Αποστολέας Θέμα: off topics  (Αναγνώστηκε 228751 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows 8/Server 2012 Windows 8/Server 2012
  • Browser:
  • Firefox 23.0 Firefox 23.0
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
Απ: off topics
« Απάντηση #315 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2013, 10:40:05 πμ »
Σημερα το πρωι ειχαμε ενα downtime 4 ωρων λογω εργασιων αναβαθμισης του Server .
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος mikelangelo

• Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
Απ: off topics
« Απάντηση #316 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2013, 14:20:29 μμ »

11 Σεπτεμβριου 2001.
"N' αγαπας την ευθυνη.
Να λες εγω,  εγω μοναχος μου
Θα σωσω τον κοσμο.
Αν χαθει, εγω θα φταιω."

Νικος Καζαντζακης

• Browser:
Απ: για ποιους λογους ολοι μας αγαπαμε την ταιλανδη?
« Απάντηση #317 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2013, 21:32:15 μμ »
"Οι υπερβολες ειναι ωραιες γιατι δεν χρειαζεται να τις αποδειξουμε.." οπως ελεγε και Η Μελινα Μερκουρη..

Στην Κωνσταντινουπολη σε συγκεκριμενα μερη το ξημερωμα βρισκει τον κοσμο στο δρομο και στα πεζοδρομια.Υπαρχει και δρομος μονο με gay bar.

Στην Βαρκελωνη τα τελευταια χρονια η νυχτα εχει απογειωθει οχι τοσο απο τους ντοπιους αλλα απο τους τουριστες.
Υπαρχει δρομος που εχει ανακηρυχτει..."ο δρομος με τις ωραιοτερες εκδιδομενες στον κοσμο" απο ειδικα ταξιδιωτικα περιοδικα.
Εκατονταδες κοπελες απο Βενεζουελα, Κολομβια, Βραζιλια, Κουβα και τα ρεστα...
Η Pattaya μπροστα της προκαλει γελωτα.
Συγκρινουμε πυρηνικα με νεροπιστολα.

Στο Βερολινο αμα ξερεις που να πας θα γυρισεις σπιτι σου την ωρα που η Καγκελαριος Merkel παει στο γραφειο της.
Πολυπολιτισμικη, ασφαλης, γοητευτικη, μυαλοχαστρα.

Η Κοπεγχαγη φοβερη ξενυχτουπολη, αλλα πρεπει να ξερεις που θα πας.
Nα σε πανε.

Στο Λονδινο, εχει τα παντα, οτι γουσταρεις κι αγαπας..και να σ αγαπησουν..
Αλλα πρεπει να στα μαθουν.

Και πουθενα δεν κλεινει η μουσικη, οπως στην Ταυλανδη.
Διαβαζει καποιος που δεν ξερει και νομιζει οτι ολη η χωρα ειναι ενα διαρκες ανοιχτο bar και ολοι διασκεδαζουν.
Καμια σχεση.

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 13, 2013, 21:36:53 μμ από mikelangelo »
"N' αγαπας την ευθυνη.
Θα σωσω τον κοσμο.
Αν χαθει, εγω θα φταιω."

Νικος Καζαντζακης

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Browser:
  • Chrome 29.0.1547.66 Chrome 29.0.1547.66
    • Ταϋλάνδη ένα ταξίδι που κρατάει χρόνια
« Απάντηση #318 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2013, 01:32:51 πμ »

Στην Βαρκελωνη τα τελευταια χρονια η νυχτα εχει απογειωθει οχι τοσο απο τους ντοπιους αλλα απο τους τουριστες.
Υπαρχει δρομος που εχει ανακηρυχτει..."ο δρομος με τις ωραιοτερες εκδιδομενες στον κοσμο" απο ειδικα ταξιδιωτικα περιοδικα.

