0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΑΤΟΠΟ...βαλε τη λογικη σου να δουλεψει!! ειναι δυνατον να πας ως εθελοντης να δουλεψεις σε PROJECT BY THAI GOVERMENT και να μην εχεις εξασφαλισμενη βιζα?? με συγχωρεις αλλα ειπες μ@#%$α...και σαφως δε θα βγαλεις χρηματα! κι'απο πανω θα ξοδεψεις και καποια το MEANING OF THE WHOLE IDEA MY DEAR FRIEND ειναι να επενδυσεις στο αντικειμενο σου,στη χωρα που θες να μεινεις,να παρεις εμπειρειες απο το 'τη παιζει', και στη τελικη για να το πω απλα να εκμεταλευτεις το διαστημα που θα'σαι εδω για να 'κονεξαριστεις'...μαθηματικα ειναι Απο προσωπικη εμπειρια θα στο'πω,καποτε στα φοιτητικα μου χρονια (many many years ago) ετυχε να σπουδαζω καπου στο εξωτερικο,θυμαμαι ηταν τοτε της 'μοδας' για καποιους αρκετους θα'λεγα στις διακοπες μεταξυ των εξαμηνων να πηγαινουν μεσω εθελοντικης εργασιας και να επισκεπτονται της πλεον απομακρες χωρες just for fun & experience.To εκανα κι'εγω μια φορα ετσι για εμπειρεια (και τι εμπειρεια ηταν πραγματι !!) και αν μη τι αλλο απεκτησα φιλους που επικοινωνω ακομα μαζι τους μετα απο 20 χρονια.Για να μη μακρυγορω λοιπον NO PAIN NO GAIN μη περιμενεις τιποτα αν δεν το κυνηγησεις,κι'αν εισαι κατω απο 30 για μενα αξιζει τουλαχιστον μια προσπαθεια...
τουκ-τουκ ειναι ιδια περιπτωση με αυτην που μιλαγαμε πριν λιγο καιρο με την εφη αν θυμασε.σιγουρα κατι βρομαει και καποιος πρεπει να κανει κατι
Μυρίζει "only European Girls"... καθώς και κάποιος που πλασάρει τον εαυτό του στην Pattaya ως Dr.(κάτι μου λέει πως έχει απασχολήσει ξανά το forum...) Αλλά μη έχοντας απόδεδειγμένα κάποιο στοιχείο απλά συνθέτω ένα puzzle... Έχω ακόμα ένα κομμάτι που δείχνει προς τα εκεί αλλά προς το παρόν λόγω έλλειψης αποδείξεων ας αφήσουμε τη φωτογραφία στη σκιά...