Αποστολέας Θέμα: off topics  (Αναγνώστηκε 228772 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kokkodin

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
Απ: off topics
« Απάντηση #360 στις: Μαρτίου 15, 2014, 15:36:05 μμ »
Φιλε κοσα παλι τα ιδια γεια σου γιαννη κουκια σπερνω,δεν μιλαμε για τα πρωσοπικα μασ η τα βιωματα μασ ,η αν εμεισ θα πρωσαρμοστουμε οι αν αυτοι θα αλαξουν,αν ειναι 67εκατ η200.Οπωσ και κανενα δεν ενδυαφερη πωσ σκεφτομε εγω η εσυ,. η τι κανουμε.,η πωσ και που θα ζησουμε,αν μασ αρεση η οχι.ΜΙΛΗΣΑ για το αρθρο τησ δημοσιογραφου του χοτ-ντογκ,τελεια  και παυλα,Το οποιον και απο οτι λεσ και εσυ ειναι κατα τουλαχηστον 80% Σωστο χωρισ ψεματα,αν περιεχη και μια πολυ μικρη δοση υπερβολησ, Ε δημοσιογραφηκο αρθρο ειναι,η πραγματικοτητα δεν αλαζει.Απορησα με την πρεμουρα των φιλων μασ να το καταδικασουν,Ε πωσ να το κανουμε αυτη ειναι η κατασταση, και εγω προσωπικα παρ΄οτι με ενοχλη (ζω εδω) δεν εχω καμια διαθεση κρητικησ.ΜΙΛΗΣΑ ΑΠΛΑ ΣΤΥΓΝΑ για το αρθρο το κατ εμε Σοστωτατο Ελπιζω να συνενοηθηκαμε....ΒΡΕ θηριο τι κουκλι κυκλοφορησ φτου σου μη σε ματιαξουν... Υ.Σ.γιωργη χιλια συγνωμη εχεισ απολυτο δικιο εγω που τογραψα ζορηστικα να το διαβασω..ΣΥΓΝΩΜΗ. (οταν τογραφα μιλαγα κε τον φιλο μασ τηλ.και τον σωτηρη σκαιπ).."

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Mac OS X Mac OS X
  • Browser:
  • Safari 7.0 Safari 7.0
« Απάντηση #361 στις: Μαρτίου 15, 2014, 17:36:32 μμ »
Αλήθειες έγραψε το άρθρο ,απλά το ζήτημα ειναι αν αυτή ειναι η Ταιλανδικη κοινωνία στο ΣΥΝΟΛΟ της η ένα παρακμιακο της κομμάτι ! Δεν έχουμε εδώ στην ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ Ελλάδα ,εικόνες τριτοκοσμικης κοινωνίας ; Αλλά ταυτόχρονα δυνάμεις που επιθυμούν την αλλαγή ; Εδώ δεν έχουμε αγρότες που ειναι καταπληκτικοί ταυλαδοροι ,αλλά τσεπωνουν τις επιδοτήσεις και στα χωράφια δουλεύουν Αλβανοί ; Ψήφος πουλημένος δεν ειναι η ανταλλαγή ψήφου για μια θέση στο δημόσιο η το γλύψιμο βουλευτή για καμμιά αναπηρικής σύνταξη ;

Και κάτι περί πορνειας . Θα ήθελα να μου απαντήσουν οι κύριοι ποιος συντηρεί αυτή την βιομηχανία ; Ποιοι ειναι οι ΠΕΛΑΤΕΣ κύριοι ; Οι καθώς πρέπει λευκοί και κουστουμαρισμένοι κύριοι ,που μετά το παίζουν υπεράνω .
Όσο αναφορά τις μαϊμούδες προϊόντα ,ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΙΝΑ ,όχι ότι αυτό ειναι αλλοθι ,αλλά πραγματικά στα παλιά μου παπούτσια .

