Αποστολέας Θέμα: off topics  (Αναγνώστηκε 228628 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mikelangelo

• Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Firefox 22.0 Firefox 22.0
Απ: off topics
« Απάντηση #255 στις: Αυγούστου 08, 2013, 12:23:48 μμ »
Κε ΠΑΡΗ μην τα γραφεις τσο αναλυτικα.."κουραζεις"...
Οπως τα λες ακριβως ειναι, απλα η Ελληνικη εφευρεση-προκληση του εφαπαξ, με τον προκλητικο για την υπολοιπη κοινωνια τροπο που γινετε, θα δινετε κατα βαση σε δοσεις και σε βαθος χρονου.
Κατ απαιτηση, και σωστα, των Γερμανων.
Οντως πολυ ωραια η Σιγκαπουρη, την ανακαλυπτουν ειδικα το τελευταιο 6μηνο πολλοι συμπατριωτες μας μετα τον ανηλεη κατασφαγιασμο της Κυπρου που πληρωσε τις παρα φυση κολλεγιες με τους ΣοβιετοΡωσους.

"Να κλεψεις ξερεις...να κρυψεις ξερεις..?"
"N' αγαπας την ευθυνη.
Να λες εγω,  εγω μοναχος μου
Θα σωσω τον κοσμο.
Αν χαθει, εγω θα φταιω."

Νικος Καζαντζακης

Αποσυνδεδεμένος turmeric2u

• Φύλο: Άντρας
  • Browser:
  • Chrome 28.0.1500.95 Chrome 28.0.1500.95
« Απάντηση #256 στις: Αυγούστου 08, 2013, 12:50:41 μμ »
Λάθος επιλογή για τους συμπατριώτες μας, ουδέν κρυπτόν από Εγγλέζους, προσωπική μου άποψη.

Είναι όντως καλός τουριστικός προορισμός, για ηλεκτρονικά είδη ο πρώτος, από τα αλλα ακριβούτσικα, εξαίρεση στον κανόνα μονο η περιοχή The peoples park όπου μπορείς να φας αρκετά φτηνά στα υπαίθρια εστιατόρια με ειδίκευση τα βατραχοπόδαρα.

Αν πάτε κάποτε, μην χάσετε τον ζωολογικό κήπο και το aquarium.

This is Asia .-

• Browser:
« Απάντηση #257 στις: Αυγούστου 08, 2013, 13:18:57 μμ »
Ο ορος offshore αποτελει δανειο της Αγγλικης σε ολο τον κοσμο, σημαινει "μακρια απο τις ακτες" ουσιαστικα στην καθομιλουμενη.
Αλλο αν στην πορεια απεκτησε αλλη μορφη.
Ο Ελληνας ως κατα βαση απαιδευτος και αμορφωτος που ειναι, αρεσκεται να αποκαλει τους Εγγλεζους "αδερφαρες" και μεθυστακες.
Δεν πειραζει...
Οι Βρεττανοι ως πoλυ πρακτικοι και μεθοδικοι ανθρωποι που ειναι, εχουν τη δικη τους καβατζα, ουτε ενα τσιγαρο δρομος  απο το νησι...
Τα νησια Man..που ανηκει στο Στεμμα αλλα με αλλο ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ καθεστως..
Που σημαινει σε απλα ελληνικα οτι ουδεις εχει δικαιωμα να επεμβει.
Την Ευρωπη και ειδικα την Γερμανια, που την εχει καρπαζωσει χοντρα σε δυο Παγκοσμιους Πολεμους την εχουν για δεκατιανο και ουτε που τους υπολογιζουν.
Τωρα αυτο που κυκλοφορει τους τελευταιους μηνες οτι υπαρχει μια διεθνης προσπαθεια για να πεταχτει το "Μαυρο Χρημα" μονο ως ανεκδοτο μπορω  να το χαρακτηρισω και μαλιστα το καλυτερο που εχω ακουσει μεσα στο 2013.
Αφου τα ιδια τα Κρατη δημιουργουν, διακινουν και τελικα ωφελουνται απο το Μαυρο Χρημα.
Μην βλεπετε ειδησεις, διαβαστε βιβλια να ανοιξει το μυαλο σας.

"Στην Οικονομια και στην Πολιτικη τιποτα δεν ειναι οπως φαινεται.."

Henry Kissinger

"N' αγαπας την ευθυνη.
Θα σωσω τον κοσμο.
Αν χαθει, εγω θα φταιω."

