Αποστολέας Θέμα: off topics  (Αναγνώστηκε 230090 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ต้องการให้ฉันช่วยอะไรไหมคะ
  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Φύλο: Άντρας
  • Mac OS X Mac OS X
  • Browser:
  • Safari 5.0.2 Safari 5.0.2
Απ: ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑΙΛΑΝΔΕΖΕΣ
« Απάντηση #165 στις: Ιουνίου 12, 2012, 11:19:38 πμ »
Και εκει φαντάζομαι ότι κλείνει και το κεφάλαιο,η εμπειρία μου με τις γυναίκες,φίλε μου mikegr.Ήταν μια πολλυ ωραία ιστορία απο την οποία κερδισες παρα πολλά πράγματα και αυτά πρέπει να κρατήσεις,καλο θα είναι όμως αυτές οι περιπτώσεις να σε ωριμάζουν κιόλας λιγακι.Δεν είναι ανάγκη με οποία γυναίκα κοιμηθεις πέντε μέρες να την παντρευτεις κιόλας.Φτιαχνεις ιστοριουλες μέσα στο παιδικό σου μυαλουδακι και μετα σου φταίνε οι γυναίκες!!Εγώ διάβασα μια,απλώς όμορφη μικρή εμπειρία,όπου δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό,η κοπέλα ήταν ξεκάθαρη απόλυτα σε αυτο που ζηταγε,πιο ξεκάθαρη δεν γίνεται και μάλλον θα πρέπει να την πάρεις και Ένα τηλέφωνο να την ευχαριστισεις γιατί η δικιά σου ανωριμοτητα απο μονη της δεν θα αναγνώριζε τον κίνδυνο αν δεν είχες την τύχη να πέσεις πάνω σε έναν τόσο ξεκάθαρο άνθρωπο.Σταματά να ψάχνεις γυναίκα να παντρευτεις μέσα απο το Ίντερνετ γιατί την επόμενη φορά δεν θα είσαι το ίδιο τυχερός.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 12, 2012, 11:23:45 πμ από jimi »
สวัสดีค่ะ ยินดีที่ได้พบคุณ

Αποσυνδεδεμένος MIKEGR

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 13.0 Firefox 13.0
« Απάντηση #166 στις: Ιουνίου 12, 2012, 11:22:04 πμ »
Δε το λεω εγω, τα μελη τα λενε. Οταν κανουν λεει παζαρια για την προικα με τον γαμπρο αρα για τι μιλαμε? Για εμπορικη συμφωνια στην ουσια. Μου το χει πει και φιλος που εχει παει εκει: Οι ιδιοι οι πατεραδες προωθουν τις κορες τους στους τουριστες και στην πορνεια, σε μερικες περιπτωσεις. Ακομα και στο επιπεδο που ειναι τωρα οι χωρα μας ειναι ετη φωτος μπροστα απο αυτα τα μερη. Καλα παιδεραστια καργα και οτι ανωμαλο εκει υπαρχει. Μαλιστα στις ειδησεις ειχα ακουσει οτι μπορεις να αγορασεις καποια γυναικα κανονικα, οχι μονο να τη νοικιασεις για καπου 1000€.

Αποσυνδεδεμένος MIKEGR

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #167 στις: Ιουνίου 12, 2012, 11:26:56 πμ »
Και καμια ιστορια δε φτιαχνω απο το μυαλο μου. Αυτα ολα ειναι δικα σου σχολια. Ουτε ψαχνω γυναικα μεσω ιντερνετ, αμα ηθελα να παντρευτω εχω επιλογες ηδη. Στο παραπανω μηνυμα περιγραφεται ωμα η αληθεια και οσοι κανουν σχεση με τετοιου ειδους γυναικες απλα αργα ή γρηγορα θα ανακαλυψουν το λαθος τους. αλλωστε κι αυτη με ειχε προειδοποιησει για αυτες: Κανουν τα παντα μεχρι να βρουν το διαβατηριο για μια καλυτερη ζωη. Μετα ολα αλλαζουν

Αποσυνδεδεμένος diamantis

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 19.0.1084.52 Chrome 19.0.1084.52
« Απάντηση #168 στις: Ιουνίου 12, 2012, 11:41:07 πμ »
Καμιά φορά δεν φταίμε ''εμείς'' αν γεννηθήκαμε φτωχοί.Μήπως πρέπει να σκεφτούμε πιο ''ξεβράκωμα'' είναι χειρότερο αυτό  του οικονομικού η του επίπεδου πολιτισμού.Ας προσέχουμε λίγο γιατί όπως πάμε σε λίγο ''βοριότεροι'' λαοί ημών θα μας χαρακτηρίζουν και εμάς ''ελαφρώς ενδεδυμένους'' και δεν θα μας αρέσει και τόσο. Α και να μην ξεχάσω σε μια όσο μεγάλη χώρα  θα υπάρχουν και καλές κοπέλες, εγώ έτσι έχω καταλάβει  εσείς?

