Αποστολέας Θέμα: off topics  (Αναγνώστηκε 228747 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
Απ: off topics
« Απάντηση #150 στις: Μαΐου 27, 2012, 22:39:27 μμ »
Οταν ημουν πιο πιτσιρικας ,ειχα προκαταληψη για τους gay . Με τα χρονια καταλαβα οτι ο σωστος φιλος δεν εχει να κανει με φυλη ,θρησκεια και ερωτικη προτιμηση . Αρα για μενα δεν μπαινει θεμα σε επιπεδο φιλου η γνωστου .

Παμε τωρα στο ζουμι. Ειναι σαφες , η ομοφυλοφυλια ειναι μια ''εκτροπη'' της φυσης απο το φυσιολογικο και αυτο γιατι η φυση επιλεγει τον συνδυασμο εκεινο που συνεχιζει την διαιωνιση του ειδους και την επιβιωση του. Αρα επειδη στην ομοφυλοφυλικη σχεση δεν υπαρχει αναπαραγωγη ,δεν μπορει να ειναι ορθολογικη επιλογη απο πλευρας της εξελιξης των ειδων.
Παμε ομως τωρα στην πραγματικοτητα της ζωης. Η φυσικη επιλογη λοιπον κανει αυτο το ''λαθος'' σε ενα ποσοστο 5% στο παγκοσμιο πληθυσμο. Αρα τι τους κανουμε αυτους τους ανθρωπους ; Τους πεταμε στο Καιαδα ; Προφανως δεν ειναι επιλογη τους και για να το στηριξω αυτο,θα πω ,οτι ομοφυλοφυλια υπαρχει και στα ζωα εκει δηλαδη που δεν υπαρχει νοημοσυνη και αισθηση της πραγματικοτητας και οι επιλογες γινονται με βαση το ενστικτο.
Αρα η συγχρονη κοινωνια πρεπει τωρα που εχουν οι συνθηκες ωριμασει να κανει κατι σε επιπεδο νομικο σε σχεση με περιουσιακα στοιχεια, μεταβιβαση συνταξης κλπ.
Δεν συμφωνω στην δημιουργια οικογενειας  απο ομοφυλοφιλους ,γιατι νομιζω οτι δημιουργει προβληματα στο παιδι .
Η συγκριση παιδοφιλιας και ομοφυλοφιλιας ειναι το λιγοτερο ανοητη και δειχνει (κατα την γνωμη μου) εμπαθεια .

Οσο αναφορα την ολη κατασταση στην Αρχαιοτητα νομιζω ,οτι η εικονα ειναι καπως συγκεχιμενη . Η αποψη μου ειναι,οτι δεν αποτελουσε κοινη πρακτικη σε ολο το πληθυσμο ,αλλα πιθανον με βαση τα ηθη της εποχης να ηταν πιο ανεκτη ,οπως και η υπαρξη παλλακιδας διπλα σε καποιον επιφανη ανδρα . Οπως λεει και ενα Ιταλος ιστορικος "Για την Αρχαιοτητα ξερουμε χιλιαδες πραγματα ,αλλα δεν γνωριζουμε εκατομμυρια".
Νομιζω επισης .οτι ο Χριστιανισμος στον πολεμο που ειχε κυρηξει κατα του πολυθεισμου ειχε φροντισει να συκοφαντησει και σε αυτο το επιπεδο την Αρχαιοτητα. 

Αποσυνδεδεμένος diamantis

• Φύλο: Άντρας
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 19.0.1084.52 Chrome 19.0.1084.52
« Απάντηση #151 στις: Μαΐου 28, 2012, 10:49:49 πμ »
 Δεν πρέπει να μπερδεύουμε τη παιδεραστία με την ομοφυλοφιλία.Δικαίωμα των ενηλίκων να έχουν
 όποια σεξουαλική προτίμηση θέλουν ,έχουμε η όχι δημοκρατία? Η παιδεραστία όμως είναι έγκλημα εδώ πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι.Το γεγονός του συντηρητισμού τόσων ετών μπορεί να μας κάνει να μην διακρίνουμε την τεράστια διαφορά.Προσοχή άλλο ενήλικος άλλο παιδί Αυτό είναι μαύρο-άσπρο, μην κάνει κανείς ''υποχωρήσεις''

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #152 στις: Μαΐου 28, 2012, 11:02:49 πμ »
Συμφωνω ,η παιδεραστια ειναι εγκλημα !