Νικος Καζαντζακης

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

• Browser:
« Απάντηση #258 στις: Αυγούστου 09, 2013, 13:59:05 μμ »
Δεν ειναι θέμα μάυρου χρήματος αλλά να αποφύγουμε την νοοτροπία του ανώτατου  Soviet  model οτι αμα εχεις κατάθεση προσθέτω τους τόκους στο εισόδημα που δηλώνεις και σε υπερφορολογώ + o καταθέτης το 2013 αποκαλείτε επενδυτής + οι Ιδιωτικές εταιρείες των Τραπεζών δεν σου δίνουν τα χρήματά σου μετρητά.
Ο «λόγος»  η οδηγία απο την Τράπεζα Ελλάδος για καταπολέμηση του μαύρου και ασπρου χρήματος.
http://www.bankofgreece.gr/Pages/el/Supervision/moneyl/legislation.aspx
Ουσιαστικά πετύχανε «Την  χρηματοδότηση του ευρωπαϊκού Βορρά εις βάρος του ευρωπαϊκού Νότου» και αμα δεν αποζημιώσουν τους εντιμους  ανθρώπους που  τους εφαγαν τα χρήματα τους  απο το Ελληνικά Ομόλογα που εμπιστεύτηκαν το Κράτος τους δεν πρόκειτε ποτέ να ξαναδούνε  Ελληνική Κατάθεση. (προσωπικά ποτέ οκλέφτης αμα κλέψει μια φορά «γλυκαίνετε» και το ξανακάνει).
Εχεις υποψία οτι διακινώ  μαύρο + ασπρο χρήμα (νέα ορολογία και αυτή) ελα να με πιάσεις Κράτος εισαι εχεις τα tools εκτός αμα υποθέσω οτι εισαι ανίκανο.
Αμα ξέρανε τι κάνανε με αυτήν την ενέργεια αμφιβάλλω  αν θα το ψηφίζανε.
Το ιδιο χρήμα που εχουμε πάει απο την Ελλάδα στα  ξένα μέρη   επιστρέφει και μας το δανείζουνε με πανάκριβο επιτόκιο. (μας δανείζουν τα χρήματα μας).
(τα ιδια ισχύουν και για το International Monetary Fund που  μας δανείζει τα χρήματα μας απο την συνεισφορά μας ολα τα χρόνια και φοβούντε μήπως τα χάσουν).
Δεν κατάλαβα δηλαδή οι Δημοσιουπάλληλοι τι μαύρο +ασπρο χρήμα να διακινήσουν αφού το ιδιο το Κράτος τους πληρώνει τους βουτάνε τα εφάπαξ που δεν ειναι εφάπαξ αλλά ατομικοί καταθετικοί λογαριασμοί που ο εργαζόμενος πληρώνει  υποχρεωτικά  κατά την διάρκεια του εργάσιμου βίου του με το τρέχον επιτόκιο και στο τέλος τους  απελευθερώνετε οταν συνταξιοδοτούνται.
Το ιδιο και οι προικοδοτήσεις για τα παιδιά τους που ορισμένα ταμεία εχουν δεν ειναι προικοδοτήσεις με την εννοια του δώρου που το Κράτος δίνει  στα παιδιά τους αλλα ατομικοί καταθετικοί λογαριασμοί που καταβάλλει ο γονέας  κατά την διάρκεια του εργάσιμου βίου  του  στα παιδιά του και οταν ενηλικιωθούν οι παίδες τους τα δίνουν.
Και ομως οι οροι εφάπαξ + προικοδότηση ακούγετε καλά στα αυτιά της μάζας που κατηγορεί τους νόμιμους Κρατικούς υπαλλήλους οτι δεν φθάνει που σας προσλάβαμε και στο τέλος σας δίνουμε εφάπαξ +προικοδότηση σαν υποτίθετε δώρο (που δεν ειναι δώρο αλλά  επιστρέφουμε τα χρήματα τους).
Soviet model και κουλτούρα δουλεύουμε μια ζωή και πηγαίνουμε και ακουμπάμε τα χρηματά μας στις Ιδιωτικές Εταιρείες των Τραπεζών + στο τέλος σου λένε οτι διακινείς μαύρο +ασπρο χρήμα και δεν σε αφήνουν να πάρεις την κατάθεση σου και σε κατηγορούν για φοροφυγά κλπ.
Αντί να ομολογήσουν την αλήθεια οτι εισαι εξυπνος και λογικός ανθρωπος που σέβετε τον κόπο του + καλά εκανες  οπως εκαναν και οι  ιδιοι οι κατήγοροί σου.
Σπουδαίο πράγμα σήμερα να εχεις το κεφάλι σου ησυχο με τους Che Guevara της εποχής που μπλέξανε το Κράτος τους.
Θέλεις να επιστρέψω τα χρήματα μου (προσωπικά ποτέ γιατί ξέρετε κανένα κλέφτη που να εκλεψε μια μόνο φορά)  τότε να ιδρύσεις στην Ελλάδα μια Κρατική Τράπεζα που ειμαστε το μοναδικό Κράτος στην Ευρώπη που δεν υπάρχει  Κρατική Τράπεζα + να αποζημιώσεις τους εντιμους ανθρώπους που εμπιστεύτηκαν το Κράτος  τους  και εβαλαν τα χρήματα τους στα Ελληνικά Ομόλογα + τους τα κούρεψες δηλαδή τους εφαγες τα χρήματα τους.
Δηλαδή  αυτά που κάνεις σαν Κράτος και τρώς τα χρήματα των πολιτών σου ειναι εντιμα και εγώ που πήγα τα χρήματα μου εξω λόγω  Che Guevara + ανώτατου Soviet νοοτροπίας του Κράτους και υπερφορολογίας  ειμαι παράνομος?
Αυτά τα πράγματα ειναι αμοβαία εμπιστοσύνη +εγγύηση που στην Ελλάδα αμφότερα ειναι ανύπαρκτα εν αντιθέσει με τα ξένα Κράτη που σέβονται τον καταθέτη και υπάρχει εμπιστοσύνη + εγγύηση αφού εισαι εκτός Ελλάδας.
Ο ξένος ο «βάρβαρος» πως μου δίνει τα χρήματα μου μετρητά και εσύ ο πολιτισμένος μου τα κρατάς + με κατηγορείς απο επάνω?
Στην Κύπρο πές οτι ηταν Ρώσσοι - Αγγλοι –Γάλλοι –Πορτογάλοι ,Κινέζοι –Γιαπωνέζοι και τους κούρεψες την νόμιμη κατάθεση τους στην Ελλάδα τι ειχαμε?
Che Guevara + το ανώτατο Soviet νοοτροπία του Ελληνικού Κράτους.
Απλά πράγματα και για του λόγου το αληθές οι ξένοι επενδυτές ειχαν και εχουν τα χρήματα τους στα Εντοκα Γραμμάτια  Ελληνικού  Δημοσίου που εμειναν και θα μείνουν απείραχτα. (δεν ειναι και κορόιδα).
Στο σχολείο διδαχθήκαμε στην γεωμετρία τις παράλληλες γραμμές  που δεν ενώνονται ποτέ επομένως αποφεύγουμε την σύγκρουση αμα κινούμαστε παράλλληλα.

Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

• Browser:
  • Firefox 23.0 Firefox 23.0
« Απάντηση #259 στις: Αυγούστου 09, 2013, 15:55:10 μμ »

Στα Πανεπιστημια της Ανατολικης Ακτης των Η.Π.Α., το ελληνικο μοντελο Οικονομιας εκαλειτο "Σοβιετικος Καπιταλισμος" και εθεωρειτο μοναδικο παγκοσμιως, και αξιο μελετης.
Το γιατι φανταζομαι το καταλαβαινουν ολοι εδω μεσα τωρα πια.
Δυο παρατηρησεις ΠΑΡΗ.. πρωτον,μην πλατιαζεις και μην ξεφευγεις απο το θεμα, αδικεις τον εαυτο σου.
Δευτερον αυτο που γραφεις για τους Δημοσιους Υπαλληλους και τα εφαπαξ δεν εχει καμια σχεση σχεση με την πραγματικοτητα, απλα αυτα μας εμαθαν να λεμε και αυτα λεμε.
Πριν απο λιγο καιρο ειχα διαβασει ενα παραπολιτικο στην "ΗΜΕΡΗΣΙΑ" σχετικα με τις πρωτες διαπραγματευσεις των Τροικανων με τον Παπακωνσταντινου.
Οταν οι ανθρωποι διαπιστωσαν οτι υπαρχουν χιλιαδες "πιτσιρικαδες" 42-45 που υπηρετουν σε Στρατο και Σωματα Ασφαλειας, οι οποιοι ειχαν τη δυνατοτητα να βγουν με 25ετη προυπηρεσια σε προωρη συνταξη παντελονιαζοντας κατι δεκαδες χιλιαδες ευρω ως.."εφαπαξ"  εξαγριωθηκαν.
Και εξερραγησαν εντελως οταν διαπιστωσαν οτι καποιες αλλες δεκαδες χιλιαδες επι χιλιαδων το εχουν κανει ηδη πραξη εδω και χρονια...!
Δεν προκειται περι καταθετικου λογαριασμου οπως νομιζεις, αλλα δεν ειναι το θεμα μας αυτο.
Αφορα τον τροπο ιδρυσης και λειτουργιας του Ελληνικου προτεκτορατου των Βρεττανων Κεφαλαιουχων.
Οι περιφημες "προικοδοτησεις"  αποτυπωνουν στο μεγιστο βαθμο το μεγαλειο της ψευτομπερκετοσυνης ενος καταξεφτιλισμενου Κρατους που απο την πρωτη μερα που ιδρυθηκε (3 Φλεβαρη του 1830) εως και σημερα που  μιλαμε δανειζεται μεταξυ αλλων και για να συντηρει τις "κορες" και τους "υιους" του καθενος μας.
Εγω αν ειχα κορη παντως και δουλευα στο Δημοσιο δεν θα εμπιστευομουν σε ΚΑΝΕΝΑ Υπουργειο την διαχειρηση των ΔΙΚΩΝ ΜΟΥ ΧΡΗΜΑΤΩΝ..
Αλλα οπως ειπα και παραπανω ολα αυτα εγιναν για τα γ@@@@@@@@ τα ψηφαλακια του υπερπανηλιθιου Ψηφοφορου-Πελατη.
Ολα αυτα τα λεφτα που μοιραζε αφειδως το Ελληνικο Δημοσιο απο δω κι απο κει φιλε ΠΑΡΗ δεν ηταν δικα μας αλλα δα-νει-κα.
ΤΕΛΟΣ.