Αποσυνδεδεμένος MIKEGR

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #169 στις: Ιουνίου 12, 2012, 11:44:50 πμ »
Δεν ειπα οτι φταινε αυτοι φιλε μου. Αλλωστε αυτη τη στιγμη καποιοι αλλοι αναφερονται σε εμας δυστηχως με τους ιδιους ορους αν οχι και χειροτερους.

Αποσυνδεδεμένος diamantis

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #170 στις: Ιουνίου 12, 2012, 11:59:55 πμ »
 Να σαι καλά και εγώ αναφέρομαι σε γενικό επίπεδο καθώς στο παρελθόν ταξιδεύοντας στο εξωτερικό μαζί με συμπατριώτες μας  ένιωσα άσχημα από τον τρόπο που φέρονταν υπεροπτικά και όχι μόνο σε χώρες με χαμηλότερα εισοδήματα, ήταν γενικά νοοτροπία κατά τα άλλα καλά μας ταξίδια ( όσο ακόμα αντέχουμε οικονομικά) και καλή μας τύχη και στις σχέσεις μας

Αποσυνδεδεμένος MIKEGR

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #171 στις: Ιουνίου 12, 2012, 12:06:18 μμ »
Να σαι καλά και εγώ αναφέρομαι σε γενικό επίπεδο καθώς στο παρελθόν ταξιδεύοντας στο εξωτερικό μαζί με συμπατριώτες μας  ένιωσα άσχημα από τον τρόπο που φέρονταν υπεροπτικά και όχι μόνο σε χώρες με χαμηλότερα εισοδήματα, ήταν γενικά νοοτροπία κατά τα άλλα καλά μας ταξίδια ( όσο ακόμα αντέχουμε οικονομικά) και καλή μας τύχη και στις σχέσεις μας

+1

Αποσυνδεδεμένος sakisde

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #172 στις: Ιουνίου 12, 2012, 12:18:18 μμ »
εγω ειμαι παντρεμενος με ταυλανδεζα και ειμαι μια χαρα στο γαμο μου καθως και φιλαρακια που κανουμε παρεα. ενα χρονο τωρα που ειμαι στην ελλαδα αρχιζω και βλεπω ρατσιστικες τασεις και στην κοινωνια ( νοσοκομειο ) αλλα και σε σαιτ

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #173 στις: Ιουνίου 12, 2012, 12:24:07 μμ »
Ενταξει φιλε μου ειπες την γνωμη σου και κανε την επιλογη σου . Απλα αναρωτιεμαι ποιος εισαι εσυ ,ποιο ειναι το επιπεδο σου ,τι εχεις να προταξεις σε μια γυναικα. Ξερεις να μιλας ; Ξερεις να την ταξιδευεις ; Η μηπως εισαι κανενα ψωνιο που νομιζει οτι το γεγονος,οτι εισαι Ελληνας ειναι αρκετο,ωστε μια γυναικα να λιποθυμισει απο ποθο ; Το λεω ,γιατι τετοιου ειδους φρουτα εχω δει πολλα να φυτρωνουν και να σαπιζουν συντομα μεσα στην ματαιοδοξια που κουβαλανε . Αλλα πολλες φορες η εικονα που εχουμε για τον εαυτο μας δεν συμβαδιζει με αυτο που πιστευουν οι αλλοι για μας .......Και τοτε ερχεται η καταρευση

Αποσυνδεδεμένος steven

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #174 στις: Ιουνίου 12, 2012, 12:47:53 μμ »
Καλημέρα στην όμορφη παρέα του forum.

Αρχικά να πω την γνώμη μου. Όταν κάποια κοπέλα σε βλέπει ως "πορτοφόλι - ΑΤΜ κτλπ..κτλπ" και κάθετε μαζί σου για τα χρήματά σου, σίγουρα εσύ της έδωσες το "πράσινο φως" (δεν απευθύνομαι σε κάποιον συγκεκριμένα προς αποφυγή παρεξήγησης. Γενικά μιλάω)

Κλείνω την παρένθεση και συνεχίζω λέγοντας, ότι ο φίλος teosep, άνοιξε ένα πολύ όμορφο θεματάκι. Γιατί πρέπει να το καταστρέφουμε?

Το λέει ξεκάθαρα "ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑΙΛΑΝΔΕΖΕΣ" και όχι μέλη τα οποία είχαν περιπέτειες, τους έφαγαν λεφτά, τους είδαν σαν ΑΤΜ.

