Σελίδες: 1 ... 6 7 [ 8] 9 10 Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Android (Αναγνώστηκε 65443 φορές)
0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
« Απάντηση #107 στις: Δεκεμβρίου 16, 2011, 15:21:23 μμ »
Η πρόσφατη καμπάνια της Microsoft με χιουμοριστική διάθεση να δώσει 5 συσκευές Windows Phone, σε χρήστες Android που έπεσαν θύματα κακόβουλου λογισμικού συγκέντρωσε πάνω από 3.200 συμμετέχοντες που tweetαραν τις κακές "εμπειρίες" τους.Η κίνηση που έγινε κυρίως για να δείξει πως το ελαφρώς ανεξέλεγκτο Android market περιέχει επικίνδυνες εφαρμογές σε σχέση με το ελεγχόμενο Windows Phone Marketplace(και το App store), βρήκε μεγάλη ανταπόκριση στο twitter, στο hashtag #droidrage, και σύμφωνα με τους "όρους" νικητές θα είναι αυτοί που περιέγραψαν καλύτερα την κακή τους εμπειρία από Android malware.Απομένει να φανεί πόσες από τις ιστορίες είναι πραγματικές και πόσες μια προσπάθεια από κάποιους να αποκτήσουν μια δωρεάν συσκευή από την Microsoft. Πηγή : thenextweb
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα" The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry
« Απάντηση #108 στις: Δεκεμβρίου 16, 2011, 23:34:14 μμ »
Το θεμα ηταν ομως η διαφημιση απο την μια και η δυσφημιση του απεναντι προιοντος η αλλη οποτε μαλλον το σκοπο τους τον πετυχανε.το θεμα ειναι πως θα αντιδρασει τωρα η android
« Απάντηση #109 στις: Δεκεμβρίου 20, 2011, 16:29:41 μμ »
Uploaded with ImageShack.usice cream sandwish 4.0.3 σε απο προχθες nexus s ολα αψογα και γρηγορα σορρυ αλλα περισοτερα οταν εχω κομπιουτερ απο κινητο δυσκολο
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 30, 2011, 11:27:31 πμ από kosa »
« Απάντηση #110 στις: Δεκεμβρίου 28, 2011, 22:46:30 μμ »
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 28, 2011, 23:46:28 μμ από tas67 »
« Απάντηση #111 στις: Δεκεμβρίου 29, 2011, 16:39:35 μμ »
After 10 years in Thailand, I don't have the spirit anymore to go back. Frans Vilenick
« Απάντηση #112 στις: Δεκεμβρίου 29, 2011, 16:57:01 μμ »
Εμείς απο που μπορούμε να δεχτούμε την αναβάθμιση σε android 4?
Men of vision designed this wonderful machine,men of passion built her.And i hope that it will be said,men of skill and daring flew her
Capt.Adrian Thompson Concorde pilot ........................
Last flight Heathrow-New York
« Απάντηση #113 στις: Δεκεμβρίου 29, 2011, 18:16:19 μμ »
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 29, 2011, 18:20:11 μμ από thailandgr »
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα" The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry
« Απάντηση #114 στις: Δεκεμβρίου 29, 2011, 23:42:46 μμ »
Εμείς απο που μπορούμε να δεχτούμε την αναβάθμιση σε android 4?
Αρίσταρχε απο εκει που λέει ο thailandgr , αλλά να ξέρεις οτι δεν είναι η official. Χρειάζεται λίγο προσοχή όμως , διότι αν δεν κάνεις κάτι σωστά μπορεί να βγάλεις την συσκευή σου off ! ! !
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 29, 2011, 23:46:33 μμ από tas67 »
« Απάντηση #115 στις: Δεκεμβρίου 30, 2011, 14:01:20 μμ »
Με την έκδοση Android 3 και πάνω μπορείτε να εγκαταστήσετε το Skype. Να κάνετε σύνδεση σε ασύρματο δίκτυο με WiFi και έπειτα να χρησιμοποιώντας το τηλέφωνο να κάνετε κλήσεις με Skype.
Η άποψη σου για την πραγματικότητα δεν αλλάζει την πραγματικότητα.
« Απάντηση #116 στις: Δεκεμβρίου 31, 2011, 02:23:46 πμ »
Με την έκδοση Android 3 και πάνω μπορείτε να εγκαταστήσετε το Skype. Να κάνετε σύνδεση σε ασύρματο δίκτυο με WiFi και έπειτα να χρησιμοποιώντας το τηλέφωνο να κάνετε κλήσεις με Skype.