Ατυχής  χαρακτηρισμός  η  κάτι άλλο;

Μακράν    εμού  ο  συνειρμός  για υφέρπουσα  ρατσιστική  συμπεριφορά.
Βεβαίως  περί   ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Αλλά  και  η εν λόγο όρεξη δεν είναι αντικείμενο αυτού  του  φόρουμ.
   Η είναι;
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 14, 2013, 01:34:39 πμ από kosa »
Ο ταξιδιώτης βλέπει ότι βλέπει. Ο τουρίστας βλέπει ότι έχει έρθει να δει.
G.K. Ghesterton

http://thailandmymemories.wordpress.com/

Αποσυνδεδεμένος turmeric2u

• Browser:
« Απάντηση #319 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2013, 06:39:04 πμ »
Μάλλον για ανεκδοτάκι το εκλαμβάνω αυτό, δηλαδή τη σύγκριση.

Εκτος και αν η σχέση με το αντικείμενο δεν έχει ουδεμία σχέση με το αντικείμενο. ???

This is Asia .-

• Browser:
« Απάντηση #320 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2013, 09:37:18 πμ »
Ηρεμηστε κε turmeric2u, δεν πεταμε πετρουλες στα κοριτσακια σας, μαλλον αλλου πρεπει να τις πεταξαμε...
"N' αγαπας την ευθυνη.
Θα σωσω τον κοσμο.
Αν χαθει, εγω θα φταιω."

Νικος Καζαντζακης

• Browser:
« Απάντηση #321 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2013, 09:50:04 πμ »
Είμαι τόσο ήρεμος όσο το νερό στη πισινα μου.

Αλλα από όλο σου το ιστορικό εδώ μέσα, θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω για την όπως είπες μακρόχρονη παρουσία σου στην Ταϊλάνδη.

Οποτε ας ενημερώνουμε σωστά τον κόσμο και σε πληροφορώ δεν είναι κανένας αφελής εδώ μέσα.
This is Asia .-

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Browser:
« Απάντηση #322 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2013, 11:31:16 πμ »
Διαβάζω  τακτικά  ένα καθαρά αποτρεπτικό λόγο  κάποιων  κυρίων  σχετικά  με  την επίσκεψη   για διακοπές στη Ταϊλάνδη.
  Το  φόρουμ    αυτό ασχολείται  με την χώρα αυτή υπάρχουν κανόνες σχετικά  με την  παραμονή στο φόρουμ αυτό.
  Μιλώ πάντα  για τον εαυτό  μου,  δεν  γνωρίζω εάν εκφράζω τους συντονιστές,  αλλά  πιθανόν η προσπάθεια  αυτή ξεκίνησε  για  να   ενημερώνει  τους μελλοντικούς ταξιδιώτες η   τους φίλους αυτής  της  χώρας.  
Εάν κάποιον   δεν τον ενδιαφέρει αυτό το θέμα,  δεν  καταλαβαίνω την ύπαρξη του  εδώ,  εκτός εάν το μόνο που ζητά    είναι απλώς ένα  βήμα  για αντιπαραθέσεις.
 Καλό  θα ήταν   να περιοριστούμε  στο αντικείμενο  του  φόρουμ  και  να το  κάνουμε πλουσιότερο  με τις γνώσεις και τις  εμπειρίες όσων τις  διαθέτουν.
G.K. Ghesterton

• Browser:
« Απάντηση #323 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2013, 12:13:06 μμ »
Τα αρνητικά σχόλια για Ταϊλάνδη τον κόσμο της και την κουλτούρα της, θα σταματήσουν είτε το θέλουν μερικοί είτε όχι.

Οποιον δεν τον αφορά απλά ας στρίψει γωνια, έχει και αλλα forum για τα απωθημένα τους.

This is Asia .-

Αποσυνδεδεμένος ταξιδιωτης χχ σειρας

• **
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
« Απάντηση #324 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2013, 12:46:44 μμ »
"Οι υπερβολες ειναι ωραιες γιατι δεν χρειαζεται να τις αποδειξουμε.." οπως ελεγε και Η Μελινα Μερκουρη..

