Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αυτό τό topic
Αυτό τό board
Όλο τό forum
Google
Αρχική
Φόρουμ
Βοήθεια
Αναζήτηση
Ημερολόγιο
Επικοινωνία
Σύνδεση
»
ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
»
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ-ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ-ΤΙΜΕΣ-ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ
»
Emirates air
(Συντονιστές:
Jello Biafra
,
karabε
,
lostromos
) »
ερωτησεις για emirates
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Αναζήτηση
Σελίδες: [
1
]
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: ερωτησεις για emirates (Αναγνώστηκε 5465 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
archer65
Windows Vista
Browser:
MS Internet Explorer 7.0
ερωτησεις για emirates
«
στις:
Σεπτεμβρίου 09, 2010, 11:35:39 πμ »
καλημερα σε ολο το φορουμ . πρωτιστως να πω ενα μεγαλο μπραβο σε αυτους που ειχαν την πρωτοβουλια δημιουργιας του site και σε ολους τους αλλους φιλους-ες που με τις πληροφοριες τους μας βοηθουν στο να μαθουμε καποια πραγματα τα οποια που αφορουν το ταξιδι και αυτη την χωρα 1. ερωτηση συγκριση emirates kai thai οσο αφορα -παντα σε σχεση τιμης και παρεχομενων υπηρεσιων- μπορειτε να μου πειτε οσοι εχετε ταξιδεψει και με τις 2 αυτες εταιρειες ? [ Υ.Γ. δεν με ενοχλει καθολου η σταση για 4-5 ωρες στην ντοχα. ] το επισημαινω γιατι οντως καπνιστης αλλο η 14 ωρες σερι και αλλο 4 πτηση, σταση 4, 6 πτηση και μετα αφιξη - κατα την γνωμη μου- 2. δευτερη ερωτηση αν γινεται κρατηση θεσης απο ιντερνετ για ολες τις πτησεις - athens-doxa kai doxa-bkk και για επιστροφη. 3. απο ΒΚΚ για ΣΑΜΟΥΙ αεροπορικως η οδικως αν εχει καποιος-α καμμια προταση δεκτη -απο αυτα που διαβασα στο site η airasia δεν ειναι σιγουρη οσο αφορα την αναχωρηση-λογω πληροτητας- σωστα ?? ισχυει κατι τετοιο ?? το ταξιδι μας ειναι για 26-10 και επιστροφη 6-11 με 3-4 μερες μπανκονκ και τις αλλες σαμουι ευχαριστω .
Markos
ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
Φύλο:
Windows XP
Browser:
Firefox 3.6.9
Απ: ερωτησεις για emirates
«
Απάντηση #1 στις:
Σεπτεμβρίου 09, 2010, 12:00:32 μμ »
1. Εξαιρετικές εταιρίες και οι 2. Πολύ καλό φαγητό και άνε ση καθισμάτων και οι δύο. Η emirates είναι λίγο καλύτερη στο service μέσα στο αεροπλάνο, αλλά η Thai υπερτερεί στο ότι είναι απευθείας και μόνο 10 ώρες.
2. Η Emirates πετάει μέσω Dubai.
3.BKK - Samui με αεροπλάνο σίγουρα... εάν δεν θέλεις να ρισκάρεις καθόλου γιατί δεν πας με Thai?
Η ζωή δε μετριέται από τις αναπνοές που παίρνουμε, αλλά από τα μέρη και τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!!
halfway inn
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
Φύλο:
IT'S A NICE DAY TODAY IN THAILAND.....KEEP SMILING
Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 7.0
«
Απάντηση #2 στις:
Σεπτεμβρίου 09, 2010, 12:22:39 μμ »
]Η απάντηση στην δεύτερη σου ερώτηση είναι: ΝΑΙ γίνεται κράτηση από το internet για όλες τις πτήσεις που αναφέρεσαι. Σου έχομε καλο ταξίδι και να περάσεις καλά.
«
Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 12:25:37 μμ από Oytopikos
»
วันนี้เป็นวันที่ดีในเมืองไทย ..... ยิ้มแย้มแจ่มใส
It's a nice day today in Thailand....keep smiling
"PG THAI AGENT"
Oytopikos
Γενικός συντονιστής
Φύλο:
สมน้ำหน้า
Windows Vista
Browser:
Firefox 3.6.9
«
Απάντηση #3 στις:
Σεπτεμβρίου 09, 2010, 12:28:36 μμ »
2.Κράτηση θέσης μέσω ίντερνετ από τα επίσημα σάιτ δεν γίνεται.Αγορά εισιτηρίου γίνεται.Κρατήσεις θέσεων μόνο τηλεφωνικά.
3.Bangkok airways & Thai airways πετάνε απευθείας για Σαμούι.
Air Asia για Σούρατανί.
Follow @thaigr
dstergio
Φύλο:
Linux (Ubuntu)
Browser:
Firefox 3.6.8
«
Απάντηση #4 στις:
Σεπτεμβρίου 09, 2010, 14:40:26 μμ »
(+) H Emirates επιτρέπει 30kg max στις αποσκευές αντι για 20kg.
