Αποστολέας Θέμα: off topics  (Αναγνώστηκε 228756 φορές)

0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Φύλο: Άντρας
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Chrome 29.0.1547.57 Chrome 29.0.1547.57
    • Ταϋλάνδη ένα ταξίδι που κρατάει χρόνια
Απ: Νεα απο Ταιλανδη
« Απάντηση #300 στις: Αυγούστου 25, 2013, 01:56:51 πμ »
2 κείμενο

Γενική επιθεση παρατηρώ και οχι σχολιασμό για τον αριθμό των αστέγων που παραπαλνητικά αναφέρει ο αρθρογράφος της Bangkok post στους .....200 για τους αλλοδαπούς και 30.000 Ταιλανδούς......που ειναι πολλύ παραπάνω.

Καμία  επίθεση  η τουλάχιστον καμία προσωπική αντιπαλότητα από εμένα. Να σχολιάσω τι αγαπητέ; Εάν  είναι 200-250 η περισσότεροι;  Να σχολιάσω τους λόγους η τις ιδιαιτερότητες του  καθενός εξ αυτών; Να σχολιάσω   ότι   εισήλθαν σε μια χώρα γνωρίζοντας τους  όρους και τις προϋποθέσεις που  μάλλον δυστυχώς  για αυτούς  εκεί τηρούνται; Να σχολιάσω αυτό που εσείς κάνετε; Εάν  ο   συντάκτης του άρθρου   παραπλανά  τους αναγνώστες για τον αριθμό; Δεν νομίζω ότι είμαι τόσο γνώστης  για να το πράξω. Έχετε τόσο ευρύ πεδίον  γνώσης,  ώστε εσείς να μπορείτε;

Για τον  εσκεμμένο δόλο Ταιλανδών που χρησιμοποιούν μέχρι και τις γυναίκες –κόρες τους προκειμένου να προσεγγίσουν δυτικούς και Αραβες οπως και τα επακόλουθα των διαζυγίων ασφαλώς και υπάρχει θέμα παράνομης μεταβίβασης ακίνητης περιουσίας  οσο και αν το αρνείσαι.

Εννοείται δηλαδή ότι υπάρχει, εξαναγκασμός και πειθαναγκασμός μελών της οικογένειας προς εκπόρνευση και  μια στρατιά   σεξουαλικών δούλων, υπό τον φόβο και την απειλή;

Επένδυση ειναι και ο γαμος+ πανω απο ολα η καταληξή του το διαζύγιο .....επικερδής κάτι σαν free trade zone……ελπίζω να γίνομαι κατανοητός αν εισαστε σχετικός.......

Εσείς  θέσατε τον όρο « ζώνη  ελευθέρου εμπορίου»,  ξεχάσατε το  «σεξουαλικού εμπορίου».  Την αγοραπωλησία εν είδη   βοωδών,  ως   τοιούτους τους  βλέπεται. Η αγάπη σας  για την χώρα και την κουλτούρα της  ξεχειλίζει στα κείμενα σας . Όχι δεν είμαι σχετικός  με αυτό,  εσείς μάλλον είστε

Για το δίκαιο της χώρας αν και δεν εκανα λόγο δεν νομίζω να ειναι «δίκαιο» μετα απο το διαζύγιο ο δυτικός –αραβας κλπ να μεταβιβάζετε η περιουσία του στην Ταιλανδέζα οπως αναφέρει και η Bangkok Post αλλά δεν σε ειδα να κάνεις κανένα σχόλιο .......

Σας  απάντησα  υπάρχουν όροι,  νόμοι και κανόνες που  ο  καθένας μπορεί  να  διασφαλιστεί , εάν σκέφτεται με το σωστό κεφάλι.

Η Bangkok Post τα αναφέρει για να μπαίνει κοινός παρονομαστής......αλλά τσιμουδιά εκει να γράψετε την αποψή σας...
....
Το που και πότε  θα εκφέρω τις απόψεις μου, να μου επιτρέψετε αγαπητέ  να το κρίνω εγώ.