Στην Κωνσταντινουπολη σε συγκεκριμενα μερη το ξημερωμα βρισκει τον κοσμο στο δρομο και στα πεζοδρομια.Υπαρχει και δρομος μονο με gay bar.

Στο Βερολινο αμα ξερεις που να πας θα γυρισεις σπιτι σου την ωρα που η Καγκελαριος Merkel παει στο γραφειο της.
Πολυπολιτισμικη, ασφαλης, γοητευτικη, μυαλοχαστρα.

Η Κοπεγχαγη φοβερη ξενυχτουπολη, αλλα πρεπει να ξερεις που θα πας.
Nα σε πανε.

Στο Λονδινο, εχει τα παντα, οτι γουσταρεις κι αγαπας..και να σ αγαπησουν..

Και πουθενα δεν κλεινει η μουσικη, οπως στην Ταυλανδη.
Διαβαζει καποιος που δεν ξερει και νομιζει οτι ολη η χωρα ειναι ενα διαρκες ανοιχτο bar και ολοι διασκεδαζουν.
Καμια σχεση.

για να καταλαβω που ακριβως θιχτηκατε ?
τι θα πει τα αρνητικα σχολια για την Ταιλανδη  και την κουλτουρα τους πρεπει να σταματησουν?
για εμενα η Ταιλανδη ειναι δευτερη πατριδα μου αλλα μπορω καλλιστα να γραψω ενα κατεβατο με οσα αρνητικα ζω και αντιλαμβανομαι εδω και ενα χρονο που ειμαι μονιμα,δεν παυει ομως να λατρευω αυτη τη χωρα και να την αγαπω με τα καλα της και τα κακα της
απο ποτε η αρνητικη κριτικη ειναι μη συμβατη με το φορουμ?

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Browser:
« Απάντηση #325 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2013, 13:12:01 μμ »
Τίποτα δεν με ενοχλεί περισσότερο από τους εραστές  του Google Earth   και   της  Wikipedia  ανθρώπους που  με στη  προσωπική  μιζέρια  και την κακομοιριά  τους  προσπαθούν  να αποδώσουν στους εαυτούς τους  γνώσεις  από τις αφηγήσεις η  τις περιγραφές   από το  Afar  το National Geographic Traveler    το  Lonely planet  η το  tripod.
 Είχα  γράψει παλιότερα  και θα το επισυνάψω εδώ:

Τι να τους πεις και τι να καταλάβουν.
Γιατί; Μην πεις τίποτα.»
 Αυτή ήταν η απάντηση του ενός από τους φίλους, στο πως θα περιγράψουμε το πρώτο μας ταξίδι εκεί.
 Τι να τους πεις;
 Πως να τους μεταδώσεις αυτήν την διάφορα της πολιτισμικότητας.
 Πως να τους κάνεις;
 Να δουν τα χρώματα, να μυρίσουν τα αρώματα των φυτών.
 Πως να τους κάνεις να ζήσουν την διαφορετικότητα των ανθρώπων.
 Πως να τους κάνεις να αισθανθούν, αν δεν το ζήσουν.

Υπάρχει κάτι που κάνει την διαφορά μεταξύ ανθρώπων που βρίσκονται στο ίδιο μέρος, την ίδια στιγμή, και ο καθένας έχει διαφορετικά ερεθίσματα. Βλέπει διαφορετικές παραστάσεις, εξάγει άλλα συμπεράσματα.

Είναι κάτι που μου είχε πει χρόνια πριν ένας μεγάλος σε ηλικία και γνώση συνάδελφος όταν εγώ τότε   νεούδι έκανα τα πρώτα μου βήματα.
 « Πρόσεχε μικρέ, πολλοί κοιτούν μα λίγοι βλέπουν. Να μην κοιτάς τι φαίνεται, σε οτιδήποτε είναι αυτό, αλλά αυτό που υπάρχει, αυτό θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.»

