Αποστολέας Θέμα: ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ...  (Αναγνώστηκε 71492 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος antonyh

• Φύλο: Άντρας
  • Ο παράδεισος έχει διεύθυνση…
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
Απ: ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ...
« Απάντηση #75 στις: Νοεμβρίου 08, 2011, 18:28:42 μμ »
Δείτε αυτή την κυρία - Ας μην ξεχάσουμε ποτέ...

"Ο κόσμος δεν έγινε τώρα κακός.... πάντα ήταν"

"Το βραβείο δεν το παίρνει πάντα αυτός που το αξίζει"

Irena Sendler
Ιρένα Σέντλερ

Πρόσφατα πέθανε μια 98χρονη κυρία που την έλεγαν Ιρένα.
Κατά τη διάρκεια του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου η Ιρένα είχε εργαζόταν στο γκέτο της Βαρσοβίας ως ειδική υδραυλικός υπονόμων.
Είχε όμως κι έναν απώτερο σκοπό.
Όντας γερμανίδα ΗΞΕΡΕ ποια ήταν τα σχέδια των ναζί για τους εβραίους.
Η Ιρένα έβγαζε λαθραία βρέφη στον πάτο της εργαλειοθήκης της ή σε ένα σάκο από λινάτσα που είχε στην καρότσα του φορτηγού της τα μεγαλύτερα παιδιά.
Ακόμα, είχε ένα σκύλο στην καρότσα, που τον είχε εκπαιδεύσει να γαβγίζει όταν οι ναζί φαντάροι της άνοιγαν να μπει ή να βγει από το γκέτο.
Οι φαντάροι, φυσικά, δεν ήθελαν πάρε-δώσε με το σκύλο, ενώ το γάβγισμά του κάλυπτε τους θορύβους/ήχους που έκαναν τα βρέφη/παιδιά!
Στο διάστημα που το έκανε αυτό, κατάφερε να φυγαδεύσει και να σώσει 2.500 παιδιά και βρέφη.

Συνελήφθη και οι ναζί τη χτύπησαν πάρα πολύ άσχημα και της έσπασαν και τα χέρια και τα πόδια. 
Η Ιρένα κράτησε ένα αρχείο με τα ονόματα των παιδιών που είχε διασώσει και το φύλαξε σ΄ένα γυάλινο βάζο που έθαψε κάτω από ένα δέντρο στην αυλή της.

Μετά τον πόλεμο, προσπάθησε να εντοπίσει όσους γονείς είχαν επιζήσει και επανένωσε τις οικογένειες.
Οι περισσότεροι από αυτούς είχαν πεθάνει στους θαλάμους αερίων. Τα παιδιά αυτών, τα βοήθησε να τακτοποιηθούν σε θετές οικογένειες ή να υιοθετηθούν.

Το 2007, η Ιρένα προτάθηκε για το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης.

Δεν επελέγη.

Ο Πρόεδρος Ομπάμα το είχε κερδίσει ένα χρόνο πριν γίνει Πρόεδρος, για την εργασία του ως "οργανωτής κοινότητας" για το ACORΝ...
και ο Αλ Γκορ το κέρδισε το 2007, για ένα φιλμ σχετικά με την υπερθέρμανση της γης...

Εις μνήμην της - 63 χρόνια μετά...

Βάζω το λιθαράκι μου προωθώντας αυτό το μύνημα

Ελπίζω να κάνετε κι εσείς το ίδιο...

Είναι τώρα πάνω από 60 χρόνια που τέλειωσε ο Β΄Παγκόσμιος στην Ευρώπη.

Αυτό το e-mail στάλθηκε ως "μνημόσυνη αλυσσίδα", εις μνήμην των 6 εκατομμυρίων εβραίων, 20 εκατομμυρίων ρώσων, 10 εκατομμυρίων χριστιανών και 1.900 καθολικών ιερέων που δολοφονήθηκαν, σφαγιάστηκαν, βιάστηκαν, κάηκαν, λιμοκτόνησαν και ταπεινώθηκαν.

Είναι επιτακτική ανάγκη να διασφαλιστεί ότι ο κόσμος ποτέ δεν θα ξεχάσει, γιατί υπάρχουν άλλοι που θα το ξαναέκαναν...

Αυτό το e-mail προορίζεται να φτάσει σε 40 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως.

Ενωθείτε κι εσείς και γίνετε ένας κρίκος της "μνημόσυνης αλυσσίδας" και βοηθείστε να φτάσει στην άκρη του κόσμου...
Στείλτε κι εσείς αυτό το μήνυμα στους γνωστούς σας και ζητείστε τους να συνεχίσουν αυτή την αλυσσίδα.
Στους γονείς μου οφείλω το "ζην", στον δάσκαλό μου το "ευ ζην", στη
Eurobank 30.000 ευρώ... στην Πειραιως 22.000 ευρώ, στην εφορία 12.000
ευρώ...

