Αποστολέας Θέμα: Μακροχρόνια διαμονή και εργασία στην Ταϋλάνδη  (Αναγνώστηκε 55958 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος namtok

• Φύλο: Άντρας
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 11.0 Firefox 11.0
    • https://plus.google.com/102898417893836622453
Απ: ζητω πληροφοριες για αδεια εργασιας και παραμον
« Απάντηση #60 στις: Μαρτίου 22, 2012, 07:59:38 πμ »
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ BABY ΣΙΤΕΡΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ PATTAYA, ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ. ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ. ΚΡΑΤΑΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΣΟΒΑΡΑ DOCUMENTS ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΑΘΩΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΟΝΟΝ ΜΕ PM. Παύλος.
Αυτοί, που διαβάζουν το thai.gr δεν είναι εύκολο να την πατήσουν, μιας και λίγο πολύ ενημερώνονται. Όμως η αγγελία, όπως αναφέρθηκε, έχει δημοσιευθεί αλλού. Και καλά η SL είχε την φαεινή ιδέα να ρωτήσει εδώ. Κάποια άλλη κοπέλα, πιθανότατα να μην έχει παρόμοια ιδέα. Καί σίγουρα δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση στο τηλέφωνό σου. Μήπως θα πρέπει να γίνει και κάτι άλλο?
https://plus.google.com/u/0/102898417893836622453
https://www.facebook.com/catsoulis?ref=tn_tnmn
http://500px.com/catsoulis
I wanted only to try to live in accord with the promptings which came from my true self. Why was that so very difficult?

Αποσυνδεδεμένος bestathens1972

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 17.0.963.79 Chrome 17.0.963.79
« Απάντηση #61 στις: Μαρτίου 22, 2012, 08:15:45 πμ »
Επίσης βρήκα και μερικές άλλες αγγελίες με το ίδιο e-mail επικοινωνίας... έχουμε και λέμε baby siter, αρχιτέκτονας και σχεδιαστής για κατασκευαστική εταιρεία "ελληνικών συμφερόντων" κλπ. Το κερασάκι στην τούρτα... "επενδυτές" που θα μπορούν να διαθέσουν από 5000€ και άνω σε "κεφάλαια" για την κατασκευαστική εταιρία...
ΟΞΩ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ!!!... Τα κάνουμε πουτ@ν@ και μόνοι μας οι expats!!!

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #62 στις: Μαρτίου 22, 2012, 08:45:08 πμ »
Καλο θα ηταν οποιοι ξερουν να γραψουν ανοιχτα στο φορουμ . Δεν ειναι ολοι ενημεροι ,κατα την γνωμη μου δεν χρειαζεται μυστικοπαθεια .

Αποσυνδεδεμένος phohm phuy

• Happiness is the absence of fear and greed
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #63 στις: Μαρτίου 22, 2012, 12:13:13 μμ »
Επίσης βρήκα και μερικές άλλες αγγελίες με το ίδιο e-mail επικοινωνίας... έχουμε και λέμε baby siter, αρχιτέκτονας και σχεδιαστής για κατασκευαστική εταιρεία "ελληνικών συμφερόντων" κλπ. Το κερασάκι στην τούρτα... "επενδυτές" που θα μπορούν να διαθέσουν από 5000€ και άνω σε "κεφάλαια" για την κατασκευαστική εταιρία...
  αυτο το τελευταιο best τα λεει ολα! "πυραμιδα"  μυριζει!  τι "φρουτα" ελληναρες θεου μου εχουμε "εξαγει" στη ταυλανδη!   
still you may find a gem amongst them

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #64 στις: Μαρτίου 22, 2012, 12:23:26 μμ »
Στό ίδιο τηλέφωνο απαντάει και "καλλιτεχνικό" γραφείο που έχει βάλει αγγελία την ίδια μέρα με τις υπόλοιπες της κατασκευαστικής και babysitting...
Βασικά δεν ήθελα να το ψάξω πάρα πολύ αλλά επειδή κάτι τέτοια φρούτα μας χαλάνε το όνομα, όσων βγάζουμε τίμια τα χρήματά μας σε αυτή τη χώρα, μπήκα σε αυτή τη διαδικασία...
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 22, 2012, 12:25:44 μμ από bestathens1972 »
ΟΞΩ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ!!!... Τα κάνουμε πουτ@ν@ και μόνοι μας οι expats!!!