Λοιπόν μάγκες το θέμα ειναι να μην βλέπεις τα γεγονότα με τον τροπο που σκέπτεσαι ,αλλά όπως ειναι . Αν πας π.χ στη Γερμανία και έχεις αποφασίσει ότι όλοι ειναι Ναζί ,εσύ θα βλέπεις στο δρόμο Ναζί !!!!!  
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 15, 2014, 20:46:56 μμ από Jello Biafra »

Αποσυνδεδεμένος diamantis

• Φύλο: Άντρας
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Chrome 33.0.1750.154 Chrome 33.0.1750.154
« Απάντηση #362 στις: Μαρτίου 15, 2014, 20:58:58 μμ »
Καλά είναι να μην πέσουμε στη παγίδα επειδή μας αρέσει η Ταιλάνδη να τα βλέπουμε πιό ωραία από ότι είναι.Εχει δίκαιο ο Ντίνος. καθόμασταν έξω Από το ΕΜΠΟΡΙΚΌ στη Πατόνκ 11.30  βράδυ τα σκουπίδια φούλ θα τα μάζευαν κάποτε... και τα ποντίκια τρέχαν όλο χάρη.Αυτά δεν τα είχα πεί στο φίλο που ήρθε μαζί και του έκανε πολύ κακή εντύπωση.Επρεπε να το είχα αναφέρει αλλά και εγώ έπεσα στη παγίδα να κρύψω μερικά, κακώς.Πρέπει να τα λέμε όλα γατί κάποιοι θα ξοδέψουν τόσα χρήματα για να πάνε μην περιμένουν κάτι πιό ωραίο από αυτό που είναι.Και βρώμικα σχετικά είναι και ''τερεζούλες'' και 'αλλα ωραία τρέχουν δίπλα σου και μυρίζει λίγο,αλλά μου αρέσει η ζέστη η θάλασσα οι καρύδες,τα φθηνά ψάρια δίπλα στη θάλασσα Δεκέμβρη μήνα κ.λ.π. που ξεχνώ όλλα τα άλλα.Νασται καλά

Αποσυνδεδεμένος kokkodin

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Browser:
« Απάντηση #363 στις: Μαρτίου 16, 2014, 09:03:59 πμ »
Ρε σεισ μαγγεσ τρελα πουλατε.Ενα αρθρο γραφτηκε,χωρησ συνγγρισεισ,και χωρησ αναφωρεσ σε αλλεσ χωρεσ,ΓΡΑΦΗ ΤΗΝ ΑΛΕΙΘΙΑ Η ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΗΚΟ? πανω σε αυτο και μονο γιαυτο εγραψα.Ουτε συγγρισεισ εκανα ουτε σχολια καλα η κακα.Τα δε παραδηγματα μου απο τελιωσ προσωπικεσ εμπειριεσ και συμβαντα.ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΛΕΗ ΑΛΗΘΙΑ Η ΨΕΜΑ?...Τωρα αν εχεται τα αντερα να ανοιξουμε αλλη συζητηση και συγκρισεισ με αλλεσ χωρεσ/κρατη/και οτι δη,ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ....Υ.Σ.ειναι τελιωσ υποκιμενικο τι ειναι κακο και τι χειρωτερω Π.Χ.για μενα πολυ χειρωτερωσ ο εμποροσ  ναρκωτικων(πουλαει σε μικρα παιδια και καταστρεφη ψυχεσ/ζωεσ/οικογενοιεσ,)Γδαρσιμω-αλατι/και κρεμασμα στο συνταγμα.Απο ενα μεγαλεμπορω οπλων,που στο τελοσ-τελοσ πουλανε και τα ιδια τα κρατη επισημωσ .ΜΠΟΡΗ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ δεν θα ηθελα παρακαλω πολυ ,αντιπαραθεση γιαυτο το θεμα.ειναι τελιωσ υποκ.και απλωσ ηθελα να δωσο ενα παραδειγμα.ΜΗΝ αρπαχτουν οι εβεστητοι και αρχησουμε αλλο νταλαβερη ,ασχετω προσ το θεμα ΑΡΘΡΟ.....

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Mac OS X Mac OS X
  • Browser:
  • Safari 7.0 Safari 7.0
« Απάντηση #364 στις: Μαρτίου 16, 2014, 09:18:38 πμ »
Φίλε kokodin την άποψη μας γράψαμε ..........χαλάρωσε λίγο .
Σε φόρουμ έγραψες ,άρα θα υπάρχουν και αντίθετες απόψεις ,σου αρέσει η όχι αυτό ειναι το νόημα ενός ανοιχτού φόρουμ συζήτησης . ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ !

Εγώ το λέω ξεκάθαρα ,ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ .

Αποσυνδεδεμένος Nikolas

• **
  • Browser:
  • Firefox 27.0 Firefox 27.0
« Απάντηση #365 στις: Μαρτίου 16, 2014, 10:09:44 πμ »
Επειδή υπάρχουν άτομα που χωρίς να έχουν έλθει ποτέ στη Ταϊλάνδη, σκέφτονται τη μετοίκηση είτε για δουλειά είτε για άραγμα, αλλά και κάποιοι για συναισθηματικούς λόγους, νομίζω ότι τα κείμενα του kokkodin του τελευταίου μήνα, μαζί με αυτό του Ουτοπικού "περί επενδύσεων στη Ταϊλάνδη", αλλά και κάποια παλαιότερα του dimitrisdtk, θα έπρεπε να μπουν σε ειδικό ποστ με τίτλο "οι χρυσές παρακαταθήκες του φόρουμ", όπου υποχρεωτικά θα έπρεπε να μπαίνει κάθε νεοεισερχόμενος για ενημέρωση.
Εκτός από το χαμόγελο αυτής της χώρας να μαθαίνει και τις σκληρές ιδιαιτερότητες της.
Απ' την άλλη καλές και κακές συνήθειες, μέρη, άνθρωποι, υπάρχουν παντού. Διαφέρει ο τρόπος αποδοχής και η ερμηνεία τους από τον καθένα μας...

Αποσυνδεδεμένος dimitrisdtc

• Browser:
  • Chrome 33.0.1750.146 Chrome 33.0.1750.146
« Απάντηση #366 στις: Μαρτίου 16, 2014, 10:30:38 πμ »
Τυπικά το αρθρο δε λέει τίποτε ψεύτικο ή ανακριβές. εντούτοις παρουσιάζει την κατάσταση μονομερώς. Θα ήθελα εδω να πω κάποια πράγματα.
- Η Ταιλάνδη είναι μια χώρα που μολις πρόσφατα βγήκε απ την απόλυτη φτώχεια, τη βαρβαρότητα  και την αμορφωσιά .Εχει κάνει όμως πολυ μεγάλα βήματα σε μικρό χρονικό διάστημα και σήμερα είναι ετη φωτός μπροστά στα περισσότερα γειτονικά κράτη. Η δε ανάπτυξη δεν είναι απλά οικονομικά νουμερα την ώρα που ο κόσμος πεθαίνει απ την πείνα , αλλά εχει μετουσιωθεί σε επίπεδο ζωής ακόμα και των φτωχότερων στρωμάτων.
- πορνεία υπάρχει και πολλή: η εξαναγκαστική, η παιδική , η πορνεία απ την οποιά κονομάνε μόνο οι νταβατζήδες εχει συρρικνωθεί πολυ σε σχέση με το παρελθόν.
- Διαφθορά υπάρχει πολλή: όμως πλέον η κοινωνία αρχίζει να ψελίζει μια δημόσια κριτική , να ασκέι κάποια πίεση, γίνονται σιγά σιγά κάποια βήματα
- Αμορφωσιά υπάρχει πολλή: όμως ο αναλφαβητισμός εχει πέσει σημαντικά ολα αυτά τα χρόνια και οι Ταιλανδοί αρχίζουν σιγα σιγα να αποκτούν πιο συνθετες παραστάσεις.
- Βρωμιά υπάρχει όπως υπάρχει σε κάθε τροπική χώρα: η κατάσταση όμως βελτιώνεται
- Τα ανθρώπινα δικαιώματα βρίσκονται ακόμα πολύ πισω:όμως πλέον υπάρχουνε οργανώσεις με ντόπιους που μάχονται γιατους πολιτικούς κρατούμενους ,τους οροθετικούς, τους άστεγους.