Τι να τους πεις;
 Μάλιστα σε μια χώρα που θεωρεί τον εαυτό της κέντρο του κόσμου, που βαυκαλίζεται με την ιστορία και τα κατορθώματα των πρόγονων.
Χωρίς να προσπαθεί να κάνει κάτι.
 Εάν η φιλοσοφία, τα μαθηματικά, η ιατρική, και πολλά άλλα γεννήθηκαν εδώ, φροντίσαμε να μεταναστεύσουν νήπια και να ανδρωθούν σε άλλες χώρες, μια και δεν ήμασταν ικανοί να τα μεγαλώσουμε και να μεγαλουργήσουμε.

Τι να τους πεις;
 Σε μια χώρα που θεωρούσε αιώνες τώρα τους ευρωπαίους κουτόφραγκους και αμερικανάκια και να που φτάσαμε.

Πως να δώσεις να καταλάβουν;
 Αυτοί που πιστεύουν ότι το Μέξικο συνορεύει με την Ισπανία, ( μάλλον λόγω γλώσσας), η ότι το Λάος είναι το κόμμα του Καρατζαφέρη.

Τι να τους πεις;
 Όταν τους κουράζουν 9 ώρες στο αεροπλάνο, αλλά την άλλη μέρα παίρνουν το αυτοκίνητο και κάνουν 8 ώρες να πάνε στον Έβρο, για να πάρουν τον τζάμπα τενεκέ τυρί.

Το τι κριτικές το τι νουθεσίες έχω ακούσει τόσα χρόνια από τους ταξιδιώτες του καναπέ και του τηλεκοντρόλ δεν θα το πιστεύατε.
 Ναι από αυτούς που η πιο μακρινή διαδρομή είναι κουζίνα- καναπές -κρεβάτι. Που περιμένουν τον Τσακίρη να βγάλει νέα γεύση για εξελίξουν τις γαστριμαργικές τους επιθυμίες.

Αυτούς που όταν περάσουν καμιά φορά τα διόδια του ισθμού νιώθουν πως βρίσκονται σε ξένο κράτος. Που μπερδεύουν την διώρυγα του ισθμού με εκείνη του Παναμά.

Αξέχαστη θα μου μείνει η σκηνή, όταν σε κάποια φιλική συντροφιά έδειξα κάποιες φωτογραφίες από επόμενο ταξίδι στα phi phi και η μόνη ερώτηση που μου έθεσε ένας εξ αυτών ήταν. « ρε μα..κα εκεί πάτωνες».

Τι επιθέσεις καρχαριών, τι βόες, τι κροταλίες (άσχετο εάν δεν ζουν εκεί), μου έχουν περιγράψει δεν λέγεται. Αχ βρω National geographic τι μας έκανες.

Από ποιούς;
 Από τους ταξιδιώτες αυτούς που ο μόνος τους φόβος είναι μην τελειώσουν οι μπαταριές στο τηλεκοντρόλ.

Από αυτούς, για τους οποίους όλοι η κάτοικοι της Ασίας είναι ίδιοι, έχουν όλοι σχιστά μάτια και τρώνε ρύζι.

Βράσε ρύζι με λίγα λόγια.

Είμαι  ίσως  από τα άτομα  με τα περισσότερα ταξίδια σε αυτήν την πλευρά του πλανήτη.  
Έχω ταξιδεύσει από την μια  γωνιά της  χώρας στην άλλη.
Όμως  τις περισσότερες  φορές σιωπώ αφουγκράζομαι μαθαίνω  μέσα από τις  εμπειρίες των άλλων.
 Αδυνατώ  να σιωπάσω  όταν επεμβαίνουν φωτεινοί  παντογνώστες,  με τις  γνώσεις τους  βασισμένες  από την ζεστασιά του καναπέ,  με το τηλεκοντρόλ  και ένα βιβλίο στο χέρι.
  Φίλτατος κατά τα άλλα,  περιγράφει μέρη και καταστάσεις σε τόπο που τυχαία ευρισκόμουν την ίδια  χρονικά  στιγμή,  με τρόπο τον  οποίον το ταπεινό μου  μυαλό, δυο συμπεράσματα μπορεί να εξάγει.
Η  ο κύριος αυτός  δεν ήταν  εκεί  η δεν είχε επισκεφτεί ποτέ το εν λόγο  τόπο.
Η εγώ είχα απώλεια συνείδησης  και δεν είχα την δυνατότητα  να αντιληφθώ τα τεκταινόμενα.