Τα ιδια ειχαν παρατηρηθεί και σε αλλα κράτη που εκμεταλεύτηκαν την γυναικεία παρουσία δεν ειναι μόνο η Τhailand........

Μάλλον  η παρουσία σας στην χώρα, εάν   φυσικά έχετε εκδράμει, έχει μάλλον  αποτυπωθεί  σε συγκεκριμένες περιοχές,  συγκεκριμένου  θεάματος και περιεχομένου. Ομιλείται αγαπητέ,  για μια χώρα με μεγάλη αγροτική,  βιομηχανική και   βιοτεχνική  άνθηση.  Κάτι που  μάλλον δεν υπέπεσε  στην αντίληψη σας.  Μια χώρα 65.000.000  ψυχών,  που στα κείμενα  σας,  δεν βλέπω να τους  διαχωρίζεται και πολύ, από την λεγόμενη και  κακώς  κείμενη κατά τόπους   ζώνη της εν λόγο διασκέδασης.

Aντί να σχολιάζεις δεν μας γράφεις και την αποψή σου αφού εγώ σύμφωνα με την αποψή σου ειμαι λάθος και οι «τσουβαλιασμένες πληροφορίες» οπως γράφεις ειναι απο επίσημα εντυπα οχι δικές μου?

Τα έντυπα  δεν λένε  πάντα την αλήθεια, δυστυχώς υπάρχουν πάντα και  οι σκοπιμότητες,  για αυτό χρειάζεται  και λίγη κριτική σκέψη και  διύλιση.

Τα σχόλια τα δικά μου μόνο εσύ τα βρίσκεις λάθος  + οι «γνωστοί» ενώ πολλά αλλα μέλη μου εχουν δώσει συγχαρητήρια και φυσικά μου ειναι αδιάφορο ποιός εισαι η δεν εισαι δεν σε ρώτησα μόνος σου θές να τονίσεις την υπαρξή σου.

Εάν τα  κρίνω μόνο εγώ  λάθος   η  και άλλοι ας  να το κρίνουν άλλοι.
Το ίδιο αδιάφορο μου είναι ποιος είστε. Δεν προσπαθώ να  τονίσω την ύπαρξη μου, θα έλεγα πως μάλλον εσείς το κάνετε αγαπητέ και  κατ’ εμέ με λάθος τρόπο. Η διαφορά μας είναι  μία,  εγώ είμαι  γνωστός και επώνυμος στα περισσότερα μέλη του συλλόγου και του  φόρουμ και συνηθίζω  να  αναλαμβάνω την ευθήνη των γραπτών μου. Ενώ εσείς  κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία σας.

Να κοιτάξετε να αλλάξετε την νοοτροπία σας αν εισαστε Ταιλανδός απο καμμια Πρεσβεία γιατί απο αγάπη για την Ταιλάνδη τα γράφω και δεν εχω κανένα συμφέρον αν εχασε η κέρδισε ο αλλοδαπός στην Ταιλανδη ουτε και η Ταιλανδέζα και που ασχολούνται απαντες με τον φτωχό κόσμο στην Ταιλάνδη και οχι με την καλή κοινωνία που δουλεύουν σε πολλυεθνικές εταιρείες στην Bangkok.

Έλλην  πολίτης  χριστιανός ορθόδοξος. Δεν είμαι  ξένος δάκτυλος
Η Αγάπη σας  για την  χωρα  διακρίνεται  αμυδρά στα  κείμενα σας.

Να κοιτάζετε να κάνετε φίλους οπου εισαστε γιατί το ξαναγράφω εχουν απομακρυνθεί πολλά καλά μέλη με παρα πολλύ καλές δουλειές απο υποκριτικό «χαβαλέ» ωρισμένων  «γνωστών» ασχέτων του forum.
Πονάει η κριτική  ειτε για την χώρα ειτε οσον αφορά «φίλους» το ξέρω και δεν ειναι ευχάριστη.....και μια και δεν «εισαστε τυχαίος» οπως ισχυρίζεστε να σας παραπληροφορήσω οτι next days ερχονται bad news…..απο «κάποιους αλλους» που σήμερα δεν μπορείτε να μπείτε να δείτε τα coming news…..

