Αποστολέας Θέμα: off topics  (Αναγνώστηκε 227707 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.12 Firefox 3.6.12
off topics
« στις: Δεκεμβρίου 07, 2010, 18:32:12 μμ »
καλησπερα θα ηθελα να ενημερωσω τα μελη οτι το θεμα με τα offtopics καθαρισε.απο εδω και περα οτιδηποτε ειναι εκτος θεματος στα ποσταρισματα των μελων η δεν αφορουν ποσταρισματα για την χωρα  θα μεταφερονται για ενα διαστημα εδω μεχρι να καθαρισει το θεμα και παλι.

Σας παρακαλω να μην γινεται αλλογιστη χρηση ειδικα του κομματιου διαφορα.το θεμα εχει δημιουργηθει για να μεταφερουμε ποσταρισματα σοβαρα για την επικοινωνια των μελων.
Οι περισσοτεροι εχετε παει στην ταιλανδη ειμαι σιγουρος οτι εχετε πολλα πραγματα να μας γραψετε για τις εντυπωσεις σας.
Ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος thux

• *
  • Φύλο: Άντρας
  • too weird to live too rare to die
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.13 Firefox 3.6.13
Απ: off topics
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 25, 2010, 19:30:49 μμ »
παρατηρησα  οτι διαγραψατε ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΕΤΡΟΥΛΑ αυτο ειναι θετικο!!!αυτο που με ανυσηχει ειναι οτι το ποστ με το dvd τσοντα (photo )  και ολα τα παρελκομενα το ποσταρε ενας Ο συντονιστης προς τιμη ενος μελους  Το εκανε (μετα απο ενα ποστ δικο μου)  DELETE ΨΙΛΟ ΓΑΡΓΑΡΑ, εαν αυτο το παραπτομα το εκανα εγω τι θα γινοταν ................ειναι η δεν ειναι οικογενιακο το φορουμ να ξερω . ξανα ποσταρο γιατι πηγατε να καλυψετε το θεμα σαν να μην τρεχει τιποτα και χωρις να πειτε μια κουβεντα η μηπως λογο της ημερας..... θελω σας παρακαλω να τοποθετηθητε επι του θεματος !!!!!
thux295@

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 25, 2010, 19:43:58 μμ »
παρατηρησα  οτι διαγραψατε ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΕΤΡΟΥΛΑ αυτο ειναι θετικο!!!αυτο που με ανυσηχει ειναι οτι το ποστ με το dvd τσοντα (photo )  και ολα τα παρελκομενα το ποσταρε ενας Ο συντονιστης προς τιμη ενος μελους  Το εκανε (μετα απο ενα ποστ δικο μου)  DELETE ΨΙΛΟ ΓΑΡΓΑΡΑ, εαν αυτο το παραπτομα το εκανα εγω τι θα γινοταν ................ειναι η δεν ειναι οικογενιακο το φορουμ να ξερω . ξανα ποσταρο γιατι πηγατε να καλυψετε το θεμα σαν να μην τρεχει τιποτα και χωρις να πειτε μια κουβεντα η μηπως λογο της ημερας..... θελω σας παρακαλω να τοποθετηθητε επι του θεματος !!!!!

Προσωπικά δεν έχω εικόνα του θέματος για να σου απαντήσω.

Θα το κάνει συντομα πιστεύω ο αρμόδιος συντονιστής.

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 25, 2010, 20:21:08 μμ »
να σου λυσω την απορια εγινε διαγραφη οχι απο το ποστ το δικο σου.

το πρωι ειχα τηλεφωνικη ομιλια με τον Thailandgr και του ειπα για την αντιθεση μου στο ποστ,απλα ομως υπαρχει και ο παραγων χαβαλες και πειραγματος μεταξυ μας.
επειδη ομως το θεμα με τα διαφορα εχει ξεφυγει τον τελευταιο καιρο ειπαμε να αρχισουμε τον καθαρισμο σε ολο το κομματι αυτο που δεν εχει σχεση με την ταιλανδη.επειδη ειμαι συντονιστης σε αυτο το κομματι το αφησα για λιγο εγινε ο χαβαλες αν μπορουμε να το πουμε ετσι και διαγραφηκε ολο το θεμα μαζι με πολλα αλλα που δεν ειχαν σχεση και θα ακολουθησουν και αλλα.

