Αποστολέας Θέμα: off topics  (Αναγνώστηκε 228723 φορές)

0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Φύλο: Άντρας
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Chrome 29.0.1547.57 Chrome 29.0.1547.57
    • Ταϋλάνδη ένα ταξίδι που κρατάει χρόνια
Απ: off topics
« Απάντηση #285 στις: Αυγούστου 22, 2013, 14:35:10 μμ »
Αγαπητέ  φιλε νομίζω ότι έχω το δικαίωμα να  διατηρώ  και  να υπερασπίζομαι  την τιμή  και  την αξιοπρέπεια  μου.
 Εάν κάποιοι   θίγονται από  τον χαρακτηρισμό αυτόν,  τον οποίον δεν ανακαλώ,  είναι εκείνοι που  καθημερινά με  θίγουν με τα  γραφόμενα τους υποτιμώντας την    νοημοσύνη μου, παίζοντας  με τις αντοχές μου,  δημιουργούν εσφαλμένες    εντυπώσεις,  υποβιβάζουν  έναν  ιντερνετικό  χώρο στον οποίον κινούμαι.
 Η παρουσία μου στον χώρο αυτό  και τα οποιαδήποτε  γραπτά μου, φροντίζω πάντα  να είναι κόσμια,   δεν μπορώ όμως  κάποιες στιγμές  να ανεχτώ την  ηλιθιότητα  η την  υστεροβουλία κάποιων, αγανακτώ.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 22, 2013, 14:47:58 μμ από kosa »
Ο ταξιδιώτης βλέπει ότι βλέπει. Ο τουρίστας βλέπει ότι έχει έρθει να δει.
G.K. Ghesterton

http://thailandmymemories.wordpress.com/

Αποσυνδεδεμένος mikelangelo

• Browser:
  • Firefox 23.0 Firefox 23.0
« Απάντηση #286 στις: Αυγούστου 22, 2013, 17:00:15 μμ »
Περιηγουμενος σε διαφορα θεματα του site εχω πεσει επανειλημμενως σε μερικες αψιμαχιες μελων στις οποιες για να τονισθει η "επαναστικοτητα" η μη του καθενος χρησιμοποιειται το ονομα του Ernesto Ghevara de la Serna, γνωστοτερου σε ολους μας παιδιοθεν ως "Τσε".
Το Che του το κολλησαν οι φιλοι του οι Κουβανοι για τον τροπο που "ψευδιζε" αφου οι Κουβανοι εχουν πιο βαρια ισπανικη προφορα απο τους Αργεντινους.

Ισως ειμαστε η μονη χωρα στην Ευρωπη οπου ο συγκεκριμενος πολυ γοητευτικος ανθρωπος χαρακτηριζεται ως επαναστατης με την "μπασα" εννοια που χαρακτηριζει την συγκεκριμενη ελληνικη λεξη.
Ο ανθρωπος υπηρξε μαχητης-διοικητης στην υπηρεσια του Fidel Castro αλλα επειδη υπηρξε πολυ ικανος, και επικοινωνιακος με τους απλους πολεμιστες απεκτησε σιγα σιγα φημη αναμεσα στους Κουβανους.
Ο Fidel υπηρξε επαναστατης ασχετα που κατεληξε η Κουβα.
Αν και απεκτησε διαφορα αξιωματα και γυρισε τον κοσμο ως εκπροσωπος του καθεστωτος, ο ανθρωπος υπηρξε απιστευτα απλος και προσιτος σε ολους σε σημειο που να αναγκαστει τελικα να παραιτηθει απο ολα του τα αξιωματα γιατι εβλεπε πραγματα που δεν του αρεσαν....
Πολυ μορφωμενος, γιατρος το επαγγελμα (με χρονια ασθμα..) και λατρης των αρχαιας ελληνικης φιλοσοφιας.
Στο βιβλιο που εχει εκδοθει στα ελληνικα και στο οποιο η δευτερη συζυγος του αφηγειται ολη του τη πορεια κανει λογω για Πλατωνα, Αριστοτελη κ.τ.λ.
Επισης κυκλοφορουν πολλα βιντεακια, με αποκορυφωμα την  περιφημη ομιλια του απο το βημα του Ο.Η.Ε οπου ειχε "αιχμαλωτισει" τους παντες με την ομιλια και το παρουσιαστικο του.
Το καθεστως του παρειχε τα καλυτερα και αυτος ζουσε με τη συζυγο και τα 4 παιδια στο νοικι, ενω ακολουθουσε κανονικα τα δελτια σιτισης και ηλεκτρικου.