Δεν  με  ενδιαφέρουν οι φιλίες που κτίζονται στη τυφλή αποδοχή  λεγόμενων  και κειμένων. Εάν κάποιοι έχουν απομακρυνθεί  δικαίωμα τους σε κάθε λόγο υπάρχει και ο αντίλογος  όσοι δεν τον αντέχουν αποχωρούν. Όσο για το εάν έχουν καλές οι κακές δουλειές προσωπικά με αφορά, να είναι καλοί άνθρωποι, κάτι που δεν κρίνεται από το επάγγελμα τους. Αλήθεια  ποιά   είναι τα επαγγέλματα που  είναι αποδεκτά από εσάς;
 Δηλαδή  κάποιοι κάνουν « χαβαλέ» όπως  γράφετε, οι οπαίοι  είναι « γνωστοί» άσχετοι  και  απομακρύνονται κάποιοι σχετικοί σαν εσάς;
Δεν με πονάει καμία κριτική  εάν είναι καλοπροαίρετη αγαπητέ, δεν έχω πάρει  την προάσπιση   καμίας  χώρας και  κανενός  «φίλου» εργολαβία. Όσο   για τα νέα καλοδεχούμενα αρκεί να πρόκειται για νέα  και όχι αποκυήματα  γυάλινης σφαίρας

Ο ταξιδιώτης βλέπει ότι βλέπει. Ο τουρίστας βλέπει ότι έχει έρθει να δει.
G.K. Ghesterton

http://thailandmymemories.wordpress.com/

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Browser:
Απ: off topics
« Απάντηση #301 στις: Αυγούστου 25, 2013, 13:44:52 μμ »
Επειδή  υπάρχει και  συνέχεια στην αντιπαράθεση με τον αγαπητό κύριο Πάρη  και   στην ενότητα: Νέα από Ταϊλάνδη  είμαστε  εκτός θέματος .
Θα   θέσω εδώ ένα αντικείμενο εργασίας.
  Εάν εγώ  δια διαφόρους λόγους ,  είμαι  φυγόποινος από την χώρα καταγωγής μου,  με ληγμένο  διαβατήριο, χωρίς  δικαίωμα εργασίας , αδυναμία προσφυγής  στην  πρεσβεία της χώρας μου (λόγο του  φυγόδικου των πράξεων μου).
 Αδυνατώ  να  νοικιάσω τόσο κατοικία   όσο  και κατάλυμα  σε οποιαδήποτε  ξενοδοχείο, μια και ο νόμος είναι αυστηρότατος σε αυτό.
 Έχω   ξοδέψει όλα  τα  χρήματα μου  δεν έχω τρόπο διαβίωσης.
 Ποια  θα πρέπει  να είναι η   στάση του  Ταυλανδέζικου  κράτους   προς το άτομο μου;
 Θα πρέπει να με συνδράμει;
 Έχει   ευθύνη απέναντι μου σε τι;
G.K. Ghesterton

Αποσυνδεδεμένος mikelangelo

• Windows 8/Server 2012 Windows 8/Server 2012
  • Browser:
  • Firefox 23.0 Firefox 23.0
« Απάντηση #302 στις: Αυγούστου 26, 2013, 10:05:33 πμ »
Kαλημερα σε ολους και ολες

Δεν ξερω ποσοι απο μας εχουν κανει τον κοπο να ψαξουν λιγο παραπανω το forum.
Παρ οτι λεγεται thai.gr εν τουτοις υπαρχουν δεκαδες επι δεκαδων θεματα που ειναι παντελως ασχετα με την πανεμορφη Ταυλανδη.
Παραδειγματικα αναφερω οτι στην ενοτητα Off topic υπαρχει ερωτηση μελους που ρωταει για την αδεια παραμονης της συζυγου του που ειναι απο την...Βραζιλια.
Καπου αλλου καποιος αλλος επιχαιρει για το "ΟΧΙ" των Κυπριων απεναντι στην Γερμανια.
Επισης υπαρχει θεμα ανοιχτο που λεγεται "Μενουμε Ελλαδα" οπου ο καθενας μας μπορει να ανεβασει φωτο απο οποιοδηποτε μερος στην Ελλαδα μας.
Περιεργως παραμενει αναξιοποιητο.
Τελος, προσφατα καποιος ανεβασε ενα βιντεακι οπου παρακολουθουμε μια συγκρουση ενος πουλμαν οπου ο οδηγος εχασε την ζωη του..
Ολα αυτα καπου στην Κινα..ασχετο εντελως..