Αποσυνδεδεμένος antonyh

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #76 στις: Νοεμβρίου 08, 2011, 20:15:15 μμ »
"Ο Παπανδρέου έκανε μία τεράστια μπλόφα και κέρδισε", αναφέρει στο σημερινό κύριο άρθρο της, που ασχολείται με την Ελλάδα, η γαλλόφωνη βελγική εφημερίδα "L' ECHO".
Το άρθρο της εφημερίδας αναφέρει τα εξής:
"Μα, ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος; Ασυγχώρητος αφελής; Κυνικός υπολογιστής; Πριν ο Παπανδρέου ανακοινώσει τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το σχέδιο βοήθειας στην Ελλάδα, πριν από μόνο μία εβδομάδα, ο Πρωθυπουργός ήταν ακόμη φερέγγυος συνομιλητής των ευρωπαϊκών Καγκελαριών. Με το ολίσθημά του, εξανάγκασε τους μεγάλους ιερείς της Ευρώπης να "καούν", προσεγγίζοντας ένα απαγορευμένο θέμα, μέχρι τότε απαραβίαστο: το ταμπού της εξόδου από το ευρώ έσπασε. Ολίσθημα, όντως; Δεν θα μάθουμε μάλλον ποτέ τι είχε ο Παπανδρέου στο νου του, εκείνη τη Δευτέρα. Αλλά είτε συνειδητοποίησε, είτε όχι, τις σεισμικές συνέπειες της εξαγγελίας του, δεν έχει πια μεγάλη σημασία. Απέσπασε μία πολύτιμη πολιτική νίκη. Ήξερε, επιστρέφοντας από τις Βρυξέλλες στις 27 Οκτωβρίου, ότι το τέλος του ήταν πολύ κοντά. Στην Ελλάδα οι αντίπαλοί του, ακόμη και μέσα από το ίδιο του το κόμμα, τον υπέβαλλαν σε αφόρητες πιέσεις. Τον περασμένο Ιούνιο, χαρίζοντας, θέλοντας και μη, το χαρτοφυλάκιο των Οικονομικών στον κύριο αντίπαλό του, ήξερε ήδη ότι είχε μόνο λίγους μήνες χρόνο. Στην παρούσα συγκυρία, το να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Κοινοβουλίου και να υιοθετήσει το σχέδιο λιτότητας ήταν πραγματικό κατόρθωμα. Αλλά, αφού απεκάλυψε το εύρος της δημοσιονομικής τρύπας που είχαν σκάψει οι προκάτοχοι του, αφού εργάστηκε σαν διάολος για να βγει η χώρα του από το χαντάκι, δεν εννοούσε να οδηγηθεί άδοξα προς την έξοδο. Εξ' ού η θεαματική πράξη, αντάξια ενός μυθιστορήματος του Κάφκα. Τι το καλύτερο από αυτό το αδύνατο δημοψήφισμα, για να ξεπεράσεις τις διαμάχες τακτικής; Τι το καλύτερο από την απειλή του λαού για να εξαναγκάσει μία βραδύνοα αντιπολίτευση να συμμαχήσει με το μοναδικό φερέγγυο σχέδιο; Παρά την πικρή γεύση που αφήνει στην Ευρώπη, ο Παπανδρέου κατάφερε να δώσει στην Ελλάδα το σοκ που χρειαζόταν για να συσπειρωθεί γύρω από το σχέδιο της 27ης Οκτωβρίου. Εγκαταλείπει τη θέση του με ψηλά το κεφάλι και το κόμμα του είναι σε θέση ισχύος. Ήρωας παρά τη θέλησή του ή παρεξηγημένη ιδιοφυΐα, Ο Παπανδρέου έκανε μία τεράστια μπλόφα και κέρδισε".-

ευρώ...

Αποσυνδεδεμένος antonyh

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #77 στις: Νοεμβρίου 09, 2011, 16:58:55 μμ »
ΠΡΟΣΟΧΗ …. ΠΡΟΣΟΧΗ …..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τηλεφωνικός αριθμός 210-3385231 …μέχρι και 7,

Αν δεχτείτε κλήση από αυτό τον αριθμό,
μην - επαναλαμβάνω ΜΗΝ - απαντήσετε.….!

έχουν βάλει κόσμο από το Μαξίμου να παίρνει στην τύχη νούμερα και
…..  ο πρώτος ανυποψίαστος που θα απαντήσει, γίνεται αυτομάτως Πρωθυπουργός.… !

ευρώ...

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 7.0.1 Firefox 7.0.1
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #78 στις: Νοεμβρίου 09, 2011, 17:26:36 μμ »
Ηταν κάποτε ένας γιατρός.

Μια μέρα φεύγοντας από την πόλη που έμενε για να πάει σε μια άλλη γειτονική όπου είχε δουλειά, συνάντησε την πανούκλα που έμπαινε. Σταμάτησε και την ρώτησε:

«Πάλι εδώ; Τι ήρθες να κάνεις;»

Και η πανούκλα απάντησε: «Είναι η σειρά μου».

«Πόσους θα πάρεις αυτή τη φορά;» ρώτησε ο γιατρός.