-Οι Ταιλανδοί είναι κιτς, απο μια αποψη συναισθηματικά απαθείς, της προσκόλλησης και της εκμετάλλευσης, καταναλωτικοί, παιδικά ανόητοι συχνά, εγωγήινοι στα δικά μας μάτια , όμως δεν είναι όλοι ετσι, κι ούτε μπορούμε εμείς ευκολα να τους κρίνουμε.
Στα περισσοτερα μη τουριστικά μέρη οι ανθρωποι ζούνε ησυχα την αξιοπρεπή ζωή τους χωρίς πολλές συγκινήσεις. Χωρίς μιζέρια και απελπισία αλλα και χωρίς μεγαλεία. Η χώρα παράγει δημιουργει αξία, ο πρωτογενής τομέας δυναμώνει, πλέον το 50 τοις εκατο του πληθυσμού παράγει υπηρεσίες ενω λιγα χρόνια πριν η συντριπτική πλειοψηφεία ασχολούνταν με τη γεωργία.
Δεν ξέρουμε βέβαια αν και για πόσο θα συνεχιστεί η αναπτυξη διοτι ως γνωστόν ο καπιταλισμός εμφανίζει συνεχώς κρίσεις κι όσο ευκολα ανεβαίνεις τόσο πιο ευκολα κατεβαίνεις , όμως προς το παρόν παρα τους τόσους κλυδωνισμούς τα πράγματα πάνε προς μια καλή κατευθυνση.
Με λίγα λόγια για να μην κουράζω: τι απαιτήσεις μπορούμε να χουμε απο μια χώρα με αυταρχική παράδοση, που βγήκε μόλις απο αιώνες φτώχειας και σκοταδισμού? Εκει που σήμερα βρίσκονται συχνά μεγάλα εμπορικά λίγες δεκαετίες μόλις πριν , τουλάχιστον περιφερειακά της Μπανγκόκ, ήτανε ριζοχώραφα που τα όργωναν τα βουβάλια!! Ας προσγειωθούμε λίγο στην πραγματικότητα.
Απο κει και πέρα,είναι ανέκδοτο το  ποιοι είναι αυτοί που κριτικάρουν τόσο ευκολα την χώρα και σε επίπεδο πάντοτε οτι χαλάει η βολή τους και ενοχλούνται αλλα ποτέ για κατι σοβαρο: λένε λοιπόν .είναι βρώμικα και οι ιδιοι πετάνε τις γόπες χάμω με την πρώτη ευκαιρία, λένε πως οι γυναικές είναι παραδόπιστες, αλλα οι ίδιοι ανεμιζουν τα χαρτονομισματα να δελεασουν καμμια μικρουλα, λένε πως η χώρα καταστρέφεται απ τον τουρισμο αλλα ποτε δεν πήραν τα ξερα τους να πανε σε κάποιο μη τουριστικο μερος κι ας ερχονται εδω χρόνια. Η πλειοψηφεία των μόνιμων και των τουριστών βρίσκεται εδω μόνο και μόνο γιατι η χώρα είναι φθηνή, το επιπεδο ζωής καλό ακόμα και με λίγα λεφτά, οι γυναίκες αφθονες, οι συνθήκες δουλειάς χαλαρές και τα μασαζ, ποτά, αραλίκια στην ημερησία διάταξη, την ίδια στιγμή που βρίζουν τους ταιλανδούς πρωί βράδυ υποκρινόμενοι εκ των υστέρων πως αγαπάνε τη χωρα κλπ μέσα σε φοβερή υποκρισια.Το 90 τοις εκατο των ξένων που ερχονται εδω ειναι τελειωμένοι ηθικά, παραγωγικά, συναισθηματικά, πολιτιστικά...και προκαλεί θυμηδεία και η κριτική τους και τα περισσότερα παραπονά τους για τα εδω κακώς κείμενα.