επιπσης δεν ητνα τσοντα οπως το λες αλλα να μην κριβομαστε και πισω απο το δαχτυλο μας για το θεμα του γυμνου ετσι;απλα ηταν ενα αστειο μεταξυ μας και τελειωσε. επειδη εισαι καινουριος ακομα να σου πω οτι συγκαληψεις και τετοια αλλα οχι εδω σε αλλα φορουμ μπορει να γινονται .αν το εκανες εσυ με τα 2 ποσταρισματα που δεν σε ξερω θα το εσβηνα αμεσως ξερω ομως τα αλλα παιδια.

πιστευω να σου ελυσα τις αποριες σου
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 26, 2010, 03:52:05 πμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος dstergio

• Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
« Απάντηση #4 στις: Δεκεμβρίου 26, 2010, 12:56:18 μμ »
Περνάμε αρκετές ώρες εδώ μέσα και λίγος χαβαλές δε βλάπτει. Δε νομίζω ότι αλλοιώνει τη φύση του site να γράψει κάποιος και κάτι άσχετο προκειμένου να γελάσουμε. Καλύτερα να έμεναν τα off-topic στη παλιά τους μορφή. Εμένα θα μου λείψουν μερικές ανεπανάληπτες ατάκες.

Αποσυνδεδεμένος Αρίσταρχος

• Super ~ Sonic Jet
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #5 στις: Δεκεμβρίου 26, 2010, 13:07:11 μμ »
Εμένα θα μου λείψουν μερικές ανεπανάληπτες ατάκες.
[/quote
Εμένα θα μου λείψουν μερικές ανεπανάληπτες ατάκες.

Kαι εμένα
Men of vision designed this wonderful machine,men of passion built her.And i hope that it will be said,men of skill and daring flew her

Capt.Adrian Thompson Concorde pilot

........................

Last flight            Heathrow-New York

Αποσυνδεδεμένος PaterDemon

• เหมือนกันแต่แตกต่าง
  • Browser:
  • Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
« Απάντηση #6 στις: Δεκεμβρίου 26, 2010, 20:08:00 μμ »
Kαι εμένα
για σοβαρευτειτε λιγο κυριοι...τι το καναμε εδω μεσα?χαμαιτυπείο?εαν θελετε χαριτωμενιες να πατε αλλου!.χαχαχα!μπα σε καλο μου σημερα!ολο νοστιμα καλαμπουρια λεω.σε καλο να μου βγουν τα γελια χρονιαρες μερες...

Αποσυνδεδεμένος Αρίσταρχος

• Super ~ Sonic Jet
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #7 στις: Δεκεμβρίου 27, 2010, 10:52:47 πμ »
Για λοχίας και μόνιμος ΥΠαξιωματικός η έπαρση που έχεις είναι μεγαλύτερη της εθνικής σημαίας  των τρικολορ..Για προσγειώσου στρατιώτη..

Ps:Χρόνια πολλά ;)
Men of vision designed this wonderful machine,men of passion built her.And i hope that it will be said,men of skill and daring flew her

Capt.Adrian Thompson Concorde pilot

........................

Last flight            Heathrow-New York

Αποσυνδεδεμένος PaterDemon

• เหมือนกันแต่แตกต่าง
  • Browser:
  • Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
« Απάντηση #8 στις: Δεκεμβρίου 27, 2010, 18:23:38 μμ »
Για λοχίας και μόνιμος ΥΠαξιωματικός η έπαρση που έχεις είναι μεγαλύτερη της εθνικής σημαίας  των τρικολορ..Για προσγειώσου στρατιώτη..

