Αποστολέας Θέμα: Μακροχρόνια διαμονή και εργασία στην Ταϋλάνδη  (Αναγνώστηκε 55956 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 17.0.963.83 Chrome 17.0.963.83
Απ: ζητω πληροφοριες για αδεια εργασιας και παραμον
« Απάντηση #75 στις: Μαρτίου 23, 2012, 17:59:46 μμ »
η ολη ιστορια ξεκινησε απο την αγγελια με την baby sitter και αργοτερα βγηκαν διαφορες αγγελιες ακομα και για τραγουδιστριες η χορευτριες.

ας μεινουμε στο αρχικο θεμα της αγγελιας αυτης δεν καθομαστε να κρινουμε ολες τις αγγελιες που οντως μπορει να ζητουν καποιο συνεργατη για τους α,χ λογους.

απλα επειδη εχει ξανασυζητηθει η αγγελια αυτη φαινεται περιεργη.καλο θα ηταν να ειμαστε περιεργοι με καθε αγγελια γιατι πολλα λαμογια καρτερουν ποσο μαλιστα συμπατριωτες μας στην Ταϊλανδη

δεν ειναι κακο το να ψαχνεις αν μια αγγελια ειναι ψευτικη η οχι ποσο μαλλον οταν πολλοι συνανθρωποι μας θα αφηναν αυτες τις περιοδους κρισης την πατριδα τους για ενα καλυτερο μελλον,η ταιλανδη ειναι σχεδον στην αλλη ακρη της γης.

ξαναλεω οτι το παρον θεμα ξεκινησε με αφορμη την αγγελια με την baby sitter.αυτη η αγγελια ανηκει στο ιδιο site;

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • Φύλο: Άντρας
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 11.0 Firefox 11.0
    • Thailand
« Απάντηση #76 στις: Μαρτίου 23, 2012, 18:09:29 μμ »

ξαναλεω οτι το παρον θεμα ξεκινησε με αφορμη την αγγελια με την baby sitter.αυτη η αγγελια ανηκει στο ιδιο site;

πρόκειται για τον ίδιο <<εργοδότη>>

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #77 στις: Μαρτίου 23, 2012, 18:31:45 μμ »
παιδια συγνωμη εχω πολλα ερωτηματα για αυτην την αγγελια και δεν μου κολλανε διαφορα

αποψη μου παντα.εγω προσωπικα θελω να εχω επιφυλαξεις και μαλιστα πολλες.

η εφη και η sl που μιλησανε με τον "εργοδοτη" τι εχουν να πουν;Η sl μας ειπε καποια πραγματα δεν σας φαινονται περιεργα;

επειδη προσωπικα δεν θελω να κουραζω το ολο θεμα σε οποιο μελος διαβαζει τετοιες αγγελιες θα τον συμβουλευα να προσεχει παρα πολυ

Αποσυνδεδεμένος martz

• Φύλο: Γυναίκα
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #78 στις: Μαρτίου 23, 2012, 20:40:17 μμ »
απατεώνες είναι και φαίνεται από το site τους. δεν μπορούμε να ενημερώσουμε με κάποιον τρόπο τις αρχές στην ταιλάνδη πριν την πατήσει κανένας άνθρωπος?

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Ταϋλάνδη ένα ταξίδι που κρατάει χρόνια
« Απάντηση #79 στις: Μαρτίου 24, 2012, 01:10:27 πμ »
Μια ενημέρωση  στην  υπηρεσία  ηλεκτρονικού εγκλήματος είναι απλή.
   Άλλωστε είναι η μόνη αρμόδια να εξετάσει  το τι ακριβώς συμβαίνει.
 Διαφωνώ με  κάποιους φίλους, εάν όλα αυτά τα χρόνια είχαμε καταγγείλει, καταδικάσει, αναφέρει όλα τα  κακώς κείμενα δεν θα   φτάναμε  ως εδώ.  
 Ο ωχαδερφισμός ανέκαθεν ήταν σαράκι που κρυφότρωγε τις σάρκες αυτού του έθνους και θα πρέπει να σταματήσει.

