0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απο zografos..(Και για να το πω διαφορετικα...Χαθηκε να πιειτε το καφε σας απ'εξω απο κανα πανεπιστημιο? η μηπως δεν ειναι SANOOK η ολη φαση...Υπαρχουν και'κει 'πορτοκαλιες',απλα χρειαζεται λιγο παραπανω 'τρανταγμα' μεχρι να πεσει ...)Μας λες να πάμε να ποιούμε καφέ έξω από ένα πανεπιστήμιο.... Εγώ για τον κάθε ένα από εμάς που θα πάει σε ένα πανεπιστήμιο και θα βγάλει κοπέλα θα σου δίνω 1000 ευρό και για τον κάθε ένα που θα τρώει πόρτα θα μου δίνεις 1 ευρό. Και όσο για της πορτοκαλιές που χρειάζονται παραπάνω τράνταγμα ούτε και να της ξεριζώσεις από το τράνταγμα δεν βγάζεις κοπέλα. Γιαυτό ας μην παραπληροφορούμαι τον κόσμο.Και για να μην αρχίσεις και γράφεις εξυπνάδες (τύπου μελλοντολόγος έξυπνος και λιπα) γιαυτό που γράφω σου απαντώ πριν γράψεις. Ποιος από εμάς και εσύ μαζί στα πρώτα σου περπατήματα στην Ταϊλάνδη θα βγάλει κοπέλα έξω από ένα πανεπιστήμιο? ΚΑΝΕΝΑΣ Και ο λόγος πρώτον κανένας δεν έχει τον χρόνο να ξοδέψει όταν πιγενει για 10-15-20- μέρες τον χρόνο στην Ταϊλάνδη. Γιατί όπως είπες πρέπει να ξοδέψεις χρόνο να τινάζεις την πορτοκάλια. Και αν πορτοκαλιά είναι και αμπόλιαστη τότε άστα να πα στον δια... αυτό απετει χρόνο. Δεύτερον αν δεν γνωρίζεις την γλωσσά δεν φτουρας μπροστά στον Ταϊλανδό που όλοι τους έχουν καλό λεγην. (το παράδειγμα όλες έχουν από το σχολείο παιδιά και όλες είναι με Ταϊλανδό που όλες λένε εμενα δεν μου αρέσει ο Ταϊλανδός).
ΚΙ'ΟΧΙ ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑΣ ΤΗ ΓΥΑΛΙΝΗ ΣΦΑΙΡΑ,ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΩΣ ΠΑΡΑΣΙΤΟ...
Αποψη σου,κι'αποψη μου καθ'ολα σεβαστες...Οσο για το αν γραφω <<εξυπναδες η οχι>> απλα το κανω με συνειδηση ΚΙ'ΟΧΙ ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑΣ ΤΗ ΓΥΑΛΙΝΗ ΣΦΑΙΡΑ,ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΩΣ ΠΑΡΑΣΙΤΟ...Σκεψου διπλα πρωτου μου ζητησεις το λογο...
Θα παρακαλεσω το παρων ποσταρισμα να μη γινει αντικιμενο αντιπαραθεσεων.
οι περισσοτεροι ανηλικοι και νεαροι κλεφτες στη μπανγκοκ ειναι καμποτζιανοι ξερω αρκετους φαλαγκ που εχουν πεσει θυματα ληστειας και επιθεσης ενα γνωστο μου γαλλο μαλιστα που του πηραν καμια 15 χιλιαρικα μπατ 2 ατομα με μαχαιρι των καλεσε η αστυνομια μετα απο καιρο και αναγνωρισε τον εναν ηταν καμποτζιανος η περιπτωση μοιαζει ισως ειναι και χειροτερη με τους κακοποιους που δραπετευσαν απ τις φυλακες της αλβανιας και ηρθαν στην ελλαδα τη δεκαετια του 90 και κατεκλεψαν το κοσμο
Νομοσχέδιο κατατέθηκε στις αρχές του μήνα, όπου προτείνεται η απαγόρευση σύναψης γάμου μεταξύ αλλοδαπών ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ετών με ταϊλανδή/ο.Θεωρείτε πως πολλοί συνταξιούχοι συνάπτουν γάμο ώστε να γίνεται ευκολότερη η διαμονή τους στη χώρα. Το σχέδιο θα περάσει προς ψήφιση αρχές μαϊου και θα αφορά μόνο τους επικείμενους γάμους. Προτείνεται όσοι ταϊλανδοί-ες ζουν στο εξωτερικό και δεν έχουν δηλώσει τον γάμο τους,να το κάνουν πριν την κατάθεση του νομοσχεδίου.Το πρωτότυπο άρθρο στα αγγλικά εδώ:http://www.festerlivenewsudonthani.com/fester-live-udon-thani/2011/04/law-prohibiting-thai-marriage-to-foreigners-over-the-age-of-50-proposed-to-thai-cabinet.html