Ps:Χρόνια πολλά ;)

πρων ναυτης παρακαλω(ουδεμια σχεση με τα ναυτακια του γκωτιε),οποτε υπακουω μονο στο λοστρομο-ναυκληρο οπως τον αποκαλουσαν για πιο γκλαμουρια στο πολεμικο ναυτικο.
ps.επισης! ;)

Αποσυνδεδεμένος giannis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • «Το ψέμα ποτέ δεν ζει για να γεράσει.»
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #9 στις: Δεκεμβρίου 31, 2010, 12:16:42 μμ »
παρατηρησα  οτι διαγραψατε ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΕΤΡΟΥΛΑ αυτο ειναι θετικο!!!αυτο που με ανυσηχει ειναι οτι το ποστ με το dvd τσοντα (photo )  και ολα τα παρελκομενα το ποσταρε ενας Ο συντονιστης προς τιμη ενος μελους  Το εκανε (μετα απο ενα ποστ δικο μου)  DELETE ΨΙΛΟ ΓΑΡΓΑΡΑ, εαν αυτο το παραπτομα το εκανα εγω τι θα γινοταν ................ειναι η δεν ειναι οικογενιακο το φορουμ να ξερω . ξανα ποσταρο γιατι πηγατε να καλυψετε το θεμα σαν να μην τρεχει τιποτα και χωρις να πειτε μια κουβεντα η μηπως λογο της ημερας..... θελω σας παρακαλω να τοποθετηθητε επι του θεματος !!!!!
χρονια πολλα φιλε νομιζω οτι εισε λιγο υπερβολικος  δεν νομιζω οτι καποιος απο τους συντονοστες θα εκανε  κατι τετοιο διοτι σε τετοια θεματα ειναι αυστηροι ακριβος οπως λες και εσυ οτι το φορουμ ειναι (οικογενειακο) εγω τοσο καιρο  δεν εχω παρατηρησει κατι αναλογο

Αποσυνδεδεμένος giannis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • «Το ψέμα ποτέ δεν ζει για να γεράσει.»
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #10 στις: Ιανουαρίου 04, 2011, 11:45:56 πμ »
απο zografos
Παράθεση από: giannis στις Σήμερα στις 02:06:02
εχω ζητησει απο τον συντονιστη να διαγαψει τις φωτο !!ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ SITE. δεν ποσταρα κατι για να προκαλεσω (προσβλητικο κτλ )ισα-ισα  για να το κραξουμε  γιαυτο εβαλα τιτλο (απαραδεκτες foto) . μαλλον καποιοι  εχουν χαλαστει που ποσταρω συνεχεια (για ποιους λογους δεν ξερω καλο ειναι να πουν) και αρπαξαν την ευκαιρια για να πουν κατι δημιουργωντας εντυπωσεις .καποιοι φιλοι ειναι ενοχλημενοι  και ξενερομενοι με την σταση μερικων που νομιζουν οτι τοsite ειναι χωραφακι τους . δεν νομιζω οτι ετσι βοηθαμε το site καλο θα ηταν να χαμηλοσουμε  του τονους και να αφησουμε τους  συντονιστες να κανουν δουλεια τους  οπως αυτη ξερουν
Το δικαίωμά σου να εκφραστείς ελεύθερα δεν συνεπάγεται και την υποχρέωσή μας να σε πάρουμε στα σοβαρά...(για να χρησιμοποιησω και τα γραφωμενα σου)
σεβαστη η αποψη σου φιλε υπαρχει λογος που το εγραψα λειτουργει αμφιδρομα απο εμενα στους αναγνωστες και απο τους αναγνωστες προς εμενα  αυτο διχνει οτι δεν ποσταρω εγωιστικα νομιζωντας οτι ειμαι γνωστης των παντων οπως καποιοι πιο παλιοι εδω μεσα  που δεν κανουν πισω με τιποτα !!

Αποσυνδεδεμένος dimitrisdtc

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
Απ: ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ PHETCHABURI 2011
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουαρίου 04, 2011, 11:37:59 πμ »
υποτιμητική διατύπωση: αθεράπευτος λiγούρης ο Eλληνας όπου και να βρεθεί!!
μέση περιπαιχτική διατύπωση: αθεράπευτος ματάκιας ο Eλληνας όπου και να βρεθεί
επιτιμητική - κολακευτική διατύπωση: αθεράπευτος εραστής του ωραίου ο Eλληνας όπου και να βρεθεί