Σύνταγμα
Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)
2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.
4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Άλλωστε σκοπός του φόρουμ  και του συλλόγου είναι  να προάγει τις σχέσεις μεταξύ των δυο  λαών.
Εάν κάτι μεμπτό  συμβαίνει σίγουρα δεν τις προάγει και δυσφημεί και τους δυο λαούς.
 Το κόστος  μόνο του  να μπει κάποιος στην λογική του να πάει μόνο ανταποκρινόμενος σε αυτές τις αγγελίες,
 είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την μέση ελληνική οικογένεια .
Το  φόρουμ  ένας τόπος που ο καθένας  που θέλει να ενημερωθεί για την χώρα  προστρέχει, ας ενημερώσουμε σωστά
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 24, 2012, 01:14:46 πμ από kosa »
Ο ταξιδιώτης βλέπει ότι βλέπει. Ο τουρίστας βλέπει ότι έχει έρθει να δει.
G.K. Ghesterton

http://thailandmymemories.wordpress.com/

Αποσυνδεδεμένος εφη

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 9.0 MS Internet Explorer 9.0
« Απάντηση #80 στις: Απριλίου 03, 2012, 15:24:51 μμ »
εχω επικοινωνήσει για τηνσυγκεκριμένη αγγελια ,μου στείλανε και σύμβαση εργασίας.αν κάποιος είναι σίγουρος οτι κατι δεν παει καλά ας το αναφέρει

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 11.0 Firefox 11.0
    • Thailand
« Απάντηση #81 στις: Απριλίου 03, 2012, 16:57:02 μμ »
εχω επικοινωνήσει για τηνσυγκεκριμένη αγγελια ,μου στείλανε και σύμβαση εργασίας.αν κάποιος είναι σίγουρος οτι κατι δεν παει καλά ας το αναφέρει

Διάβασε το π.μ σου

Αποσυνδεδεμένος lucky strike

• **
  • Ο Καθενας Ειναι Υπολογος Του Εαυτου Του.....ΤΕΛΟΣ
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #82 στις: Απριλίου 04, 2012, 02:00:14 πμ »
Ολες οι αγγελεις για θυληκα ειναι ρε γαμωτο???  :) Κριμα....... αντε να τους ξετρυπωσουμε τους μπαγλαμαδες ρε παιδια.....
Lucky Strike

Αποσυνδεδεμένος George77

• *
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
Μακροχρόνια διαμονή και εργασία στην Ταϋλάνδη
« Απάντηση #83 στις: Ιουνίου 27, 2013, 12:51:30 μμ »
Καλησπέρα στους φίλους!

Ονομάζομαι Γιώργος και στο άμεσο μέλλον προκειται να μεταβώ στην Ταυλάνδη για 6 μήνες minimum  με την εταιρία που εργάζομαι για την κατασκευή Φ/Β πάρκων.

Θα κατοικήσω στην πόλη Ubon Ratchathani και ενδεχομένως και κοντά στην Nai Mueang όπου και θα κατασκευάζονται τα έργα.

Θα ήθελα κατ αρχάς γενικές πληροφορίες αν και στο φόρουμ υπάρχει αρκετό υλικό και έχω ήδη αποκομίσει πολλά ενδιαφέροντα και εύχρηστα πράγματα. Αλλά επειδή επί το πλείστον αναφέρονται σε τουρίστες μικρής διάρκειας και σε δημοφιλή μέρη της χώρας ίσως υπάρχει κάτι άλλο που θα έπρεπε να γνωρίζω.

Θεωρείτε ότι πρέπει να εμβολιαστώ εφόσον θα μείνω για μεγάλο χρονικό διάστημα και κοντά σε αγροτικές περιοχές?
Ποια εμβόλια θεωρείτε απαραίτητα? Η πρεσβεία δεν αναφέρει κανένα απολήτως.

Το σύστημα υγείας στην Ταυλάνδη τι παίζει? Θα έπρεπε να κάνω μια ιδιωτική ασφάλιση για το διάστημα παραμονής μου στην χώρα? Γνωρίζετε το κόστος μιας τέτοιας κίνησης και εάν ο ιδιωτικός τομέας υγείας είναι αντάξιος του κόστους αυτού?

Μπορώ να σηκώσω ηλεκτρονικά, χρήματα από τα ΑΤΜ της χώρας με κάρτα ελληνικής τράπεζας? Θεωρώ ναι...ας μην γίνομαι παρανοικος. Όμως η ισοτιμία εναλάσεται καθημερινά όπως διάβασα κάπου στο φόρουμ? Ακόμη και στα τραπεζικά συστήματα?

Αν υπάρχει κάποιος Έλληνας κοντά στην Ubon Ratchathani ευχαρίστως θα ήθελα να έχω επαφή μαζί του. Σαν τα αδέρφια δεν υπάρχει!