Αποδειξη του ποσο... επαναστατης υπηρξε ο Ernesto ειναι οτι οταν τον σκοτωσαν οι Αμερικανοι στην Βολιβια, ουτε στο ελαχιστο δεν επηρεασθηκε η Κουβανικη επανασταση.
Ουτε μανιφεστα αφησε ο ανθρωπος, ουτε τιποτα πνευματικες διαθηκες.
Οι σταμπαδες και τα μαγαζια στην Ηφαιστου στο Μοναστηρακι εστησαν γυρω του ολη αυτη τη μπιζνα  στην οποια ευκολα και απερισκεπτα εισχωρουν οι πιτσιρικαδες.
Υπαρχει μια εκπληκτικη ταινια τα "ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ" και στηριζεται στα ημερολογια που διατηρουσε οταν ως φοιτητης γυρισε με τον κολλητο του ολη σχεδον την Νοτιο Αμερικη με μια ξεχαρβαλωμενη Norton αν θυμαμαι καλα.
Εκει ειδε τις συνθηκες φρικης που ζουσαν οι ιθαγενεις Ινδιανοι, ενω για καποιο διαστημα υπηρετησε και ως εθελοντης γιατρος σε καταυλισμο λεπρων.
Ολα αυτα τον μετετρεψαν απο ενα ακομα φοιτητοπαιδο του Buenos Aires (H πολη των καλων αερηδων..) σε εναν βαθυτατα σκεπτομενο ανθρωπο με τα γνωστα επακολουθα.
Ακομα και σημερα με ολη αυτη την πληροφορηση που υπαρχει ο κοσμος νομιζει οτι ο Che ηταν...Κουβανος.
Καντε ενα test στους γυρω σας και θα με θυμηθειτε.
Στην πραγματικοτητα ειναι ο πιο γνωστος Αργεντινος του 20ου αιωνα μαζι με την Evita Peron και τον Diego Armando Maradona.
"N' αγαπας την ευθυνη.
Να λες εγω,  εγω μοναχος μου
Θα σωσω τον κοσμο.
Αν χαθει, εγω θα φταιω."

Νικος Καζαντζακης

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

• Browser:
« Απάντηση #287 στις: Αυγούστου 22, 2013, 22:17:56 μμ »
Επειδή εγώ ειμαι που πιθανόν να χρησιμοποίησα  τελευταία το ονομα του Marxist revolutionary Che Gevara  το Θέμα που εθιξα ηταν η τσέπη μου απο την τακτική αυτή και οχι το «εργο» του.
http://en.wikipedia.org/wiki/Che_Guevara
Κοινωνικό επάγγελμα ειχε «τσάκωσε» το πνεύμα της κοινωνίας και  εβαλε τον κόσμο  και σκοτώθηκε  οσο κυνικό και αν μας ακούγετε «τα γεγονότα» αλλα λένε.
Ολα τα «επαγγέλματα» εχουν ολα τα καλά παιδιά «Marxist revolutionary, physician, author, guerrilla leader, diplomat, and military theorist» αν ναι και πάνω απο ολα «ιατρός» + κατά των Αμερικάνων + διανόηση.
Δηλαδή εχουμε εναν ανθρωπο που δεν αντεχε να βλέπει την φτώχεια και την εξαθλίωση των τοπικών κοινωνιών και αποφάσισε να νικήσει την Αμερική?
Να το πιστέψουμε η μήπως «κινήθηκε» απο αλλη δύναμη που διαχρονικά βάζει τον κόσμο και σκοτώνονται και στο τέλος δηλώνει φίλια δύναμη και «στρίβειν δια του αραβώνος « ?
Πάντως μέχρι σήμερα και οι Κουβανοί και ολος ο κόσμος παρακαλάνε για μια θέση στην United States of America. (μέχρι και οι αντιπαλοί τους τα παιδιά τους τα στέλνουν στα Αμερικάνικα Πανεπιστήμια γιατί στον κόσμο λέμε τα συνθήματα κατά της Αμερικής αλλά μεταξύ μας ειλικρίνεια).
Στατικά αμα δούμε την ιστορία πρίν απο περίπου 2.500 χρόνια στην Αιγυπτο θα δούμε τότε οτι υπήρχαν  σκλάβοι που υπηρετούσαν τον Pharaoh τον Βασιλιά και θεό οπως νόμιζαν  της εποχής.
Ολοι αυτοί οι σκλάβοι ηταν αναγκασμένοι να δουλεύουν απο το πρωί μέχρι το βράδυ νηστικοί μεσα στην ζέστη και το μαστίγιο των φρουρών τους  σέρνοντας πέτρες μίλια μακριά μεσα στην ζέστη και την ερημο και  την εξάντληση προκειμένου να κτίσουν ενα τεράστιο οικοδόμημα  για τον Βασιλιά  Θεό τους.
Αμα τους ρώταγες ολους αυτούς τους φουκαράδες σκλάβους γιατί δουλεύουν σκληρά και αγκωμαχούν νηστικοί με μαστίγιο απο τους φρουρούς  τους και συχνά πεθαίνουν στην διαδρομή για να σύρουν τους βράχους και τις πέτρες απο μίλια μακριά  θα σου ελεγαν οτι δουλεύουν  για να κτίσουν τις Πυραμίδες του Βασιλιά θεού τους οπως νόμιζαν.
Η πραγματικότητα ομως ειναι διαφορετική γιατί ολοι αυτοί οι φουκαράδες σκλάβοι στην ουσία δεν υπηρετούσαν κανένα θεό οπως νόμιζαν αλλά χαράμιζαν την ζωή τους νηστικοί  μέσα στις κακκουχίες και την πείνα και πέθαιναν για να κτίσουν ενα  τεράστιο οικοδόμημα για να πάει να πεθάνει ενας παρανοικός.
Οπως παρατηρούμε διαχρονικά η ιστορία ειναι διαφορετική απο οτι παρουσιάζετε για προφανείς λόγους  εκμετάλευσης αναλόγως της  εποχής.

Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος mikelangelo

• Browser:
« Απάντηση #288 στις: Αυγούστου 23, 2013, 09:52:20 πμ »
Kαλημερα σε ολους και ολες

Κε ΠΑΡΗ το κειμενο δε γραφτηκε για σενα, οπως  γραφω επι λεξει, αναφερομαι σε αψιμαχιες μελων παλαιοτερα.
Αρα πρωτα διαβαζουμε  π ρ ο σ ε κ τ ι κ α  και μετα γραφουμε.
Σε ευχαριστω που εισαι ο πιο πιστος μου follower και εχεις παντα κατι να σχολιασεις σε αυτα που γραφω,
Πριν λιγες μερες μπερδεψες την ΠΡΕΣΠΑ με τη βεσπα, χτες το βραδυ μπερδεψες τον Guevara με τον αειμνηστο Κατσιφαρα.

Δεν εχω καμια σχεση, ειτε ιδεολογικη, ειτε ιδεοληπτικη, ουτε με τον Che ουτε με τον Fidel ουτε με κανεναν αλλο.
Αν διαβαζες πιο  π ρ ο σ ε κ τ ι κ α  αυτα που γραφω θα εβλεπες οτι τους Πολιτικους οικουμενικα τους θεωρω αθλιοτερους των "Αθλιων."
Δυστυχως πληροφορεις ψευδως τον κοσμο που δεν ξερει οτι ο Che πολεμησε τους Αμερικανους και ηθελε να τους νικησει.
Ο ανθρωπος αγαπητε πολεμησε, οπως και η συντριπτικη πλειοψηφια του Κουβανικου λαου για να πεσει η πολυχρονη χουντα του Batista αν δεν ξερεις.....
Να σε πληροφορησω επισης οτι ο Fidel εχει καταγραφει στο βιβλιο Guiness ως ο ανθρωπος με τις περισσοτερες αποπειρες δολοφονιες εναντιο του..638 το συνολο.
Δεν τα λεω εγω, η CIA τα λεει στα αρχεια της που εχουν αποχαρακτηριστει εδω και χρονια.
Τα φανταστεις οτι ο Henry Kissinger στα απομνημονευματα του αναγνωριζει οτι..."τελικα σκοτωσαμε τον λαθος ανθρωπο.."
Τωρα μετα απο αυτα ποιος πολεμαγε ποιον αφηνω στα ελλογα μελη να κρινουν.
Μη διαβαζεις πολυ wikipedia οπου μπαινει ο καθε πουθενας και γραφει οτι του κατεβει στην καρκαλα.
Τα παιδια εδω νομιζουν οτι ο συγκεκριμενος ιστοτοπος που συνεχως επικαλεισαι ειναι θεσφατο.
Μονο η αναγνωση βιβλιων και μαλιστα αποτελεσμα επιστημονικης ερευνας μπορουν να μας παμε ενα βημα παρακατω.
Η Wiki και η καθε Βικυ ειναι για να ανεβαζουμε κανενα copypaste αγαπητε.

Προσεξε τα ιστορικα παραδειγματα που εμπεριεχουν Βασιλια και Βασιλεια γιατι υπαρχουν και στην εποχη μας Κρατη που οι υπηκοοι υπακουν ακομα τυφλα σε
Βασιλικες Οικογενειες.. ;)

Κατα τ αλλα συνεχισε ετσι.
"N' αγαπας την ευθυνη.
Να λες εγω,  εγω μοναχος μου
Θα σωσω τον κοσμο.
Αν χαθει, εγω θα φταιω."