Πιστευω οτι καποια στιγμη οι admin συνειδητοποιησαν οτι η θεματολογια αποκλειστικα και μονο για την Ταυλανδη καπου αρχισε να πνεει τα αναποφευκτα  λοισθια και πολυ σωστα "επετρεψαν" σιωπηλα να υπαρχει ερωτησεις, επισημανσεις και προβληματισμοι και για αλλα θεματα.

Προσωπικα δεν με ενοχλει τιποτε απο ολα αυτα που εχουν γραφτει, απλα οτιδηποτε δεν με ενδιαφερει δεν το διαβαζω και παω στο παρακατω post.
Π.χ. τα μονα copypaste που διαβαζω ειναι του κου halfway inn ο οποιος ενημερωνει και χρησιμα και το κυριωτερο χρηστικα.
Και μαλιστα απο ολη την Ταυλανδη.

Διαβαζω με ενδιαφερον επισης και τα post του νεαρου βασιλοφρωνα που  εγκαλει τον αρθογραφο της bangkokpost για τις αποψεις του ενω συμβουλευει (ανεπιτυχως κατα τα φαινομενα..) την γοητευτικη Πρωθυπουργο Yingluck Shinawatra για το πως να φερθει στο...."καταπτυστον αγος" των μεταναστων και λαθρομεταναστων.
Αναγνωριζω σιγουρα οτι προσπαθει να ενημερωσει τον κοσμο , απλα τωρα τελευταια αυτοντριπλαρεται συνεχως, θυμιζοντας μου εντονα τον Χρηστο Αρδιζογλου της Α.Ε.Κ.
Οι παλαιοτεροι καταλαβαινουν τι εννοω.

Για μενα τα προβληματα δεν ειναι αυτα που δεν γραφονται αλλα αυτα που δεν ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.
Απο τα 3114 μελη που βλεπω αυτη την ωρα, τα  ε ν ε ρ γ α  μελη δεν υπερβαινουν το 1%....
Αυτο για μενα ειναι το σημαντικο θεμα και οχι ο νεαρος βασιλοφρων που τυφλωμενος απο την απατηλη λαμψη της ματαιοδοξιας και αφου τα εβαλε με αγροτες, γιατρους  Πανεπιστημιακους και οχι μονο, εσχατως διαπιστωνω οτι εστρεψε τα βελη του στον κο Paterdemon, στον κο Οytopiko, στον κο kosa, σε μενα , στους μακακαριτες Che και Marx κ.ο.κ...

Συνεπως προτεινω να αφησουμε στην ησυχια του τον λωλο Στεφανη, ενω και η κα Κατερινα Στανιση, τεως νυφη της αξεχαστης Ριτας Σακελλαριου, σιγουρα εχει πει και πολυ καλυτερα τραγουδια.
Καλη εβδομαδα σε ολους.

Υ.γ.Συντομα αφιερωμα για τα τεκταινομενα στην Συρια που μας ενδιαφερουν πολυ περισσοτερο απ οσο νομιζουμε.

"N' αγαπας την ευθυνη.
Να λες εγω,  εγω μοναχος μου
Θα σωσω τον κοσμο.
Αν χαθει, εγω θα φταιω."