«Λίγους, γύρω στους χίλιους», απάντησε η πανούκλα.

Μετά από μια εβδομάδα ο γιατρός (έχοντας ενημερωθεί εν τω μεταξύ για την κατάσταση στην πόλη του) επέστρεψε, και στην είσοδο της πόλης αντάμωσε την πανούκλα που έφευγε

«Μου είπες ψέματα», της είπε. «Είχες πει ότι θα πάρεις κάπου χίλιους και τελικά πέθαναν πέντε χιλιάδες».

Κι εκείνη απάντησε: «Δεν είπα ψέματα. Εγώ πήρα χίλιους. Τους υπόλοιπους τους σκότωσε το άγχος και ο φόβος».

Το άγχος και ο φόβος είναι περισσότερο θανατηφόρα από την πανούκλα που βιώνουμε.

Τις περισσότερες φορές ο φόβος μήπως συμβεί το χειρότερο είναι χειρότερος από το να συμβεί το χειρότερο

Στη ζωή μας βιώνουμε εκατομμύρια καταστροφές από τις οποίες η συντριπτική πλειοψηφία δεν συμβαίνει ποτέ. Τις βιώνουμε μόνο στο μυαλό μας.

Συλλογικά και ατομικά όλοι κάτι φοβόμαστε: τη χρεοκοπία, την απόλυση, την κατάρρευση του ευρώ, τους ιούς, τους χωρισμούς, μήπως πέσει ο ουρανός στα κεφάλια μας.

Ο φόβος όμως δυστυχώς είναι το πιο αποτελεσματικό εργαλείο πολιτικής χειραγώγησης. Το δηλητήριο που παραλύει τη δράση και την αντίσταση στην επέλαση οποιασδήποτε εξουσίας.

Η υπερβολική ανησυχία οδηγεί σε ακινησία.

Αν αρχίσουμε να ζούμε στη στιγμή ο φόβος εξαφανίζεται.

Ο κάθε φόβος έρχεται μέσα από μια επιθυμία.

Έτσι αν αρχίσουμε να παρατηρούμε τον εαυτό μας θα διαπιστώσουμε ποια επιθυμία είναι αυτή που τον δημιουργεί και αν είμαστε αρκετά συνειδητοί θα διακρίνουμε τη ματαιότητα που κρύβεται πίσω από αυτή την επιθυμία.

Ο φόβος επίσης προέρχεται από την ανασφάλεια μας για το αύριο.

Το αύριο όμως πάντα θα είναι ανασφαλές. Η ζωή είναι όμορφη επειδή είναι ανασφαλής. Η ανασφάλεια χρωματίζει με ομορφιά τη ζωή μας.

Η ζωή είναι όμορφη γιατί έχει ανατροπές. Δεν είναι δεδομένη. Η ζωή είναι όμορφη γιατί υπάρχει ο θάνατος. Η ζωή έχει αξία γιατί μπορεί να χαθεί.

Αν δεν μπορούμε να την χάσουμε τότε η ζωή γίνεται φυλακή. Δεν θα μπορέσουμε να την απολαύσουμε.

Όπως λέει ο Όσσο :

«Άκου πάντα το κάλεσμα του αγνώστου και αφέσου να βρίσκεσαι πάντα σε κίνηση. Ποτέ μη προσπαθείς να αγκιστρωθείς από κάπου.

Το να αγκιστρωθείς σημαίνει να πεθάνεις. Είναι ένας πρώιμος θάνατος»

Λίγη αίσθηση του χιούμορ, λίγο γέλιο, αθωότητα παιδιού- και τι έχεις να χάσεις; Προς τι ο φόβος ;

Τίποτα δεν έχουμε. Έχουμε έρθει χωρίς τίποτα, Χωρίς τίποτα θα φύγουμε.

Ο Σενέκας, διάσημος Ρωμαίος Στωικός φιλόσοφος είπε:

Timendi causa est nescire. που σημαίνει: η αιτία του φόβου είναι η άγνοια.

Ποια άγνοια; Η άγνοια ότι τα πάντα συμβαίνουν στη ζωή μας για ένα μοναδικό λόγο. Για να μας αφυπνίσουν από το λήθαργό μας.

Για να πονέσουμε, έτσι ώστε μέσα από τον πόνο να αναγκαστούμε να φέρουμε στην επιφάνεια την αληθινή μας φύση. Η άγνοια ότι το δράμα της ζωής μας είναι τέλειο.