Νικος Καζαντζακης

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

• Browser:
« Απάντηση #289 στις: Αυγούστου 23, 2013, 11:40:54 πμ »
Κάποιο λάθος κάνεις αν νομίζεις οτι θα γίνω folower του καθενός αλλά απο την αλλη μήπως εσύ γίνεσαι follower των μηνυμάτων που σου στέλνουν ολοι οσοι σήμερα καλοπερνάνε και θέλουν οι υπόλοιποι να τους επιδοτούν.
Βρές μου αλλον τις τελευταίες ημέρες που να ανάφερε το ονομα αυτού του καλού ανθρώπου του Che Gevara και των σύγχρονων οπαδών του.
Οταν ο φίλος σου απο τις Πρέσπες σουλέει οτι εχει σπίτι +Jeep + caffee και σίγουρα κανένα χωραφάκι + ζητάει επιδότηση θέρμανσης δεν φταίω εγώ που τον αντικρούω αλλά εσύ που κάθεσε και τον ακούς.
Ξέρω πολλύ καλά τι γράφω ασχετα αμα εχουν οι επισκέπτες συγγενείς + νομίζουν οτι τους θίγω γιατί εχουν την νοοτροπία του Che Gevara και του "προλεταριάτου" που νομίζουν οτι οι αλλοι τους χρωστάνε.
Τα Κράτη που εχουν Βασιλικά Πολιτεύματα πάνε παρα πολλύ καλά σε πληροφορώ και μακάρι να ειχαμε αλλά -αλλά μπείκε το "προλεταριάτο" και τους διώξανε και σήμερα ο Βασιλιάς μας σε πληροφορώ κυκλοφορεί στην Αθήνα κάποιες ωρες που ο κόσμος κοιμάται ως συνήθως.
Το wikipedia εχει και παραπομπές οπως στο Oxford dictionary κλπ αλλά εκεί "δεν μας πάιρνει" να πούμε την ιδεολογία μας.
Και κάτι ακόμα πιστός follower της τσέπης μου ειμαι και οχι κανενός + πάνω απο ολα θετικός στο να βοηθάει το Κράτος οσους εχουν πράγματι ανάγκη και οχι τους τεμπέληδες που υποθήκευσαν την περιουσία τους με τα photovoltaic investment και τώρα κλαίγονται γιατί το "κακκό" Κράτος τους παίρνει τα σπίτια.
Δεν μπορείς και δεν εχεις το δικαίωμα φίλε μου να κάνεις τον Che Gevara σήμερα με Γερμανικό πάνακριβο δανείσημο euro.
Ελπίζω να εγινα κατανοητός για τους "δύσκολους" + τα φιλαράκια τους που κάνουν οτι δεν καταλαβαίνουν.

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Browser:
« Απάντηση #290 στις: Αυγούστου 23, 2013, 12:32:23 μμ »
Πώς  ενα  φόρουμ για την Ταϊλάνδη  κατάντησε περιοδικό  ποικίλης ύλης  δεν το κατάλαβα!
Τα καλλιτεχνικά  λείπουν   και η σελίδα με τα  ωροσκόπια.

Ότι Του Φανεί Του Λωλοστεφανή

Στην συλλογή πληροφοριών  μέσω ίντερνετ όλοι  καλοί   είμαστε , εδώ βρισκόμαστε  να μεταδώσουμε προσωπικές γνώσεις και εμπειρίες  και   όχι    paste- copy   από άλλες πηγές που ο καθένας  μπορεί άνετα  να  βρει εάν τον ενδιαφέρουν
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 23, 2013, 15:49:50 μμ από Oytopikos »
G.K. Ghesterton

Αποσυνδεδεμένος deepblue

• Amazing Thailand
  • Browser:
  • Chrome 28.0.1500.95 Chrome 28.0.1500.95
« Απάντηση #291 στις: Αυγούστου 23, 2013, 16:08:57 μμ »
...... εδώ βρισκόμαστε  να μεταδώσουμε προσωπικές γνώσεις και εμπειρίες  και   όχι    paste- copy   από άλλες πηγές που ο καθένας  μπορεί άνετα  να  βρει εάν τον ενδιαφέρουν

Συμφωνώ και επαυξάνω !!
Time for dinner www.bangkokeat.com

Αποσυνδεδεμένος PaterDemon

• เหมือนกันแต่แตกต่าง
  • Linux Linux
  • Browser:
  • Chrome 7.0.517.41 Chrome 7.0.517.41
Απ: Νεα απο Ταιλανδη
« Απάντηση #292 στις: Αυγούστου 24, 2013, 14:55:01 μμ »
Η Ταιλάνδη μόνο το 2012 εδωσε δόση για στρατιωτικές δαπάνες $5,8 δις.
(ας μου επιτραπεί να μην κάνω post το site για να μπαίνουμε οσοι το ξέρουμε και εχουμε κωδικό γιατί ειναι super επίσημο και να ενημερωνόμαστε).

Αγαπητε kosa,δεν εχετε να κανετε με καποιον τυχαιο...

