0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα και απο εμενα ειμαι καινουργιο μελος αλλα καθολου καινουργιο ουσιαστικα μιας και διαβαζω το παρον forum καιρό τωρα και εμπνευστηκα μεσα απο τα posts σας και την αισιοδοξια σας.Εκανα και εγω φετος το πρωτο μου ταξιδι στην Ταυλανδη απο της 15 οκτωβρη μεχρι και της οκτωβρη ήταν φυσικα το πρωτο μου ταξιδι μιας και παρεπεμψαν να το πραγματοποιησω πολλοι γνωστοι μου ανθρωποι απο την δουλεια και όχι μονο.Αυτο που εχω να πω ειναι υπαρχει κατι στην Ταυλανδη ισως μια αορατη αλυσιδα δεμενη σε ολους τους φιλους της ταυλανδης η οποια του τραβαει να ξανακανουν και να ξανακανουν αυτο το ταξιδι.Αφου λοιπον μου ειπαν οι φιλοι μου για την μαγευτικη αυτη χωρα δεν μου ειχε μεινει κατι αλλο απο το να κλεισω τα εισητηρια, αφου τα εκλεισα λοιπον και αφου εφθασα στην ταυλανδη για πρωτη φορα μονος μου αισθανθηκα οτι πατησα σε εναν επιγειο παραδεισο μαγεμενος απο τα φαγητα τις μυρωδιες τις γυναικες τους ηχους και μετα η pattaya. Αλλα όλα τα καλα καποτε τελειωνουν και χωρις να το καταλαβω ημουν πισω στην ελλαδα και με μεγαλη ψυχολογικη καταρευση, μου πηρε σχεδον 15+ μερες για να συνελθω απο ολο αυτο το ψυχολογικο και για του λογου το αληθες υπαρχει ακομη λιγο μεσα μου. Ακομα και στην δουλειά πολλες φορες αναπολουσα το ονειρο που εζησα και ετσι λοιπον αποφασισω το επομενο μου ταξιδι να ειναι αρκετα συντομα και να ειναι μεγαλυτερης διαρκειας απο το προηγουμενο.Ισως παιδια να ειμαι υπερβολικος αλλα εχω μαθει να λεω αυτο που αισθανομαι ακομη και οταν επεστρεψα απο bkk στο αεροδρομιο που μπηκα εδω ενιωθα λες και μπηκα σε καποια αποθηκη σε σχεση με αυτο της bkk. Το αλλο μετα να βλεπω ελληνες να περιμενουν ταυλανδους για να τους ξεναγησουν στην ελλαδα ακομη και εκει μου εριχνε καρφια η ταυλανδη ακομη και οταν μπηκα στο μετρο και αντικρισα κατι ταυλανδες και ειπα απο μεσα μου δεν μπορει να ειμαι ακομα στην ταυλανδη και να με επηρεασε τοσο πολυ αυτη η χωρα που να μην θελω να ξεκολαω το μυαλο μου απο την σκεψη της. :///////thats' all καλως σας βρηκα
και επειδή είμαι και εγώ νέο μέλος και φεύγω την Δευτέρα για 1 μήνα , δεν μας γράφεις πως πέρασες? Σε παρακαλώ να γράφεις με μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες σύμφωνα με τους Κανόνες Συμμετοχής του forum Αυτό το μήνυμα διορθώθηκε τυχόν επόμενα θα διαγράφονται thai.gr team
Λυπάμαι που στο λέω αλλά αυτό για τη μετανάστευση το ακούω από πολλούς χρόνια τώρα... Αλλά από αυτούς τους πολλούς στα τόσα χρόνια καλό θα είναι να μάθουμε πόσοι τελικά το έκαναν πράξη γιατί από λόγια...