0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μου αρεσει που απαντας κιολας δεν νομιζω οτι χρειαζεται απαντηση γιατι θα ξεκινησουμε παλι μια συζητηση που στο τελος θα ξεφυγει.για το θεαθηναι αν παρω τα παιδια που ξερω εδω μεσα που ειναι παντρεμενα,μονο ενας χωρισε τουλαχιστον απο αυτους που ξερω εγω.ολοι οι υπολοιποι ειναι μια χαρα.τωρα για το ποσο ανικανοι ειναι αυτοι,ευτυχως που οι περισσοτεροι γνωριζομαστε και ξερουμε.Αυτοι που ειναι ικανοι ας παρουν τις καλες τι να κανουμε.......
Εγω πριν 6-7 μηνες γνωρισα μια κοπελα απο Φιλιππινες. Μιλαγαμε καθημερινα, δουλευε σε μια αμερικανικη πολυεθνικη offshore, προηγουμενως στην j p Morgan.Ειχε καλη μορφωση και μιλαγε τελεια Αγγλικα. Σχεδιαζε τοτε να επισκεφτει την Ευρωπη (Γαλλια, Ιταλια, Ελλαδα)Τελικα πηρε βιζα γι ενα μηνα και ηρθε Ελλαδα. Μειναμε 5 μερες μαζι και βγαιναμε εξω καθε μερα. Μετα απο κανα 2 εβδομαδες αφου γυρισε μια δυο μερες πριν παρει το αεροπλανο για πισω ηρθε σπιτι μου παλι. Σε μια βολτα στη Κηφισια μου ζητησε εν ολιγης να της παρω μια τσαντα Louis Vitton (ή καπως ετσι) στα 500€. Της εξηγησα οτι αυτο δεν ειναι τσαντα αλλα εκτακτη εισφορα και οτι δεν θα της την επαιρνα ακομα και αν την ειχα παντρευτει. "Νο sex for you tonight" μου ειπε και αρχησε να μου κραταει μουτρα. Το βραδυ της ειπα οτι πρεπει να φυγω επειγοντως. Την αφησα σ ενα φτηνο ξενοδοχειο. Μου ειπε οτι η πιστωτικη της εχει βαρεσει κοφτες. Τις ειπα να περιμενει λιγο. Μπηκα στ αμαξι κι εφυγα χωρις να την χαιρετησω.Συμπερασμα: Αμα αυτη με βιζα, δικια της δουλεια με σταθερο εισοδημα κανει ετσι φανταζομαι οι αλλες οι ξεβρακωτες εκει κατω πως θα κανουν