Στη Σκανδιναβια που τα πασης φυσεως Κοινωνικα Επιδοματα ειναι θεσμος αγαπητε, υπαρχει "αιματηρη" φορολογια, αλλα αυτα γυρνανε σε σενα, τον Πολιτη.
Οι ανθρωποι δεν δανειζονται..ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ αμα λαχει..

Για να ξαναγυρισω στο θεμα, οταν οι Τροικανοι απαιτησαν τον εδω και τωρα αποκεφαλισμο των "κινηματογραφικων" συνταξιοδοτικων προνομιων που απολαμβανουν οι στρατιωτικοι και αστυνομικοι η ηγεσια του Υπουργειου ειπε οχι..."θα υπαρξουν αντιδρασεις".
Αποτελεσμα...οι περικοπες εγιναν εντελως οριζοντια.
Ξερεις ποσο καταντησε να παιρνει ο Α/ΓΕΕΘΑ..?
Αν το γραψω θα με θεωρησουν υπερβολικο, οποιος ενδιαφερεται ας το ψαξει.

"N' αγαπας την ευθυνη.
Θα σωσω τον κοσμο.
Αν χαθει, εγω θα φταιω."

Νικος Καζαντζακης

Αποσυνδεδεμένος diamantis

• Browser:
« Απάντηση #260 στις: Αυγούστου 09, 2013, 22:22:10 μμ »
Τώρα βέβαια να πούμε πως δεν είναι δυνατόν ένας γνωστός μου να μην πήγε φαντάρος γιατί η σχολή υπαξιωματικών μετρούσε? έγινε χειριστής ελικοπτέρων και έφυγε με σύνταξη στα 38, πριν 5-6 χρόνια τώρα θα έφτασε στα 40-43 γιατί ανέβαινε σταδιακά.Δηλαδή αυτός που θα είναι επαγγελματίας και θα έχει οικονομικές απολαβές δεν πάει φαντάρος ενώ εμείς είμαστε κορόιδα και βγαίνει και τόσο μικρός στη σύνταξη.Και το κορυφαίο οι δημόσιοι υπάλληλοι μέχρι πριν από λίγα χρόνια ( τώρα νομίζω άλλαξε? ) δεν πλήρωναν και αναγνωρίζοντας οι μήνες θητείας για συντάξιμα ενώ εμείς οι υπόλοιποι φαίνεται μας είχαν να υπηρετούμε στη Μύκονο διακοπές  και έτσι θα πληρώσουμε για το ίδιο   Από τα πολλά που μας  έδιναν το μήνα Για τέτοιους πολιτικούς μιλάμε και έπρεπε να μας ''φέρουν '' τη κρίση για να τους καταλάβουμε?

Αποσυνδεδεμένος namtok

• Windows 8/Server 2012 Windows 8/Server 2012
  • Browser:
    • https://plus.google.com/102898417893836622453
« Απάντηση #261 στις: Αυγούστου 10, 2013, 02:57:13 πμ »
Για τέτοιους πολιτικούς μιλάμε και έπρεπε να μας ''φέρουν '' τη κρίση για να τους καταλάβουμε?
Να δεις που πάλι αυτοί θα βγούνε ξανά!
https://plus.google.com/u/0/102898417893836622453
https://www.facebook.com/catsoulis?ref=tn_tnmn
http://500px.com/catsoulis
I wanted only to try to live in accord with the promptings which came from my true self. Why was that so very difficult?

• Browser:
« Απάντηση #262 στις: Αυγούστου 10, 2013, 21:24:48 μμ »
Να δεις που πάλι αυτοί θα βγούνε ξανά!
Ναι βέβαια 500 χρόνια με τους Τούρκους δεν ξεχνιούνται εύκολα και ο ραγιαδισμός συνεχίζεται.
και ένα ωραίο να γελάσουμε λίγο  δανειζμένο από τον Κζαντζάκη
 δεν πίστεψα σε κανένα κόμμα δεν περιμένω τίποτα από κανένα πολιτικό  δεν φοβάμαι κανένα τους
είμαι ελεύθερος....