Και όπως πρόσφατα μου είπε ένας καλός φίλος και δάσκαλος :

Στο τέλος όλα θα είναι καλά. Κι αν δεν είναι όλα καλά θα σημαίνει πως το τέλος δεν ήρθε ακόμη....
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος antonyh

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #79 στις: Νοεμβρίου 10, 2011, 16:58:47 μμ »
Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011
5 ημέρες χωρίς κυβέρνηση και όλα δουλεύουν «ρολόι»… ΔΙΑΒΑΣΤΕ:
Anti-ntp:ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΟΣΤΗΣΟΥΜΕ!
Το παρακάτω σχόλιο κυκλοφορεί ευρέως στο facebook και λέει 7 μεγάλες αλήθειες:
Είμαστε 5 μέρες ΧΩΡΙΣ Κυβέρνηση και
1) έχουν πιάσει τον Ψωμιάδη,
2) κατέσχεσαν την περιουσία του Λαυρεντιάδη,
3) έπιασαν λιμενικούς που πουλούσαν ναρκωτικά,
4) απέλυσαν υπαλλήλους του....
υπουργείου περιβάλλοντος που τα «έπαιρναν»
5) έπιασαν γνωστό ιδιοκτήτη αλυσίδας κομμωτηρίων που χρωσταγε στην εφορία
6) έπιασαν μεγαλόμετοχο εισηγμένης στο ΧΑΑ για φοροδιαφυγή, και το κυριότερο..
7) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΤΡΑ!
πηγή
ευρώ...

Αποσυνδεδεμένος antonyh

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #80 στις: Νοεμβρίου 10, 2011, 17:40:28 μμ »
Το κράξιμο έσωσε τη χώρα…

Για πρώτη φορά η πλειοψηφία των ελλήνων πολιτικών, αλλά και του κόσμου, εναντιώθηκε κατά της συμφωνίας Παπανδρέου-Σαμαρά και η Ελλάδα γλίτωσε από τη μεγαλύτερη βλακεία, στη νεότερη πολιτική μας Ιστορία.

Δεν επικράτησε η λογική, το κράξιμο επικράτησε. Στην περίπτωση του δημοψηφίσματος η κοινή γνώμη και τα media άργησαν να αντιδράσουν, πριν περάσουν σε καταιγισμό πυρών εναντίον αυτής της βλακώδους πρότασης. Μέχρι να αναληφθούμε ότι αυτό δυναμιτίζει την Ευρώπη και την Ελλάδα μας χρειάστηκαν μια-δυο μέρες. Υπήρχε τότε και η αγανάκτηση πολλών που ήθελαν επιτέλους, τον Σαμαρά κυρίως αλλά και τα άλλα κόμματα, να αναγκαστούν να συρθούν σε κάποια απόφαση, μιας και μέχρι τότε τον βόλευε πολύ, μικροκομματικά, το “όχι” στα πάντα. Όσο πέρναγαν οι ώρες καταλαβαίναμε ότι αυτή η πρόταση του Παπανδρέου-Πετσάλνικου για δημοψήφισμα τίναζε τον πλανήτη στον αέρα και μας έστελνε κωλοσούμπιτους στη δραχμή. Τέτοιο λάθος σπάνια έχω δει στα 35 χρόνια που παρακολουθώ την πολιτική. Πριν ο κόκορας λαλήσει 3 όμως, ο Παπανδρέου φρόντισε να προχωρήσει σε ένα ακόμα πιο μοιραίο λάθος, ανάξιο και της ποιότητας που θέλει να έχει ως άνθρωπος, αλλά και απίστευτο για έμπειρο πολιτικό. Πετσάλνικος για πρωθυπουργός! Και ο Κόκκαλης άλλαζε προπονητές σαν τα πουκάμισα, αλλά τουλάχιστον δεν έβαζε τον μπάτλερ του σπιτιού του για ηγέτη του Ολυμπιακού. Έφτασε μέχρι τον Γκώνια.

Εγώ το περίμενα ότι θα έκανε κίνηση παραμονής, δεν είχα μασήσει καθόλου και το είχα πει στις ειδήσεις του ΑΝΤ1, πως ο Γιώργος είναι άνθρωπος που δεν φεύγει. Μου έλεγαν ότι είχε συμφωνήσει και με τον Βενιζέλο και με την Τρόικα του ΠΑΣΟΚ να του δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης την Παρασκευή το βράδυ και ότι θα έφευγε. Τους έλεγα να κρίνουν από το παρελθόν και να καταλάβουν ότι ο Γιώργος θα προσπαθήσει να τους την ξανακάνει.