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Windows NT 6.3 Windows NT 6.3
  • Browser:
    • Ταϋλάνδη ένα ταξίδι που κρατάει χρόνια
« Απάντηση #367 στις: Μαρτίου 16, 2014, 11:00:03 πμ »
Στην φωτογραφία δεν είμαι εγώ φίλε Ντίνο, παράδειγμα  ήταν για κάποια  κακώς  κείμενα εκεί. Οπότε τα “ΒΡΕ θηριο τι κουκλι κυκλοφορησ φτου σου μη σε ματιαξουν “  απευθύνονται   στο συγκεκριμένο  κύριο τον οποίον δεν γνωρίζω.

Πως   είπε  και ο   Τεό  γνώμες  εκφέρουμε και  δεν είναι πάντα ταυτόσημες.
 Αν θες  την γνώμη μου για το ρεπορτάζ της  εν λόγο κυρίας,  μια και δικαιούμαι να το πράξω   λόγω  γνώσης του αντικείμενου  ( συνάδελφος της)   γέρνει  μονόπατα.  Αφορά  αυτά που  ήρθε να δεί ,  εάν ήρθε και δεν βασίστηκε σαν κάποια άλλη στις διηγήσεις  φίλων ( εφημερίδα Τα Νέα).

Είναι ένα κομμάτι της αλήθειας    και  πάντα   κατά τους περισσότερους,  η μισή αλήθεια είναι  ψέμα.  Το  να  βρεις  κάτι κακό  σε μια κοινωνία  και  να  το στιγματίσεις είναι το μόνο εύκολο.
  Το  δύσκολο  είναι  να δεις  όλη την αλήθεια  σφαιρικά  και να την δώσεις στον αναγνώστη   χωρίς  να  υπερθεματίσεις  η να υποτιμήσεις κάτι.
Πριν από 2 μέρες γύρισα από την Κριμαία,  ήμασταν εκεί στο ξενοδοχείο 17  δημοσιογράφοι από  διάφορες χώρες.  Ο καθένας  έβλεπε τα  πράγματα σύμφωνα  με  τα μέρη που επισκέφτηκε,  την χώρα προέλευσης του, την πολιτική  του  μέσου που εργαζόταν, βλέπαμε τα  ίδια  πράγματα και  βγάζαμε  διαφορετικά συμπεράσματα .
Ποια είναι η αλήθεια;
 Η δημοσιογραφία είναι σαν την μαγειρική  λίγο αλάτι  άνοστο το φαγητό πολύ αλάτι   ακατάλληλο  προς   βρώση. Αλλά ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση  υπάρχουν  κάποιοι  του  αυτό που άλλοι αποκαλούν το  φαγητό λύσσα  αυτοί το βρίσκουν ανάλατο.
 Γνώμες.

dimitrisdtc  Το κείμενο σου   απλώς άψογο.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 16, 2014, 11:02:22 πμ από kosa »
Ο ταξιδιώτης βλέπει ότι βλέπει. Ο τουρίστας βλέπει ότι έχει έρθει να δει.
G.K. Ghesterton

http://thailandmymemories.wordpress.com/

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Browser:
« Απάντηση #368 στις: Μαρτίου 16, 2014, 12:15:43 μμ »

Θελω να συγχαρω τον dimitrisdtc για το μικρο ,αλλα περιεκτικο και επιστημονικο κειμενο του .....
Αυτες εινια οι σωστες (κατα την γνωμη μου) προσεγγισεις ,με εργαλεια ερμηνειας της πραγματικοτητας ,την γνωση ,την κοιωνιολογια και την ιστορια του τοπου .

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ !

Αποσυνδεδεμένος kokkodin

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Browser:
« Απάντηση #369 στις: Μαρτίου 16, 2014, 13:23:13 μμ »
Αγαπητοι μου φιλοι τωρα που συμφωνησαμε για το αρθρο (λεη αληθεια)παρολο οτι ηταν μονοπλευρω,και εδω θα συμφονισω απολυτα με τον δημητρη οτι εγραψε μονο για τα κακωσ κειμενα(και αν ηρθε 5/10μερεσ και τα ειδε μπαβω τησ).Ομωσ Δεν ανελυσε,ουτε ειδε ολεσ τισ συνιστοσεσ, για το πωσ ηταν και την αναπτυξη οπωσ ανεφερε ο δημητρησ .Γιαυτο και εγω δεν ακανα καμια μα καμια κριτικη,σεβαστικα και αναγνωριζω την τεραστια προσπαθεια τουσ.Θαθελα να επιμηνω απλωσ για το αρθρο,Σωστο ασχετα αν επρεπε να αναφερθη και στα καλα,για να μην φανη μεροληπτικη...Φιλε τεοσεπ εχεισ δικιο ημουν πολυ τσιτομενοσ διοτι αλλα εγραφα,(μονο για το αρθρο) και μου ανακατεβανε πολλα υλικα(ασχετα) στην σουπα ,ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΗ ΚΑΙ Ο ΣΕΦ ΜΑΝΟΥΣΟΣ μου μπερδεβανε την γευση .Χερετω το πανελ ...Υ.Σ.δημητρη αν εισαι αυτοσ που νομιζω πριν χρονια πατονγκ (σελ-τ..ρ ,παντελησ,νικοσ) στειλε μυνημα..

Αποσυνδεδεμένος namtok

• Windows NT 6.3 Windows NT 6.3
  • Browser:
  • Chrome 33.0.1750.154 Chrome 33.0.1750.154
    • https://plus.google.com/102898417893836622453
« Απάντηση #370 στις: Μαρτίου 16, 2014, 18:44:04 μμ »
Πολυ κακος και που το αναδημοσιευεις Κωστα.Ετσι ακριβως δινεις αξια σε ενα κομπλεξικο παραληρημα.
Για να γίνει συζήτηση το έβαλα! Όπως και έγινε! Ήταν και εν θερμώ γιατί το ανέβασα αμέσως μόλις το διάβασα!

