0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω πάλι δεν είμαι της ίδιας άποψης. Μ' αρέσει να μιλάω με γνωστούς και φίλους για το τι μ' αρέσει στην ΤαΊλάνδη και πηγαίνω κάθε χρόνο, και γιατι ακριβώς έχω κολλήσει εκεί και δεν με ενδιαφέρει η Κούβα και η Νότιος Αμερική. Αυτό που τους λέω είναι ότι δεν αισθάνομαι πια τουρίστας όταν πάω στην ΤαΪλάνδη αλλά είναι σαν να πηγαίνω στο χωριό μου ή στο εξοχικό μου για διακοπές. Και τους προτείνω να πάνε και αυτοί μόνοι, χωρίς γκρουπ ή να έρθουν μαζί μου κάποια φορά, για να τα δουν από πρώτο χέρι. Όχι σκοτεινά σημεία και δήθεν ακόλαστες νύχτες λοιπόν. Λένε ότι θα πάνε βέβαια αλλά δεν έχει πάει κανένας ακόμα, αλλά σταματάνε να μου κολλάνε Και όταν φτάσω στο θέμα γυναίκες μ' αρέσει να τους εξηγώ ότι εκτός των μπαρ πούγιν οι συνηθισμένες Ταϊλανδές της επαρχίας οι ιντερνετικές γνωριμίες μου, είναι πουριτανές σε τέτοιο βαθμό που μερικές φορές δεν παλεύονται (εκεί είναι που τα παίζουν αλλά είναι η αλήθεια). Αν κάποια φορά με εκνεύριζαν και τους έλεγα ότι πηγαίνω με δύο κάθε νύχτα θα ήταν σαν να βρώμιζα αυτό που κάνω. Πιστεύω ότι πολλοί από εμάς δεν κατέχουμε 100% τι είναι αυτό που μας αρέσει εκεί, κι ετσι δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε σε άσχετους. Χρειάζεται ανάλυση και επανασύσταση για να γίνουν απλά τα συναισθήματα και να μπορούν να γίνουν κατανοητά στους άλλους. Απλά όχι απλοϊκά... Σε κάθε τι που μου αρέσει αισθάνομαι προσβευτής του, δεν ρίχνω περισσότερη λάσπη πάνω σ' αυτή που ήδη έχει ριχτεί, λόγου χάρη Γιούσης που προανέφερε ένας φίλος πιο πάνω.
Επειδή δε μπορείτε να κατακτήσετε την σύγχρονη και δυναμική Ελληνίδα προστρέχετε σε όλες τις εύκολες και πρόστυχες.