Αποσυνδεδεμένος Jello Biafra

• Ειδικός
  • Συντονιστής
  • Pattaya is the end of the road
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 12.0 Firefox 12.0
    • Thailand
« Απάντηση #153 στις: Μαΐου 28, 2012, 14:09:30 μμ »
teosep@καλη η διαιωνηση του ειδους,αν και στην εποχη μας εχει καταντησει βασανο(χιλιαδες ζευγαρια δεν μπορουν να κανουν παιδια "φυσιολογικα").

Για διαιωνηση θα χρειαστουν μερικες επαφες 3ου τυπου θα αποκτησεις τους απογονους και θα εκπληρωσεις το σκοπο που γι' αυτον που ηρθες στον κοσμο ;D ;D ;D
Με τη σεξουαλικη προτιμηση τι γινεται?Ειναι η ιδια με την πραξη της διαιωνησης; ??? ???
Αλλο διαιωνιζω και αλλο χαιρομαι την ερωτικη πραξη..(απαγορευεται  η χαρα της ερωτικης πραξης,αυτο αν δεν το ξερετε ρωτηστε τον πνευματικο σας)

Εχουμε λοιπον στην εποχη μας παντρεμενους που διαιωνιζουν το ειδος ;) με διαφορετικες σεξουαλικες προτιμησεις,σε φυλο,σε ρολους...που αφου εκτελεσαν την εντολη της φυσης,ακολουθουν και τη φυση τους,τη διαφορετικοτητα τους,τα "γουστα τους"
Οπως ειχε πει ο ο Λαζο¨ειμαστε πολλοι  και οι πιο πολλοι απο μας ειναι παντρεμενοι΄
After 10 years in Thailand, I don't have the spirit anymore to go back.
        Frans Vilenick

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #154 στις: Μαΐου 28, 2012, 15:10:54 μμ »
@ Jello

Γεια σου ρε παν-ηδονιστη (κατα δηλωση σου) Jello . Σωστα τα λες και βαζεις αυτα τα ερωτηματικα.

Οχι ρε συ ,σιγα μην μπω τροχονομος στις ορεξεις του καθενος ,απλα προσπαθω να εξηγησω με δικα μου λογια την αποψη που εχω για το θεμα της ομοφυλοφιλιας .

Απλα νομιζω ,οτι η φυση δεν δινει δεκαρα για τις ερωτικες επιλογες του καθ'ενος μας . Η φυση θα προγραμματισει να συνεχιστει η υπαρξη οποιουδηποτε ζωντανου οργανισμου μεσω της αναπαραγωγης ...Δεν γινεται διαφορετικα ,γι'αυτο το πραγμα ειναι προγραμματισμενα τα γονιδια.
Στα αλλα επισερχονται πραγματα ,που ισως χρηζουν και ψυχαναλυσης .....

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #155 στις: Ιουνίου 01, 2012, 17:26:00 μμ »
Μπορει να ενδιαφερει καποιον/ους που ειναι μακρυα μας .......

http://et.diavgeia.gov.gr/f/ypetha/ada/%CE%924%CE%A1%CE%9F6-%CE%A0%CE%9A%CE%A8

Προσωρινή απαλλαγή των Ελλήνων του εξωτερικού (πλην των λιποτακτών) από τον έλεγχο της στρατολογικής τους κατάστασης προκειμένου να έλθουν στην Ελλάδα για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #156 στις: Ιουνίου 03, 2012, 19:38:33 μμ »
Απο το σημερινο ΚΕΡΔΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Σελίδα:   20

Σε μεγαλο μεγεθος -- >  http://postimage.org/image/glo460s25
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος MIKEGR

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
Απ: ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑΙΛΑΝΔΕΖΕΣ
« Απάντηση #157 στις: Ιουνίου 07, 2012, 13:20:19 μμ »
Eμενα ενας φιλος μου παντρευτηκε μια. Στη δουλεια καποιος σχολιασε: "Οι ανικανοι πανε εκει για να βρουνε γυναικα".
Ενας φιλος αλλος που εχει παει 6 φορες εκει μου ειπε οτι απο τους τρεις φιλους του που παντρευτηκαν, οι δυο χωρισαν.
Ειναι προφανες παντως οτι πολλες απο αυτες βλεπουν το γαμο με ξενο ως μεσο φυγης απο τη χωρα. Μολις εγκατασταθουν αλλου τον παιρνουν τα μυαλα τους αερα και τον παρατανε, πανε γι αλλα. Ιδιαιτερα προφανως αμα ειναι κανας γερος...