Νικος Καζαντζακης

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Browser:
« Απάντηση #303 στις: Αυγούστου 26, 2013, 11:11:33 πμ »
Να  ζητήσω  συγνώμη από  τον  κύριο  Λωλοστεφανή για  την ενόχληση  και την   κυρία  Στανίση, περί  των γνώσεων μου από το ρεπερτόριο της συγκεκριμένης αιδούς.
 Το εν λόγο  άσμα επιλεχτεί  συνειρμικά  και  εν βρασμό   ψυχικής  οργής.
G.K. Ghesterton

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

• Browser:
« Απάντηση #304 στις: Αυγούστου 26, 2013, 22:33:30 μμ »
Ολοι οι μετανάστες περιλαμβανομένου και εκείνων που ειναι νόμιμοι και εχουν κλείσει δεκαετία εργαζόμενοι στην Thailand σε λίγες εβδομάδες θα ειναι αντιμέτωποι με ενα αβέβαιο μέλλον για την παραμονή τους καθώς η first visas εκδοση κάτω απο το πρόγραμμα χορηγήσεων το ετος 2009 λήγει.
Οι μετανάστες εργάτες μπορούσαν να κάνουν αιτηση κάτω απο το αναφερθέν πρόγραμμα χορηγήσεων το 2009 για παραμονή 2χρόνων με δυνατότητα επέκτασης επιπλέον αλλα δύο (2) χρόνια .
Eπίσημοι απο Thai Department Immigration δήλωσαν οτι δεν γνωρίζουν πόσες visas ειχαν εκδοθεί το ετος  2009 αλλά εκτιμούν οτι ανέρχονται σε εκατοντάδες χιλιάδες.
Απο την αλλη η Thailand εχει αποκλείσει την επέκταση των visas η την εκδοση νέων visas λόγω ελλεψεων χρηματοδότησης.
Οι εργαζόμενοι με ληγμένη την visa ειναι αντιμέτωποι η να επιστρέψουν στην Myanmar κάτω απο πολλύπλοκες  και υψηλού κόστους διαδικασίες η να παραμείνουν στην Thailand με προσωπικό risk παραμονής για απέλαση.
Οι επίσημοι απο τα Υπουργεία Εργασίας των δύο χωρών Thailand και  Myanmar συμφώνησαν στο δικαίωμα  για να  «ανασκευασθεί» ο υφιστάμενος Νόμος προκειμένου να δοθεί ευκαιρία στους  μετανάστες να παραμείνουν επί μακρόν ενώ ακτιβιστές αναφέρουν οτι και τα δύο μέρη των Κρατών καταβάλουν προσπάθειες να αλλάξει η υφιστάμενη νομοθεσία παραμονής επέκτασης του χρόνου των μεταναστών.
Οι φόβοι για την Thai κυβέρνηση ειναι οτι οι μετανάστες που ερχονται και εγαθίστανται θα παραμένουν για μακρύ χρονικό διάστημα και θα γίνουν μέρος του συστήματος.
Κατηγορείτε η  Thailand απο τον κ. Jackie Pollask διεθυντή  του  Migrant Action Program με εδρα το Chiang Mai οτι τους κρατάει εσκεμμένα για μικρό χρονικό διάστημα.
Ενας αξιοσημείωτος αριθμός μεταναστών στην Thailand ηδη πληρώνουν baht 15.000 ($500) για την εκδοση νέων διαβατηρίων πολλές φορές με νέο ονομα και οπως ειναι φυσικό χάνουν την κοινωνική ασφάλεια και την εργατική προστασία που προηγουμένως ειχαν και μπλέκουν στο εργατικό σκλαβοπάζαρο οπως και την κατάσχεση του υφιστάμενου διαβατηρίου τους.

http://www.mmtimes.com/index.php/national-news/7957-thousands-of-migrants-in-limbo-as-thai-visas-expire.html

Σημείωση :
1.Οι υπερασπιστές των δικαιωμάτων των μεταναστών εντύπωση μου κάνει που εσκεμμένα δημιουργούν προβλήματα στο εσωτερικό των χωρών υποδοχής  τους ενώ δεν κάνουν καμμία νύξη για τις χώρες προέλευσης τους.
H Myanmar δεν ειναι επίσημο Κράτος με οντότητα σαν την Thailand αλλά Federal Ομοσπονδία με πρώτη φορά γυναίκα Πρόεδρο.
(και η Thailand εχει για πρώτη φορά στο τιμόνι της Κυβέρνησης γυναίκα Πρωθυπουργό που μάλιστα εκλεισε –κλείνει τα δύο (2) χρόνια στην Κυβέρνηση αλλά ειναι Κράτος με Βασιλιά οχι Federal Oμοσπονδία ).
http://www.mmpeacemonitor.org/stakeholders/unfc

