Αποστολέας Θέμα: Μακροχρόνια διαμονή και εργασία στην Ταϋλάνδη  (Αναγνώστηκε 55954 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ntinos20

• **
  • Φύλο: Άντρας
  • Take chances, give everything, forget the past
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.13 Firefox 3.6.13
Απ: Δουλεια στην Ταϊλανδη....
« Απάντηση #30 στις: Ιανουαρίου 15, 2011, 16:34:54 μμ »
ναι αλλα μην φανταστεις κανενα bachelor!!
Nobody is perfect until you fall in love with them

Αποσυνδεδεμένος bestathens1972

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #31 στις: Ιανουαρίου 15, 2011, 17:03:16 μμ »
Καλά στην Bangkok χωρίς bachelor και εμπειρία το ξεχνας σε κάνα σχολείο στην επαρχία που κάνουν κρα να έχουν φάτσες "δυτικών" μπορεί να κάνεις κάτι στο επίπεδο του 20ρικου...
ΟΞΩ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ!!!... Τα κάνουμε πουτ@ν@ και μόνοι μας οι expats!!!

Αποσυνδεδεμένος ntinos20

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #32 στις: Ιανουαρίου 15, 2011, 17:37:04 μμ »
Καλά στην Bangkok χωρίς bachelor και εμπειρία το ξεχνας σε κάνα σχολείο στην επαρχία που κάνουν κρα να έχουν φάτσες "δυτικών" μπορεί να κάνεις κάτι στο επίπεδο του 20ρικου...

Και ομως εχω δει αρκετες ιστοριες στο αντιστοιχο site www.ajarn.com οπου υπαρχουν αρκετοι που διδασκουν bkk χωρις bachelor απλα με ενα tefl τυπου celta  και φυσικα να ειναι native και μαλιστα εχουν αποκτησει και work permit (αδεια εργασιας) οσο φανταστικο και αν ακουγεται!!

Αποσυνδεδεμένος bestathens1972

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #33 στις: Ιανουαρίου 15, 2011, 18:11:02 μμ »
Αμα σου περισεύουν 50000 baht να κάνεις το TEFL μαζί σου... αλλά πάλι να ξέρεις πως ο Native προτιμάται και στην Bangkok υπάρχει πληθώρα...
ΟΞΩ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ!!!... Τα κάνουμε πουτ@ν@ και μόνοι μας οι expats!!!

Αποσυνδεδεμένος ntinos20

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #34 στις: Ιανουαρίου 15, 2011, 18:15:23 μμ »
Παρολο που τα εχω δεν μπορω να το κανω γιατι δεν ειναι καθολου ενθαρυντικη η κατασταση που επικρατει bkk και υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος οτι προτιμανε ομως farrang και λευκους ειναι το μονο σιγουρο γενικως θελει να ενα μικρο ρισκο σε κατι τετοια, οποτε αν μπορουσα να κανω κατι κατω ωστε να μου αποδιδει 30000 baht το μηνα θα ημουν ιδιαιτερα ευχαρεστιμενος μιας και θα ειχα ενα 500 ευρω περιπου εισοδημα και απο την ελλαδα.

Αποσυνδεδεμένος phohm phuy

• Happiness is the absence of fear and greed
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Chrome 8.0.552.224 Chrome 8.0.552.224
« Απάντηση #35 στις: Ιανουαρίου 15, 2011, 18:52:52 μμ »
αν  εχετε  λιγο  παραδακι  για  επενδυση   καλυτερα  καμποτζη,  (γραφειοκρατικα   πολυ  ευκολο)  η   λαος   η   για  οσους  εχουν  πολυ  θαρρος  και  βλεπουν  μακρια     βιρμανια  (μυανμαρ) απο   καθηγητες  βρωμαει   ο  τοπος  απο  αγγλιδες   αυστραλους  νεοζηλανδους και  ολους   τους   νειτιβ,     πολυ   ανταγωνιστικη   χωρα    η  ταυλανδη   και   κορεσμενη   για  μπισνες    οι   γειτονικες   χωρες   εχουν  ακομα  ευκαιριες
still you may find a gem amongst them