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Browser:
« Απάντηση #293 στις: Αυγούστου 24, 2013, 15:15:29 μμ »
ούτε  εγώ θεωρούμε τυχαίος
G.K. Ghesterton

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

• Browser:
« Απάντηση #294 στις: Αυγούστου 24, 2013, 21:18:51 μμ »
Kυριε Paterdemon  με γνωρίζεις τόσο καλά για να δίνεις πληροφορίες για το ατομό μου εν αγνοία μου αν ειμαι τυχαίος η ατυχος?
Τα σχολιά σας ειναι βέβαιο οτι δεν αφορούν την Τhailand αλλά αποτελούν προσωπική επίθεση πιθανώς σε συνεργασία αλλων ¨προοδευτικών" μελών και μάλιστα εν αγνοία μου γιατί τυχαία μπείκα και τα ειδα δεν μου ηρθε notyfication mail.
O Κύριος Kosa τι θέλει εγραψα τίποτα για τον ιδιο αν ειναι τυχαίος η ατυχος και το αναφέρει προφανώς για να μειώσει την παρουσία μου οπως και αλλων μελών?
Τα σχόλιά σας να αφορούν το συγκεκριμένο post απο την japantimes και οχι εμένα.
Το συγκεκριμένο θέμα λέει Νέα απο Ταιλάνδη.
Το post που εκανες φίλε μου σε αλλο θεματολόγιο για τα αεροσκάφοι με το σαράβαλο αεροσκάφος που εβαλες για να υπερασπιστείς τον "κουρασμένο" φίλο μας (σου) αναφερόμουν σε  jet αεροσκάφοι αλλά....αλλά ...
Δεν θα σε αφήσουν να μπείς απο τον υπολογιστή σου στα επίσημα διεθνή site που μπαίνω και "παραπληροφορώ" τα μέλη οπως κατεπανάληψη κατηγορείτε τα μέλη του site.
Να φροντιζετε να μην δημιουργείτε "τριβές" σε κάθε χώρο για να εχετε μόνο φίλους.
Φιλικά πάντα απο κάποιον τυχαίο η ατυχο δεν εχει σημασία ο καιρός θα δείξει......

« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 25, 2013, 07:43:00 πμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος PaterDemon

• เหมือนกันแต่แตกต่าง
  • Linux Linux
  • Browser:
  • Chrome 7.0.517.41 Chrome 7.0.517.41
« Απάντηση #295 στις: Αυγούστου 24, 2013, 22:14:26 μμ »
Το post που εκανες φίλε μου σε αλλο θεματολόγιο για τα αεροσκάφοι με το σαράβαλο αεροσκάφος που εβαλες για να υπερασπιστείς τον "κουρασμένο" φίλο μας (σου) αναφερόμουν σε  jet αεροσκάφοι αλλά....αλλά ...

Απ: Nέα από αερομεταφορές
« Απάντηση #786 στις: Αύγουστος 12, 2013, 23:50:49 »

Maikoa δεν υπάρχει αεροπλάνο ειτε jet ειτε ελικοφόρο που να κάνει «οπισθεν» οταν ειναι στο εδαφος.
Ακόμα και τα καθέτου απογειώσεως μαχητικά (υποηχητικά) οπως το Harrier και υπερηχητικά οπως τα Sukhoi πρέπει να σηκωθούν καθέτως απο τον διάδρομο για να κινηθούν προς τα πίσω.

Ταχεις μπερδεψει λιγο... ::)

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Browser:
« Απάντηση #296 στις: Αυγούστου 24, 2013, 22:15:25 μμ »
Αγαπητέ  κύριε,   δεν προσπαθώ ούτε  να σα μειώσω ούτε  με αφορά ποιος είστε.  Με αφορά  όμως πολλάκις, ο τρόπος  που  προσπαθείτε αντλώντας από  διάφορες  πηγές  θέματα   να τα  αναπτύξετε . Ο χώρος του  φόρουμ αυτού  είναι ενημερωτικός,  αποκτήστε πρώτα ειρμό, πάψτε  να τσουβαλιάζεται πληροφορίες που  πολλές φορές δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.  Στο τελευταίο κείμενο σας   υπερβήκατε  κατά πολύ τα   εσκεμμένα,  αναπτύσσοντας  δικιές  σας σημειώσεις ,συμβουλές και όχι μόνο αλλά προτείνεται  και λύσεις. Χωρίς  δυστυχώς  να έχετε τις  απαραίτητες  γνώσεις. Παραθέτω το κείμενο σας:

Σημείωση: Πολλούς διπλωματικούς ορους χρησιμοποιεί ο αρθρογράφος στους ορους με εισαγωγικά «αναθεώρηση» -«δικαιώματα» -«προστασία» κλπ προφανώς θέλοντας διπλωματικά να πάρει το μέρος των ξένων και οχι των Ταιλανδών υπηκόων.
Προσωπική εκτίμηση ο αλλοδαπός δεν εχει κανένα δικαίωμα σε ξένη χώρα αλλά εχει υποχρέωση να σέβετε τους Νόμους και τα ηθη και εθιμα του τόπου διαμονής του γιατί μόνος την επέλεξε δεν του την επέβαλλε κανείς.
Επειδή υπάρχουν πολλές «libertarian voices» σήμερα και πιθανόν να εγείρουν προβλήματα ρατσισμού κλπ «τα γνωστά» θα προτείνω δύο λύσεις.
1.Το ιδιοκτησιακό καθεστώς των ακινήτων και της γής να εξακολουθεί να παραμένει σε Ταιλανδικά χέρια γιατί ειναι προφανές οτι ολοι οι κατατρεγμένοι ανα την υφήλιο θέλουν να παραμένουν σε μια φθηνή  + ασφαλή χώρα σαν την Thailand προφσιζόμενοι «εικονικούς» γάμους + διαζύγια και γενικά με λίγα $ δολλάρια σήμερα οι πάντες ξαναβαπτίζονται οχι αλλάζουν εθνικότητα.
Επιπλέον η οποιαδήποτε μεταβίβαση ακίνητης περιουσίας να γίνετε μόνο σε «Asian residents” αποκλειομένων τους «non Asian residents» οπως και πιθανή μελλοντική μεταβίβαση τους γιατί θα πλακώσουν ολοι  Αφρικανοί να πάρουν τις περιουσίες τους και ο επισκέπτης θα πηγαίνει Thailand και θα βλέπει Αφρικανούς + Δυτικούς + Αραβες αντί για Ασιάτες.
2.Επειδή τα μέχρι τώρα αποτελέσματα δηλώνουν οτι υπάρχει εσκεμμένη εμπλοκή με δόλο απο τους «Thai residents» που πλησιάζουν γενικά αλλοδαπούς που παρόλο την οντως καλή τους προθεσή να δημιουργήσουν οικογένεια με τους «Thai residents” οταν υφίστανται λόγοι  διαζύγιου στα αντρόγυνα τότε η ακίνητη περιουσία να διαιρείτε και να μην ειναι στην νόμιμη κατοχή εξολοκλήρου σε «Thai residents» με αμφότερη αμμεση ρευστοποίηση της.
Τέλος το Thai Immigration Office να σκληρύνει ακόμα πιό πολλύ τους ελέγχους των μεταναστών οπου παρατηρούμε στις ημέρες μας να γίνετε «εισβολή» και παράνομη μετακίνηση πληθυσμών με οικονομικά κίνητρα που  αναστατώνουν τις τοπικές κοινωνίες αλλοιώντας την δομή τους ειτε δημογραφικά ειτε στα ηθη και εθιμα τους.
Δεν εχουν καμμία σχέση με «σκλαβοπάζαρο ανθρώπων» κλπ οπως «ακούγετε»  γιατί το σκλαβοπάζαρο σημαίνει οτι ειμαι στην κατοχή κάποιου που εχει το δικαίωμα να με πουλήσει η τα οργανά μου κλπ για ιατρικούς λόγους κλπ.
Καμμία σχέση δεν εχει η εισβολή μεταναστών με οικονομικά κίνητρα   με την παράνομη μετακίνηση πληθυσμών των ημερών μας απο διάφορες γεωγραφικές περιοχές.(εκτός αμα υπάρχει υφιστάμενη «secret diplomacy» απο τα Υπουργεία Εξωτερικών).
Μην παραλείπουμε οτι ειμαστε στον προθάλαμο της Ασιατικής Ενωσης 2015 οπως και στην οντότητα των us-eu –uk –arab –russian  States με αντίστοιχη οικονομική ανεξαρτησία των Κεντρικών Τραπεζών τους.
Ο πτωχός η πτωχευμένος πληθυσμός αναζητά διέξοδο εργασίας σε χώρες με ακριβό νόμισμα και οι ευκατάστατοι επενδύουν σε υποτιμημένο χωρών νόμισμα.

Εάν θέλετε συζητούμε  για  το  δίκαιο της  συγκεκριμένης  χώρας πάνω στο θέμα της αγοράς ακινήτου και των εκεί επενδύσεων    εάν φυσικά το  κατέχεται .
 Όσον δε  αφορά το θέμα του  δόλου των "Thai residents" πρός  τους   αθώους επισκέπτες αυτής της    δόλιας  χώρας,    σας  αφήνω  στην κρίση των  φίλων εδώ.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 24, 2013, 22:30:30 μμ από kosa »
G.K. Ghesterton