Αποσυνδεδεμένος dkmaster

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
« Απάντηση #158 στις: Ιουνίου 07, 2012, 15:58:49 μμ »
Εξαρτάται αν ψωνίζει κάποιος γυναίκα. Και τι εννοώ, αν όλοι πάνε στην παττάγια και βρίσκουν νύφες, ναι το πιθανότερο είναι πως θα χωρίσει. Είναι λογικό η κοπέλα να ψάχνει μέσο φυγής όχι απαραίτητα από τη χώρα αλλά από τον τρόπο ζωής της.

Βέβαια περισσότερο θα μας διαφωτίσουν οι παντρεμένοι του φόρουμ. Όσο για το σχόλιο από το χώρο εργασίας του φίλου σου, έχω να πω πως είδαμε και τους ικανούς που παντρεύονται από την Ευρώπη γυναίκες. Αυτοί δεν χωρίζουν ποτέ.

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #159 στις: Ιουνίου 07, 2012, 17:47:18 μμ »
μου αρεσει που απαντας κιολας δεν νομιζω οτι χρειαζεται απαντηση γιατι θα ξεκινησουμε παλι μια συζητηση που στο τελος θα ξεφυγει.

για το θεαθηναι αν παρω τα παιδια που ξερω εδω μεσα που ειναι παντρεμενα,μονο ενας χωρισε τουλαχιστον απο αυτους που ξερω εγω.ολοι οι υπολοιποι ειναι μια χαρα.

τωρα για το ποσο ανικανοι ειναι αυτοι,ευτυχως που οι περισσοτεροι γνωριζομαστε και ξερουμε.Αυτοι που ειναι ικανοι ας παρουν τις καλες τι να κανουμε.......

Αποσυνδεδεμένος MIKEGR

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 13.0 Firefox 13.0
« Απάντηση #160 στις: Ιουνίου 11, 2012, 12:07:32 μμ »
μου αρεσει που απαντας κιολας δεν νομιζω οτι χρειαζεται απαντηση γιατι θα ξεκινησουμε παλι μια συζητηση που στο τελος θα ξεφυγει.

για το θεαθηναι αν παρω τα παιδια που ξερω εδω μεσα που ειναι παντρεμενα,μονο ενας χωρισε τουλαχιστον απο αυτους που ξερω εγω.ολοι οι υπολοιποι ειναι μια χαρα.

τωρα για το ποσο ανικανοι ειναι αυτοι,ευτυχως που οι περισσοτεροι γνωριζομαστε και ξερουμε.Αυτοι που ειναι ικανοι ας παρουν τις καλες τι να κανουμε.......
Κι εμενα με ενοχλει αυτη η απαξιωτικη σταση.Απ την αλλη ομως το θεμα ειναι να υπαρχει καποια που να μη σε βλεπει σα πορτοφολι

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #161 στις: Ιουνίου 11, 2012, 18:36:37 μμ »
αμα καποια θελει να σε δει σαν πορτοφολι θα σε δει οτι εθνικοτητα και να ειναι.καμια φορα ισως και να φταιει αυτο που βγαζουμε εμεις και το πως θελουμε εμεις να μας βλεπουν οι γυναικες οποτε δεν φταινε παντα αυτες για το πως μας βλεπουν.