υποτιμητική διατύπωση: αθεράπευτος λiγούρης ο Eλληνας όπου και να βρεθεί!!
μέση περιπαιχτική διατύπωση: αθεράπευτος ματάκιας ο Eλληνας όπου και να βρεθεί
επιτιμητική - κολακευτική διατύπωση: αθεράπευτος εραστής του ωραίου ο Eλληνας όπου και να βρεθεί
xm..πως γίνεται ένα σχόλιο πάνω στις φωτό να είναι off topic? και μάλιστα να μεταφέρεται αλλου?
να υποθέσω δηλαδή πως το zoom ανάμεσα στα πόδια τhς κοπέλας και η δημοσίευση των εν λόγω φωτό χωρίς την άδεια τhς είναι on topic και μέσα στα πλαίσια του θεμιτού ? ενώ η διακριτική ειρωνεία μου για μέλη του φόρουμ και το σχόλιο μου είναι off?
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 04, 2011, 12:21:07 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουαρίου 04, 2011, 12:25:53 μμ »
Δίνεις μόνο σου την απάντηση.

Ακριβώς γιατί το υφος του σχολίου σου σηκώνει απάντηση από τον στοχοποιούμενο.

Αποτέλεσμα , θα άνοιγε μια συζήτηση περί αυτού και θα <<κατέστρεφε>> το θέμα.

Άν θες σου μεταφέρω το ποστ σε νέο θέμα , σε κατάλληλο τόπικ,

ώστε να συζητηθει .
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 04, 2011, 12:28:26 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος dimitrisdtc

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουαρίου 04, 2011, 12:32:10 μμ »
όχι δε χρειάζεται, για αυτό το έβαλα και έτσι διφορούμενο ώστε να οδηγήσει σε σκέψεις , όχι αντιπαραθέσεις
με κάλυψε η εξήγηση σου

doctortilac

• Επισκέπτης
Απ: Lakisscorpio(The Butcher)
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουαρίου 07, 2011, 21:33:36 μμ »
Απο  zografos..
(Και για να το πω διαφορετικα...Χαθηκε να πιειτε το καφε σας απ'εξω απο κανα πανεπιστημιο? η μηπως δεν ειναι SANOOK η ολη φαση...Υπαρχουν και'κει 'πορτοκαλιες',απλα χρειαζεται λιγο παραπανω 'τρανταγμα' μεχρι να πεσει ...)

Μας λες να πάμε να ποιούμε καφέ έξω από ένα πανεπιστήμιο.... Εγώ για τον κάθε ένα από εμάς που θα πάει σε ένα πανεπιστήμιο και θα βγάλει κοπέλα θα σου δίνω 1000 ευρό και για τον κάθε ένα που θα τρώει πόρτα θα μου δίνεις 1 ευρό. Και όσο για της πορτοκαλιές που χρειάζονται  παραπάνω τράνταγμα ούτε και να της ξεριζώσεις από το τράνταγμα δεν βγάζεις κοπέλα. Γιαυτό ας μην παραπληροφορούμαι τον κόσμο.

Και για να μην αρχίσεις και γράφεις εξυπνάδες (τύπου μελλοντολόγος έξυπνος και λιπα) γιαυτό που γράφω σου απαντώ πριν γράψεις. Ποιος από εμάς και εσύ μαζί στα πρώτα σου περπατήματα στην Ταϊλάνδη θα βγάλει  κοπέλα έξω από ένα πανεπιστήμιο? ΚΑΝΕΝΑΣ  Και ο λόγος πρώτον κανένας δεν έχει τον χρόνο να ξοδέψει όταν  πιγενει για 10-15-20- μέρες τον χρόνο στην Ταϊλάνδη. Γιατί όπως είπες πρέπει να ξοδέψεις χρόνο να τινάζεις την πορτοκάλια. Και αν πορτοκαλιά είναι και αμπόλιαστη  τότε άστα να πα στον δια... αυτό απετει χρόνο. Δεύτερον αν δεν γνωρίζεις την γλωσσά δεν φτουρας μπροστά στον Ταϊλανδό  που όλοι τους έχουν καλό λεγην. (το παράδειγμα όλες έχουν από το σχολείο παιδιά και όλες είναι με Ταϊλανδό  που όλες λένε εμενα δεν μου αρέσει ο Ταϊλανδός).