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

• Browser:
« Απάντηση #297 στις: Αυγούστου 24, 2013, 23:14:35 μμ »
Γενική επιθεση παρατηρώ και οχι σχολιασμό για τον αριθμό των αστέγων που παραπαλνητικά αναφέρει ο αρθρογράφος της Bangkok post στους .....200 για τους αλλοδαπούς και 30.000 Ταιλανδούς......που ειναι πολλύ παραπάνω.
Για τον  εσκεμμένο δόλο Ταιλανδών που χρησιμοποιούν μέχρι και τις γυναίκες –κόρες τους προκειμένου να προσεγγίσουν δυτικούς και Αραβες οπως και τα επακόλουθα των διαζυγίων ασφαλώς και υπάρχει θέμα παράνομης μεταβίβασης ακίνητης περιουσίας  οσο και αν το αρνείσαι.
Επένδυση ειναι και ο γαμος+ πανω απο ολα η καταληξή του το διαζύγιο .....επικερδής κάτι σαν free trade zone……ελπίζω να γίνομαι κατανοητός αν εισαστε σχετικός.......
Για το δίκαιο της χώρας αν και δεν εκανα λόγο δεν νομίζω να ειναι «δίκαιο» μετα απο το διαζύγιο ο δυτικός –αραβας κλπ να μεταβιβάζετε η περιουσία του στην Ταιλανδέζα οπως αναφέρει και η Bangkok Post αλλά δεν σε ειδα να κάνεις κανένα σχόλιο .......
Η Bangkok Post τα αναφέρει για να μπαίνει κοινός παρονομαστής......αλλά τσιμουδιά εκει να γράψετε την αποψή σας.......
Τα ιδια ειχαν παρατηρηθεί και σε αλλα κράτη που εκμεταλεύτηκαν την γυναικεία παρουσία δεν ειναι μόνο η Τhailand........
Aντί να σχολιάζεις δεν μας γράφεις και την αποψή σου αφού εγώ σύμφωνα με την αποψή σου ειμαι λάθος και οι «τσουβαλιασμένες πληροφορίες» οπως γράφεις ειναι απο επίσημα εντυπα οχι δικές μου?
Τα σχόλια τα δικά μου μόνο εσύ τα βρίσκεις λάθος  + οι «γνωστοί» ενώ πολλά αλλα μέλη μου εχουν δώσει συγχαρητήρια και φυσικά μου ειναι αδιάφορο ποιός εισαι η δεν εισαι δεν σε ρώτησα μόνος σου θές να τονίσεις την υπαρξή σου.
Να κοιτάξετε να αλλάξετε την νοοτροπία σας αν εισαστε Ταιλανδός απο καμμια Πρεσβεία γιατί απο αγάπη για την Ταιλάνδη τα γράφω και δεν εχω κανένα συμφέρον αν εχασε η κέρδισε ο αλλοδαπός στην Ταιλανδη ουτε και η Ταιλανδέζα και που ασχολούνται απαντες με τον φτωχό κόσμο στην Ταιλάνδη και οχι με την καλή κοινωνία που δουλεύουν σε πολλυεθνικές εταιρείες στην Bangkok.
Να κοιτάζετε να κάνετε φίλους οπου εισαστε γιατί το ξαναγράφω εχουν απομακρυνθεί πολλά καλά μέλη με παρα πολλύ καλές δουλειές απο υποκριτικό «χαβαλέ» ωρισμένων  «γνωστών» ασχέτων του forum.
Πονάει η κριτική  ειτε για την χώρα ειτε οσον αφορά «φίλους» το ξέρω και δεν ειναι ευχάριστη.....και μια και δεν «εισαστε τυχαίος» οπως ισχυρίζεστε να σας παραπληροφορήσω οτι next days ερχονται bad news…..απο «κάποιους αλλους» που σήμερα δεν μπορείτε να μπείτε να δείτε τα coming news…..
PaterDemon σε βάζω και διαβάζεις καλά τα post μου......και εσύ και ο αλλος με τα thanks του ........μου τα λένε ......
Το δικαιωμά μου να γραφω ελεύθερα την αποψή μου δεν εχετε την δικαιοδοσία απαγόρευσης και πάντοτε θα την γράφω επομένως τα παραπονά σας στο forum και αν δεχθώ την οποιαδήποτε παρατήρηση αμμέσως και το ξαναγράφω αμμέσως θα σταματήσω γιατί εχω πολλύ καλύτερες + εποικοδομητικές δουλειές να κάνω....
Ελπίζω να εγινα κατανοητός.......

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Browser:
« Απάντηση #298 στις: Αυγούστου 24, 2013, 23:31:59 μμ »
Συντόμως  θα λάβετε απάντηση σε όλα  δυστυχώς θα σας κακοκαρδίσω.
Δεν  είναι του χαρακτήρα μου  να σιωπώ  για  να αποκτήσω  φίλους.
Ο χρόνος  μου   είναι περιορισμένος   και έτσι θα σταθώ στα 3  τελευταία πόστ   που έχετε κάνει.
 Έχετε  φτάσει στο σημείο  να  εγκαλείται ακόμα  και τον συντάκτη του  άρθρου το οποίο ίδιος επικαλείστε.
G.K. Ghesterton

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Browser:
« Απάντηση #299 στις: Αυγούστου 25, 2013, 00:19:58 πμ »
Η απάντηση μου στο εν λόγο  κείμενο σας

1.Το ιδιοκτησιακό καθεστώς των ακινήτων και της γής να εξακολουθεί να παραμένει σε Ταιλανδικά χέρια γιατί ειναι προφανές οτι ολοι οι κατατρεγμένοι ανα την υφήλιο θέλουν να παραμένουν σε μια φθηνή  + ασφαλή χώρα σαν την Thailand προφσιζόμενοι «εικονικούς» γάμους + διαζύγια και γενικά με λίγα $ δολλάρια σήμερα οι πάντες ξαναβαπτίζονται οχι αλλάζουν εθνικότητα.