Μένω έως εδώ.
G.K. Ghesterton

Αποσυνδεδεμένος dstergio

• Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
  • Firefox 19.0 Firefox 19.0
« Απάντηση #326 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2013, 13:54:16 μμ »

Nα σε πανε.
..
...

Παλίοτερα.. "Πρέπει να κάνετε το κύκλο σας πρώτα για να ξαναπάτε Ταϊλάνδη"

Σε ποιους νομίζεις ότι απευθύνεσαι με αυτά που γράφεις συνέχεια εδω μέσα;
Δε πας καλύτερα να γράψεις σε κανα φόρουμ για οπαδούς της Τσόκλη?

για να καταλαβω που ακριβως θιχτηκατε ?
τι θα πει τα αρνητικα σχολια για την Ταιλανδη  και την κουλτουρα τους πρεπει να σταματησουν?
για εμενα η Ταιλανδη ειναι δευτερη πατριδα μου αλλα μπορω καλλιστα να γραψω ενα κατεβατο με οσα αρνητικα ζω και αντιλαμβανομαι εδω και ενα χρονο που ειμαι μονιμα,δεν παυει ομως να λατρευω αυτη τη χωρα και να την αγαπω με τα καλα της και τα κακα της
απο ποτε η αρνητικη κριτικη ειναι μη συμβατη με το φορουμ?

Εδώ μέσα όλοι συμφωνούμε ότι η Ταιλάνδη δεν είναι παράδεισος και πολλοί από εμάς την έχουμε είδη απομυθοποιήσει.
Αν δεν έχεις καταλάβει το όλο η θέμα γίνεται για την υποφαινόμενη υπεροψία και προσβλητικότητα προς τα υπόλοιπα μέλη.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 14, 2013, 18:45:55 μμ από Oytopikos »

sotirios22

• Επισκέπτης
Απ: Νεα απο Ταιλανδη
« Απάντηση #327 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2013, 10:57:03 πμ »
στο νεο μετασκευασμενο seder plazo ενοικιαζονται καταστηματα ετησιο συμβολαιο ,με τους εξη μηνες δορεαν ........ πολα καταστηματα περιμερτηκα εχουν κληση και μετακινουνται εσωτερικα.... οπως ..... τελος παντον ...οχι 5000000 η 6000000 ...... πρεπει να γνωριζεις παρα πολλα και να προσεχεις παρα πολλι

• Browser:
« Απάντηση #328 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2013, 11:05:04 πμ »
Kαλημερα σε ολους και ολες και καλη βδομαδα

Φιλτατε Kosa, αν κι εσυ αποφευγεις να με ονοματισεις μιλωντας μονο με κωμικους υπαινιγμους, καλημερα και σε σενα.
Διαβασα αυτα που μου απευθυνεις και πρεπει να σου πω οτι με προβληματισες.
Οχι ομως γι αυτα που μου γραφεις, αλλα γι αυτα που θα διαβασεις ευθυς παρακατω και θα  προβληματισουν εσενα.

Σου ειχα στειλει ενα π.μ. αρχες Ιουλιου με το οποιο σε επιδοκιμαζα για το blog που διατηρεις και την προσπαθεια που κανεις.
Αν εχεις ψυχη δημοσιευσε το, απο μενα εχεις το απολυτο ελευθερο.
Λιγο αργοτερα δημοσιως, μεσα απο το forum, ειχα προτρεψει και τα μελη να το διαβασουν.
Εγω το εχω διαβασει πολυ προσεκτικα και το ξαναδιαβασα χτες το βραδυ.

Τα πραγματα ειναι απλα φιλτατε.

