0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια χαρα βλέπω ότι τα ξερετε τα "στέκια"... Η μήπως εχει κανένα ναό εκει κοντα και για να πάτε διασχισατε τη WS? Και τώρα που λέμε για ναούς,οριστε και μια ωραία φωτο...
Να ρωτησω,η φωτο ειναι Καρτ ποσταλ? την αγορασες οταν πηγες για προσκηνυμα?
Μια παρατηρηση με το συμπαθειο, Γιωργο οι 2 τυποι που μοστραρουν στη φωτογραφια εχουν γνωση οτι θα μπουν σε φορουμ φατσα καρτα;;
Ασχετο , αλλα κοιτώντας κατι φωτο απο Thai μου ξαναηρθε .Συμβαινει σε αλλον ή μονο σε μενα το οτι οταν βλεπω την "κουκλα" εξω απο τα Mac Donalds να αγριευομαι ?Δεν ξερω αλλα μου κάνει άμεσο συνειρμό με την ταινία "The It" του αγαπημενου μου συγγραφέα Stephen king ------>
Νέκρα... πω και έτσι;
Παιδιά ενδιαφέρομαι για αγορά Φίλτρου Νερού για βρύση για το σπίτι εδω στην Ελλάδα.Παρακαλώ για τις συμβουλές και εμπειρίες σας απο όποιον έχει και χρησιμοποιεί.Ευχαριστώ προκαταβολικά
βλεπω πως πολλοι εδω μεσα σκεφτονται τροπους να επενδυσουν χρημματα στην ταυλανδη και θα ηθελα να σας πω την δικια μου σκεψη!!!αυτη τη στιγμη στην αγγλια πωλουνται φοιτιτικα στουντιο σε φοιτιτκες εστιες στο λιβερπουλ,μαντσεστερ,λιντς,σεφιλντ και αλλου με τιμε 50-60.000 ευρω το ενα και σου δινουν 10% καθαρα τον χρονο.τα διαχειριζονται εταιριες οι οποιες τα νοικιαζουν πιο ακριβα και κρατανε ενα ποσο και κανεις ποτε δεν σε ενοχλει.ουτε να βρεις ενοικους,ουτε συντηρηση.καθε χρονο και μεσουσης της κρισης και η εμπορικη τους αξια αλλα και το ενοικιο ανεβαινει τουλαχιστον 5%...στην αγλια υπαρχει αφορολογητο 10.000 ευρω περιπου και απο κει και περα φορολογεισαι με 20%...δινεις 100.000 και εχεις 800 ευρω το μηνα καθαρα στην τσεπη σου...γιατι να μπει καποις στην διαδικασια να επενδυσει στην ταυλανδη?