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

• Browser:
  • Firefox 23.0 Firefox 23.0
« Απάντηση #263 στις: Αυγούστου 12, 2013, 00:24:26 πμ »
Δεν θέλω να γίνω ο δικηγόρος των δ.υ γιατί πρώτον δεν ειμαι και δεύτερον ειναι αλλων δουλειά να τους υπερασπιστούν οχι δική μου.
Απο την αλλη ομως ας ειμαστε ειλικρινείς δεν μπορεί να στοχοποιούμε συνέχεια οσους εχουν «σίγουρη» + καλή δουλειά σε εποχές οικονομικής κρίσης.
Τα εφάπαξ τους ειναι ακριβώς οπως τα περιέγραψα παραπάνω γιατί δεν ηταν και κορόιδα οι Κρατικοί λειτουργοί να χαρίζουν εκατομμύρια αέρα-πατέρα τόσο χρόνια χωρίς καμμία Νομική Ιδιωτική Υπηρεσία να μην εχει κάνει προσφυγή.
Η κομπίνα η μάλλον η απατεωνιά των πολιτικάντηδων τόσα χρόνια και το ψητό βρίσκετε οτι διαχρονικά + πάντα πρίν απο κάθε εκλογες τα επιδοτούσαν με ενα ποσόν απο το Κρατικό Ταμείο κάτι σαν ενίσχυση (μην με ρωτήσετε γιατί δεν ξέρω αλλά υποθέτω λόγω πελατειακού Κράτους) και για αυτό τον λόγο σήμερα αποκαλείτε Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων.
Ειναι δηλαδή Προνοιακού χαρακτήρα κάτι σαν βοήθημα δηλαδή παραπάνω απο την συνεισφορά που ειχε κάνει ο δημόσιος υπάλληλος κατά την διάρκεια του εργάσιμου βίου του.
Οι προικοδοτήσεις και αυτές ειναι ακριβώς οπως τις περιέγραψα διότι απο την στιγμή που ο δημόσιος υπάλληλος δήλωνε γάμο και μετα δήλωνε γέννηση τέκνου τότε νομικά δηλαδή υποχρεωτικά ηθελε δεν ηθελε του παρακρατούσαν προικοδότηση εως την ηλικία των 25 χρόνων.(του τέκνου).
Λογικό λοιπόν ειναι και ηταν (αλλά δεν ειχε γίνει ποτέ) οπως το Κράτος διαχρονικά εβαζε χρήματα ετσι και τώρα βγάζει χρήματα και τους τα μειώνει λόγω οικονομικής κρίσης.
Η απατεωνιά επίσης εστιάζετε (βαρύς ο χαρακτηρισμός αλλά θα τον εξηγήσω) στο οτι στα διάφορα δημόσια επαγγέλματα επαιρναν οι δικαιούχοι οταν εφθανε η ωρα η καλή (κακκή για εμένα) να συνταξοιδοτηθούν + bonus στο εφάπαξ που εφθανε αναλόγως απο 5 -15 μηνιαίους μισθούς.
Δηλαδή  οι εργαζόμενοι στον οσε +τρενοσε + υπουργείο πολιτισμού –εξωτερικών και ολπ και σε αλλα που ειχαν μισθούς 3.500- 8.000 euros που επαιρνε φίλος μου στην πραγματικότητα «τσίμπαγαν» + 9 μισθούς = 40.000 euros κατελάχιστον επιπλέον στο εφάπαξ (140.000 euros εκ των οποίων τα 40.000 euros bonus).
Για τους υπόλοιπους που εφευγαν ηλικιακά νέοι δεν σημαίνει οτι ηταν παράνομοι αφού το ιδιο το Κράτος Νομοθετεί και επιπλέον για να φεύγει κάποιος νωρίς σημαίνει οτι εργάστηκε νωρίτερα απο την κανονική ηλικία η οτι εκανε μια εργασία που το Κράτος την χαρακτήριζε ειτε επικίνδυνη + ανθυγιεινή .
Οι ενστολοι παράδειγμα φέρνω οταν εκαναν στρατιωτική εκπαίδευση + ακαδημαική τον αλλον εξω ο πολίτης γύρναγε  με τις γυναίκες  η τον  τάιζε ακόμα ο μπαμπάς και η μαμμά + οτι ειχαν τις μεταθέσεις ανα την χώρα.(αν δεν με απατά η μνήμη μου υπήρχαν και στρατιωτικές σχολές που ο αλλος εμπαινε σε ηλικία 16-17 χρόνων και μετά παράλληλα τελείωνε το λύκειο).
Δεν δικαιολογώ αδικαιολόγητα αλλά αποδίδω τα του κάισαρος διότι απο περιέργεια (βλακεία επακριβώς) ετυχε να πάρω απο πίσω που λένε σε emergency σήμα τους «μπάτσους» οπως κάκκιστα τους αποκαλεί η μάζα και συγκεκριμένα τα παληκαράκια της ηρωικής ομάδας διας .....στα καλά τα μέρη πρός Ελευσίνα μεριά ενα βράδυ που ημουνα σε ενα «γρηγόρη» και μόλις ειχαν σταματήσει και πήραν σήμα απο το κέντρο.
Εκεί που πήγαν να μην σας πώ τι ειδα η μάλλον τι ακουσα κυνηγούσαν μια νταλίκα κοντα στην λεωφόρο του νατο και μόλις αντιλήφθηκαν αστυνομικόυς αρχισαν τα οργανα τα μπάμ +μπούμ με αποκορύφωμα γιατί το ειδα ανοιξε η μπουκαπόρτα της νταλίκας και βγήκε πολυβόλο και αρχισε να γαζώνει.
Αφήστε τα παιδιά μην ειμαστε  αδικοι και για του λόγου το αληθές τα ιδια ισχύουν και για τους εκαβ γιατί οποιος εχει φίλο –φίλη γιατρό η τραυματιοφορέα τον προκαλώ οχι να πάει μαζί τους βάρδια οκτάωρο γιατι δεν θα αντέξει τον προκαλώ να πάει μαζί τους εστω για μια ωρα ......αν αντέξει.
Εμενα που μου το πρότειναν ειπα «no thanks”.
Ειδα φόβους ειδα τρόμους ειδα βάσανα και πόνους  ειπε ο Λάζαρος μετα που την ανάστασή του και λιγα ειναι για οποιον πάει εστω και μια ωρα με αυτήν την ομάδα εργαζομένων.
To θέμα δεν ειναι το πόσα επαιρνες η πάιρνεις αλλά το αν τα διαχειρίζεσε σωστά.
Οπως εχω ξαναγράψει πολλές φορές η θεραπεία λύση που κάνουμε για να λύσουμε ενα πρόβλημα δημιουργεί χειρότερα προβλήματα απο το ιδιο το πρόβλημα και αυτό ειναι που δυστυχώς ζούμε σήμερα και μας φταίνε τα πάντα.