Αποσυνδεδεμένος ιακωβ

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #162 στις: Ιουνίου 11, 2012, 20:56:04 μμ »
εγω  ειμαι   33  χρονια  παντρεμενος  και  εχω  2  αγορια  28  ετων   και  23.  και  ειμαι  πολοι   ευτιχυσμενος   ειναι   πολλοι  καλλος  ανθρωπος  και  σκεφτομαστε  να  παμε  στο  χωριοτης 

Αποσυνδεδεμένος MIKEGR

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 13.0 Firefox 13.0
« Απάντηση #163 στις: Ιουνίου 12, 2012, 09:35:21 πμ »
Εγω πριν 6-7 μηνες γνωρισα μια κοπελα απο Φιλιππινες. Μιλαγαμε καθημερινα, δουλευε σε μια αμερικανικη πολυεθνικη offshore, προηγουμενως στην j p Morgan.Ειχε καλη μορφωση και μιλαγε τελεια Αγγλικα. Σχεδιαζε τοτε να επισκεφτει την Ευρωπη (Γαλλια, Ιταλια, Ελλαδα)
Τελικα πηρε βιζα γι ενα μηνα και ηρθε Ελλαδα. Μειναμε 5 μερες μαζι και βγαιναμε εξω καθε μερα. Μετα απο κανα 2 εβδομαδες αφου γυρισε μια δυο μερες πριν παρει το αεροπλανο για πισω ηρθε σπιτι μου παλι. Σε μια βολτα στη Κηφισια μου ζητησε εν ολιγης να της παρω μια τσαντα Louis Vitton (ή καπως ετσι) στα 500€. Της εξηγησα οτι αυτο δεν ειναι τσαντα αλλα εκτακτη εισφορα και οτι δεν θα της την επαιρνα ακομα και αν την ειχα παντρευτει. "Νο sex for you tonight" μου ειπε και αρχησε να μου κραταει μουτρα. Το βραδυ της ειπα οτι πρεπει να φυγω επειγοντως. Την αφησα σ ενα φτηνο ξενοδοχειο. Μου ειπε οτι η πιστωτικη της εχει βαρεσει κοφτες. Τις ειπα να περιμενει λιγο. Μπηκα στ αμαξι κι εφυγα χωρις να την χαιρετησω.
Συμπερασμα: Αμα αυτη με βιζα, δικια της δουλεια με σταθερο εισοδημα κανει ετσι φανταζομαι οι αλλες οι ξεβρακωτες εκει κατω πως θα κανουν

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #164 στις: Ιουνίου 12, 2012, 10:59:56 πμ »
Εγω πριν 6-7 μηνες γνωρισα μια κοπελα απο Φιλιππινες. Μιλαγαμε καθημερινα, δουλευε σε μια αμερικανικη πολυεθνικη offshore, προηγουμενως στην j p Morgan.Ειχε καλη μορφωση και μιλαγε τελεια Αγγλικα. Σχεδιαζε τοτε να επισκεφτει την Ευρωπη (Γαλλια, Ιταλια, Ελλαδα)
Τελικα πηρε βιζα γι ενα μηνα και ηρθε Ελλαδα. Μειναμε 5 μερες μαζι και βγαιναμε εξω καθε μερα. Μετα απο κανα 2 εβδομαδες αφου γυρισε μια δυο μερες πριν παρει το αεροπλανο για πισω ηρθε σπιτι μου παλι. Σε μια βολτα στη Κηφισια μου ζητησε εν ολιγης να της παρω μια τσαντα Louis Vitton (ή καπως ετσι) στα 500€. Της εξηγησα οτι αυτο δεν ειναι τσαντα αλλα εκτακτη εισφορα και οτι δεν θα της την επαιρνα ακομα και αν την ειχα παντρευτει. "Νο sex for you tonight" μου ειπε και αρχησε να μου κραταει μουτρα. Το βραδυ της ειπα οτι πρεπει να φυγω επειγοντως. Την αφησα σ ενα φτηνο ξενοδοχειο. Μου ειπε οτι η πιστωτικη της εχει βαρεσει κοφτες. Τις ειπα να περιμενει λιγο. Μπηκα στ αμαξι κι εφυγα χωρις να την χαιρετησω.
Συμπερασμα: Αμα αυτη με βιζα, δικια της δουλεια με σταθερο εισοδημα κανει ετσι φανταζομαι οι αλλες οι ξεβρακωτες εκει κατω πως θα κανουν

Θα σε παρακαλεσω να μην εισαι απαξιωτικος και χαρακτηρισμοι τυπου "ξεβρακωτες" ειναι προσβλητικες.