Υπήρχε και από προηγούμενες εκδόσεις
« Απάντηση #117 στις: Ιανουαρίου 01, 2012, 09:21:29 πμ »
Ένας κατάσκοπος στα χέρια μας! Αυτή τη φορά για τους χρήστες Android! Την τελευταίες μέρες τα πράγματα είναι άσχημα για τα Smartphones. Μετά το σάλο που προκάλεσε η αποκάλυψη για το Carrier IQ μια νέα έρχεται να ταράξει τα νέρα για τους χρήστες Android. Μια ομάδα ερευνητών από το πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας βρήκαν τρύπα ασφαλείας που δίνει την δυνατότητα στις εφαρμογές να καταγράφουν κλήσεις, να εντοπίζουν το τηλέφωνο ή να στέλνουν μηνύματα! Πως ακριβώς δουλεύει; Όταν ο χρήστης κατεβάζει μια εφαρμογή από το Android Market του δίνεται μια λίστα με το που θα έχει πρόσβαση η εφαρμογή, εφ’όσον δεν επιθυμεί μπορεί να ακυρώσει την εγκατάσταση! Σύμφωνα λοιπόν με τους ερευνητές υπάρχει η δυνατότητα παράκαμψης της συγκεκριμένης έγκρισης του χρήστη και να εγκατασταθεί κανονικά η εφαρμογή! Το συγκεκριμένο πρόβλημα έχει να κάνει με τα θέματα που χρησιμοποιούν οι προγραμματιστές στο Market για να διαφοροποιηθούν από τον ανταγωνισμό! Για να το επιβεβαιώσουν οι ερευνητές έφτιαξαν μια εφαρμογή η οποία δίνει την δυνατότητα να καταγράφουν κλήσεις να στέλνουν μηνύματα και να κάνουν επανεκκίνηση του τηλεφώνου! Η δοκιμή έγινε σε οκτώ διαφορετικές συσκεύες (HTC, Motorola, Samsung) με το HTC Evo 4G να είναι το πιο ευάλωτο στο προγράμμα ενώ το Samsung Nexus S το πιο καλά προστατευμένο, ακόμα όμως και στην περίπτωση του Nexus S το πρόγραμμα δούλεψε κανονικά! πηγή: http://www.telecomnews.gr/2011/12/%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%87%CE%AD%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%82%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CE%BD/
« Απάντηση #118 στις: Ιανουαρίου 03, 2012, 18:57:41 μμ »
Η Samsung ανακοίνωσε σήμερα το διάδοχο του Galaxy Ace Android smartphone, το Galaxy Ace Plus. Το Ace είναι η νέα προσθήκη της Samsung στην εν λόγω σειρά της εταιρείας ενσωματώνοντας αρκετά νέα χαρακτηριστικά σε επίπεδο hardware. Το Galaxy Ace Plus έρχεται με γρηγορότερο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1GHz, 512MB μνήμης RAM και 3GB αποθηκευτικού χώρου επεκτάσιμο με κάρτες μνήμης microSD. Διαθέτει οθόνη τεχνολογίας HVGA LCD 3.6” ινστών, μεγαλύτερη σε σύγκριση με τον προκάτοχό του που είχε οθόνη 3.5” ιντσών. Έχει αλλάξει επίσης και το υλικό του εξωτερικού σχεδιασμού της συσκευής το οποίο είναι πιο γυαλιστερό από το ματ πλαστικό του Ace. Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά που ανακοινώνει η Samsung είναι παραπλήσια με τον πρώτο μοντέλο της σειράς. Το Ace Plus θα έχει κάμερα 5MP με LED flash και αυτόματη εστίαση, 3G δίκτυο με ταχύτητες 7.2 Mbps HSDPA, Wi-Fi συνεσιμότητα, GPS, Bluetooth 3.0 και θύρα microUSB. http://www.insomnia.gr/topic/432031-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%86%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%84%CE%BF-galaxy-ace-plus-smartphone-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7-samsung/
« Απάντηση #119 στις: Ιανουαρίου 05, 2012, 19:53:43 μμ »
I PHONE APPLICATION...http://itunes.apple.com/au/app/thai-beauty-clock-siam-square/id392575825?mt=8
special for you mr Zografos20 εντολές που θα ήθελες (πιθανώς) να δώσεις στην Siri αλλά μάλλον θα πρέπει να περιμένεις μια "greek version" για να εκπληρωθούν. Δίνε ειδοποίηση "εκτός δικτύου" όταν με παίρνουν συγγενείς, πρώην και γνωστοί από τον στρατό Πες στη γκόμενά μου ότι χωρίζουμε. Αλλά χωρίς να με μισήσει Πες μου πού έχει μπλόκα γιατί είμαι λιώμα Διάβασε τα mail μου, σβήσε αυτά που πρέπει και απάντα κάτι τυπικό στα υπόλοιπα Postαρε το πιο μεγάλο καψουροτράγουδο να νιώσω λίγο ο χωρισμένος Ειδοποίησε τη μάνα μου να μου φτιάξει τον καφέ μου Βρες μου μια δουλειά με 3 χιλιάρικα και ώρα να πηγαίνω για καφέ το μεσημέρι στο κέντρο να χαζεύω γκόμενες Πάρε την γκόμενά μου και πες της μια πιστευτή δικαιολογία που δεν θα την δω σήμερα Διάλεξε 3 αθλητικές και 2 πολιτικές ειδήσεις που πρέπει να διαβάσω Πάρε τηλέφωνο το σουβλατζίδικο και παράγγειλε αυτά που παίρνω συνήθως. Plus μια φέτα λαδορίγανη Σβήσε όσα tweet έκανα μεθυσμένος και θα μετανιώσω το πρωί Βρες μου δώρο για την γκόμενά μου. Α ναι. Θύμισέ μου και τα γενέθλιά της Βάλε στο Find My Friends ότι είμαι σπίτι με πυρετό όσο είμαι στη Γλυφάδα για καφέ Αποφάσισε για μένα αν θα φάω Μιχαλακοπούλου ή Μαβίλη και οδήγα μέχρι εκεί Γράψε ένα έξυπνο status στο Facebook για τον ΓΑΠ να πάρω καμιά εικοσαριά likes Βρες μου τι να συζητήσω με την γυναίκα που έχω απέναντί μου για να της φανώ ενδιαφέρων, μυστήριος και περιπετειώδης Σβήσε όλα τα ύποπτα μηνύματα από το κινητό μου όταν το παίρνει στα χέρια της η γκόμενά μου Ειδοποίησέ με αν βάλει γκολ η Σίτι και πιάσω την τριάδα που περιμένω Βρες μου το φθηνότερο αλλά πολυτελέστερο δωμάτιο στο νησί Βρες σήμα 3G http://en.wikipedia.org/wiki/Siri_(software)
Σελίδες: 1 ... 6 7 [ 8] 9 10 Πάνω
|