2. Μυρίζομαι «σκυλοκαυγάδες»  μεταξύ των 61 το σύνολο πολυεθνικών Εταιρειών Εξορύξης Υδρογονανθράκων στα τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου της  Myanmar οπως αναφέρει και το κάτωθι post απο το portal της Myanmar Times με την Γαλλική Total και την Κινέζικη Southeast Asia Gas Pipeline. (κάιγοται οι Κινέζοι για τους αγωγούς φυσικού αερίου δυναμικότητας μεταφοράς 12 billion cubic feet of natural gas a year οπως αναφέρετε η το 6% της ετήσιας Κινέζικης κατανάλωσης φυσικού αερίου εισαγωγή απο την «φτωχή» Myanmar).
Η Thailand εμπλέκετε με την Total PTT Exploration and Production of Thailand και αμα δούμε τα τελευταία κατεπανάληψη reportage για τους μετανάστες στην Ταιλάνδη δεν ειναι τυχαία και σε λίγο θα φταίει η Thailand ...που την προτιμούν οι μετανάστες και οχι οι χώρες τους.
To reportage αναφέρει “who is who in offshore efforts” για τα πολλά οικόπεδα εξορύξεων φυσικού αερίου που δημοπρατούνται απο την Myanmar και ηδη γίνονται «διεργασίες» διαγωνισμος  με τις πολυεθνικές Εταιρείες Εξόρυξης Υδρογονανθράκων.
Το post με ημερομηνία σημερινή 26-8-2013 ειναι εδώ:

http://www.mmtimes.com/index.php/special-features/170-energy/7972-who-s-who-in-offshore-efforts.html

« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 26, 2013, 23:46:04 μμ από Oytopikos »
Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

• Browser:
« Απάντηση #305 στις: Αυγούστου 26, 2013, 22:55:51 μμ »
Καμια Μyanmar δεν εχει γυναικα Προεδρο...Προεδρος απο το 2011 ειναι ο Θειν Σειν ο οποιος τον Μαη ειχε επισκεφθει και τον Obama στον Λευκο Οικο.
Η ταλαιπωρη ηγετιδα της αντιπολιτευσης Aoungk San Soy Ki  π ρ ο τ ι θ ε τ α ι  να διεκδικησει την Προεδρια της χωρας το 2015.
Και βεβαια η χωρα μια χαρα Κρατος με επισημη οντοτητα ειναι, οπως και κατι αλλες Ομοσπονδιακου τυπου χωρες οπως η Γερμανια και οι Η.Π.Α  π.χ...
Οχι αλλες "αρκουδιες"...
"N' αγαπας την ευθυνη.
Θα σωσω τον κοσμο.
Αν χαθει, εγω θα φταιω."

Νικος Καζαντζακης

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

• Browser:
« Απάντηση #306 στις: Αυγούστου 26, 2013, 23:14:58 μμ »
http://en.wikipedia.org/wiki/Germany  (Federal Republic of Germany )
κόιτα να διαβάσεις την διοικητική διαίρεση του Κράτους και τις τεράστιες διαφορές του με το Federal Ομοσπονδία.

Το οτι θα σώσεις τον κόσμο μου αρέσει ....dead away ...
Μην διώχνετε τα μέλη με τους τρόπους σας και την νοοτροπία σας .....αλλάξτε να σας ανημερώσω πάω και αν δεν σας αρέσει μπορείτε να το προσπεάσετε και να μην φέρνετε και τον συνομιλητή σας στο forum + τους φίλους του αλλά και πάνω απο ολα το site σε δύσκολη θέση.
Δεν σημαίνει οτι επειδή δεν σας απαντώ οτι εχετε δίκιο.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 26, 2013, 23:38:20 μμ από Oytopikos »
Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος thanaposto

• Browser:
« Απάντηση #307 στις: Αυγούστου 26, 2013, 23:16:15 μμ »

• Browser:
« Απάντηση #308 στις: Αυγούστου 26, 2013, 23:28:32 μμ »
Για τον Θειν Σειν που του εβαλες φουστανια του ανθρωπου εχεις πιει το αμιλητο νερο...
Ζητα κι ενα συγνωμη για τους "δρακους" που αναπαραγεις και ο κοσμος νομιζει οτι επιτελεις μεγα ενημερωτικο εργο.
Το πολυ το wiki wiki νεαρε βασιλοφρωνα βλαπτει...να σε βοηθησω προσπαθω να μην τσαλαβουτας στα αβαθη νερα της ημιμαθειας, μην παρεξηγεισαι.

