω το παραπονο μου, γιατι μετα τον αγωνα
που δινουμε για την οσο γινεται καλυτερη εξυπηρετηση σας, περιμενουμε και μια καλυτερη κουβεντα.
Chi vediamo πιστευω ισως στην πολη σου, γαι να απολαυσουμε το ωραιο φαγητο σου.
“ One's destination is never a place but rather a new way of looking at things.”

Αποσυνδεδεμένος scubapro

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Browser:
« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2010, 12:42:23 μμ »
Πολύ καλά ανέφερες .ΣΗΜΕΡΑ.από χτες μέχρι σήμερα έχουν περάσει 24 ώρες.όπως γνωρίζετε οι τιμές αλλάζουν χωρίς προειδοποίηση.Αλλα από όλο το post εσείς κολλήσατε στο 2275? αμφισβητείται τα λεγόμενα μου.Δεν έχω κανένα λόγο να γράψω μια τιμή δήθεν. Δεν το βλέπετε ότι πάτε να κάνετε θέμα για το τίποτα??

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #6 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2010, 12:46:12 μμ »
Πολύ καλά ανέφερες .ΣΗΜΕΡΑ.από χτες μέχρι σήμερα έχουν περάσει 24 ώρες.όπως γνωρίζετε οι τιμές αλλάζουν χωρίς προειδοποίηση.Αλλα από όλο το post εσείς κολλήσατε στο 2275? αμφισβητείται τα λεγόμενα μου.Δεν έχω κανένα λόγο να γράψω μια τιμή δήθεν. Δεν το βλέπετε ότι πάτε να κάνετε θέμα για το τίποτα??

Υποθέτω ότι και χθες και σήμερα την ίδια τιμή έβλεπες , 2275 γιατί αυτήν βγάζει αρχικά.

Αν προχωρούσες σε κράτηση θα έβλεπες ότι η τελική τιμή ανέβαινε στα 2781.

Αυτά για να είμαστε ακριβείς.

Κατά τ'άλλα σ'ευχαριστούμε για τις πληροφορίες σου για το ξενοδοχείο.

Αποσυνδεδεμένος scubapro

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Browser:
« Απάντηση #7 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2010, 12:53:05 μμ »
Χριστό την καλή κουβέντα την είπα και στο site.esi κατάλαβες λάθος. Τι καλή κουβέντα για σένα την λέω και στη δουλειά μου, στους πελάτες και φίλους μου,που με ρωτάνε που πήγα διακοπές.Σε όλους αναφέρω το πατριώτη που εργάζεται εκεί. Με την κουβέντα που κάναμε από κοντά θα θυμάσαι τι δουλειά κάνω και πως την κάνω και πως προωθώ οτιδήποτε ελληνικων συμφερόντων....

Αποσυνδεδεμένος athanasios

• *
  • Browser:
« Απάντηση #8 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2010, 16:25:50 μμ »
πολλη φασαρια για το τιποτα οταν μαθουμε να πηγενουμε μονοι μας,τοτε θα καταλαβουμε και τις τιμες και ολα.ευτυχως η ταυλανδη εχει πολλους προορισμους και εινε ιδια παντου.