0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
όπα για στάσου ...... θα πας διότι βρήκες δουλειά ? ? ?γνωρίζεις πόσα χρήματα θα παίρνεις ? ?
Παράθεση από: tas67 στις Σεπτεμβρίου 24, 2010, 15:12:48 μμόπα για στάσου ...... θα πας διότι βρήκες δουλειά ? ? ?γνωρίζεις πόσα χρήματα θα παίρνεις ? ?οχι ακριβως.....μου το προτεινε ο ιδιοκτητης του μαγαζιου(ελληνοολλανδος), κ για τα χρηματα μου ειπε οτι ειναι λιγα κ πιθανοτατα να χρειαστει να εχω κ εγω καποια μαζι μου......κ απο την αλλη πρεπει να αφησω κ αρκετες υποχρεωσεις να πανε πισω εδω στην ελλαδα για ενα 3μηνο
Γεια σας παίδες!!!! Μου εχουν προσφερει μια δουλεια (D.J.) στο Koh Chang για τρεις μηνες 1/11/2010 - 1/2/2011 ( 4 μερες την εβδομαδα,δωματιο,φαγητο,μηχανακι κ καποια χρηματα)κ δεν ξερω τι να κανω......θελω να φυγω,απλα νομιζω πως η παραμονη μου εκει δεν θα εχει καμια σχεση με τα προηγουμενα μου ταξιδια(φανταζομαι πως καταλαβαινετε τι εννοω...)Λοιπον ,τι λετε;να παω;εχει κανεις σας εμπειρια απο δουλεια στην ταϊλανδη;
Παράθεση από: PiTuk στις Σεπτεμβρίου 24, 2010, 14:41:51 μμΓεια σας παίδες!!!! Μου εχουν προσφερει μια δουλεια (D.J.) στο Koh Chang για τρεις μηνες 1/11/2010 - 1/2/2011 ( 4 μερες την εβδομαδα,δωματιο,φαγητο,μηχανακι κ καποια χρηματα)κ δεν ξερω τι να κανω......θελω να φυγω,απλα νομιζω πως η παραμονη μου εκει δεν θα εχει καμια σχεση με τα προηγουμενα μου ταξιδια(φανταζομαι πως καταλαβαινετε τι εννοω...)Λοιπον ,τι λετε;να παω;εχει κανεις σας εμπειρια απο δουλεια στην ταϊλανδη;Η γνώμη μου είναι να πας.Το μαγαζί το ξέρω , αλλά δεν γνωριζα την ελληνική ιδιοκτησία (όσο ζεις μαθαινεις)Το νησί είναι μαγικό.ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗΜην δουλέψεις χωρίς άδεια εργασίας.Αν σε πιάσουν να δουλεύεις με την τουριστική βίζα ...