Στο επιθετικο post που μου απευθυνεις γραφεις στο τελος...

...."Ειμαι ισως  απο τα ατομα με τα περισσοτερα ταξιδια σε αυτη την πλευρα του πλανητη.
Εχω ταξιδευσει απο τη μια γωνια της χωρας στην αλλη."

και λιγο παρακατω αναφερομενος σε μενα...

..."περιγραφει μερη και καταστασεις σε τοπο που τυχαια ευρισκομουν την ιδια χρονικη στιγμη.."

Στο blog που διατηρεις και που ξεκιναει με την ενοτητα "ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΛΑ" περιγραφεις ενα ταξιδι που εκανες στην Ταυλανδη και συγκεκριμενα στην Pattaya..

Οι φωτο που δημοσιευεις ειναι σταμπαρισμενες με το λογοτυπο kosa11..
Υποθετω λοιπον οτι το ταξιδι εγινε το 2011, αλλα και νωριτερα να ειναι δεν μπορει  νωριτερα απο το 2009 διοτι εχεις φωτο απο το Floating Market της Pattaya που ανοιξε τοτε περιπου...

Αλλα το θεμα ειναι αλλου φιλτατε...για να διαβασουμε ολοι μαζι τι γραφεις με τα ιδια σου τα χερια στην εισαγωγη του "ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΛΑ"..

"Με την Ταυλανδη εως τοτε η επαφη ηταν ολη κι ολη καποιες διανυκτερευσεις και μια δυο ολιγοημερες διαμονες σαν ενδιαμεσο σταθμο για καποια ταξιδια που εγιναν προς εκεινη την πλευρα του πλανητη.
Μικρες βολτες στην Μπανγκοκ και μια επισκεψη στο Πουκετ ακριβως μετα το τσουναμι.
Για να πω την αληθεια δε διατηρουσα και τις καλυτερες των εντυπωσεων..."

Ακομα κι ενα παλληκαρι που για διαφορους λογους εβγαλε μονο το εξαταξιο Δημοτικο καταλαβαινει τα εξης...
Μεχρι το 2011 απο Ταυλανδη μερια ηξερες μονο την Bangkok ως τουριστας επιπεδου transit, και το καθημαγμενο τοτε Phuket ως αρπαχτη.
Και δεν σου αρεσαν κι ολας..!!!!
Αυτα τα γραφεις ΕΣΥ, οχι εγω.

Δεν εχω καμια αμφιβολα για τις "Μαγγελανικες" σου επιδοσεις στις γυρω χωρες οπως λες στο blog, αλλα απο Ταυλανδη ησουν "αρχιμυρωδιας" φιλτατε.

Ουτε το Koh Chang, ουτε το Koh Samui, ουτε την Pattaya, ουτε το Krabi, ουτε το Chiang Mai, ουτε το Chiang Rai, ουτε το Katsanaburi, ουτε τιποτε αλλο γνωριζες ως τοτε.
Οποτε φιλτατε δεν βρεθηκαμε ΠΟΤΕ στα ιδια μερη οπως ισχυριζεσαι.
Μαλλον εχεις μπεδεψει τον Πορο με το Koh Chang και την Σαλαμινα με με το Koh Samui.
Διοτι τελη της δεκαετιας του 80 καπου εκει θα πλατσουριζες.
Με το που πηγες παντως στην Pattaya, αλλαξες και γνωμη για τη χωρα... ;)
Α, ξεχασα εχεις παει και στο Udon thani για ενα γαμο...
ΕΣΥ τα γραφεις αυτα, οχι εγω.

Οσοι απο τα μελη που πιθανον ειχαν παρασυρθει απο αυτα που εγραψε απροκλητα και αναιτια εναντιον μου το παραπανω ατομο ας αφιερωσουν 5 μονο λεπτα απο τον πολυτιμο χρονο τους για να διαβασουν τα επιμαχα σημεια απο το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ blog...http://thailandmymemories.wordpress.com/about/%CE%AD%CF%84%CF%83%CE%B9-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%8C%CE%BB%CE%B1/

Αξιζει...

