0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παρατηρησα οτι διαγραψατε ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΕΤΡΟΥΛΑ αυτο ειναι θετικο!!!αυτο που με ανυσηχει ειναι οτι το ποστ με το dvd τσοντα (photo ) και ολα τα παρελκομενα το ποσταρε ενας Ο συντονιστης προς τιμη ενος μελους Το εκανε (μετα απο ενα ποστ δικο μου) DELETE ΨΙΛΟ ΓΑΡΓΑΡΑ, εαν αυτο το παραπτομα το εκανα εγω τι θα γινοταν ................ειναι η δεν ειναι οικογενιακο το φορουμ να ξερω . ξανα ποσταρο γιατι πηγατε να καλυψετε το θεμα σαν να μην τρεχει τιποτα και χωρις να πειτε μια κουβεντα η μηπως λογο της ημερας..... θελω σας παρακαλω να τοποθετηθητε επι του θεματος !!!!!
Εμένα θα μου λείψουν μερικές ανεπανάληπτες ατάκες.[/quoteΠαράθεση από: dstergio στις Δεκεμβρίου 26, 2010, 12:56:18 μμ Εμένα θα μου λείψουν μερικές ανεπανάληπτες ατάκες.Kαι εμένα
Εμένα θα μου λείψουν μερικές ανεπανάληπτες ατάκες.
Kαι εμένα
Για λοχίας και μόνιμος ΥΠαξιωματικός η έπαρση που έχεις είναι μεγαλύτερη της εθνικής σημαίας των τρικολορ..Για προσγειώσου στρατιώτη..Ps:Χρόνια πολλά
υποτιμητική διατύπωση: αθεράπευτος λiγούρης ο Eλληνας όπου και να βρεθεί!!μέση περιπαιχτική διατύπωση: αθεράπευτος ματάκιας ο Eλληνας όπου και να βρεθείεπιτιμητική - κολακευτική διατύπωση: αθεράπευτος εραστής του ωραίου ο Eλληνας όπου και να βρεθεί