Αποστολέας Θέμα: Μακροχρόνια διαμονή και εργασία στην Ταϋλάνδη  (Αναγνώστηκε 55960 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Yiannis

• Φύλο: Άντρας
  • Yiannis... Ταξιδευειν…:)
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.5.15 Firefox 3.5.15
Απ: Δουλεια στην Ταϊλανδη....
« Απάντηση #45 στις: Ιανουαρίου 18, 2011, 16:34:21 μμ »
Λεβεντη μου Ντινο, αμα θελεις να πας , πηγαινε, κυνηγα το στοχο σου και τουλαχιστον θα εχεις κανει τη προσπαθεια. Αν πετυχεις ή οχι αυτο ειναι ενα μεγαλο θεμα που δεν μπορει κανεις να στο εγγυηθει πουθενα. Τουλαχιστον δεν θα μεινεις με την απορια '' αν το εχα κανει τοτε που το σκεφτομουν θα ειχα αλλη πορεια''.
Η ζωη βοηθα τους τολμηρους!!! Καλυτερα να μετανοιωσεις για μια λαθος επιλογη , παρα να ζεις χωρις επιλογες!!!
Ποτέ δεν είναι αργά !!!!

Αποσυνδεδεμένος Αρίσταρχος

• Super ~ Sonic Jet
  • Mac OS X 10.6.6 Mac OS X 10.6.6
  • Browser:
  • Safari 5.0.3 Safari 5.0.3
« Απάντηση #46 στις: Ιανουαρίου 18, 2011, 22:55:34 μμ »
ΑΤΟΠΟ...βαλε τη λογικη σου να δουλεψει!! ειναι δυνατον να πας ως εθελοντης να δουλεψεις σε PROJECT BY THAI GOVERMENT και να μην εχεις εξασφαλισμενη βιζα?? με συγχωρεις αλλα ειπες μ@#%$α...και σαφως δε θα βγαλεις χρηματα! κι'απο πανω θα ξοδεψεις και καποια το MEANING OF THE WHOLE IDEA MY DEAR FRIEND ειναι να επενδυσεις στο αντικειμενο σου,στη χωρα που θες να μεινεις,να παρεις εμπειρειες απο το 'τη παιζει', και στη τελικη για να το πω απλα να εκμεταλευτεις το διαστημα που θα'σαι εδω για να 'κονεξαριστεις'...μαθηματικα ειναι ?????????
Απο προσωπικη εμπειρια θα στο'πω,καποτε στα φοιτητικα μου χρονια (many many years ago) ετυχε να σπουδαζω καπου στο εξωτερικο,θυμαμαι ηταν τοτε της 'μοδας' για καποιους αρκετους θα'λεγα στις διακοπες μεταξυ των εξαμηνων να πηγαινουν μεσω εθελοντικης εργασιας και να επισκεπτονται της πλεον απομακρες χωρες just for fun & experience.To εκανα κι'εγω μια φορα ετσι για εμπειρεια (και τι εμπειρεια ηταν πραγματι !!) και αν μη τι αλλο απεκτησα φιλους που επικοινωνω ακομα μαζι τους μετα απο 20 χρονια.
Για να μη μακρυγορω λοιπον NO PAIN NO GAIN μη περιμενεις τιποτα αν δεν το κυνηγησεις,κι'αν εισαι κατω απο 30 για μενα αξιζει τουλαχιστον μια προσπαθεια...
+1
I can say i am impressed

<No pain no gain>  xmm..Elaborate that board statement .... Δεν με βρίσκει συμφωνώ  αλλα ισχύει

« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 19, 2011, 00:02:45 πμ από thailandgr »
Men of vision designed this wonderful machine,men of passion built her.And i hope that it will be said,men of skill and daring flew her

Capt.Adrian Thompson Concorde pilot

........................