Επελεξες συνειδητα και χωρις λογο, παντα ανωνυμα, να με "πλαγιοκοπησεις" αμφισβητωντας αυτα που γραφω.
Σου ανταπαντω ηρεμα και με επιχειρηματα.
Σου "αποδεκατιζω" φιλτατε Kosa την σοβαροφανεια και την κιβδηλη "πολυταξιδοσυνη σου" στην Χωρα του Χαμογελου με επιχειρηματα που αντλω αποκλειστικα και μονο απο τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ γραπτα κειμενα.
Κριμα ρε μπαγασα και σε ειχα και σε εκτιμηση, αλλα αυτοπαγιδευτηκες στην προσπαθεια σου να με βλαψεις και πηγες σουμπιτος, και εντελως ακλαυτος.

Δεν προκειται να ξανασχοληθω μαζι σου οτι κι αν πεις, οτι κι αν γραψεις.
Τελος και delete.

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 16, 2013, 11:16:05 πμ από mikelangelo »
"N' αγαπας την ευθυνη.
Θα σωσω τον κοσμο.
Αν χαθει, εγω θα φταιω."

Νικος Καζαντζακης

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Browser:
« Απάντηση #329 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2013, 14:17:30 μμ »
Αγαπητέ  Κύριε  mikelangelo,     είδατε  το όνομα σας   σε ένα κείμενο  που δεν σας αφορούσε. 
 Μάλλον   η ύπαρξη της   μύγας   θα  δημιούργησε το πρόβλημα. 
 Δεν συνηθίζω να  επιτίθομαι  ανώνυμα σε κανένα,  όταν αποφασίσω να το  πράξω  το κάνω  πάντα επωνύμως  στο καθένα  και πάντα με στοιχεία.
 Εάν  μέσα από το κείμενο  μου είδατε το πρόσωπο σας    μάλλον εσείς   έχετε  το πρόβλημα .

Σίγουρα η επισκέψεις μου σε αυτήν την χώρα  είναι κατά πολύ προγενέστερες του 2009.
  Η  ύπαρξη της  εν λόγο  φωτογραφίας  δεν αποτελεί στοιχείο,  όταν μάλιστα    το  συγκεκριμένο  μπλοκ   γράφεται πολύ μετά  ως  δοκίμιο αναμνήσεων . 
 Τα ίδια κείμενα που εάν λίγο  ψάχνατε θα   βλέπατε  ότι   υπάρχουν    στο THAI.gr σε προγενέστερο χρόνο.
  Βεβαίως σας ευχαριστώ   για τα καλά  σας λόγια   και για την προτροπή της  ανάγνωσης των κειμένων μου εάν και δεν  είναι αυτός  ο σκοπός της γραφής  τους παρά μόνο  κάποιες δικές μου σκέψεις αποτυπωμένες  εκεί  .

Δεν εδώ καμια αμφιβολα για τις "Μαγγελανικες" σου επιδοσεις στις γυρω χωρες οπως λες στο blog, αλλα απο Ταυλανδη ησουν "αρχιμυρωδιας" φιλτατε.

Στο  κείμενο μου  δεν υπάρχει καμία αναφορά στον  Μαγγελάνο,  αναφέρομαι περισσότερο στον   Χριστόφορο Κολόμβο και Κάπτεν Κουκ  και μάλιστα
 σε μικρογραφία.
Αρχιμυρωδιάς  μμμμ δεν την γνώριζα την λέξη  να την προσθέσω  μιας και έχετε πλούσιο λεξιλόγιο

Ουτε το Koh Chang, ουτε το Koh Samui, ουτε την Pattaya, ουτε το Krabi, ουτε το Chiang Mai, ουτε το Chiang Rai, ουτε το Katsanaburi, ουτε τιποτε αλλο γνωριζες ως τοτε.
Οποτε φιλτατε δεν βρεθηκαμε ΠΟΤΕ στα ιδια μερη οπως ισχυριζεσαι.
Μαλλον εχεις μπεδεψει τον Πορο με το Koh Chang και την Σαλαμινα με με το Koh Samui.
Διοτι τελη της δεκαετιας του 80 καπου εκει θα πλατσουριζες.