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ต้องการให้ฉันช่วยอะไรไหมคะ
  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #36 στις: Ιανουαρίου 16, 2011, 05:48:59 πμ »
Δεν θα σχολιασω τα υπολοιπα αλλα η Ταυλανδη κορεσμενη για μπιζνα δεν ειναι σιγουρα.Ισως σε δεκα χρονια.
สวัสดีค่ะ ยินดีที่ได้พบคุณ

Αποσυνδεδεμένος jazzy-j

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #37 στις: Ιανουαρίου 16, 2011, 08:28:55 πμ »
Παιδια εχει ακομα καποιες ευκαιριες αλλα πρεπει να μενεις εδω μεχρι να βρεις κατι.Αυτο θελει και αρκετα χρηματα γιατι εδω τα πραγματα εχουν ακριβινει.Συμφωνω οτι ειναι καλυτερα καμποτζη.ειμαι κο πανγκαν ψαχνωμε και σε 1 μηνα φευγω για καμποτζη

Αποσυνδεδεμένος ntinos20

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #38 στις: Ιανουαρίου 16, 2011, 14:16:38 μμ »
Ναι οντως για να βρεις κατι θα πρεπει να μεινεις καποιο διαστημα κατω ωστε να το ψαξεις και οπως ειπες εχουν ακριβινει και τα πραγματα λιγο.! Κατι αλλο που θα μπορουσε να κανει καποιος κατω? η εστω υπαρχει καποιος κατω που να διδασκει αγγλικα να μας πει 2-3 πραγματα!!

Αποσυνδεδεμένος zografos

• LIFE IS A JOURNEY...BRING AN OPEN MIND!!
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #39 στις: Ιανουαρίου 17, 2011, 21:04:43 μμ »
Ναι οντως για να βρεις κατι θα πρεπει να μεινεις καποιο διαστημα κατω ωστε να το ψαξεις και οπως ειπες εχουν ακριβινει και τα πραγματα λιγο.! Κατι αλλο που θα μπορουσε να κανει καποιος κατω? η εστω υπαρχει καποιος κατω που να διδασκει αγγλικα να μας πει 2-3 πραγματα!!
Φιλε ντινο & υπολοιποι ενδιαφερομενοι,εχω μια "συγγενη,εναλλακτικη ιδεα/προταση" που αν διαθεσεις καποιο χρονο ισως σε οδηγησει σε μεγαλης διαρκεια παραμονη στη ΤΑΙΛΑΝΔΗ...για δειτε λοιπον αυτο http://www.volunteerthailand.org/projects-internships/teacher-assistant-english-thailand/ (σιγουρα τουλαχιστον θα σου εξασφαλισει βιζα διαρκειας,και πανεπιστημιακου επιπεδου γνωριμιες και εμπειρια στο αντικειμενο σου!!)
IT'S NOT WHERE YOU ARE FROM,IT'S WHERE YOU ARE AT...

Αποσυνδεδεμένος ntinos20

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #40 στις: Ιανουαρίου 17, 2011, 22:56:57 μμ »
Φιλε ντινο & υπολοιποι ενδιαφερομενοι,εχω μια "συγγενη,εναλλακτικη ιδεα/προταση" που αν διαθεσεις καποιο χρονο ισως σε οδηγησει σε μεγαλης διαρκεια παραμονη στη ΤΑΙΛΑΝΔΗ...για δειτε λοιπον αυτο http://www.volunteerthailand.org/projects-internships/teacher-assistant-english-thailand/ (σιγουρα τουλαχιστον θα σου εξασφαλισει βιζα διαρκειας,και πανεπιστημιακου επιπεδου γνωριμιες και εμπειρια στο αντικειμενο σου!!)

