0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να σαι καλά και εγώ αναφέρομαι σε γενικό επίπεδο καθώς στο παρελθόν ταξιδεύοντας στο εξωτερικό μαζί με συμπατριώτες μας ένιωσα άσχημα από τον τρόπο που φέρονταν υπεροπτικά και όχι μόνο σε χώρες με χαμηλότερα εισοδήματα, ήταν γενικά νοοτροπία κατά τα άλλα καλά μας ταξίδια ( όσο ακόμα αντέχουμε οικονομικά) και καλή μας τύχη και στις σχέσεις μας
Ενταξει φιλε μου ειπες την γνωμη σου και κανε την επιλογη σου . Απλα αναρωτιεμαι ποιος εισαι εσυ ,ποιο ειναι το επιπεδο σου ,τι εχεις να προταξεις σε μια γυναικα. Ξερεις να μιλας ; Ξερεις να την ταξιδευεις ; Η μηπως εισαι κανενα ψωνιο που νομιζει οτι το γεγονος,οτι εισαι Ελληνας ειναι αρκετο,ωστε μια γυναικα να λιποθυμισει απο ποθο ; Το λεω ,γιατι τετοιου ειδους φρουτα εχω δει πολλα να φυτρωνουν και να σαπιζουν συντομα μεσα στην ματαιοδοξια που κουβαλανε . Αλλα πολλες φορες η εικονα που εχουμε για τον εαυτο μας δεν συμβαδιζει με αυτο που πιστευουν οι αλλοι για μας .......Και τοτε ερχεται η καταρευση
Δε το λεω εγω, τα μελη τα λενε. Οταν κανουν λεει παζαρια για την προικα με τον γαμπρο αρα για τι μιλαμε? Για εμπορικη συμφωνια στην ουσια. Μου το χει πει και φιλος που εχει παει εκει: Οι ιδιοι οι πατεραδες προωθουν τις κορες τους στους τουριστες και στην πορνεια, σε μερικες περιπτωσεις. Ακομα και στο επιπεδο που ειναι τωρα οι χωρα μας ειναι ετη φωτος μπροστα απο αυτα τα μερη. Καλα παιδεραστια καργα και οτι ανωμαλο εκει υπαρχει. Μαλιστα στις ειδησεις ειχα ακουσει οτι μπορεις να αγορασεις καποια γυναικα κανονικα, οχι μονο να τη νοικιασεις για καπου 1000€.
Βεβαια υποθετω οτι στην ελληνικη επαρχια αυτο πρεπει να ισχυει ακομα.