(-) Δεν δίνει ξενοδοχείο ή Bus Tour στην ανταπόκριση στο Dubai - 6 ώρες και άνω (επιστροφή).
(+) Στο αεροδρόμιο στο Dubai υπάρχει ιρλανδικό καφε-bar-εστιατόριο που επιτρέπεται το κάπνισμα.(αν επιλέξεις emirates να σου πω που είναι)
Μπορείς να κάνεις check-in στις αποσκεύες κατευθείαν Athens-Bkk-Samui αν έχεις κλείσει με Bangkok air για samui απο πριν, και ανάποδα.
Με τη Thai βολεύουν και οι ώρες κερδίζεις σχεδόν 2 μέρες.Προσωπικά θα τη προτιμούσα αν και καπνιστής.
phohm phuy
Happiness is the absence of fear and greed
Windows Vista
Browser:
Chrome 5.0.375.127
«
Απάντηση #5 στις:
Σεπτεμβρίου 09, 2010, 15:23:35 μμ »
emirates! για τα 30 κιλα! (με γκρινια τα δινουν και οι αλλες βεβαια, αυτη επισημα) οι ωρες ειναι 5 (οχι 6) στο αεροδρομιο του ντουμπαι και περνανε ευκολα! ειναι καινουργιο, τεραστιο, και εχει παρα πολυ κοσμο συνεχεια! στο αθηνα ντουμπαι, ειναι η μονη εταιρεια του κολπου που εχει μεγαλο αεροπλανο σε σχεση με (καταρ, ετιχαντ, γκαλφ) και στο ντουμπαι μπανγκοκ κατα τα 60% θα πεταξεις με το Α380 (τσεκαρε το αυτο, αν θες το συγκεκριμενο αεροπλανο)
still you may find a gem amongst them
archer65
Windows Vista
Browser:
MS Internet Explorer 7.0
«
Απάντηση #6 στις:
Σεπτεμβρίου 09, 2010, 16:38:58 μμ »
ευχαριστω τους φιλους για τις πληροφοριες τους. στις ημερ/νιες μου η thai ειναι sold out - αααα ρε κριση τι μας κανεις !!!!- dstergio ναι να μου πεις που ειναι το ιρλανδεζικο καφε γιατι θα κλεισω με την emirates τελικα - και το ειδα φιλε phohm phuy οτι εχει airbus 380 kai αυτος ειναι ενας λογος να συνδυασω το τερπνον μετα του ωφελιμου !!! [λογω και επαγ/κης μου ιδιοτητας-ασχολουμαι με τα αεροπλανα -υπηρεσιες εδαφους] και την συγκεκριμενη ημερ/νια εχει 380 τωρα πιστευω να ειναι το αεροπλανο κανονικα αυτο και να μην αλλαξει.......απο servise to ηξερα οτι ειναι super !!!! kai στις 2 εταιρειες ευχαριστω και τον φιλο halfway inn για τα καλα του λογια. να ειμαστε καλα πρωτα ο θεος να παμε και μολις ερθουμε θα γραψω και εγω τις εντυπωσεις μου ευχαριστω και παλι τα παληκαρια που μου απαντησαν
dstergio
Φύλο:
Linux (Ubuntu)
Browser:
Firefox 3.6.8
«
Απάντηση #7 στις:
Σεπτεμβρίου 09, 2010, 18:31:45 μμ »
- Λοιπόν, το Irish pub θα το βρείς στο Terminal 1 ,κοντά στη πύλη 123, αν δε κάνω λαθος στο δεύτερο όροφο.
Δέχονται και ευρώ.Τυπική Αγγλική Pub, διάφορα είδη μπύρας/φαγητό, καλό περιβάλον.Μου φάνηκαν τσιμπημένες οι τιμές.
- Για τις ανταποκρίσεις μάλλον θα τις άλλαξαν, πέρυση έιχα 4 και 8 στη επιστροφή (με Α380).
Καλό ταξίδι, καλά να περάσετε.
ELGEO2
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
Φύλο:
Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.19
«
Απάντηση #8 στις:
Σεπτεμβρίου 09, 2010, 20:41:43 μμ »
EK 384 με αναχωρηση 03.15 το πρωι απο DUBAI για BKK με αφιξη 12.ο5 το μεσημερι...
ΕΚ 385 με αναχωρηση 01.05 το πρωι απο BKK για DUBAI με αφιξη 04.50 τα χαραματα και συνεχεια για αθηνα με ΕΚ 105 στις 10.05 το πρωι...
οι πτησεις ΕΚ 384 και ΕΚ 385 ειναι με το Α- 380-800...
«
Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 20:43:18 μμ από ELGEO2
»
Εκτύπωση
Αναζήτηση
Σελίδες: [
1
]
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
thai.gr
»
ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
»
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ-ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ-ΤΙΜΕΣ-ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ
»
Emirates air
(Συντονιστές:
Jello Biafra
,
karabε
,
lostromos
) »
ερωτησεις για emirates
Τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Εφόσον χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
OK
Μάθετε περισσότερα