0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ισως ειμαι εγω λαθος
Οταν ο φαρανγκ γνωρισει <<φραγκατη>> ταυλανδη,της πει οτι εχει ερθει στη χωρα της πολλες φορες και παει παταγια και πουκετ,γνωριζει τα στενακια τους καλυτερα απο της γειτονιας του,τι περιμενει να φανταστει γι αυτον η κοπελα?Οτι ερχεται για βαθια μελετη του βουδισμου και να κλειδωσει στιγμες με την φωτογραφικη του?Αν και το δευτερο συμβαινει συχνα στην περιπτωση μας .Μετα θιγμενος γυριζει πισω και παραπονιεται οτι καμια <<κανονικη>>δεν τον παιρνει στα σοβαρα,η ταυλανδικη κοινωνια ειναι δηλητιριασμενη μπλα μπλα μπλα...
Μηπως θα μπορουσες φιλε pipinomaniac να μας αριθμησεις σε παρακαλω τα 25 αυτα μερη?Μην μου πεις ομως οτι εσυ που χρησιμοποιεις αυτο το ψευδωνυμο προσπαθεις να πεισεις για το αντιθετο.Το να συστηνεσε εδω μεσα pipinomaniac προσωπικα δεν με πειθει καθολου οτι δεν κανεις το ιδιο και εκει.Εννοω με την ολη σταση σου.Μην ειστε απολυτοι ρε παιδια σε αυτα που γραφετε.Ελεος!Ο καθε ενας απο εμας γραφει την δικια του εμπειρια,οπως και επισης αποκτα τα βιωματα που του αξιζει να αποκτησει.
Το προβλημα ειναι,οτι ακομα και αν δεν αναφερεις σε ποια μερη εχεις παει,αλλα "αοριστα" αναφερεις οτι εχεις ερθει κι αλλες φορες σε αυτη τη χωρα,πρεπει να "μοχθησεις" πολυ για να πεισεις μια Ταυλανδεζα οτι δεν εισαι σεξοτουριστας.Αλλωστε "σεξ σκηνη" υπαρχει παντου σχεδον στη Ταυλανδη (εννοουμε στα 20-25 πιο γνωστα μερη που μπορεις να πας σα τουριστας)...Οχι βεβαια οπως στη Πατταγια,τη Πατονγκ και τη Μπανγκοκ...Αλλα ολο και καποιο μπαρακι υπαρχει για να "γνωρισεις" καποια κοπελα...Με λιγα λογια,οι ιδιοι οι Ταυλανδοι πιστευουν οτι ο ΜΟΝΟΣ λογος για να ερθει ενας φαλανγκ στη Ταυλανδη ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΞ...Και αντε να τους πεισεις εσυ πως δεν εισαι ελεφαντας...
Κανείς στην Ταϋλάνδη δεν σκέφτεται οτι οι τουρίστες επισκέπτονται την χώρα για σεξ. Είναι πολύ υπερήφανοι για την χώρα και τον πολιτισμό τους.
Φιλε μου,δε προσπαθησα να σε πεισω για κατι αλλο...Το "pipinomaniac" τα λεει ολα!! Αλλωστε,απο οτι θα βλεπεις,δεν ειμαι και ιδιαιτερα "ενεργο μελος" του συγκεκριμενου φορουμ γιατι πολυ απλα εχω αλλα "ενδιαφεροντα". Εδω αλλωστε (στο thai.gr),ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ καπως πιο ενεργα,πρωτοπηγαν στη Ταυλανδη διαβαζοντας εναν τουριστικο οδηγο (ειτε εντυπο,ειτε μεσω ιντερνετ) και μαγευτηκαν απο τα πανεμορφα τοπια...Αποφασισαν λοιπον να την επισκεφθουν και να γνωρισουν απο κοντα τους ναους,τις παραλιες και τις αμετρητες ομορφιες της.ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ "ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΜΟ" (φτου κακα)...Ουτε καν εχουν επισκεφτει τα μπαρ και τα a go go (ισως μια δυο φορες απο περιεργεια)...Προφανεστατα δεν εχουν πληρωσει ΠΟΤΕ καποια Ταυλανδη κοπελα για να συνευρεθει σεξουαλικα μαζι τους,καθοτι αυτο αντικειται στους κανονες ηθικης τους...Ως αποτελεσμα αυτης της στασης ζωης που εχουν,ειναι λογικο να ριχνουν στο πυρ το εξωτερο και να λιδωρουν οποιον ταξιδευει σε αυτη τη χωρα για σεξοτουρισμο...Γι αυτο αλλωστε δεν συμμετεχω κι εγω ιδιαιτερα ενεργα στο φορουμ,ωστε να μη δινω λαβη σε αυτους να με χλευαζουν "εν χορο"...
Περιμενω να μου αριθμησεις τα 25 μερη που μας εταξες,μας ειπες τα υπολοιπα εξυπνα σου αλλα αυτο παρατηρησα οτι το περασες παριστανωντας τον Κινεζο.
και να λιδωρουν οποιον ταξιδευει σε αυτη τη χωρα για σεξοτουρισμο...Γι αυτο αλλωστε δεν συμμετεχω κι εγω ιδιαιτερα ενεργα στο φορουμ,ωστε να μη δινω λαβη σε αυτους να με χλευαζουν "εν χορο"...