Αποστολέας Θέμα: off topics  (Αναγνώστηκε 227686 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος zografos

• Φύλο: Άντρας
  • LIFE IS A JOURNEY...BRING AN OPEN MIND!!
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.13 Firefox 3.6.13
Απ: Lakisscorpio(The Butcher)
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουαρίου 07, 2011, 21:47:37 μμ »
Απο  zografos..
(Και για να το πω διαφορετικα...Χαθηκε να πιειτε το καφε σας απ'εξω απο κανα πανεπιστημιο? η μηπως δεν ειναι SANOOK η ολη φαση...Υπαρχουν και'κει 'πορτοκαλιες',απλα χρειαζεται λιγο παραπανω 'τρανταγμα' μεχρι να πεσει ...)

Μας λες να πάμε να ποιούμε καφέ έξω από ένα πανεπιστήμιο.... Εγώ για τον κάθε ένα από εμάς που θα πάει σε ένα πανεπιστήμιο και θα βγάλει κοπέλα θα σου δίνω 1000 ευρό και για τον κάθε ένα που θα τρώει πόρτα θα μου δίνεις 1 ευρό. Και όσο για της πορτοκαλιές που χρειάζονται  παραπάνω τράνταγμα ούτε και να της ξεριζώσεις από το τράνταγμα δεν βγάζεις κοπέλα. Γιαυτό ας μην παραπληροφορούμαι τον κόσμο.

Και για να μην αρχίσεις και γράφεις εξυπνάδες (τύπου μελλοντολόγος έξυπνος και λιπα) γιαυτό που γράφω σου απαντώ πριν γράψεις. Ποιος από εμάς και εσύ μαζί στα πρώτα σου περπατήματα στην Ταϊλάνδη θα βγάλει  κοπέλα έξω από ένα πανεπιστήμιο? ΚΑΝΕΝΑΣ  Και ο λόγος πρώτον κανένας δεν έχει τον χρόνο να ξοδέψει όταν  πιγενει για 10-15-20- μέρες τον χρόνο στην Ταϊλάνδη. Γιατί όπως είπες πρέπει να ξοδέψεις χρόνο να τινάζεις την πορτοκάλια. Και αν πορτοκαλιά είναι και αμπόλιαστη  τότε άστα να πα στον δια... αυτό απετει χρόνο. Δεύτερον αν δεν γνωρίζεις την γλωσσά δεν φτουρας μπροστά στον Ταϊλανδό  που όλοι τους έχουν καλό λεγην. (το παράδειγμα όλες έχουν από το σχολείο παιδιά και όλες είναι με Ταϊλανδό  που όλες λένε εμενα δεν μου αρέσει ο Ταϊλανδός).
Αποψη σου,κι'αποψη μου καθ'ολα σεβαστες...
Οσο για το αν γραφω <<εξυπναδες η οχι>> απλα το κανω με συνειδηση ΚΙ'ΟΧΙ ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑΣ ΤΗ ΓΥΑΛΙΝΗ ΣΦΑΙΡΑ,ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΩΣ ΠΑΡΑΣΙΤΟ...
Σκεψου διπλα πρωτου μου ζητησεις το λογο...
IT'S NOT WHERE YOU ARE FROM,IT'S WHERE YOU ARE AT...

Αποσυνδεδεμένος rovespieros

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουαρίου 07, 2011, 22:49:44 μμ »
ΚΙ'ΟΧΙ ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑΣ ΤΗ ΓΥΑΛΙΝΗ ΣΦΑΙΡΑ,ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΩΣ ΠΑΡΑΣΙΤΟ...

ετσι να αναβουν τα αιματα λιγο.........

ετσι......
ετσι.

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουαρίου 07, 2011, 22:50:18 μμ »
Αποψη σου,κι'αποψη μου καθ'ολα σεβαστες...
Οσο για το αν γραφω <<εξυπναδες η οχι>> απλα το κανω με συνειδηση ΚΙ'ΟΧΙ ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑΣ ΤΗ ΓΥΑΛΙΝΗ ΣΦΑΙΡΑ,ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΩΣ ΠΑΡΑΣΙΤΟ...
Σκεψου διπλα πρωτου μου ζητησεις το λογο...

Το αν καποιος είναι ΠΑΡΑΣΙΤΟ  η όχι άστο μην το συζητήσουμε. Γιατί όπως βλέπω ξέρεις από τον εαυτό σου, και για να γνωρίζεις τα παράσιτα είσαι ένα. Και όσο για την δουλειά μου εγώ κάνω ένα λειτουργείμα  εσύ τη κάνεις? Και όσο για συνείδηση ποιος την έχασε να την βρεις εσύ.  

