Δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο τοπικ,αν οχι συγνωμη....
Ουσιαστικα κλεινω την τριτη μερα μου στην πατονγκ(η πρωτη πηγε περιπατο λογω κουρασης...), & εχω να καταθεσω εν ταχει αυτα:
#Οι τιμες εναι σχεδον ιδιες με Ελλαδα για οποιον δεν εχει ξαναερθει & δεν ξερει.Αλλα με ψαξιμο & υπομονη βρισκεις τα καταλληλα μερη για αυτο που θελεις .Πχ πριν 2 μερες εν μεσω καταιγιδας βγαινοντας απο το junglecylon καθισα για φαγητο σε ψαροταβερνα & για 4-5 γαριδες & ριζοσαλατικα πληρωσα 1000Β ! Οταν ανακαλυψα την αγορα Baanzan διπλα στο ξεν/χειο μου,το ιδιο φαγητο & πολυ καλυτερο 300Β!!!!
#Το εμπορικο που προανεφερα ειναι για γελια & για κλαματα...Τα καλα πραγματα ειναι ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ απο Ελλαδα,ενω σε καπως καλες τιμες βρισκεις μονο σαβουρες & δεν σηκωνει κανενα παζαρι...αλλα εχει αρκετους χαζοτουριστες που τα σαρωνουν ολα...
#Οποιος ερχεται πρωτη φορα καλο ειναι να πεταξει απο πανω του τις δυτικες συνηθειες οσο το δυνατον γρηγοροτερα για να απολαυσει εικονες,μυρωδιες & συναισθηματα.Μην πηγαινουμε στα βολικα τουριστικα του κεντρου της πατονγκ,Θελει ψαξιμο...ΠΧ πηγα για χαλαρωτικο οιλ μασαζακι (κανονικο να μην παρεξηγιομαστε
) & ηταν η μεγαλυτερη μαπα που εχω φαει ποτε...Οταν ομως ξανοιχτηκα σε αλλες γειτονιες καταλαβα τη διαφορα...
Θα συνεχισω καποια αλλη στιγμη....