Last flight            Heathrow-New York

Αποσυνδεδεμένος karabε

• Συντονιστής
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.6.15 Firefox 3.6.15
    • www.thai.gr
« Απάντηση #47 στις: Μαρτίου 10, 2011, 08:07:02 πμ »
Sawai Niankhun Modelink
looking for tvc Sony camera . we need old lady ,old guy Russian,Italian,Greek age 55-80 y, look alcoholic ,party every caracter NOW!!!! if you interesting you can send your picture and profile to modelinksoi4@hotmail.com please!!!!

Αποσυνδεδεμένος Taxidiwtis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Ubi bene, ibi patria...
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 12.0.742.112 Chrome 12.0.742.112
    • Audiolabs
« Απάντηση #48 στις: Ιουλίου 09, 2011, 14:27:51 μμ »
Για δειτε κι αυτο..

http://www.aggelioxoros.gr/aggelies/index.php?option=com_mtree&task=viewlink&link_id=10312&Itemid=4

YOUAH ΑΡΧΙΚΉ / ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΓΓΕΛΙΩΝ / ΕΡΓΑΣΊΑ / ΣΥΝΈΤΑΙΡΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΌΤΕΣ / SYNETEROS GIA GRILL RESTAURANT STO PUCKET THAILAND A+RA-
syneteros gia grill restaurant sto pucket thailand Νέο!

Chef ellinikis mesogiakis kousinas gnostis tis thailandis ,exasfalismeni
adia litourgias ke adia paramonis.zito synetero me mikro kefaleo
10000 euro gia grill restaurant sto pucket thailandis.
Listings details
Τηλέφωνο6942651736
E-mailaretimanos@yahoo.gr
ΕκτύπωσηΕπικοινωνίαΑναφορά

Αποσυνδεδεμένος mike24

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 15.0.874.106 Chrome 15.0.874.106
Μόνιμη εγκατάσταση στην τα'ι'λανδη.
« Απάντηση #49 στις: Νοεμβρίου 10, 2011, 14:12:04 μμ »
Καλησπέρα.Είμαι παντρεμένος με τα'ι'λανδέζα και σκεφτομαι πολύ σοβαρά να μείνω μόνιμα κάποια στιγμή στην τα'ι'λάνδη για πολλούς κ διάφορους λόγους.Η ερώτησή μου είναι αν υπαρχει καποιος που να ξερει ποσο ευκολο ή δύσκολο ειναι να γινει κατι τέτοιο.Επίμαι μικρος σε ηλικια κ το βασικο μου επαγγελμα ειναι ζαχαροπλαστης και μαγειρας σε ξενοδοχεια εδω κ 6 χρονια.Θα ήταν ευκολο να βρω εκει κατι εκει ή να βοηθησει καποιος Ελληνας που μενει εκει μονιμα;

Αποσυνδεδεμένος phohm phuy

• Happiness is the absence of fear and greed
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
Απ: Μόνιμη εγκατάσταση στην τα'ι'λανδη.
« Απάντηση #50 στις: Νοεμβρίου 10, 2011, 16:43:19 μμ »
φιλε  μαικ,  οι  μεγαλυτεροι  εκμεταλευτες  ελληνων   στο  εξωτερικο   ειναι  οι  ελληνες!  το  ιδιο  ισχυει  και  για  αλλους  λαους  βεβαια,   εχω  δει  με  τα  ματια   μου  πως  πακιστανοι  στην  ελλαδα  εκμεταλευονται   ομοεθνεις  τους!   να  εισαι  ιδιαιτερα   επιφυλακτικος  αν  δεχτεις  μηνυματα   απο  ελληνες  που  ειναι  κατω   και  θελουν να  συναιτεριστητε  και  αλλα  τετοια...   τα  παραδειγματα   που  εχω  ακουσει   ειναι  απειρα!  δε  χρειαζεσε   κανενα  ελληνα  και  κανενα  ταυλανδο!   εχεις  τη  γυναικα   σου!    στειλε   βιογραφικα  σε  ξενοδοχεια!  αφου  εισαι  μικρος  παρε  και  κανα  διπλωμα  σεφ,  απο  καμια  σχολη!   αλλα   παντα   να  εχεις  σα  στοχο   να  κανεις  τη   δικη  σου  δουλεια!  εστιατορειο  η  οτι  αλλο!   καλη  τυχη,  και  προσοχη!!!
still you may find a gem amongst them

Αποσυνδεδεμένος mike24

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #51 στις: Νοεμβρίου 10, 2011, 16:48:24 μμ »
Ευχαριστω για την συμβουλη.Εχω ηδη διπλωμα απο σχολη.Θα το ψαξω οσο μπορω για να ειμαι σιγουρος κ ισως καταφερω κατι.