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 07, 2011, 22:53:20 μμ από Doctortilac »

Αποσυνδεδεμένος zografos

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουαρίου 07, 2011, 22:57:36 μμ »
Προσωπικα μου εισαι βαρετος,και παυω ν'ασχολουμαι μαζι σου.Συνεχισε ομως να εκτιθεσαι γραφωντας... τουλαχιστον ας φανεις χρησιμος διασκεδαζοντας τους υπολοιπους...οσο για τα χιλιαρικα 'καπεταν el greco' μη τα σκορπας ετσι αφιδως,κρατα και μερικα να συντηρεις το στολο σου  http://kiousisshipping.blogspot.com/
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 08, 2011, 02:52:10 πμ από zografos »

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 9.0.597.84 Chrome 9.0.597.84
    • Ταϋλάνδη ένα ταξίδι που κρατάει χρόνια
« Απάντηση #19 στις: Φεβρουαρίου 07, 2011, 23:10:18 μμ »
κανενας καραβοκυρης  για   καμια  υπεροποντια  μεταφορα??? θα προτιμηθουν ελληνικες πλοιοκτησιες ακομα και με σημαια Δημοκρατία του Τουβαλού, Λιμένας νηολόγησης: Φουναφούτι κτλπ

και  μην το σβησεται δεν ειναι οφ τοπικ
Ο ταξιδιώτης βλέπει ότι βλέπει. Ο τουρίστας βλέπει ότι έχει έρθει να δει.
G.K. Ghesterton

http://thailandmymemories.wordpress.com/

Αποσυνδεδεμένος Thailander

• "Ride slower than your guardian angel can fly"
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 9.0.597.84 Chrome 9.0.597.84
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουαρίου 08, 2011, 01:14:15 πμ »
Θα παρακαλεσω το παρων ποσταρισμα να μη γινει αντικιμενο αντιπαραθεσεων.
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ χωρις να θελω
θα ΠΕΘΑΝΩ χωρις να θελω
ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ τουλαχιστον
να ζησω οπως θελω

Αποσυνδεδεμένος phohm phuy

• Happiness is the absence of fear and greed
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
Απ: Κριση Ταιλανδης Καμποτζης
« Απάντηση #21 στις: Φεβρουαρίου 08, 2011, 09:38:47 πμ »
οι  περισσοτεροι  ανηλικοι  και  νεαροι  κλεφτες  στη  μπανγκοκ   ειναι  καμποτζιανοι    ξερω  αρκετους  φαλαγκ  που   εχουν  πεσει  θυματα  ληστειας    και  επιθεσης   ενα  γνωστο  μου  γαλλο  μαλιστα  που  του  πηραν  καμια  15  χιλιαρικα  μπατ  2  ατομα  με  μαχαιρι   των  καλεσε  η  αστυνομια   μετα   απο   καιρο   και  αναγνωρισε  τον  εναν  ηταν   καμποτζιανος   η  περιπτωση  μοιαζει    ισως  ειναι  και  χειροτερη  με  τους  κακοποιους  που  δραπετευσαν  απ  τις  φυλακες  της  αλβανιας  και  ηρθαν  στην  ελλαδα   τη  δεκαετια  του  90   και  κατεκλεψαν   το   κοσμο   
still you may find a gem amongst them

Αποσυνδεδεμένος dimitrisdtc

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.12 Firefox 3.6.12
« Απάντηση #22 στις: Φεβρουαρίου 08, 2011, 10:12:46 πμ »
οι  περισσοτεροι  ανηλικοι  και  νεαροι  κλεφτες  στη  μπανγκοκ   ειναι  καμποτζιανοι    ξερω  αρκετους  φαλαγκ  που   εχουν  πεσει  θυματα  ληστειας    και  επιθεσης   ενα  γνωστο  μου  γαλλο  μαλιστα  που  του  πηραν  καμια  15  χιλιαρικα  μπατ  2  ατομα  με  μαχαιρι   των  καλεσε  η  αστυνομια   μετα   απο   καιρο   και  αναγνωρισε  τον  εναν  ηταν   καμποτζιανος   η  περιπτωση  μοιαζει    ισως  ειναι  και  χειροτερη  με  τους  κακοποιους  που  δραπετευσαν  απ  τις  φυλακες  της  αλβανιας  και  ηρθαν  στην  ελλαδα   τη  δεκαετια  του  90   και  κατεκλεψαν   το   κοσμο  
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 08, 2011, 20:08:56 μμ από dimitrisdtc »

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.12 Firefox 3.6.12
« Απάντηση #23 στις: Φεβρουαρίου 08, 2011, 12:11:46 μμ »
διεγραφη απο μένα για λογους που εξηγω παρακάτω
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 08, 2011, 20:07:08 μμ από dimitrisdtc »

Αποσυνδεδεμένος zografos

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #24 στις: Φεβρουαρίου 08, 2011, 12:30:15 μμ »
?...!