"Πρωτα νουθετουμε, μετα συμβουλευουμε και μετα απλα εκθετουμε..."

Sir Whinston Chaurchill
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 26, 2013, 23:39:07 μμ από mikelangelo »
"N' αγαπας την ευθυνη.
Θα σωσω τον κοσμο.
Αν χαθει, εγω θα φταιω."

Νικος Καζαντζακης

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Browser:
« Απάντηση #309 στις: Αυγούστου 26, 2013, 23:39:43 μμ »
Αγαπητέ  κύριε  Πάρη.

Σας  έχω παρακαλέσει  τα  πονήματα σας και τα συμπεράσματα σας, οποία  και  να είναι αυτά,  να τα κρατήσετε  για τον εαυτό σας.
 Μιά και  οπως  φαίνεται  λόγο απουσίας  γνώσεων    είναι τελείως παραπλανητικά και επιζήμια.
   Διαβάζεται  μια είδηση  χωρίς  να κατέχετε   γεγονότα και  συμφωνίες,  τα   αναμιγνύετε στην  μπετονιέρα  του  μυαλού σας και μας  σερβίρετε την λάσπη  του
G.K. Ghesterton

Αποσυνδεδεμένος MAIKOA

• Browser:
« Απάντηση #310 στις: Αυγούστου 26, 2013, 23:54:58 μμ »
http://en.wikipedia.org/wiki/Germany  (Federal Republic of Germany )
κόιτα να διαβάσεις την διοικητική διαίρεση του Κράτους και τις τεράστιες διαφορές του με το Federal Ομοσπονδία.

Το οτι θα σώσεις τον κόσμο μου αρέσει ....dead away ...και οι τρόποι σας που σας αφήνουν και εσένα και τον αλλον παραπάνω με το ..... ορθών ανατομικό σημείο.
Μην διώχνετε τα μέλη με τους τρόπους σας και την νοοτροπία σας .....αλλάξτε να σας ανημερώσω πάω και αν δεν σας αρέσει μπορείτε να το προσπεάσετε και να μην φέρνετε και τον συνομιλητή σας στο forum + τους φίλους του αλλά και πάνω απο ολα το site σε δύσκολη θέση.
Δεν σημαίνει οτι επειδή δεν σας απαντώ οτι εχετε δίκιο.

Κε Πάρη   με τα λάθη σου πάνω στα αεροπορικά και με το να μην τα παραδέχεσαι και το ίδιο βλέπω και στα άλλα θέματα που γράφεις (πάρα πολλά λάθη) το βλέπω στις απαντήσεις που σου δίνουν και με τις "μπιχτές" που μου έριχνες και με στεναχωρούσες με αποτέλεσμα να μην γράφω...
Τί έχεις να πείς σε αυτό που έγραψες παραπάνω:Μην διώχνετε τα μέλη με τους τρόπους σας και την νοοτροπία σας.
Εσύ το κάνεις αυτό!!!  δηλαδή με τους τρόπους σου και με το να μην παραδέχεσαι τα λάθη σου έχει σαν αποτέλεσμα εγώ να κάνω την εξής ανακοίνωση.

Παραιτούμαι οριστικά και αμετάκλητα απο το φόρουμ.-
Να είμαστε πάντα όλοι   καλά  !!

• Browser:
« Απάντηση #311 στις: Αυγούστου 28, 2013, 09:47:37 πμ »
"N' αγαπας την ευθυνη.
Θα σωσω τον κοσμο.
Αν χαθει, εγω θα φταιω."