Αποστολέας Θέμα: ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ;  (Αναγνώστηκε 21010 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος cocos

• **
  • Φύλο: Άντρας
  • Αγαπώ και εγώ την Τα'ι'λάνδη!!!
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 6.0.472.55 Chrome 6.0.472.55
    • Ag. Paraskevi
Απ: ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ;
« Απάντηση #30 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 01:50:05 πμ »
αχαχααχα!ούτε εγώ το νομίζω!πριν ακόμα γυρίσω από το ταξίδι προγραμμάτιζα το επόμενο!!!και όσο για αυτές τις αισθήσεις κ τα συναισθήματα,αυτά είναι όλο το ζουμί!!!!

Αποσυνδεδεμένος GTsik

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.10 Firefox 3.6.10
« Απάντηση #31 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2010, 12:12:44 μμ »
Καλοί μου φίλοι της Ταϊλάνδης. Εγώ πήγα πέρυσι το Δεκέμβριο 18 μέρες Bangkok, Samui, Pangan. Tao. Σημείωση: για πρώτη φορά με την γυναίκα μου και με το ταξίδι χωρίς γραφεία κλπ. μόνοι μας τα οργανώσαμε όλα. Τι να περιγράψει κάποιος,  τοπία, παραλίες, φαγητό, ξενοδοχεία, ανθρώπους, την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στο σπίτι σου και δεν σε πειράζει κανείς ακόμα και σε σκοτεινά και κακόφημα μέρη. Ο παράδεισος δεν περιγράφεται. Ετοιμαζόμαστε  ξανά για τις αρχές του νέου χρόνου. Την αγαπήσαμε αυτή τη χώρα.

Αποσυνδεδεμένος giannis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • «Το ψέμα ποτέ δεν ζει για να γεράσει.»
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.10 Firefox 3.6.10
« Απάντηση #32 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2010, 17:59:10 μμ »
και που εισαι ακομα οταν μαθεις τα κατατοπια δεν θα σκεφτεσαι τιποτε αλλο εκτος το ποτε θα ξαναφηγεις!!!

Αποσυνδεδεμένος dimitrisdtc

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #33 στις: Δεκεμβρίου 02, 2010, 11:50:52 πμ »
Πολύ εξιδανίκευση πέφτει μου φαίνεται...εντάξει , αναρωτηθήκατε όμως ποτέ γιατί στην Μαλαισία πήγαν τον τελευταίο χρόνο 19 εκατομμύρια τουρίστες και στην Ταιλάνδη μόνο 14? Στη δε Τουρκία πήγαν 20 εκατομμύρια και!! Για ψάξτε το λίγο!
Δε λέω πως αυτά τα νούμερα έχουν απο μόνα τους και μεγάλη αξία...όμως κάτι σημαίνουν και δεν δικαιολογούν την εντύπωση μερικών οτι η χώρα είναι παράδεισος...
Οι συνθήκες με τις οποίες ζούνε μερικοί οταν έρχονται στην Ταιλάνδη είναι αυτές που τους φαίνονται παραδεισένιες κι όχι η ίδια η χώρα...
1.νιώθουν ασφαλείς
2.μπορούν να χουν κάθε λογής υπηρεσίες φθηνά...
3.Ο κόσμος τους χαμογελάει , αλήθεια ή ψέματα, όπως χαμογελάνε παντού στους πλουσίους
4.όλα τους είναι στο πιάτο, δεν χρειάζεται να κουραστούν για να βρούν ή να κάνουν το οτιδήποτε
5.μπορούν να φάνε σε κιριλέ εστιατόρια , να κάνουν ψώνια και να πάνε σε σπα
6.για το σεξ δεν πολυλέω γιατί τα χω ξαναπεί
και .παραβλέπουν οτι η φύση έχει σχεδόν καταστραφεί εντελώς κι οτι μια μέση ελληνική παραλία φανταζει παραδεισος μπροστά στις φημισμένες ταιλανδικές
.παραβλέπουν οτι απ την υπερεκμετάλλευση και την τουριστική ανάπτυξη μερικά μερη έχουν πάψει να άνήκουν σ αυτή τη χώρα και είναι απλά λουνα πάρκ για να διασκεδάζουν δυτικοί επισκέπτες και εσχάτως Ρώσοι, σαουδάραβες και λοιποί.
παραβλέπουν οτι τα ανθρώπινα δικαιώματα παραβιαζονται εδω για ψήλου πήδημα και οτι η ζωή των απλών ανθρώπων δεν εχει καμμιά αξία για την κλίκα των στρατιωτικών , νταβατζληδων και λοιπών που κυβερνά