Όχι στα τέλη   της  δεκαετίας του 80 δεν τα  γνώριζα σίγουρα  και σίγουρα δεν  βρεθήκαμε  μαζί στα ίδια αυτά μέρη εκείνη την εποχή.
 Άλλωστε  όπως προ είπα   το κείμενο  δεν αφορούσε το άτομο σας.

Επιμένετε να αντλήται τις  γνώσεις και  να εξάγετε συμπεράσματα σας περί του ατόμου  μου, από κάποια γραπτά μου  σε παρελθόντα  χρόνο, που περιγράφουν μια χρονική στιγμή  περίπου 2  μηνών.

Επελεξες συνειδητα και χωρις λογο, παντα ανωνυμα, να με "πλαγιοκοπησεις" αμφισβητωντας αυτα που γραφω.
Σου ανταπαντω ηρεμα και με επιχειρηματα.
Σου "αποδεκατιζω" φιλτατε Kosa την σοβαροφανεια και την κιβδηλη "πολυταξιδοσυνη σου" στην Χωρα του Χαμογελου με επιχειρηματα που αντλω αποκλειστικα και μονο απο τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ γραπτα κειμενα.
Κριμα ρε μπαγασα και σε ειχα και σε εκτιμηση, αλλα αυτοπαγιδευτηκες στην προσπαθεια σου να με βλαψεις και πηγες σουμπιτος, και εντελως ακλαυτος.

Δεν προκειται να ξανασχοληθω μαζι σου οτι κι αν πεις, οτι κι αν γραψεις.

Δεν σας  γνωρίζω άλλωστε ούτε  θα το ήθελα  με  ενοχλούν τρομερά  κάποιες απόψεις σας καθώς  και  υπέρμετρη εγωπάθεια σας. 
 Να  είσαστε σίγουρος   εάν τυχών ήθελα  να   απευθύνω σε σας  θα το έκανα με το όνομα σας.

Όσο δε για τον αποδεκατισμό της σοβαροφάνειας  και την  πολυταξιδοσύνης μου  είναι  γνωστά   στα μέλη του  φόρουμ αυτού.

Ειδικά   όσον αφορά  τα μέλη του  φόρουμ που γνωρίζουν  την πραγματική μου ταυτότητα έχουν συναντηθεί και συνυπάρξει  στην χώρα  επι μακρόν  .
‘Εχω πει και παλαιότερα η  μόνες πραγματικές αποδείξεις  βρίσκονται στις σελίδες των διαβατήριων και μόνο αυτές  μπορούν να δείξουν την αλήθεια.
 Καλή  η ανωνυμία αγαπητέ  φίλε,  μόνο που εδώ και επώνυμος  είμαι, και διαθέτω τα απαραίτητα  στοιχεία   να στηρίξω τα γραφόμενα μου.

Εσείς?

Ο λόγος  που το κείμενο μου σταμάτησε εκεί ,  είναι οι προσωπικές  επιθέσεις ανθρώπων  που   με  2   σφραγίδες στο διαβατήριο τους και  μια η  δυο επισκέψεις στην Παττάγια  έγιναν ειδήμονες και ειδικοί σύμβουλοι επι παντώς  επιστητού    περί την χώρα. 
 Ίσως  ένα  από τα αγαπημένα μου τραγούδια, το «Ρε   Μπαγάσα» του   αλησμόνητου Νικόλα Άσιμου και σίγουρα έχει μια θέση εδώ μόνο προσοχή  στους στίχους.

Σας ευχαριστώ για την εκτίμηση,  αλλά κάποιος άλλος  μάλλον αυτοπαγιδεύτηκε εδώ.
G.K. Ghesterton