Ευχαριστώ πολύ και αν θέλετε προτείνεται μου link από το φόρουμ σας όπου θα μου φανούν χρήσιμα σχετικά με την διαμονή στη χώρα.

Αποσυνδεδεμένος nikos.peramatzis

• *
  • Browser:
  • Firefox 21.0 Firefox 21.0
Απ: Μακροχρόνια διαμονή και εργασία στην Ταϋλάνδη
« Απάντηση #84 στις: Ιουνίου 27, 2013, 13:09:10 μμ »
ΤΥΧΑΙΡΕ

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
  • Firefox 21.0 Firefox 21.0
    • Thailand
« Απάντηση #85 στις: Ιουνίου 27, 2013, 16:11:43 μμ »
Καλησπέρα στους φίλους!

Ονομάζομαι Γιώργος και στο άμεσο μέλλον προκειται να μεταβώ στην Ταυλάνδη για 6 μήνες minimum  με την εταιρία που εργάζομαι για την κατασκευή Φ/Β πάρκων.

Θα κατοικήσω στην πόλη Ubon Ratchathani και ενδεχομένως και κοντά στην Nai Mueang όπου και θα κατασκευάζονται τα έργα.

Θα ήθελα κατ αρχάς γενικές πληροφορίες αν και στο φόρουμ υπάρχει αρκετό υλικό και έχω ήδη αποκομίσει πολλά ενδιαφέροντα και εύχρηστα πράγματα. Αλλά επειδή επί το πλείστον αναφέρονται σε τουρίστες μικρής διάρκειας και σε δημοφιλή μέρη της χώρας ίσως υπάρχει κάτι άλλο που θα έπρεπε να γνωρίζω.

Θεωρείτε ότι πρέπει να εμβολιαστώ εφόσον θα μείνω για μεγάλο χρονικό διάστημα και κοντά σε αγροτικές περιοχές?
Ποια εμβόλια θεωρείτε απαραίτητα? Η πρεσβεία δεν αναφέρει κανένα απολήτως.

Το σύστημα υγείας στην Ταυλάνδη τι παίζει? Θα έπρεπε να κάνω μια ιδιωτική ασφάλιση για το διάστημα παραμονής μου στην χώρα? Γνωρίζετε το κόστος μιας τέτοιας κίνησης και εάν ο ιδιωτικός τομέας υγείας είναι αντάξιος του κόστους αυτού?

Μπορώ να σηκώσω ηλεκτρονικά, χρήματα από τα ΑΤΜ της χώρας με κάρτα ελληνικής τράπεζας? Θεωρώ ναι...ας μην γίνομαι παρανοικος. Όμως η ισοτιμία εναλάσεται καθημερινά όπως διάβασα κάπου στο φόρουμ? Ακόμη και στα τραπεζικά συστήματα?

Αν υπάρχει κάποιος Έλληνας κοντά στην Ubon Ratchathani ευχαρίστως θα ήθελα να έχω επαφή μαζί του. Σαν τα αδέρφια δεν υπάρχει!

Ευχαριστώ πολύ και αν θέλετε προτείνεται μου link από το φόρουμ σας όπου θα μου φανούν χρήσιμα σχετικά με την διαμονή στη χώρα.

Καλωσόρισες και εύχομαι με το καλό να κατέβεις.

Πας σε μια πάρα πολύ ωραια επαρχία του Ισάν , έχω να την επισκεπτώ από το 2007 αλλά πολύ θα ήθελα να ξαναπάω.

Σου δίνω κάποια τιπς σχετικά με τις ερωτήσεις σου.

1.Εμβόλια   ... Ρώτησε στο υγειονομικό της περιοχής σου .... μπορείς να κάνεις ηπατητιδας - διφθεριτιδας - τετάνου ...
   Καλό είναι να προσέχεις τα κουνούπια γιατί η περιοχή που πας είναι στην επικίνδυνη ζώνη του δάγγειου πυρετού.

http://www.thai.gr/forum/index.php?topic=4080.0

2.Με την άδεια εργασίας σου θα έχεις προσβαση στην δημόσια περίθαλψη αλλά θα σε συμβούλευα να ψαχτείς για ιδιωτική ασφάλιση ... είναι ελαφρλως φθηνότερα από Ελλάδα και ναι ανταποκρίνεται στο κόστος της