Όπερ και εγένετο. Η πρόταση για Πετσάλνικο ξεπέρασε όλα τα όρια της λογικής. Ήταν μια πρόταση που θα μπορούσε να βγει μόνο από ψυχιατρικό ίδρυμα. Πως το ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να δεχθεί για πρωθυπουργό έναν άνθρωπο που δεν είχε τίποτα να παρουσιάσει, πέρα του ότι ήταν ένα είδος “ιπποκόμου” του Γιώργου. Αν δεν ήμασταν στην απελπισία, αυτή η πρόταση θα ήταν ήδη στο πρόγραμμα του Δελφιναρίου. Τώρα είναι για δράμα στην Επίδαυρο. Ο Σαμαράς κατά τη γνώμη μου φέρθηκε ακόμα πιο ανεύθυνα αποδεχόμενος τον Πετσάλνικο. Έχουμε μπλέξει άσχημα με αυτούς. Υποστήριξε Πετσάλνικο γιατί έβλεπε ότι έτσι διαλύεται το ΠΑΣΟΚ, άσχετα αν ξεφτιλίζεται η χώρα, αλλά ευτυχώς πριν ο κόκορας (ξανα)λαλήσει 3 κατάλαβε ότι θα διαλυθεί κα το δικό του κόμμα. Τουλάχιστον 20 βουλευτές του, όπως νωρίτερα μάλλον όλοι του ΠΑΣΟΚ, είπαν ότι δεν θα ψηφίσουν μια κυβέρνηση ανδρεικέλων. Αυτό που επικρατούσε χθες το βράδυ στη Βουλή, ήταν πολύ χειρότερο από αυτό που επικρατεί στα γήπεδα, την ώρα που σφυρίζουν στην ομάδα σου ψεύτικο πέναλτι. Τα μπινελίκια, που δεν θα ήθελα να γράψω, από γνωστούς βουλευτές και υπουργούς ήταν απίστευτα. Το “μακακας” ήταν η χαλαρότερη έκφραση. Αυτή ήταν και η πρώτη λέξη που σου έλεγε κάποιος πολιτικός όταν τον έπαιρνες τηλέφωνο, ακόμα και για να τον ρωτήσεις “τι τρέχει”. Το κράξιμο ήταν έντονο και τουλάχιστον χθες το βράδυ οι βουλευτές εξιλεώθηκαν για μια σειρά από τα λάθη που τους χρεώνονται όλα αυτά τα χρόνια. Το κράξιμο των βουλευτών, το κράξιμο όλων των media – μηδενός εξαιρουμένου, και το κράξιμο του κόσμου, που εκδηλώθηκε παντού με τηλέφωνα σε κόμματα και εφημερίδες, έφερε το ναυάγιο της μεγαλύτερης βλακείας στη νεότερη πολιτικής μας Ιστορία. Ο Παπαδήμος για πρώτη φορά αντιμετωπίστηκε σοβαρά και αυτή τη στιγμή σχηματίζει μια κυβέρνηση που ευτυχώς, από ότι φαίνεται, θα έχει σοβαρά πολιτικά στελέχη.

Αλλά ποτέ μην λες ποτέ. Έχουμε φτάσει να μην ξέρουμε τι μας ξημερώνει, πέρα του ότι οι δουλειές γίνονται κάθε μέρα χειρότερα. Στην χώρα των τρελών ζούμε. Κράτα και μια πισινή.

10 11.11
ευρώ...

Αποσυνδεδεμένος touktouk

• *
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Opera 9.80 Opera 9.80
« Απάντηση #81 στις: Νοεμβρίου 10, 2011, 19:21:58 μμ »
Μετα τον Παπανδρέου τώρα ο Παππούλιας με στολή....

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/10/blog-post_5878.html
σταμάτα την γη να κατέβω

Αποσυνδεδεμένος antonyh

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #82 στις: Νοεμβρίου 10, 2011, 20:01:53 μμ »
ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΡΙΑΛΙΤΙ" ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

