0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για τέτοιους πολιτικούς μιλάμε και έπρεπε να μας ''φέρουν '' τη κρίση για να τους καταλάβουμε?
Να δεις που πάλι αυτοί θα βγούνε ξανά!
Δεν θέλω να γίνω ο δικηγόρος των δ.υ γιατί πρώτον δεν ειμαι και δεύτερον ειναι αλλων δουλειά να τους υπερασπιστούν οχι δική μου.
Μην εκνευριζόμαστε και λέμε ασχετα πράγματα παιδιά γιατί σήμερα γενικά στοχοποιείτε οποιος καλοπερνάει,οποιος εχει καλή οικογένεια,ομορφη γυναίκα,χρήματα,καλο αυτοκίνητο ....χμμμ....πάει ταξείδια κλπ.Παράδειγμα: Πολλύ απλό απλά αναφέρετε σε κουβέντα φίλων οτι την επόμενη εβδομάδα σκοπεύω να πάω ταξείδι –διακοπές Ταιλάνδη 30-40 ημέρες να δείτε τι θα ακούσετε η μάλλον τι δεν θα ακούσετε.(το διάστημα δεν εχει καμμία σημασία).Τους «βάλαμε στο μάτι» τους δ.υ γιατί εχουμε την Soviet νοοτροπία να φύγει ο μπαμπάς και ο θείος απο το Δημόσιο γενικά + να προσλάβουμε τον γιό + κόρη.Δεν φύγανε και οσοι φύγανε τους επιανε η Νομοθεσία τους + στην θέση τους ευτυχώς που ειναι η troika και απαγορεύει νέες προσλήψεις και αρχισαν οι γκρίνιες απο την εμπριμέ πελατεία των πολιτικών.Επιστήμονες ειχαμε + εχουμε αλλά εκείνο που μας ελειπε και δυστυχώς μας λείπει ειναι εργατικά χέρια που θα υλοποιήσουν οσα η επιστήμη προτάσσει και δυστυχώς θέλουμε δεν θέλουμε η ιδια η φύση των πραγμάτων μας αντικαθιστά και φέρνει αλλους νέους ανθρώπους απο μακρινά μέρη να μας αντικαταστήσουν και να εργαστούν στις δουλειές που δεν θέλουμε να πάμε να δουλέψουμε.Ειναι για γέλια αυτά τα πράγματα γιατί ο αλλος σπούδασε τα παιδιά του + το ονειρό τους ηταν και ειναι να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι σε κανένα πρωτόκολλο και οχι να εχουν τα κίνητρα να δουλέψουν να κουραστούν και να διαπρέψουν σαν υποτίθετε νέοι επιστήμονες.Ας ειμαστε ειλικρινείς μάθαμε τα παιδιά μας στα ετοιμα + τα κάναμε τεμπέληδες και τώρα που τελείωσαν την οποια εκπαίδευσή τους ζητούν το αυτονόητο δηλαδή father+ mother «ετοιμη δουλειά» στο δημόσιο να μην κουραστώ σαν νέος –νέα επιστήμονας που υποτίθετε ειμαι.Μπήκανε οι ανθρωποι χωρίς πτυχία στο Δημόσιο αλλά ολον τον καιρό που δούλευαν πήγαιναν και στο Πανεπιστήμιο απόγευμα ειτε πρωί με νόμιμη αδεια οπως γίνετε και σήμερα και αφορά + τους ενστόλους οπου σχεδόν ολοι ειναι με πτυχία και γλώσσες.(γίνετε σφαγή για το ποιός –ποιά θα πάει για master στο εξωτερικό Αγγλία –Βέλγιο).Παράδειγμα: Πηγαίνετε στην ασοε + μετσόβειο και αλλού γιατί αυτά τα ξέρω.Δεν σημαίνει οτι επειδή ο αλλος ειναι δημόσιος υπάλληλος + «καραβανάς» «μπάτσος» οπως κακκιστα το Soviet μοντέλο στην Ελλάδα τους αποκαλεί οτι ειναι και αμόρφωτοι - αν νομίζετε κάτι τέτοιο εχετε χάσει επεισόδια .Υπομονή λοιπόν και να μην εκνευριζόμαστε και να κοιτάμε το αιτιο και οχι το αποτέλεσμα του που ειναι το αιτιατό.