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 8.0 Firefox 8.0
    • Thailand
« Απάντηση #52 στις: Νοεμβρίου 10, 2011, 17:17:17 μμ »
Αν θελήσεις να βρεις δουλειά στο αντικείμενο σου στην χώρα,

θα πρέπει να σου πω ότι έχεις κάποιες πιθανότητες να το καταφέρεις.

Προϋποθέτει βέβαια την γνώση της αγγλικής ορολογίας στο αντικείμενο σου.

Ένα δυνατό βιογραφικό που θα έχεις σε μερικά χρόνια θα είναι σύμμαχος σου.

Όμως οι αμοιβές δεν θα ειναι αρκετές από μόνες τους για να σου εξασφαλίσουν την διαβίωση σου.

Καλά λεφτά παίζουν μόνο σε θέσεις chef & executive chef σε <<μεγάλα>> ξενοδοχεία κ  εστιατόρεια

Αποσυνδεδεμένος SL

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 9.0 MS Internet Explorer 9.0
ζητω πληροφοριες για αδεια εργασιας και παραμον
« Απάντηση #53 στις: Μαρτίου 21, 2012, 21:48:47 μμ »
γεια σας θελω να με ενημερωσει αν καποιος γνωριζει για το παρακατω θεμα βρηκα μια αγγελια που μια οικογενεια ζητει babby siter στην παταγια επικοινωνησα μαζι τους και μου ειπαν οτι θα πρεπει πρωτα να παω εκει για μια εβδομαδα να υπογραψω συμβολαιο και κατοπιν να γυρισω ελλαδα και μολις ετοιμαστουν τα χαρτια για αδεια εργασιας την οποια θα παρω απο εδω απο το προξενειο της ταυλανδης στην αθηνας θα ξαναπαω για δευτερη φορα ισχυει κατι τετοιο???ως babby siter θα μου εκδοσουν ευκολα αδεια παραμονης και εργασιας και ποσος χρονοσ θα χρειαστει?????
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 21, 2012, 22:47:05 μμ από lostromos »

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 11.0 Firefox 11.0
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
Απ: ζητω πηροφοριες για αδεια εργασιας και παραμονης
« Απάντηση #54 στις: Μαρτίου 21, 2012, 22:41:37 μμ »
Για αρχη ελα σε επικοινωνια με την εφη

Δες και http://www.thai.gr/forum/index.php?topic=10604

Διαβασε τα παντα για την VISA  εδω : http://www.thai.gr/forum/index.php?topic=3037.300

ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΕΙ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Υγ: κατι δεν μου κολλαει ....... καλα .... εδω .....
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 21, 2012, 23:01:49 μμ από thailandgr »
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 17.0.963.79 Chrome 17.0.963.79
Απ: ζητω πληροφοριες για αδεια εργασιας και παραμον
« Απάντηση #55 στις: Μαρτίου 21, 2012, 22:58:55 μμ »
τουκ-τουκ ειναι ιδια περιπτωση με αυτην που μιλαγαμε πριν λιγο καιρο με την εφη αν θυμασε.