Καμία  αλλαγή εθνικότητας  η υπηκοότητας δεν μπορεί  να  γίνει  ακόμα και μετά τον γάμο   για τον αλλοδαπό σύζυγο ταϊλανδής.  Διέπετε από αυστηρά οικονομικά κριτήρια τα οποία   αποδεικνύουν  την  δυνατότητα εξασφάλισης προς το  ζείν, ακολουθεί  δε πιστά της   διαδικασία  της  έκδοσης ετήσιας visa.

Επιπλέον η οποιαδήποτε μεταβίβαση ακίνητης περιουσίας να γίνετε μόνο σε «Asian residents” αποκλειομένων τους «non Asian residents» οπως και πιθανή μελλοντική μεταβίβαση τους γιατί θα πλακώσουν ολοι  Αφρικανοί να πάρουν τις περιουσίες τους και ο επισκέπτης θα πηγαίνει Thailand και θα βλέπει Αφρικανούς + Δυτικούς + Αραβες αντί για Ασιάτες.

Ο   αλλοδαπός μπορεί  να κατέχει  διαμέρισμα  η διαμερίσματα σε  οποιαδήποτε κτηριακό  συγκρότημα υπο την προϋπόθεση ότι   το 51%  του  εν λόγο   συγκροτήματος κατέχουν ταϊλανδοί υπήκοοι.  Η αγορά   γης   γίνεται κάτω από νόμιμες προϋποθέσεις και  επενδύσεις.

2.Επειδή τα μέχρι τώρα αποτελέσματα δηλώνουν οτι υπάρχει εσκεμμένη εμπλοκή με δόλο απο τους «Thai residents» που πλησιάζουν γενικά αλλοδαπούς που παρόλο την οντως καλή τους προθεσή να δημιουργήσουν οικογένεια με τους «Thai residents” οταν υφίστανται λόγοι  διαζύγιου στα αντρόγυνα τότε η ακίνητη περιουσία να διαιρείτε και να μην ειναι στην νόμιμη κατοχή εξολοκλήρου σε «Thai residents» με αμφότερη αμμεση ρευστοποίηση της.

Σας απάντησα  ποιο πριν για τον  δολο.
Μπορεί  να εξασφαλιστεί ο αλλοδαπός  με την αγορά των επιτρεπόμενων από τον νόμο.

Δεν εχουν καμμία σχέση με «σκλαβοπάζαρο ανθρώπων» κλπ οπως «ακούγετε»  γιατί το σκλαβοπάζαρο σημαίνει οτι ειμαι στην κατοχή κάποιου που εχει το δικαίωμα να με πουλήσει η τα οργανά μου κλπ για ιατρικούς λόγους κλπ.

Ακόμα  και η προτροπή σε εκπόρνευση ένα  είδος σεξουαλικής σκλαβιάς  είναι πόσο μάλλον  όταν υπάρχει εξαναγκασμός.

Τέλος το Thai Immigration Office να σκληρύνει ακόμα πιό πολλύ τους ελέγχους των μεταναστών οπου παρατηρούμε στις ημέρες μας να γίνετε «εισβολή» και παράνομη μετακίνηση πληθυσμών με οικονομικά κίνητρα που  αναστατώνουν τις τοπικές κοινωνίες αλλοιώντας την δομή τους ειτε δημογραφικά ειτε στα ηθη και εθιμα τους.

Καμμία σχέση δεν εχει η εισβολή μεταναστών με οικονομικά κίνητρα   με την παράνομη μετακίνηση πληθυσμών των ημερών μας απο διάφορες γεωγραφικές περιοχές.(εκτός αμα υπάρχει υφιστάμενη «secret diplomacy» απο τα Υπουργεία Εξωτερικών).

Αδυνατώ  να σας κατανοήσω 
Η εν λόγο χωρα  έχει υποστεί   αρκετές φορές μετακίνηση πληθυσμών από γειτονικές  χώρες, στη διάρκεια του πολέμου του  Βιετνάμ, αλλά  και εξ αιτίας  της εσωτερικής κατάστασης στη γειτονική  Μυανμάρ και πάντα με την αιγίδα του  ΟΗΕ.
Στο θέμα της μετανάστευσης  με οικονομικό  κίνητρο,  εάν  δεν εννοείται βέβαια την  μετανάστευση κάποιων λόγω της  συναλλαγματικής διαφοράς και του κατά πολύ μικρότερου φορολογικού συντελεστή, οι έλεγχοι είναι τρομερά αυστηροί και οι θέσεις εργασίας για αλλοδαπούς αυστηρά  περιορισμένες,  με  συγκεκριμένα προσόντα και δεξιότητες

G.K. Ghesterton