3.Ναι σηκωνεις με ελληνική καρτα απο ΑΤΜ και ναι η ισοτιμία παίζει ... διάβασε το αντιστοιχο θρεντ του φόρουμ http://www.thai.gr/forum/index.php?board=138.0

Αποσυνδεδεμένος turmeric2u

• Browser:
  • Chrome 27.0.1453.116 Chrome 27.0.1453.116
« Απάντηση #86 στις: Ιουνίου 28, 2013, 03:41:57 πμ »
Σχετικά με την ιδιωτική ασφάλιση, υπάρχουν εδώ καλές Ταϊλανδικές όπως η Muang Thai, για ένα μέσο πακέτο των 1,800 baht έχεις πρόσβαση σε όλα τα καλά ιδιωτικά νοσοκομεία της χώρας και πάνω από 6 ώρες παραμονής σε ένα από αυτά σου καλύπτει όλα τα έξοδα νοσηλείας.
Εκτος αυτού απολαμβάνεις και με την ειδική εκπτωτική κάρτα που σου δίνει, παρα πολλές προσφορες όπως μέχρι και 40% έκπτωση σε καλά ξενοδοχεία, spa, resorts, shopping και μέχρι 15% σε καλά εστιατόρια κτλ.
Όλα τα παραπάνω ισχύουν μετά από ένα μηνα ασφάλισης.

This is Asia .-

Αποσυνδεδεμένος mimikos2000

• *
  • Browser:
  • Chrome 28.0.1500.72 Chrome 28.0.1500.72
Απ: Δουλεια στην Ταϊλανδη....
« Απάντηση #87 στις: Ιουλίου 17, 2013, 10:35:56 πμ »
φιλε  μαικ,  οι  μεγαλυτεροι  εκμεταλευτες  ελληνων   στο  εξωτερικο   ειναι  οι  ελληνες!  το  ιδιο  ισχυει  και  για  αλλους  λαους  βεβαια,   εχω  δει  με  τα  ματια   μου  πως  πακιστανοι  στην  ελλαδα  εκμεταλευονται   ομοεθνεις  τους!   να  εισαι  ιδιαιτερα   επιφυλακτικος  αν  δεχτεις  μηνυματα   απο  ελληνες  που  ειναι  κατω   και  θελουν να  συναιτεριστητε  και  αλλα  τετοια...   τα  παραδειγματα   που  εχω  ακουσει   ειναι  απειρα!

Αποσυνδεδεμένος turmeric2u

• Browser:
  • Chrome 28.0.1500.72 Chrome 28.0.1500.72
Απ: Δουλεια στην Ταϊλανδη....
« Απάντηση #88 στις: Ιουλίου 17, 2013, 12:29:27 μμ »
Παιδιά αν θέλετε μια ευκαιρία απασχόλησης η δουλειάς στη Ταυλάνδη, το μονο πoυ σας συνιστώ είναι αυτό jobsdb.com
Αν θέλετε κάποια βοήθεια και μπορώ, ευχαρίστως.
This is Asia .-

Αποσυνδεδεμένος stegera74

• *
  • Browser:
  • Chrome 51.0.2704.103 Chrome 51.0.2704.103
Μανατζερ σε μικρη επιχειρηση
« Απάντηση #89 στις: Ιουλίου 26, 2016, 15:57:59 μμ »
Καλημερα σας! Ειμαι απο Ροδο.Ειμαι πολυ κοντα στο να παρω μια αποφαση και να επισκεπτω την Ταυλανδη για μια νεα αρχη. Εκει στην Ταυλανδη σε ενα μεγαλο νησι βρισκεται μια εμπιστη μου φιλη ταυλανδεζα. Σκεφτεται να ανοιξει ενα εστιατοριο ως private bussiness και οχι ως εταιρια. Καταρχην θα ηθελα να ρωτησω αν ισχυει το ιδιο καθεστως και στα δυο αυτα ειδη επιχειρησεων , π.χ υποβολη φπα , προσληψη αλλοδαπου . Αυτη η φιλη με χρειαζεται εκει στο εστιατοριο για να λειτουργω ως μανατζερ. Χρειαζεται αδεια εργασιας για το management;  και τι ειδους βιζα χρειαζεται για να μεινω εκει ως μανατζερ για 6 περιπου μηνες;  Φυσικα θα ρωτησω και ειδικους νομικους λογιστες εκει στην ταυλανδη , απλα εκανα αυτο τπ ποστ για μια πρωτη εικονα. ευχαριστω για τον χρονο σας .