Επιστολή έστειλε περήφανη Ελληνίδα στο εγγλέζικο κανάλι "4" που είχε την... φαεινή ιδέα να στήσει "ριάλιτι" με θέμα την Πατρίδα ΜΑΣ. Στην επιστολή της αναφέρει στα εγγλεζάκια:
"Αγαπητοί μου κύριοι του καναλιού 4,Πληροφορήθηκα αυτές τις ημέρες, όπως και άλλοι Έλληνες, την προβολή του νέου σας ριάλιτυ το οποίο μας προσβάλει πάρα πολύ. Επειδή είσθε αγενείς, και δεν μπορώ να σας κατηγορήσω γι αυτό διότι ως λαός δεν έχετε ποτέ προσφέρει τίποτα στην ανθρωπότητα (πέρα από κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις) αλλά όλα τα πήρατε από εμάς, θα είμαι και εγώ όσο πιο ευγενική μπορώ διότι όπως βλέπετε ως Ελληνίδα δεν θα μπορούσα ποτέ να πέσω στο επίπεδο σας!Πως θα σας φαινόταν φίλοι μου αν εμείς ξεκινούσαμε ένα ριάλιτυ με ονομασία «Go British for a week» ; Θα είχαμε πολλά να δείξουμε εκεί. Προπάντων το φέρσιμο σας όταν πίνετε όταν πάτε σε μία ξένη χώρα, ξεχνώντας βεβαίως την ευγένεια σας και τους νόμους σας. Σας σέρνουν λιπόθυμους από το ποτό στα σπίτια σας. Θα μπορούσαμε να δείξουμε επίσης, την εγκληματικότητα και τον χουλιγκανισμό που έχετε άφθονο. Τις έννοιες οικογένεια και ηθικές αξίες που σας είναι άγνωστες και τις έχετε προ πολλού καταπατήσει. Και να μην ξεχάσω την εμμονή σας με την συνεύρεση που έχετε αναγάγει σε «εθνικό σπορ» ανάμεσα στα άτομα του ιδίου φύλου. Ειδικά το τελευταίο είναι η εθνική σας ξευτίλα παγκοσμίως. Και πριν σκεφτείτε για τα ψεύδη περί αρχαίας Ελλάδας, ανοίξτε κάποιο βιβλίο να πληροφορηθείτε περί του θέματος (από σοβαρές πηγές).Αλλά δεν θα το κάνουμε (το ριάλιτυ). Και ξέρετε γιατί;Γιατί είμαστε περήφανοι ως λαός και όχι κομπλεξικοί.Γιατί όλα μα όλα ξεκίνησαν από αυτόν τον ιερό τόπο.Γιατί η ιστορία μας είναι η σημαντικότερη και η πιο μακρά παγκοσμίως.Γιατί μετράμε τους περισσότερους ήρωες καθώς και επιστήμονες από την αρχαιότητα ως σήμερα παγκοσμίως.Γιατί εμείς σας «ξελασπώσαμε» στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και έχετε την κα Μέρκελ… καγκελάριο από την άλλη μεριά του καναλιού….Γιατί, πολύ απλά, αν δεν υπήρχαμε εμείς το πολύ πολύ να ήσασταν ακόμα ή σε καμιά σπηλιά ή πάνω στα δέντρα. Και τέλος:Γιατί εμείς ότι και να συμβεί θα επιβιώσουμε…!!! Και θα συνεχίσουμε την ένδοξη ιστορία μας ως ΕΛΛΗΝΕΣ.Προσωπικά, δεν έχω κάτι με τη χώρα σας. Την έχω επισκεφθεί στο παρελθόν, θα την ξαναεπισκεφθώ στο μέλλον και φυσικά θα την σεβαστώ. Διότι έχω τρόπους και δεν είμαι πίθηκος όπως είστε εσείς. Εξάλλου, δεν έχω κάτι να ζηλέψω, εδώ τα έχουμε όλα. Αν δεν τα είχαμε δεν θα ασχολιόσασταν όλοι μαζί μας. Όταν κάποιος ασχολείται με «κάτι» σημαίνει ότι αυτό το «κάτι» τον καίει. Και επειδή ο καθένας στο τέλος παίρνει αυτό που του αξίζει, πραγματικά χαίρομαι που δεν θα είμαι στη θέση σας στο προσεχές μέλλον.

Υ.Γ. Είναι τυχαίο που όσοι μας διασύρουν μας χρωστάνε και από κάτι; Επί την ευκαιρία μπορείτε να μας στείλετε πίσω τα μάρμαρα του Παρθενώνα καθώς και αρκετά χρήματα που βγάλατε ως χώρα από την έκθεση τους τόσα χρόνια.

Δημότση Δέσποινα
Αρθρογράφος" http://www.stoxos.gr
ευρώ...

Αποσυνδεδεμένος zografos

• LIFE IS A JOURNEY...BRING AN OPEN MIND!!
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #83 στις: Νοεμβρίου 10, 2011, 20:21:25 μμ »
Μια ζωη ειμαστε περηφανοι ως λαος για ο παρελθον μας....πφφφφφφφφφφ τη βαρεθηκα αυτη τη καραμελα...Οταν Κα Δημοτση βγεις με απτα επιτευγματα του παροντος και θεμελια για το μελλον μας ως Ελληνες ισως,λεω ισως τοτε να σε ξαναδιαβασω και να με πεισεις...

Αααααα Κα Δημοτση και ενα δικο μου υστερογραφο για σενα μη ξαναεπισκεφτεις τη Βρεττανια ριξε τα λεφτα σου στο τοπο σου μηπως και σωσεις εναν εστω απο το 1.000.000 ανεργους της πατριδας μας... ;)

IT'S NOT WHERE YOU ARE FROM,IT'S WHERE YOU ARE AT...

Αποσυνδεδεμένος antonyh

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #84 στις: Νοεμβρίου 10, 2011, 20:54:16 μμ »
Μια ζωη ειμαστε περηφανοι ως λαος για ο παρελθον μας....πφφφφφφφφφφ τη βαρεθηκα αυτη τη καραμελα...Οταν Κα Δημοτση βγεις με απτα επιτευγματα του παροντος και θεμελια για το μελλον μας ως Ελληνες ισως,λεω ισως τοτε να σε ξαναδιαβασω και να με πεισεις...

Αααααα Κα Δημοτση και ενα δικο μου υστερογραφο για σενα μη ξαναεπισκεφτεις τη Βρεττανια ριξε τα λεφτα σου στο τοπο σου μηπως και σωσεις εναν εστω απο το 1.000.000 ανεργους της πατριδας μας... ;)

Φιλε μου εγω ειμαι περηφανος και για το παρελθον μου και για το παρον μου και ελπιζω και για το μελλον μου σαν ΕΛΛΗΝΑΣ
ευρώ...