Αποσυνδεδεμένος PaterDemon

• เหมือนกันแต่แตกต่าง
  • Linux Linux
  • Browser:
  • Safari 4.0 Safari 4.0
« Απάντηση #264 στις: Αυγούστου 12, 2013, 10:58:40 πμ »
Παράθεση
Δεν θέλω να γίνω ο δικηγόρος των δ.υ γιατί πρώτον δεν ειμαι και δεύτερον ειναι αλλων δουλειά να τους υπερασπιστούν οχι δική μου.

Τι δεν εισαι?Δ.Υ η δικηγορος? ::)
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 12, 2013, 16:26:07 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

• Browser:
« Απάντηση #265 στις: Αυγούστου 12, 2013, 13:04:03 μμ »
Μην εκνευριζόμαστε και λέμε ασχετα πράγματα παιδιά γιατί σήμερα γενικά στοχοποιείτε οποιος καλοπερνάει,οποιος εχει καλή οικογένεια,ομορφη γυναίκα,χρήματα,καλο αυτοκίνητο ....χμμμ....πάει ταξείδια κλπ.
Παράδειγμα: Πολλύ απλό απλά αναφέρετε σε κουβέντα φίλων οτι την επόμενη εβδομάδα σκοπεύω να πάω ταξείδι –διακοπές Ταιλάνδη  30-40 ημέρες να δείτε τι θα ακούσετε η μάλλον τι δεν θα ακούσετε.(το διάστημα δεν εχει καμμία σημασία).
Τους «βάλαμε στο μάτι» τους δ.υ γιατί εχουμε την Soviet νοοτροπία να φύγει ο μπαμπάς και ο θείος απο το Δημόσιο γενικά + να προσλάβουμε τον γιό + κόρη.
Δεν φύγανε και οσοι φύγανε τους επιανε η Νομοθεσία τους + στην θέση τους ευτυχώς που ειναι η troika και απαγορεύει νέες προσλήψεις και αρχισαν οι γκρίνιες απο την εμπριμέ πελατεία των πολιτικών.
Επιστήμονες ειχαμε + εχουμε αλλά εκείνο που μας ελειπε και δυστυχώς μας λείπει ειναι εργατικά χέρια που θα υλοποιήσουν οσα η επιστήμη προτάσσει και δυστυχώς θέλουμε δεν θέλουμε η ιδια η φύση των πραγμάτων μας αντικαθιστά και φέρνει αλλους νέους ανθρώπους απο μακρινά μέρη να μας αντικαταστήσουν και να  εργαστούν στις δουλειές που δεν θέλουμε να πάμε να δουλέψουμε.
Ειναι για γέλια αυτά τα πράγματα γιατί ο αλλος σπούδασε τα παιδιά του + το ονειρό τους ηταν και ειναι να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι σε κανένα πρωτόκολλο και οχι να εχουν τα κίνητρα να δουλέψουν να κουραστούν και να διαπρέψουν σαν υποτίθετε νέοι επιστήμονες.
Ας ειμαστε ειλικρινείς μάθαμε τα παιδιά μας στα ετοιμα + τα κάναμε τεμπέληδες και τώρα που τελείωσαν την οποια εκπαίδευσή τους  ζητούν το αυτονόητο δηλαδή father+ mother «ετοιμη δουλειά» στο δημόσιο να μην κουραστώ σαν νέος –νέα επιστήμονας που υποτίθετε ειμαι.
Μπήκανε οι ανθρωποι χωρίς πτυχία στο Δημόσιο αλλά ολον τον καιρό που δούλευαν πήγαιναν και στο Πανεπιστήμιο απόγευμα ειτε πρωί με νόμιμη αδεια οπως γίνετε και σήμερα και αφορά + τους ενστόλους οπου  σχεδόν ολοι ειναι με πτυχία και γλώσσες.(γίνετε σφαγή για το ποιός –ποιά θα πάει για master στο εξωτερικό Αγγλία –Βέλγιο).
Παράδειγμα: Πηγαίνετε στην ασοε + μετσόβειο και αλλού γιατί αυτά τα ξέρω.
Δεν σημαίνει οτι επειδή ο αλλος ειναι δημόσιος υπάλληλος + «καραβανάς» «μπάτσος» οπως κακκιστα το Soviet μοντέλο στην Ελλάδα τους αποκαλεί οτι ειναι και αμόρφωτοι - αν νομίζετε κάτι τέτοιο εχετε χάσει επεισόδια .