Αποσυνδεδεμένος ntinos20

• **
  • Take chances, give everything, forget the past
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #65 στις: Μαρτίου 22, 2012, 13:01:45 μμ »
Παιδια εγω χθες καθως ξεφυλιζα μια εφημεριδα δεν θυμαμαι ποια ακριβως νομιζω πως ηταν η σεντρα ειχε την παρακάτω αγγελία:

"Ζητουνται συνεργατες για ακαδημίες ποδοσφαιρου στην ταυλάνδη"
Nobody is perfect until you fall in love with them

Αποσυνδεδεμένος dkmaster

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 16.0.912.63 Chrome 16.0.912.63
« Απάντηση #66 στις: Μαρτίου 22, 2012, 13:19:24 μμ »
Παίδες πρέπει κάτι να γίνει. Τα λαμόγια αφού δεν μπορούμε να τα καθαρίσουμε εδώ, τουλάχιστον να τα καθαρίσουμε στην Ταϊλάνδη τώρα που είναι νωρίς. Όποιος έχει στοιχεία καλό θα ήταν να κάνει κάτι.

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #67 στις: Μαρτίου 22, 2012, 13:34:59 μμ »
Παιδιά προτείνω λίγο ηρεμία και όχι πολλές πολλές φανφάρες και φιοριτούρες! Σε όλους μας φαίνεται,(και είναι), περίεργη αυτή η κατάσταση... Από το να υποψιαζόμαστε όμως μέχρι το να έχουμε ατράνταχτες αποδείξεις υπάρχει μεγάλη διαφορά. Μέχρι τώρα έχουμε κάποια στοιχεία από πληροφορίες ή προσωπική έρευνα του καθενός. Ο μόνος που είπε ευθέως πως έχει απόδείξεις και ντοκουμέντα είναι το μέλος halfway inn, (Παύλος αν δεν κάνω λάθος). Επομένως αν δεν εμφανιστεί κάποιος άλλος είναι ο μόνος που μπορεί να ρίξει φως στην υπόθεση. Αποκαλύπτοντας όμως εδώ τα χαρτιά του φοβάμαι πως θα δώσει την ευκαιρία στο "πουλάκι" να πετάξει μακρυά αν δεν το έχει κάνει ήδη...

Αποσυνδεδεμένος SL

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 9.0 MS Internet Explorer 9.0
« Απάντηση #68 στις: Μαρτίου 22, 2012, 13:57:28 μμ »
καλημερα σε ολους οσους μου απαντησαν και ευχαριστω. θελω να σας ενημερωσω τα εξης. η αγγελια ειναι εκτος απο την χρυση ευκαιρια εχει δημοσιευτει σε παρα πολλες αλλες τοπικες εφημεριδες .ζητανε εκτος απο baby sitter 1300 ευρω τον μηνα και αρχιτεκτονες διακοσμητες μηχανικους με 1500 ευρω τον μηνα και επενδητες με κεφαλαιο 5000 ευρω.καθως μου εκανε εντυπωση η αγγελια για τα λεφτα που προσφερανε(καθως δικοι μου ανθρωποι-φιλοι γνωστοι συγγενεις εχουν επισκεφτει την ταυλανδη και γνωριζουν κοστος ζωης) εστειλα βιογραφικο .κατοπιν θετικης απαντησης απο αγγελιοδοτη ξαναεστειλα email ζητωντας πληροφοριες και επιμενοντας για μια συνεντευξη μεσω skype οπως κανουν πολλες πολυεθνικες οταν προκειται για εργασια εκτος ελλαδος. η απαντηση φυσικα ηταν αρνητικη λεγοντας μου οτι δεν εχει καμερα και στο τελος επιδη εκανα αρκετες ερωτησεις σχετικα με την υποτιθεμενη οικογενεια τα παιδια το επαγγελαμα του την αδεια εργασιας -παραμονης αλλα και κατα το πως θα με διασφαλιζε οτι θα εργαζομουν σιγουρα καθωσ θα εκανα τα εξοδα για να παω μεχρι εκει η απαντηση ηταν η εξης < με κουρασες ,τιποτα δεν ειναι σιγουρο σε αυτον τον κοσμο> σας ενημερωνω μπορειτε να το ψαξετε και να κανετε και εσεισ την δοκιμη να  του στειλετε ενα βιογραφικο . πατηστε στο google και χρυση ευκαιρια και θα τα βρειτε ολα .