όπως και ναναι τα συμπερασματά μου είναι τα εξής
-λίγοι φαράνγκ αγάπησαν αυτή τη χώρα ζώντας σαν ταιλανδοί, οι περισσότεροι την αγάπησαν ζώντας την ψευδαίσθηση του πλουσίου
-η Ταιλάνδη τελειώνει ως τουριστικός προορισμός, έχει πολύ λίγα να δώσει πλέον και απο μια άποψη ευτυχώς
- οι Ελληνες ταξιδιώτες συνεχίζουν να ακολουθούν την πεπατημένη...τόσα μέρη με φοβερή ανεξερεύνητη φύση, μη αλλοτριωμένους ανθρώπους, με ατόφιες κουλτούρες κι οχι αυτό το δυτικό μπαστάρδεμα της Ταιλάνδης, κλπ κι αυτοί εξακολουθούν να πηγαίνουν στο πουκέτ και το..Μπάλι για να θάψουμε λίγο και το Ινδονησιακό αντίστοιχο..
'Συγνώμη  για το χώσιμο αλλά βαρέθηκα το λιβάνι ...
και πριν βιαστείτε να πειτε οτι δεν εχω αισθήματα για την χώρα, λέω πως την ΤΑΙΛΆΝΔΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΆΩ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΆ όπως θα αγαπούσα όμως κάθε άλλη χώρα που θα με φιλοξενούσε για τόσα χρόνια...θα μπορούσε να είναι η Μυανμάρ, η Μαλαισία, η Τουρκία, η και η Αίγυπτός.
Εκεί όμως δεν υπάρχει εύκολο σεξ, ούτε ευκαιρίες για ψώνια οπότε οι περισσότεροι συμπατριώτες μας δεν πολυπάνε!

Αποσυνδεδεμένος HOMIES

• LIFE IS JUST A RIDE
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.15 Firefox 3.5.15
« Απάντηση #34 στις: Δεκεμβρίου 02, 2010, 13:00:02 μμ »
αγαπητε φιλε ο καθενας περιγραφει αυτο που εχει ζησει. προσωπικα δεν εχω ταξιδεψει και πολυ στο εξωτερικο για να πω οτι καποιο μερος απο την ταυλανδη ειναι καλυτερο. Και τουρκια που πηγα και ολλανδια προσωπικα με αφησαν αδιαφορο. Σαφως τα ανθρωπινα δικαιωματα παραβιαζονται στην ταυλανδη αλλα το ιδιο δεν συμβαινει και στην  τουρκια? Σαφως θα ξερεις οτι και στην τουρκια υπαρχει στρατιωτικο καθεστως και τα δικαιωματων αριστερων/δημοκρατικων ανθρωπων παραβιαζονται, για τα ΄΄λευκα΄΄ κελια αλλωστε θα εχεις ακουσει. Επισης ειναι γνωστο για τον αμερικανικο ιμπεραλισμο που εχει βαλει το χερακι του στην ταυλανδη, αλλωστε και που δεν το εχει βαλει? Το θεμα ειναι το τι κρατας απο το καθε ταξιδι. Και εγω αυριο μεθαυριο αμα εχω μια ασχημη εμπειρια απο την LOS το πιο πιθανον ειναι να την απεχθανομαι και να μην επισκεφτω ποτε ξανα. Αλλα μεχρι στιγμης....
Συγκεκριμενα η thai και η νεα υορκη ειναι ονειρα ζωης απο τα 15 μου, οποτε λογικο ειναι να φοραω παρωπιδες.
Γυρνάω στον κόσμο, πουθενά δε βλέπω ξένο όπου μένω.
Γυρνάω πίσω και από όποιον συναντήσω, μαθαίνω.
Δίνω, παίρνω, ανασαίνω από τα χρώματα, πληθαίνω,
από τ' αρώματα μαγεύομαι και ταξιδεύω.
Γυρεύω για όλους μας το ίδιο όμορφο στέγαστρο,
φτιάχνω φωτιά για όποιον θέλει κόσμο αταίριαστο.

Αποσυνδεδεμένος Yiannis

• Yiannis... Ταξιδευειν…:)
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.5.15 Firefox 3.5.15
« Απάντηση #35 στις: Δεκεμβρίου 02, 2010, 18:47:50 μμ »
Ο καθενας περπατα στην περπατησια του.
Αλοιμονο αν οι υποκειμενικες κρισεις γινουν αντικειμενικα κριτιρια.
Ποτέ δεν είναι αργά !!!!