Αποσυνδεδεμένος zografos

• LIFE IS A JOURNEY...BRING AN OPEN MIND!!
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #85 στις: Νοεμβρίου 10, 2011, 21:02:11 μμ »
Εγω παλι δυστυχως η ευτυχως φιλτατε δεν επιτρεπω στον ευατο μου να περηφανευεται για επιτευγματα αλλων παρελθοντων που απο καθαρη γεωγραφικη συμπτωση καρπουμαι και προβαλλω ως δικα μου...
IT'S NOT WHERE YOU ARE FROM,IT'S WHERE YOU ARE AT...

Αποσυνδεδεμένος scubapro

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Browser:
« Απάντηση #86 στις: Νοεμβρίου 10, 2011, 21:24:11 μμ »

Τεμπέληδες, απατεώνες, ομοφυλόφιλοι και αλκοολικοί οι Έλληνες"!

Σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στις 8 Νοεμβρίου ο γνωστός αρθογράφος της γαλλικής εφημερίδας "Liberation", Στεφάν Γκιγιόν, σε κειμενό του με τίτλο "Καλά κάναμε και ξεφτιλίσαμε τους Έλληνες" μας χαρακτηρίζει "τεμπέληδες, απατεώνες, ομοφυλόφιλους και αλκοολικούς"!

"Ειλικρινά, καλά κάναμε και ξεφτιλίσαμε τους Έλληνες στο G20 στις Κάννες: Τους τεμπέληδες, τους απατεώνες, τους φετοφάγους! Εκεί, η απάτη είναι εθνικό σπορ, τρόπος ζωής, για πλούσιους και φτωχούς... Μόνο ένα 2% από τις πισίνες των σικ προαστίων της Αθήνας είναι δηλωμένες…"

"Ο Έλληνας δεν είναι μόνο απατεώνας, είναι και διεφθαρμένος. Και τις περισσότερες φορές είναι κι ομοφυλόφιλος, είναι γνωστό. Φέτος, στη Μύκονο, οι γεννήσεις μετριούνται στο δάχτυλο του ενός χεριού. Φανταστείτε ένα νησί όπου 600 τυφλοί ομοφυλόφυλοι ζευγαρώνουν με δικά μας έξοδα... Κι είμαστε εμείς που πληρώνουμε!"

"Ειλικρινά, με τέτοιο όνομα (σ.σ. αναφέρεται στον Γιώργο Παπανδρέου), πώς μπορεί κάποιος να θεωρείται αξιόπιστος; Ο προηγούμενος υπουργός Οικονομικών λεγόταν Παπακωσταντίνου. Κι ο υπουργός μεταφορών πως λέγεται; Παπατρέχας; (σε ελεύθερη μετάφραση του Papamobile). Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει κάτι από Σον Κονερί..."

Πηγή: lifo.gr

Αποσυνδεδεμένος namtok

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 7.0 Firefox 7.0
    • https://plus.google.com/102898417893836622453
« Απάντηση #87 στις: Νοεμβρίου 10, 2011, 22:23:23 μμ »
Εγω παλι δυστυχως η ευτυχως φιλτατε δεν επιτρεπω στον ευατο μου να περηφανευεται για επιτευγματα αλλων παρελθοντων που απο καθαρη γεωγραφικη συμπτωση καρπουμαι και προβαλλω ως δικα μου...

Πολύ μου άρεσε αυτό :)
https://plus.google.com/u/0/102898417893836622453
https://www.facebook.com/catsoulis?ref=tn_tnmn
http://500px.com/catsoulis
I wanted only to try to live in accord with the promptings which came from my true self. Why was that so very difficult?

Αποσυνδεδεμένος giannis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • «Το ψέμα ποτέ δεν ζει για να γεράσει.»
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 8.0 Firefox 8.0
« Απάντηση #88 στις: Νοεμβρίου 11, 2011, 01:22:51 πμ »
Εναν αιώνα έχει να εμφανιστεί ημερομηνία με έξι «άσσους» ή τρία 11 στη σειρά και αυτό  συμβενει σημερα  Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011.

Για τους περισσότερους δεν είναι παρά ένα «παιχνίδι» αριθμών. Υπάρχουν όμως και εκείνοι που το εξηγούν από κοσμικής απόψεως θεωρώντας την ημερομηνία είτε άκρως ευνοϊκή είτε γρουσούζικη, χωρίς να λείπουν και οι καταστροφολόγοι που δεν αποκλείουν τη συντέλεια του κόσμου (προλαμβάνοντας όσους υποστηρίζουν ότι,
σύμφωνα με το ημερολόγιο των Μάγια, αυτό θα συμβεί στις 21/12/2012).

Σύμφωνα με την αποκρυφιστική αριθμολογία, όταν το «11» βρίσκεται ανάμεσα στους «θείους» αριθμούς «10» και «12» έχει πολύ κακή σημασία. Αν έχεις τρία 11 στη σειρά, τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο.

Μέχρι και μία νέα ταινία τρόμου με τίτλο «11/11/11» έχει γυριστεί για την περίσταση. «Την ενδέκατη ημέρα του ενδέκατου μήνα του ενδέκατου έτους μία πύλη θα ανοίξει», μας προειδοποιεί το σχετικό τρέιλερ.