Αποσυνδεδεμένος phohm phuy

• Happiness is the absence of fear and greed
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
Απ: off topics
« Απάντηση #25 στις: Φεβρουαρίου 08, 2011, 12:40:41 μμ »
ρε  δημητρη  εισαι  απ  οσο  εχω  διαβασει  πολλα  περισσοτερα  χρονια  στη  ταυλανδη  απο  εμας     αλλα  ολα  τα  ποσταρισματα  σου  ειναι  μεσα  στα  νευρα  και  στη  "μανουρα"     ειλικρεινα   αν  σε  χαλαει  η  ταυλανδη   τοσο  πολυ     γιατι  δεν  αλλαζεις  κρατος?  τιποτα  δεν  πηρες  τοσα  χρονια  απ  την  ηρεμια  και  την  απλοτητα  των  ταυλανδων? 
still you may find a gem amongst them

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #26 στις: Φεβρουαρίου 08, 2011, 18:22:02 μμ »

ο φιλος Ουτοπικός , ισως και σωστά σκεπτόμενος και για ευνόητους λόγους ,τροποποιησε τα δυο τελευταια μυνηματα μου. Μιας και δεν μ αρεσει όμως η λογοκρισία-και ειδικά αυτού του ειδους-τα διεγραψα ολόκληρα μιας και δεν με αντιπροσωπεύουν πλεον απολύτως , ούτε είναι τόσο πειστικά.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 08, 2011, 20:03:27 μμ από dimitrisdtc »

Αποσυνδεδεμένος giannis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • «Το ψέμα ποτέ δεν ζει για να γεράσει.»
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #27 στις: Φεβρουαρίου 21, 2011, 12:15:57 μμ »
τι εγινε ρε παιδια διαφημηζουν  thai daiting και στο tromaktiko?

Αποσυνδεδεμένος Pinelopi

• *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.16 Firefox 3.6.16
Νόμος θα απαγορεύει γάμο με ταϊλανδή.
« Απάντηση #28 στις: Απριλίου 13, 2011, 07:46:22 πμ »
Νομοσχέδιο κατατέθηκε στις αρχές του μήνα, όπου προτείνεται η απαγόρευση σύναψης γάμου μεταξύ αλλοδαπών ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ετών με ταϊλανδή/ο.
Θεωρείτε πως πολλοί συνταξιούχοι συνάπτουν γάμο ώστε να γίνεται ευκολότερη η διαμονή τους στη χώρα. Το σχέδιο θα περάσει προς ψήφιση αρχές μαϊου και θα αφορά μόνο τους επικείμενους γάμους. Προτείνεται όσοι ταϊλανδοί-ες ζουν στο εξωτερικό και δεν έχουν δηλώσει τον γάμο τους,να το κάνουν πριν την κατάθεση του νομοσχεδίου.

Το πρωτότυπο άρθρο στα αγγλικά εδώ:
http://www.festerlivenewsudonthani.com/fester-live-udon-thani/2011/04/law-prohibiting-thai-marriage-to-foreigners-over-the-age-of-50-proposed-to-thai-cabinet.html

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 4.0 Firefox 4.0
    • Thailand
Απ: Νόμος θα απαγορεύει γάμο με ταϊλανδή.
« Απάντηση #29 στις: Απριλίου 13, 2011, 08:12:58 πμ »
Νομοσχέδιο κατατέθηκε στις αρχές του μήνα, όπου προτείνεται η απαγόρευση σύναψης γάμου μεταξύ αλλοδαπών ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ετών με ταϊλανδή/ο.
Θεωρείτε πως πολλοί συνταξιούχοι συνάπτουν γάμο ώστε να γίνεται ευκολότερη η διαμονή τους στη χώρα. Το σχέδιο θα περάσει προς ψήφιση αρχές μαϊου και θα αφορά μόνο τους επικείμενους γάμους. Προτείνεται όσοι ταϊλανδοί-ες ζουν στο εξωτερικό και δεν έχουν δηλώσει τον γάμο τους,να το κάνουν πριν την κατάθεση του νομοσχεδίου.

Το πρωτότυπο άρθρο στα αγγλικά εδώ:
http://www.festerlivenewsudonthani.com/fester-live-udon-thani/2011/04/law-prohibiting-thai-marriage-to-foreigners-over-the-age-of-50-proposed-to-thai-cabinet.html

Είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα