0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
...φιλε taxidiwtis,μαλλον εχεις χασει επισοδια...μπορεις σε παρακαλω να μου πεις κι εμενα,που υπαρχει στο maenam τετοιο σπιτι,οπως αυτο που περιγραφεις με 7000 baht?μ'ενδιαφερει αμμεσα.οσον αφορα την φθηνη ενδυση και υποδυση,θελω να σε ρωτησω,ποτε πηγες για τελευταια φορα να αγορασεις ενα ζευγαρι σαγιοναρες και ενα Tshirt απο το μοναστηρακι και ποτε απο το tesco..?dimitrisdtc...συμφωνω και επαυξανω,σε ολα οσα παραθετεις..
Συγνωμη Rainforest για να καταλαβω : θελεις να πεις οτι λεω ψεμματα( σχετικα με τα 7000 μπατ για το σπιτι που ειδα) ? Σκεφτηκες οτι υπαρχει η ελαχιστη πιθανοτητα να ξερω κατι που δεν ξερεις?Υ.Γ στα υπολοιπα γραφομενα σου οσον αφορα μισθους κ.τ.λ συμφωνω απολυτα!
χρηστο ο κωστακης ειμαι πεσ τους τιποταρε ασε τις φωτο φερε το τηλ να παρω τηλεφωνο να τελειωνουμε δεν θα ασχολουμε μαζι σου δεν ειπες οτι εχεις τηλ φερτο σιγα μην κανω τον λαλακα και σε ακουω να με κατευθινεις, η μολις μαθεις το σοι και νουμερο η τηλ ολα τα αλλα ...αστα
okελληνας και γω ελληνας και εσυ εγωιστης εγω εγωιστης και εσυ οταν ερθεις σαμουι ελα να με γνωρισεις αν θες.τοσο ελληνας για να τσακωθο με καποιον για αυτο το λογο δεν θελω να ειμαι.τα λεμε
1. σπιτι με 7000 εβρισκες πριν 8 χρονια πανω κατω δηλαδη 2 κρεβατο.κουζινα κτλ. τωρα με αυτα τα λεφτα βρισκεις μονο ενα δωματιο και αν μακρια απο την παραλια ισως εχει και κουζινα αν πολυ παλιο ισως και εξι χιλιαδες αν πιο καινουργιο πμορει και 8000χ. βρισκεις και με 5 -4 χιλιαδες ενα ξυλινο δωματιο(τουαλετα εξω) εξω απο τα τουριστικα μερη αλλα λογω οικογενειας δεν το συνιστω.τωρα τα σπιτια με 2 κρεβ. κουζινα.μπανιο.αιρκον αν ψαξεις μονος σου που δεν γινεται γιατι δεν ξερεις κανενα οποτε καποιος αλλα θα μπει στη μεση(τουριστικα.ελληνας.αντιπροσωποι) αρχιζουν απο 12000-15000 συνηθωςτα πιο φθινα.οτιδιποτε φθινοτερο ως φαρανκ θα δυσκολευτεις να το βρεις.
Σαμούι δεν έχω πάει οπότε δεν μπορώ να σου πω για το τί θα συναντήσεις εκεί, γενικά επικροτώ τις τολμηρές αποφάσεις ειδικά αν η εναλλακτική είναι να μείνεις Ελλάδα η οποία καταρρέει σαν χώρα.όμως λάβε υπόψη σου τα εξής1. Είναι λογικό να έχεις αποφασίσει να πας να μείνεις για πάντα σ ενα μέρος που ουτε καν έχεις δει;2. Τα χίλια ευρώ θα είναι εξασφαλισμένα ή σ εμερικά χρόνια θα είναι υποτιμημένες δραχμές;3. Και ευρώ να παραμείνουν ποιός εγγυάται οτι σε 4-5 χρόνια θα πιάνουν 40 χιλιάδες μπάτ κι όχι πχ 20?4. Λίγα ζευγάρια φαράνγκ στεριώνουν μόνιμα στην Ταιλάνδη...ή εκείνος παρασύρεται απο την αφθονία γυναικών που προσφέρεται η εκείνη ζηλεύει συνέχεια χωρίς λόγο και του κάνει τη ζωή κόλαση.5. Με τη διαδοχή του βασιλιά που μοιραία θα έρθει σε μερικά χρόνια αναμένονται μεγάλες πολιτικές και κοινωνικές αναταράξεις ανεξέλεγκτου μεγέθους, βέβαια λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα στο Σαμούι αλλά στη χώρα υπαρχει γενικώς μεγάλη αστάθεια.6. ενα σωρό πραγματα εδώ είναι παμφθηνα αλλα΄πολλά άλλα με τον καιρό γίνονται ακριβότερα κι απ την Ελλάδα...γενικώς το τζάμπα ψιλοπέθανε7. Δεν είναι ευκολο να βρείς δουλειά8.ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΞΈΡΕΙς ΤΊ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΙΖΕΣ! Μετά απο κάποιο διάστημα μπορεί να μην στις ανανεώνουν ή να αλλάξει ο νόμος προς το χειρότερο-όπως έχει γίνει συχνά τα τελευταία χρόνια-και να πρέπει να φύγετε, ταράζοντας ξαφνικά τη ζωή του μικρού που έχει μπει σε μια σειρά.γενικά παντως μετ α σημερινά δεδομένα τα λεφτά φθάνουν..όμως πολλά αλλα πρέπει να σκεφτείς
μου αρεσει παιδια που ολοι του απαντατε...καλα,σε κανεναν δεν κανει εντυπωση το οτι θελουν να μετακομισουν σε μερος που δεν εχουν πατησει ποτε το ποδι τους;ημαρτον!!!