Αποσυνδεδεμένος PaterDemon

• เหมือนกันแต่แตกต่าง
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.5 Firefox 3.5.5
« Απάντηση #36 στις: Δεκεμβρίου 03, 2010, 13:18:43 μμ »
Πολύ εξιδανίκευση πέφτει μου φαίνεται...εντάξει , αναρωτηθήκατε όμως ποτέ γιατί στην Μαλαισία πήγαν τον τελευταίο χρόνο 19 εκατομμύρια τουρίστες

εχω βρει και την απαντηση.ειναι οι απλοι τουριστες και τα μπες-βγες για visa run αυτων που μενουν ταυλανδη :D :D

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 7.0.517.44 Chrome 7.0.517.44
    • Thailand
« Απάντηση #37 στις: Δεκεμβρίου 03, 2010, 15:08:10 μμ »
εχω βρει και την απαντηση.ειναι οι απλοι τουριστες και τα μπες-βγες για visa run αυτων που μενουν ταυλανδη :D :D

εγραψες πάλι  ;D

Αποσυνδεδεμένος Dethoulas

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.12 Firefox 3.6.12
« Απάντηση #38 στις: Δεκεμβρίου 03, 2010, 17:09:29 μμ »
Καλύτερα ένα τέλος με πόνο,
παρά ένας πόνος χωρίς τέλος.

Αποσυνδεδεμένος stelkon

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #39 στις: Δεκεμβρίου 03, 2010, 17:28:31 μμ »

Καλόόόό  !!!!!! ;)  ;D ;D :D :D
Η Στάση μας στα καθημερινά πεπραγμένα η ανοχή μας ή όχι σε αυτά η κουλτούρα μας γενικότερα η πολιτική συνείδηση (όχι η κομματική ) είναι αυτή που μας κατατάσσει ιδεολογικά και τελικά αυτή που ένας λαός επιλέγει τις κυβερνήσεις του  μην κλαιγόμαστε άξιοι των πεπραγμένων μας είμαστε.

Αποσυνδεδεμένος dstergio

• Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
  • Firefox 3.6.12 Firefox 3.6.12
« Απάντηση #40 στις: Δεκεμβρίου 03, 2010, 17:46:23 μμ »

Πολύ καλό! :D

Αποσυνδεδεμένος tsoutsis4

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.4 Firefox 3.6.4
« Απάντηση #41 στις: Ιανουαρίου 16, 2011, 23:27:50 μμ »
κανενασ γιατροσ στην συζητηση? εχει 10 μερεσ που γυρισα απο τον παραδεισο κ δεν ειμαι καλαααα!!!!!!! το μυαλο μου ειναι συνεχεια εκει..δεν εχω ορεξη να παω στην δουλεια ουτε να βγω εξω με την παρεα..καθομαι σπιτι και βλεπω βιντακια και φοτοσ απο ται...ειναι πολυ σοβαρη η κατασταση?????? τα μυαλα μου πονανε σασ λεω!!!

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.13 Firefox 3.6.13
« Απάντηση #42 στις: Ιανουαρίου 16, 2011, 23:30:34 μμ »
ειναι η γνωστη ταιλανδιτιδα ειναι χρονια παθηση,το μονο φαρμακο μεχρι την επιστροφη σου εκει ειναι το φορουμ αυτο.καλο διαβασμα και υπομονη ολοι τα ιδια συμπτωματα περναμε μολις γυριζουμε

Αποσυνδεδεμένος HOMIES

• LIFE IS JUST A RIDE
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #43 στις: Ιανουαρίου 17, 2011, 10:43:46 πμ »
οπως ειχε πει και ο al bandy ''welcome to my world''...
Γυρνάω στον κόσμο, πουθενά δε βλέπω ξένο όπου μένω.
Γυρνάω πίσω και από όποιον συναντήσω, μαθαίνω.
Δίνω, παίρνω, ανασαίνω από τα χρώματα, πληθαίνω,
από τ' αρώματα μαγεύομαι και ταξιδεύω.
Γυρεύω για όλους μας το ίδιο όμορφο στέγαστρο,
φτιάχνω φωτιά για όποιον θέλει κόσμο αταίριαστο.

Αποσυνδεδεμένος ntinos20

• **
  • Take chances, give everything, forget the past
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #44 στις: Ιανουαρίου 17, 2011, 23:00:45 μμ »
κανενασ γιατροσ στην συζητηση? εχει 10 μερεσ που γυρισα απο τον παραδεισο κ δεν ειμαι καλαααα!!!!!!! το μυαλο μου ειναι συνεχεια εκει..δεν εχω ορεξη να παω στην δουλεια ουτε να βγω εξω με την παρεα..καθομαι σπιτι και βλεπω βιντακια και φοτοσ απο ται...ειναι πολυ σοβαρη η κατασταση?????? τα μυαλα μου πονανε σασ λεω!!!

Φιλε τα περασα και εγω αυτα οταν πριν απο 3 μηνες που γυρισα ελλαδα και ακομη δεν εχω συνελθει γιατι το μυαλο μου ειναι κατω ενω το σωμα μου ειναι εδω, δεν μπορω θελω δοση ταυλανδης ειναι σιγουρα η αγαπημενη μου μαρκα ιροινης!!!
Nobody is perfect until you fall in love with them