0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ξαναλεω οτι το παρον θεμα ξεκινησε με αφορμη την αγγελια με την baby sitter.αυτη η αγγελια ανηκει στο ιδιο site;
εχω επικοινωνήσει για τηνσυγκεκριμένη αγγελια ,μου στείλανε και σύμβαση εργασίας.αν κάποιος είναι σίγουρος οτι κατι δεν παει καλά ας το αναφέρει
Καλησπέρα στους φίλους!Ονομάζομαι Γιώργος και στο άμεσο μέλλον προκειται να μεταβώ στην Ταυλάνδη για 6 μήνες minimum με την εταιρία που εργάζομαι για την κατασκευή Φ/Β πάρκων.Θα κατοικήσω στην πόλη Ubon Ratchathani και ενδεχομένως και κοντά στην Nai Mueang όπου και θα κατασκευάζονται τα έργα.Θα ήθελα κατ αρχάς γενικές πληροφορίες αν και στο φόρουμ υπάρχει αρκετό υλικό και έχω ήδη αποκομίσει πολλά ενδιαφέροντα και εύχρηστα πράγματα. Αλλά επειδή επί το πλείστον αναφέρονται σε τουρίστες μικρής διάρκειας και σε δημοφιλή μέρη της χώρας ίσως υπάρχει κάτι άλλο που θα έπρεπε να γνωρίζω.Θεωρείτε ότι πρέπει να εμβολιαστώ εφόσον θα μείνω για μεγάλο χρονικό διάστημα και κοντά σε αγροτικές περιοχές?Ποια εμβόλια θεωρείτε απαραίτητα? Η πρεσβεία δεν αναφέρει κανένα απολήτως.Το σύστημα υγείας στην Ταυλάνδη τι παίζει? Θα έπρεπε να κάνω μια ιδιωτική ασφάλιση για το διάστημα παραμονής μου στην χώρα? Γνωρίζετε το κόστος μιας τέτοιας κίνησης και εάν ο ιδιωτικός τομέας υγείας είναι αντάξιος του κόστους αυτού?Μπορώ να σηκώσω ηλεκτρονικά, χρήματα από τα ΑΤΜ της χώρας με κάρτα ελληνικής τράπεζας? Θεωρώ ναι...ας μην γίνομαι παρανοικος. Όμως η ισοτιμία εναλάσεται καθημερινά όπως διάβασα κάπου στο φόρουμ? Ακόμη και στα τραπεζικά συστήματα?Αν υπάρχει κάποιος Έλληνας κοντά στην Ubon Ratchathani ευχαρίστως θα ήθελα να έχω επαφή μαζί του. Σαν τα αδέρφια δεν υπάρχει!Ευχαριστώ πολύ και αν θέλετε προτείνεται μου link από το φόρουμ σας όπου θα μου φανούν χρήσιμα σχετικά με την διαμονή στη χώρα.
φιλε μαικ, οι μεγαλυτεροι εκμεταλευτες ελληνων στο εξωτερικο ειναι οι ελληνες! το ιδιο ισχυει και για αλλους λαους βεβαια, εχω δει με τα ματια μου πως πακιστανοι στην ελλαδα εκμεταλευονται ομοεθνεις τους! να εισαι ιδιαιτερα επιφυλακτικος αν δεχτεις μηνυματα απο ελληνες που ειναι κατω και θελουν να συναιτεριστητε και αλλα τετοια... τα παραδειγματα που εχω ακουσει ειναι απειρα!