Όπα χρισταρά,χαλάρωσε,Δεν ξύπνησες καλά σήμερα και θα την πληρώσουμε εμείς τώρα.Τα περί ντροπής να τα κρατήσεις για τον εαυτό σου. Δεν είπα κάτι που να σε πειράξει ούτε να προσβάλει τι δουλειά σου.άλλωστε δεν έχω λόγο να το κάνω
Όλοι στο forum γραφουν για τα ξενοδοχεία που έμειναν και ποσο τα πλήρωσαν.Αυτό έγραψα και εγώ.Όσο αφορά το 50% εκπτωση,τo ίδιο έδινε και το agoda τι μέρα που μου έκανες την κράτηση.Δε παραπονέθηκα για κάτι στο site για την εξυπηρέτηση σου και δεν καταλαβαίνω το υφάκι σου.Για την τιμή του 2.275 αυτή έδινε χτες το agoda και παρατηρώντας τα post τον υπολοιπων,όλοι γραφουν ποσο έχει την συγκεκριμένη εποχή το κάθε ξενοδοχείο. Σε παλιότερο post έγραψα ότι μου το έκλεισες εσύ το ξενοδοχείο
Απάντηση #12 στις: Αύγουστος 30, 2010, 20:58:24 μμ Και βεβαια σύμφωνω με την κοπέλα.είχα και εγώ παρόμοια εμπειρία,μπορώ να πω και χειρότερη..και δεν είναι καθόλου υπερβολή..ευτυχώς μετά μερίμνησε ο χρηστάρας και μου βρήκε το τέλειο κατάλυμα για μένα..
τώρα αν έγραψα η όχι στο συγκεκριμένο post ότι το ξενοδοχείο μου το έκλεισες εσύ να σου ζητήσω ταπεινά συγγνώμη που μου διέφυγε. οποιος έρθει στο Κoh samui εξυπακούεται ότι θα επικοινωνήσει μαζί σου για τι διαμονή του.Ήδη σε μερικούς φίλους ιταλούς και μη έχω μιλήσει για σένα όταν θελήσουν να επισκεφτούν το koh samui
Αν είναι αυτό το πρόβλημα σου πρόβλημα προτείνω να μετονομαστεί το site σε thai-tropicaleasy.gr