Υπομονή λοιπόν και να μην εκνευριζόμαστε και να κοιτάμε το αιτιο και οχι το αποτέλεσμα του που ειναι το αιτιατό.

Αποσυνδεδεμένος thanaposto

• Mac OS X Mac OS X
  • Browser:
  • Safari 6.0 Safari 6.0
« Απάντηση #266 στις: Αυγούστου 12, 2013, 23:34:47 μμ »
Μην εκνευριζόμαστε και λέμε ασχετα πράγματα παιδιά γιατί σήμερα γενικά στοχοποιείτε οποιος καλοπερνάει,οποιος εχει καλή οικογένεια,ομορφη γυναίκα,χρήματα,καλο αυτοκίνητο ....χμμμ....πάει ταξείδια κλπ.
Παράδειγμα: Πολλύ απλό απλά αναφέρετε σε κουβέντα φίλων οτι την επόμενη εβδομάδα σκοπεύω να πάω ταξείδι –διακοπές Ταιλάνδη  30-40 ημέρες να δείτε τι θα ακούσετε η μάλλον τι δεν θα ακούσετε.(το διάστημα δεν εχει καμμία σημασία).
Τους «βάλαμε στο μάτι» τους δ.υ γιατί εχουμε την Soviet νοοτροπία να φύγει ο μπαμπάς και ο θείος απο το Δημόσιο γενικά + να προσλάβουμε τον γιό + κόρη.
Δεν φύγανε και οσοι φύγανε τους επιανε η Νομοθεσία τους + στην θέση τους ευτυχώς που ειναι η troika και απαγορεύει νέες προσλήψεις και αρχισαν οι γκρίνιες απο την εμπριμέ πελατεία των πολιτικών.
Επιστήμονες ειχαμε + εχουμε αλλά εκείνο που μας ελειπε και δυστυχώς μας λείπει ειναι εργατικά χέρια που θα υλοποιήσουν οσα η επιστήμη προτάσσει και δυστυχώς θέλουμε δεν θέλουμε η ιδια η φύση των πραγμάτων μας αντικαθιστά και φέρνει αλλους νέους ανθρώπους απο μακρινά μέρη να μας αντικαταστήσουν και να  εργαστούν στις δουλειές που δεν θέλουμε να πάμε να δουλέψουμε.
Ειναι για γέλια αυτά τα πράγματα γιατί ο αλλος σπούδασε τα παιδιά του + το ονειρό τους ηταν και ειναι να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι σε κανένα πρωτόκολλο και οχι να εχουν τα κίνητρα να δουλέψουν να κουραστούν και να διαπρέψουν σαν υποτίθετε νέοι επιστήμονες.
Ας ειμαστε ειλικρινείς μάθαμε τα παιδιά μας στα ετοιμα + τα κάναμε τεμπέληδες και τώρα που τελείωσαν την οποια εκπαίδευσή τους  ζητούν το αυτονόητο δηλαδή father+ mother «ετοιμη δουλειά» στο δημόσιο να μην κουραστώ σαν νέος –νέα επιστήμονας που υποτίθετε ειμαι.
Μπήκανε οι ανθρωποι χωρίς πτυχία στο Δημόσιο αλλά ολον τον καιρό που δούλευαν πήγαιναν και στο Πανεπιστήμιο απόγευμα ειτε πρωί με νόμιμη αδεια οπως γίνετε και σήμερα και αφορά + τους ενστόλους οπου  σχεδόν ολοι ειναι με πτυχία και γλώσσες.(γίνετε σφαγή για το ποιός –ποιά θα πάει για master στο εξωτερικό Αγγλία –Βέλγιο).
Παράδειγμα: Πηγαίνετε στην ασοε + μετσόβειο και αλλού γιατί αυτά τα ξέρω.
Δεν σημαίνει οτι επειδή ο αλλος ειναι δημόσιος υπάλληλος + «καραβανάς» «μπάτσος» οπως κακκιστα το Soviet μοντέλο στην Ελλάδα τους αποκαλεί οτι ειναι και αμόρφωτοι - αν νομίζετε κάτι τέτοιο εχετε χάσει επεισόδια .
Υπομονή λοιπόν και να μην εκνευριζόμαστε και να κοιτάμε το αιτιο και οχι το αποτέλεσμα του που ειναι το αιτιατό.