Αποσυνδεδεμένος phohm phuy

• Happiness is the absence of fear and greed
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #69 στις: Μαρτίου 22, 2012, 14:28:28 μμ »
εχει ενημερωθει η πρεσβεια μας εκει για τα κατορθωματα του "λεβεντη" μας?
still you may find a gem amongst them

Αποσυνδεδεμένος dkmaster

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 16.0.912.63 Chrome 16.0.912.63
« Απάντηση #70 στις: Μαρτίου 22, 2012, 14:38:18 μμ »
Ακριβώς εφόσον κάποιος έχει αποδείξεις, καλό είναι να τις παρουσιάσει εκεί που πρέπει. Σίγουρα εδώ δεν είναι το καταλληλότερο μέρος.

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Ταϋλάνδη ένα ταξίδι που κρατάει χρόνια
« Απάντηση #71 στις: Μαρτίου 22, 2012, 14:47:56 μμ »
να παρακαλέσω όποιον διαθέτει στοιχεία η ενδείξεις για  τα αναγραφόμενα   εάν θέλει να κάνει τον κόπο να με ενημερώσει   θα χαιρόμουν να το ερευνήσω το θέμα.
 με πμ
Ο ταξιδιώτης βλέπει ότι βλέπει. Ο τουρίστας βλέπει ότι έχει έρθει να δει.
G.K. Ghesterton

http://thailandmymemories.wordpress.com/

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #72 στις: Μαρτίου 22, 2012, 15:06:42 μμ »
Κυριε Παυλο εαν θελετε παραθεστε ανοιχτα εδω στο φορουμ το τι γινετε γιατι εξελισετε σε επιδημια απο οτι φαίνεται

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 22, 2012, 21:03:29 μμ από Jello Biafra »
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος halfway inn

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • IT'S A NICE DAY TODAY IN THAILAND.....KEEP SMILING
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #73 στις: Μαρτίου 23, 2012, 11:59:36 πμ »
Αυτοί, που διαβάζουν το thai.gr δεν είναι εύκολο να την πατήσουν, μιας και λίγο πολύ ενημερώνονται. Όμως η αγγελία, όπως αναφέρθηκε, έχει δημοσιευθεί αλλού. Και καλά η SL είχε την φαεινή ιδέα να ρωτήσει εδώ. Κάποια άλλη κοπέλα, πιθανότατα να μην έχει παρόμοια ιδέα. Καί σίγουρα δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση στο τηλέφωνό σου. Μήπως θα πρέπει να γίνει και κάτι άλλο?
Μόλις πριν λίγο ενημέρωσα τον Ουτοπικό για τo θέμα. Έχω λίγο χρόνο λόγο δουλειάς και δεν είμαι εύκολα στο internet. Ο Oυτοπικός τώρα γνωρίζει και πιστεύω θα πράξει όπως εκείνος νομίζει.
วันนี้เป็นวันที่ดีในเมืองไทย ..... ยิ้มแย้มแจ่มใส
It's a nice day today in Thailand....keep smiling

"PG THAI AGENT"

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #74 στις: Μαρτίου 23, 2012, 16:45:52 μμ »
Λοιπόν επειδή το θέμα είναι σύνθετο δεν θα αναφερθώ σε συγκεκριμένα στοιχεία που έχω στην διαθεσή μου , να ευχαριστήσω επ'ευκαιρίας τον halfway inn , διότι θέλω να διασταυρώσω κάποια πράγματα και επειδή θα έχω μια τηλεφωνική επικοινωνία που θα ζητήσω έγκριση του για να δημοσιεύσω.

Αυτό που θα δημοσιευσω είναι όμως το site που αντιστοιχεί στο mail των αγγελιών και μάλλον βρίσκεται και μέσω google

Διαβάστε λίγο και βγάλτε τα αρχικά σας συμπεράσματα.

http://thaiconstructions.webs.com/about-us