Δεν λείπουν όμως και οι σύγχρονοι αριθμολόγοι, που θεωρούν ευνοϊκή ημερομηνία την 11/11/11, στο ευρύτερο πλαίσιο νοοτροπίας της «Νέας Εποχής» (New Age), θεωρώντας ότι η Γη θα κατακλυστεί από θετική ενέργεια που θα ανεβάσει το επίπεδο συνείδησης των ανθρώπων, οπότε η ημερομηνία είναι κατάλληλη να παντρευτεί κάποτε ή να ξεκινήσει μια νέα καριέρα.

Πολλοί, πάλι, συνδυάζουν το 11 με τα τυχερά παιχνίδια, οπότε τη συγκεκριμένη μέρα ίσως έχουν αυξημένη διάθεση να ποντάρουν κάπου.

Βεβαίως οι ανθρωπολόγοι και οι ψυχολόγοι εξηγούν ότι όλα αυτά δεν προέρχονται παρά από την παμπάλαιη ανθρώπινη τάση να βρίσκουμε νόημα και σύμβολα σε τυχαία περιστατικά και σχήματα, τροφοδοτώντας έτσι την υπερφυσική μας διάθεση.

Ενδεικτικά, οι επιστήμονες αναφέρουν ότι όσο περισσότερη σημασία δίνει κανείς σε κάτι, όπως στον αριθμό 11, τόσο θα αρχίσει να το βλέπει γύρω του (π.χ. στο ρολόι του, όταν η ώρα είναι 11:11).

Όπως διαβεβαιώνουν, στις 11/11/11 κανείς δεν έχει να φοβάται κάτι, αλλά ούτε και να υπεραισιοδοξεί. Οι ουρανοί δεν θα ανοίξουν, ούτε για καλό ούτε για κακό.

το Βημα

Κάιρο Η πυραμίδα του Χέοπα, η μεγαλύτερη στην Αίγυπτο, θα παραμείνει κλειστή την Παρασκευή μετά τις φήμες για τελετές εσωτερισμού με την ευκαιρία της 11/11/11, μια ψηφιακή ευθυγράμμιση ημερομηνιών πολύ δημοφιλή για τους αριθμολόγους, έγινε σήμερα γνωστό από το Ανώτατο Συμβούλιο Αρχαιοτήτων (CSA) της Αιγύπτου.

Η απόφαση ελήφθη «μετά από πολλές πιέσεις» αιγυπτίων κυβερνοναυτών που αναφέρθηκαν σε τελετές εσωτερισμού «που προβλέπονται για τις 11 Νοεμβρίου του 2011 στο εσωτερικό της πυραμίδας» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ατεφ Αμπού Ζάχαμπ, διευθυντής του Τμήματος φαραωνικής Αρχαιολογίας.

Το CSA επιβεβαίωσε επίσημα το κλείσιμο την Παρασκευή του διάσημου μνημείου, αναφέροντας πάντως σε ανακοίνωση του την ανάγκη εργασιών συντήρησης μετά από μια πολύ μεγάλη κοσμοσυρροή κατά την μουσουλμανική εορτή του Έιντ αλ Αντχα, που μόλις ολοκληρώθηκε.

Ο τάφος του Φαραώ Χέοπα, που βρίσκεται στο υψίπεδο της Γκίζας, κοντά στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα, και οικοδομήθηκε πριν από περίπου 4.500 χρόνια, είναι ένα από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου και το μόνο που διασώζεται.

Για τους οπαδούς του εσωτερισμού, μια ασυνήθιστη ψηφιακή ευθυγράμμιση θα συμβεί την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, 2011 στις 11:11, και θα μπορούσε να προκαλέσει ασυνήθιστα γεγονότα.

Χιλιάδες οπαδοί σκοπεύουν να συναντηθούν την ημέρα αυτή σε όλο τον κόσμο για τελετές ή χορούς. Αρκετές σελίδες αφιερωμένες στην ημερομηνία αυτή έχουν εμφανιστεί στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook.

Ορισμένοι αποδίδουν στον αριθμό ένδεκα παραφυσικές δυνάμεις που προσφέρουν ένα δίαυλο επικοινωνίας με το υποσυνείδητο, άλλοι βλέπουν ένα μυστικιστικό χαρακτήρα σε αυτόν τον αριθμό που όπως λένε συνήθως σχετίζεται με καταστροφές, όπως οι επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στις Ηνωμένες Πολιτείες.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 11, 2011, 01:25:57 πμ από giannis »

Αποσυνδεδεμένος touktouk

• *
  • Browser:
  • Opera 9.80 Opera 9.80
« Απάντηση #89 στις: Νοεμβρίου 11, 2011, 02:37:11 πμ »
NTOKIMANTEΡ 'ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΜΟΣ

« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 11, 2011, 02:56:32 πμ από Oytopikos »
σταμάτα την γη να κατέβω