Δεν ξερω ομως zografe η volunteer δουλεια αν σου αποδιδει καποιο χρηματικο ποσο και νομιζω πως δεν σου παρεχει ουτε καν αδεια εργασιας που σημαινει χωρις να ειμαι σιγουρος οτι αν σε πιασουν δεν ξερω και εγω τι θα γινει!! δωσε μας λιγο τα φωτα σου ρε εργαλειο :)

Αποσυνδεδεμένος zografos

• LIFE IS A JOURNEY...BRING AN OPEN MIND!!
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #41 στις: Ιανουαρίου 18, 2011, 07:20:02 πμ »
ΑΤΟΠΟ...βαλε τη λογικη σου να δουλεψει!! ειναι δυνατον να πας ως εθελοντης να δουλεψεις σε PROJECT BY THAI GOVERMENT και να μην εχεις εξασφαλισμενη βιζα?? με συγχωρεις αλλα ειπες μ@#%$α...και σαφως δε θα βγαλεις χρηματα! κι'απο πανω θα ξοδεψεις και καποια το MEANING OF THE WHOLE IDEA MY DEAR FRIEND ειναι να επενδυσεις στο αντικειμενο σου,στη χωρα που θες να μεινεις,να παρεις εμπειρειες απο το 'τη παιζει', και στη τελικη για να το πω απλα να εκμεταλευτεις το διαστημα που θα'σαι εδω για να 'κονεξαριστεις'...μαθηματικα ειναι ?????????
Απο προσωπικη εμπειρια θα στο'πω,καποτε στα φοιτητικα μου χρονια (many many years ago) ετυχε να σπουδαζω καπου στο εξωτερικο,θυμαμαι ηταν τοτε της 'μοδας' για καποιους αρκετους θα'λεγα στις διακοπες μεταξυ των εξαμηνων να πηγαινουν μεσω εθελοντικης εργασιας και να επισκεπτονται της πλεον απομακρες χωρες just for fun & experience.To εκανα κι'εγω μια φορα ετσι για εμπειρεια (και τι εμπειρεια ηταν πραγματι !!) και αν μη τι αλλο απεκτησα φιλους που επικοινωνω ακομα μαζι τους μετα απο 20 χρονια.
Για να μη μακρυγορω λοιπον NO PAIN NO GAIN μη περιμενεις τιποτα αν δεν το κυνηγησεις,κι'αν εισαι κατω απο 30 για μενα αξιζει τουλαχιστον μια προσπαθεια...
IT'S NOT WHERE YOU ARE FROM,IT'S WHERE YOU ARE AT...

