0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ BABY ΣΙΤΕΡΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ PATTAYA, ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ. ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ. ΚΡΑΤΑΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΣΟΒΑΡΑ DOCUMENTS ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΑΘΩΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΟΝΟΝ ΜΕ PM. Παύλος.
Επίσης βρήκα και μερικές άλλες αγγελίες με το ίδιο e-mail επικοινωνίας... έχουμε και λέμε baby siter, αρχιτέκτονας και σχεδιαστής για κατασκευαστική εταιρεία "ελληνικών συμφερόντων" κλπ. Το κερασάκι στην τούρτα... "επενδυτές" που θα μπορούν να διαθέσουν από 5000€ και άνω σε "κεφάλαια" για την κατασκευαστική εταιρία...
Αυτοί, που διαβάζουν το thai.gr δεν είναι εύκολο να την πατήσουν, μιας και λίγο πολύ ενημερώνονται. Όμως η αγγελία, όπως αναφέρθηκε, έχει δημοσιευθεί αλλού. Και καλά η SL είχε την φαεινή ιδέα να ρωτήσει εδώ. Κάποια άλλη κοπέλα, πιθανότατα να μην έχει παρόμοια ιδέα. Καί σίγουρα δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση στο τηλέφωνό σου. Μήπως θα πρέπει να γίνει και κάτι άλλο?