Αποστολέας Θέμα: Πρωτη φορά στο Πούκετ  (Αναγνώστηκε 4240 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος axas

• *
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
Πρωτη φορά στο Πούκετ
« στις: Νοεμβρίου 27, 2010, 15:00:20 μμ »
Δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο τοπικ,αν οχι συγνωμη....

Ουσιαστικα κλεινω την τριτη μερα μου στην πατονγκ(η πρωτη πηγε περιπατο λογω κουρασης...), & εχω να καταθεσω εν ταχει αυτα:
#Οι τιμες εναι σχεδον ιδιες με Ελλαδα για οποιον δεν εχει ξαναερθει & δεν ξερει.Αλλα με ψαξιμο & υπομονη βρισκεις τα καταλληλα μερη για αυτο που θελεις .Πχ πριν 2 μερες εν μεσω καταιγιδας βγαινοντας απο το junglecylon καθισα για φαγητο σε ψαροταβερνα & για 4-5 γαριδες & ριζοσαλατικα πληρωσα 1000Β ! Οταν ανακαλυψα την αγορα Baanzan διπλα στο ξεν/χειο μου,το ιδιο φαγητο & πολυ καλυτερο 300Β!!!!
#Το εμπορικο που προανεφερα ειναι για γελια & για κλαματα...Τα καλα πραγματα ειναι ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ απο Ελλαδα,ενω σε καπως καλες τιμες βρισκεις μονο σαβουρες & δεν σηκωνει κανενα παζαρι...αλλα εχει αρκετους χαζοτουριστες που τα σαρωνουν ολα...
#Οποιος ερχεται πρωτη φορα καλο ειναι να πεταξει απο πανω του τις δυτικες  συνηθειες οσο το δυνατον γρηγοροτερα για να απολαυσει εικονες,μυρωδιες & συναισθηματα.Μην πηγαινουμε στα βολικα τουριστικα του κεντρου της πατονγκ,Θελει ψαξιμο...ΠΧ πηγα για χαλαρωτικο οιλ μασαζακι (κανονικο να μην παρεξηγιομαστε :D) & ηταν η μεγαλυτερη μαπα που εχω φαει ποτε...Οταν ομως ξανοιχτηκα σε αλλες γειτονιες καταλαβα τη διαφορα...
Θα συνεχισω καποια αλλη στιγμη.... 

Ολα αυτα που ειμαστε ειναι το αποτελεσμα ολων αυτων που εχουμε σκεφτει.  <<Σινταρτα Γκαουταμα>>

Αποσυνδεδεμένος axas

• *
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
Απ: H πρωτη φορά μου
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 06, 2010, 17:14:51 μμ »
Αποψε "ανοιξαν οι ουρανοι" στο πουκετ,μικρη ευκαιρια για μενα να γραψω για το ποσο ομορφος ειναι αυτος εδω ο τοπος αλλα κυριως οι ανθρωποι του...
Μετα  απο μια αρχικη "παγωμαρα" ,λογω του πολυ τουριστικου μερους της Πατονγκ, βρηκα τους ανθρωπους πισω απο το χρημα, απλα καταπληκτικους.
Δειχνεις σεβασμο...  Τον λαμβανεις παλλαπλασια πισω...

Τους κακοσυμπεριφερεσαι ? (δυστυχως πολλοι δυτικοι ειναι ετσι). Θα σε εξυπηρετησουν απλα με ενα χαμογελο... και καλη καρδια...

Κλεινω (κακη συνδεση νετ)  θα επανελθω...
Ολα αυτα που ειμαστε ειναι το αποτελεσμα ολων αυτων που εχουμε σκεφτει.  <<Σινταρτα Γκαουταμα>>

Αποσυνδεδεμένος mkgp

• *
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Chrome 8.0.552.224 Chrome 8.0.552.224
Απ: Πρωτη φορά στο Πούκετ
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 16, 2010, 21:58:54 μμ »
γύρισα ελλάδα πριν 3  μέρες και ακόμα να ενκλιματιστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!πήγα 1 μήνα πουκέτ και τι να πρωτοπώ για το μέρος και τους ανθρώπους,απλά ανυπομονώ να ξαναπάω!!!!!!!!!!έμεινα πατονγκ και αν και τουριστικό μερος μου άρεσε πολύ η νυχτερινή ζωή έχει πολύ γελιο πραγματικά ,πήγα με το αγόρι μου(μη γελάτε το ξέρω ότι ειναι ο παράδεισος του εργένη)!!!!!!!!!οι παραλίες καταπληκτικές,το ίδιο και τα πι πι και το νησί του jeims bond.....τι αλλο να πω απλά περασαμε καταπληκτικά.και ευχαριστούμε πολύ το φορουμ για την πολυτιμη βοηθεια του,παιδια πηγαμε κατω πολυ ενημερωμενοι και αυτό χαρη σε σας!!!!!!!!!11σας ευχαριστούμε πολύ!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.13 Firefox 3.6.13
Απ: Πρωτη φορά στο Πούκετ
« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 16, 2010, 22:04:48 μμ »
καλη επανενταξη λοιπον αν και θα ειναι πολυ δυσκολη.ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια και βεβαια περιμενουμε φωτο και πληροφοριες απο το ταξιδι σας