Φιλικά πάντα.!!!   :)

Αποσυνδεδεμένος MIKEGR

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #175 στις: Ιουνίου 12, 2012, 14:01:44 μμ »
Ενταξει φιλε μου ειπες την γνωμη σου και κανε την επιλογη σου . Απλα αναρωτιεμαι ποιος εισαι εσυ ,ποιο ειναι το επιπεδο σου ,τι εχεις να προταξεις σε μια γυναικα. Ξερεις να μιλας ; Ξερεις να την ταξιδευεις ; Η μηπως εισαι κανενα ψωνιο που νομιζει οτι το γεγονος,οτι εισαι Ελληνας ειναι αρκετο,ωστε μια γυναικα να λιποθυμισει απο ποθο ; Το λεω ,γιατι τετοιου ειδους φρουτα εχω δει πολλα να φυτρωνουν και να σαπιζουν συντομα μεσα στην ματαιοδοξια που κουβαλανε . Αλλα πολλες φορες η εικονα που εχουμε για τον εαυτο μας δεν συμβαδιζει με αυτο που πιστευουν οι αλλοι για μας .......Και τοτε ερχεται η καταρευση
καμια προθεση να το παιξω εξυπνος Ουτε λεφτας. Ουτε εδωσα τετοιο δικαιωμα εκτος αμα το βλεπουν ετσι μερικες αμα τις βγαζεις εξω. Μαλλον το θεωρησε δεδομενο ή πηραν τα μυαλα της αερα απο το Παρισι.
Παντως αυτο που διαβασα στο φορουμ με το παζαρεμα και την προικα του γαμπρου δεν το ξερα. Εσεις πως το βλεπετε? Εμενα μου θυμιζει εμπορικη συμφωνια. Βεβαια υποθετω οτι στην ελληνικη επαρχια αυτο πρεπει να ισχυει ακομα.

Αποσυνδεδεμένος dkmaster

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #176 στις: Ιουνίου 12, 2012, 14:29:47 μμ »
Και στην Ελλάδα έπαιρναν οι γαμπροί προίκα από τους γονείς της νύφης. Δεν λέει κάτι αυτό. Καλό είναι πάντως να το κλείσουμε εδώ το off topic γιατί έχουμε πολλά να πούμε πάνω στο θέμα και είναι κρίμα να διαλύσουμε το ωραίο αυτό θέμα.

Αποσυνδεδεμένος labiko

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 9.0 MS Internet Explorer 9.0
« Απάντηση #177 στις: Ιουνίου 12, 2012, 15:42:26 μμ »
ως παντρεμενος, θα μπορουσα να μπω  σε αυτη τη συζητηση και αν μη τι αλλο, εχω ιδια αποψη.δεν θα μπω στη συζητηση ,διοτι δεν νομιζω οτι μπορω να συζηταω με καποιον, ο οποιος εχει δηλωσει σε αλλο τοπικ πριν 3 μηνες  ''Εγω δε βρισκω αλλο λογω να παω εκει εκτος απο γυναικεσ...''
ΤΕΛΟΣ.

Αποσυνδεδεμένος thanaposto

• Mac OS X Mac OS X
  • Browser:
  • Safari 5.1 Safari 5.1
« Απάντηση #178 στις: Ιουνίου 12, 2012, 16:23:03 μμ »
Δε το λεω εγω, τα μελη τα λενε. Οταν κανουν λεει παζαρια για την προικα με τον γαμπρο αρα για τι μιλαμε? Για εμπορικη συμφωνια στην ουσια. Μου το χει πει και φιλος που εχει παει εκει: Οι ιδιοι οι πατεραδες προωθουν τις κορες τους στους τουριστες και στην πορνεια, σε μερικες περιπτωσεις. Ακομα και στο επιπεδο που ειναι τωρα οι χωρα μας ειναι ετη φωτος μπροστα απο αυτα τα μερη. Καλα παιδεραστια καργα και οτι ανωμαλο εκει υπαρχει. Μαλιστα στις ειδησεις ειχα ακουσει οτι μπορεις να αγορασεις καποια γυναικα κανονικα, οχι μονο να τη νοικιασεις για καπου 1000€.
ΕΣΥ που φοράς βρακι,εχεις παει ποτέ στην ταυλανδη? ΟΧΙ
Άκου τους φίλους σου λοιπόν και τις ειδήσεις και μην εχεις άποψη καλύτερα γιατι δίνεις λάθος εντυπώσεις σε κάποιους που θέλουν να πανε εκεί!!
Αν δεν καταλαβαίνεις κάποιες παραδόσεις και τα βλέπεις σαν εμπορικές συναλλαγές κάτσε στο χωριό σου και μην γράφεις στα φόρουμ βλακείες!!!Ασε μη βρεις και κανα μπελά απο τους ανωμαλους παιδεραστες!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 12, 2012, 16:24:52 μμ από thanaposto »

Αποσυνδεδεμένος karabε

• Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
    • www.thai.gr
« Απάντηση #179 στις: Ιουνίου 12, 2012, 18:09:05 μμ »
Βεβαια υποθετω οτι στην ελληνικη επαρχια αυτο πρεπει να ισχυει ακομα.

Πριν απο ενα εξαμηνο που "νταραβεριζομουν" με μια , μου ζητησαν 12 καμηλες.
Μαλλον για αιγυπτιο με περασανε :D :D