Αποσυνδεδεμένος dimitrisdtc

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #42 στις: Ιανουαρίου 18, 2011, 08:21:26 πμ »
Αν κάνω κάποιο λαθος στην εκτιμησή μου ζητάω προκαταβολικά συγνώμη ...εντούτοις ως συνήθως θα πω τα πράγματα όπως τα βλέπω χωρίς να μασήσω τα λόγια μου....φίλε ντινο20
Η Ταιλάνδη δεν είναι παιδική χαρά, ούτε η ζωή είναι ευκολη εδώ , ούτε καν φτηνή είναι σε σχέση με τη δυσκολία που βγαίνουν τα χρήματα, ούτε το να μένεις μόνιμα εδώ έχει καμμιά σχέση με τη ζωη που κάνεις εδω σαν τουρίστας 15 μέρες.
Επιπροσθέτως ζητήματα υγείας, γραφειοκρατείας , δυσκολίας επικοινωνίας κλπ δεν είναι πράγματα που πρέπει να τα ξεπερνάς εθκολα εδω καθώς κάνουν τη ζωή πολύπλοκη κάθε μέρα. Για να μείνεις εδω πρέπει να είσαι σίγουρος οτι αγαπας τη χώρα πολυ κι αυτο σημαίνει πρέπει να την ξέρεις καλά...με τα στραβά της και τα αναποδά της.
Κοιτάζοντας τα μυνήματα που ποστάρεις κατά καιρούς, και θεωρώντας οτι ο ντινος20 αυτού του σαιτ και ο άλλος με το ίδιο νικ που ποστάρει ακατάπαυστα στο ...αλλο πονηρό σαιτ ταιλανδικού ενδιαφέροντος ,το ..μ@@@@@@ κομ είστε το ίδιο πρόσωπο, συμπεραίνω πως το κύριο ενδιαφέρον σου που θες να έρθεις εδω είναι το σεξουαλικό. ΦΥΣΙΚΆ μπορείς να μου πείς οχι, είναι όλο το πακέτο κλπ κλπ και ούτως ή άλλως δικαιώμα μου είναι και προφανώς είναι δικαιωμά σου. Απλά η γνώμη μου έιναι πως αν αυτός είναι ο κύριος λόγος που θες να μετακομίσεις μην το κάνεις...δεν αρκέι αυτο και μόνο για να είσαι ευτυχισμένος εδω...
Και κάτι αλλο...η δουλειά του δασκάλου είναι απίστευτα κουραστική και απαιτητική ....αν την κάνεις σωστά...κι ούτε  μπορείς να την κάνεις κατα τη γνώμη μου απλά και μόνο για τα λεφτά...ούτε θα αντέξεις αν δεν την αγαπάς και  φυσικά έχεις και ευθύνη απέναντι στους μαθητές σου. Δεν είναι παίξε γέλασε. Και αν θες όντως να ερθεις εδώ για να κάνεις λαιφεσταιλ Πατάγιας-εκεί δεν πήγες και ενθουσιαστηκες?- θέλω να σου πω πως δεν νομίζω οτι η χώρα χρειάζεται εναν ακόμα φαράνγκ που αφου τα κοπανησε όλο το βράδυ και το ρικσε στα μπούμ μπούμ σηκώνεται παρτάλι το πρωι να παέι να 'διδάξει'
Αν εχω λάθος σχετικά με το σκεπτικό σου ξαναζητάω συγνώμη αλλά αυτά βλέπω αυτά λεω.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 18, 2011, 08:28:27 πμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος akis51

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Κοσμοπολίτης & αγαπησιάρης
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #43 στις: Ιανουαρίου 18, 2011, 12:19:53 μμ »
Σωστόοοος !  Τα ίδια κι εδώ, στις Φιλιππίνες !  Τρελαίνονται με το χαμηλό κόστος ζωής, με τις κυρίες και "κυρίες και να ΄σου τους, το πολύ σε 1-2 χρόνια, πουλάνε ότι είχαν αγοράσει (και σπίτι ακόμη..) και την κάμνουνε πίσω στην Δυτική ζωή τους.

Δεν είναι αστεία και χάι-χούι η μόνιμη διαμονή στην Ν.Α.Ασία. Θέλει αντοχές, αντοχές, αντοχές ! 

Γνώμη προς όσους "ψάχνονται" : Γυρίστε την Ταιλάνδη 1 μήνα, μείνετε κάπου 1 μήνα (τουλάχιστον) και μετά αποφασίστε. Βασική προυπόθεση : Μιλήστε και ζήσετε με ντόπιους, όχι Δυτικούς !

Αποσυνδεδεμένος ntinos20

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #44 στις: Ιανουαρίου 18, 2011, 12:46:46 μμ »
Συγνωμη ρε c ζωγραφε αλλα δεν ήξερα τι παιζει πανω στην voluteer δουλεια γι αυτο ειπα οτι δεν ειμαι σιγουρος πολυ σωστα αυτα που λες μπορει να βγεις κερδισμενος μπορει και χαμενος.! dimitrisdtc ναι φιλε ο ιδιος ειμαι απο το αλλο site αλλα δεν νομιζω να εχω περασει καπου την εικονα του τρελου σεξοτουριστα ουτε θελω να παω κατω ως σεξοτουριστας και μπορω να σου πω ξερωντας το εαυτο μου οτι αυτα που νομιζεις οτι θα κανω σιγουρα θα πεσεις εξω. Σε καμια περιπτωση δεν ειπα πως η ζωη κατω ειναι ευκολη και σιγουρα δεν συγκρινεται με τις διακοπες που κανεις 15 ημερων, και ουτε θελω να κανω καποιο lifestyle pattayas οπως λες. :)