Θα μπορούσα  να  γίνω κακός, αιχμηρός  άλλα δεν το θέλω.
Υπάρχει η αλήθεια  παντού, ο καθένας  Ζεί το κομμάτι της αλήθειας  αυτό που του αναλογεί σύμφωνα  με τις  επιλογές  του.
 Ενοχλούμε μόνο όταν προσπαθεί την δική  του αλήθεια  να την παρουσιάσει σαν κανόνα  και όχι σαν εξαίρεση.
Συμφωνώ απολύτως! Αυτό που με εκνεύρισε είναι οτι αυτή την έστειλαν από την Ελλάδα, μία χώρα, που με το σύνθημα "Λεφτά υπάρχουν" τη ρήμαξαν, άνθρωποι πεθαίνουν από το κρύο η από αναθυμιάσεις από αναμένα μαγγάλια, δουλειές δεν υπάρχουν και ακόμα δεν έχει πιάσει πάτο από όσο φαίνεται και το μόνο που είδε είναι η πορνεία και οι διεφθαρμένοι πολιτικοί, εδώ στην Ταϋλάνδη! Το οτι η ίδια μας λέει οτι η ανεργία είναι στο 2% το πέρασε σαν να είναι κάτι εντελώς φυσιολογικό, τόσο εδώ όσο και στην Ευρώπη! Όσο για την πορνεία, αυτό ήθελε να δεί και αυτό είδε!
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 16, 2014, 19:50:59 μμ από Oytopikos »
https://plus.google.com/u/0/102898417893836622453
https://www.facebook.com/catsoulis?ref=tn_tnmn
http://500px.com/catsoulis
I wanted only to try to live in accord with the promptings which came from my true self. Why was that so very difficult?

Αποσυνδεδεμένος kokkodin

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Browser:
« Απάντηση #371 στις: Μαρτίου 17, 2014, 03:30:12 πμ »
Ναμτοκ-κοσα-δημητρη-τεοσεπ-διαμαντι-νικολα,Ναμαστε ολοι καλα να τα συζηταμε να συμφωνουμε/διαφωνουμε, καθε πολητισμενη συζητιση εχει παντα καλα αποτελεσματα,και παντα κατι βγενη για ολουσ,ολο και κατι καινουργιο μαθενουμε,ητε ειναι σωστο ητε λαθοσ.Η ζωη ειναι Μια, Μοναδικη και υπερπολυτημη,Γιαυτο ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ...

Αποσυνδεδεμένος mikelangelo

• Windows 8/Server 2012 Windows 8/Server 2012
  • Browser:
  • Firefox 27.0 Firefox 27.0
« Απάντηση #372 στις: Μαρτίου 17, 2014, 20:53:58 μμ »
Με αφορμη αυτο το αρθρο της δημοσιογραφου απο το HOT DOC μπορουμε ισως να καταλαβουμε πως παρουσιαζονται στις Δυτικες "Κοινες Γνωμες" τα της Ελλαδος,
απο δηθεν αξιοπιστους δημοσιογραφους που κανουν μια γυρα περιξ του Συνταγματος, αντε και μεχρι την Ομονοια και μετα αρχιζουν και χυνουν τη χολη τους για τους
"τεμπεληδες" Ελληνες που ολη μερα πινουν καφε και δεν δουλευουν.
Η απολυτη ισοπεδωση δηλαδη.
Παντως ο Κωστας Μπαξεβανης που εκδιδει αυτο το πολυ ενδιαφερον περιοδικο δεν σημαινει οτι συμφωνει με το συγκεκριμενο αρθρο, απλα ειναι καλο να
διαβαζουμε ολες τις αποψεις ασχετα αν συμφωνουμε η οχι.
Τα υπολοιπα ειναι δουλεια της Ταυλανδικης Πρεσβειας.
"N' αγαπας την ευθυνη.
Να λες εγω,  εγω μοναχος μου
Θα σωσω τον κοσμο.
Αν χαθει, εγω θα φταιω."

Νικος Καζαντζακης

Αποσυνδεδεμένος halfway inn

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • IT'S A NICE DAY TODAY IN THAILAND.....KEEP SMILING
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0