LSD!!!

Αποσυνδεδεμένος dimitrisdtc

• Browser:
« Απάντηση #267 στις: Αυγούστου 13, 2013, 09:08:44 πμ »
Δεν μπορώ να καταλάβω τι ζόρι τραβάτε με τον Πάρι, και ποιοι νομίζετε ότι είστε να ειρωνεύεστε m αυτόν τον τρόπο κάποιον που είναι ευγενής. Μπορεί η σκέψη του να είναι ενίοτε χαώδης, μπορεί να τα ανακατεύει όλα σε μια ιδιόμορφη σάλaτα, μπορεί να γραφει διαφορα ιδεαλιστικά η πράγματα που δε συμφωνείτε(βασικά με πολύ λίγα απ τα γραφόμενα του σύμφωνο προσωπικά) ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΑ, ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΠ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΜΕ, ΠΟΥ ΘΑ PIOUME, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ MASAZ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΟΥΜΕ.Άτομα που οι ανησυχίες -και τα "ποσταρισματα" τους-δεν προχωράνε πέρα απ τι μύτι τους, βγαίνουν και του την λένε από πάνω!!!

Αποσυνδεδεμένος Argiemarg

• *
  • think positive
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #268 στις: Αυγούστου 13, 2013, 10:49:55 πμ »
πολύ σωστά τα λες....
ΠΑΡΗΣ.....συνέχισε να κάνεις αυτό το φόρουμ πιο (πλούσιο) με τα ποστ σου....
όποιου δεν του αρέσουν ας μην τα διαβάζει....
.......ο ΠΑΡΗΣ....γράφει με την ίδια κεκτημένη ταχύτητα που πολλοί απο εμάς σκεφτόμαστε ...(γρήγορα)... και ίσως είναι πολλά πράγματα μαζί.... αλλά... έτσι δεν είναι καμιά φορά όλα αυτά τα θέματα μέσα στο μυαλό μας.....??!!!
αν κάποιος μπει στην διαδικασία και (φρενάρει)...(φιλτράρει)...την σκέψη του... κατά τον γραπτό του λόγο...μετά το αποστειρομένο κείμενο που θα βγεί...από το (σπατουλάρισμα) του γραπτού λόγου...ποτέ δεν θα είναι τόσο ζουμέρο και δυνατό όσο το κείμενο της κεκτημένης λαχτάρας να γράψεις την πρώτη σου σκέψη...
Είναι σκοπός ζωής του ανθρώπου να ταξιδέυει όπως ο Οδυσσέας...αρκεί να μην λησμονήσει την Ιθάκη του...

• Browser:
« Απάντηση #269 στις: Αυγούστου 13, 2013, 21:36:55 μμ »
Πολύ σωστά δημοκρατία έχουμε, εντάξει όση μας άφησαν να έχουμε, μπορούμε αν δεν μας αρέσει ο συγκεκριμένος τομέας να μην τα διαβάζουμε.Συνέχισε Πάρη πολλούς μας ενδιαφέρουν.