σιγουρα κατι βρομαει και καποιος πρεπει να κανει κατι
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 21, 2012, 23:05:07 μμ από lostromos »

Αποσυνδεδεμένος sakisde

• **
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 9.0 MS Internet Explorer 9.0
« Απάντηση #56 στις: Μαρτίου 21, 2012, 23:06:39 μμ »
ειχα διαβασει και εγω την αγγελια στην χρυση ευκαιρια νομιζω και απο οτι θυμαμε δινει 1200 ευρω σε ελληνιδα εσωτερικη. παρα πολλα χρηματα για ελλαδα ποσο μαλλον για ταιλανδη. απο οτι ξερω στην παταγια δραστηροποιουνται ελληνες στο real estate λαι να βγαζουν αρκετα χρηματα αλλα χρειαζεται προσοχη ( οπου ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι )

Αποσυνδεδεμένος halfway inn

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • IT'S A NICE DAY TODAY IN THAILAND.....KEEP SMILING
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #57 στις: Μαρτίου 22, 2012, 05:13:33 πμ »
τουκ-τουκ ειναι ιδια περιπτωση με αυτην που μιλαγαμε πριν λιγο καιρο με την εφη αν θυμασε.

σιγουρα κατι βρομαει και καποιος πρεπει να κανει κατι

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ BABY ΣΙΤΕΡΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ PATTAYA, ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ. ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ. ΚΡΑΤΑΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΣΟΒΑΡΑ DOCUMENTS ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΑΘΩΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΟΝΟΝ ΜΕ PM. Παύλος.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 22, 2012, 07:02:07 πμ από Oytopikos »
วันนี้เป็นวันที่ดีในเมืองไทย ..... ยิ้มแย้มแจ่มใส
It's a nice day today in Thailand....keep smiling

"PG THAI AGENT"

Αποσυνδεδεμένος bestathens1972

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 17.0.963.79 Chrome 17.0.963.79
« Απάντηση #58 στις: Μαρτίου 22, 2012, 05:35:35 πμ »
Μυρίζει "only European Girls"... καθώς και κάποιος που πλασάρει τον εαυτό του στην Pattaya ως Dr.(κάτι μου λέει πως έχει απασχολήσει ξανά το forum...)  Αλλά μη έχοντας απόδεδειγμένα κάποιο στοιχείο απλά συνθέτω ένα puzzle... Έχω ακόμα ένα κομμάτι που δείχνει προς τα εκεί αλλά προς το παρόν λόγω έλλειψης αποδείξεων ας αφήσουμε τη φωτογραφία στη σκιά...
ΟΞΩ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ!!!... Τα κάνουμε πουτ@ν@ και μόνοι μας οι expats!!!

Αποσυνδεδεμένος halfway inn

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • IT'S A NICE DAY TODAY IN THAILAND.....KEEP SMILING
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #59 στις: Μαρτίου 22, 2012, 05:57:54 πμ »
Μυρίζει "only European Girls"... καθώς και κάποιος που πλασάρει τον εαυτό του στην Pattaya ως Dr.(κάτι μου λέει πως έχει απασχολήσει ξανά το forum...)  Αλλά μη έχοντας απόδεδειγμένα κάποιο στοιχείο απλά συνθέτω ένα puzzle... Έχω ακόμα ένα κομμάτι που δείχνει προς τα εκεί αλλά προς το παρόν λόγω έλλειψης αποδείξεων ας αφήσουμε τη φωτογραφία στη σκιά...
Αγαπητέ "bestathens" σου αναφέρω ότι σίγουρα δεν έχει να κάνει με τον Dr. που ίσως όλοι γνωρίζουμε. Έχει να κάνει με άνθρωπο υπεράνω υποψίας, και παρα πολύ εύκολα να ξεγελαστεί κάποιος από αυτόν. Το τηλέφωνο μου είναι ανοιχτό 24/7 λόγω δουλειάς και γνωστό στους περισσοτερους. Είμαι στην διάθεση σας να με καλέσετε οποτε θέλετε, δεδομένου όμως ότι είστε διαθέσιμος να βοηθήσετε για να μην ξεγελαστούν αθώοι άνθρωποι. Καλημέρα σας. Παύλος
วันนี้เป็นวันที่ดีในเมืองไทย ..... ยิ้มแย้มแจ่มใส
It's a nice day today in Thailand....keep smiling

"PG THAI AGENT"