Αποστολέας Θέμα: off topics  (Αναγνώστηκε 228835 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dimitrisdtc

• Φύλο: Άντρας
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
Απ: off topics
« Απάντηση #60 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 20:05:41 μμ »
ο πιπινομανιακ ειπε οτι γνωρισε φραγκατες ταιλανδες , οχι οτι εκανε σχεσεις!! τι αρπαζεσαι? εκτος αν αναφερεσαι σ εμενα που ειμαι χρονια εδω και που ποτε δεν εχω καν αναφερθει στα προσωπικά μου.

Αποσυνδεδεμένος phohm phuy

• Happiness is the absence of fear and greed
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Chrome 15.0.874.120 Chrome 15.0.874.120
« Απάντηση #61 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 20:13:12 μμ »
δημητρη   δεν   αναφερθηκα   σε   σενα!   τελος   παντων   συγνωμη    απ   ολους    απλα     δε   καταλαβαινω   πως   με   μερικα   ταξιδια   μερικοι,   κανουν   τοσο   μεγαλες   αναλυσεις   και   κρινουν  και  ομαδοποιουν    ταυλανδους    και  ταυλανδες           τι    να   πω?   ισως   ειμαι   εγω  λαθος       
still you may find a gem amongst them

Αποσυνδεδεμένος thailovers

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #62 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 20:35:38 μμ »
ισως   ειμαι   εγω  λαθος       
μπα....ειμαι κ εγω φιλεε... ;D ::)

Αποσυνδεδεμένος PaterDemon

• เหมือนกันแต่แตกต่าง
  • Linux Linux
  • Browser:
  • Chrome 7.0.517.41 Chrome 7.0.517.41
« Απάντηση #63 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 20:49:51 μμ »
Οταν ο φαρανγκ γνωρισει <<φραγκατη>> ταυλανδη,της πει οτι εχει ερθει στη χωρα της πολλες φορες και παει παταγια και  πουκετ,γνωριζει τα στενακια τους καλυτερα απο της γειτονιας του,τι περιμενει να φανταστει γι αυτον η κοπελα?Οτι ερχεται για βαθια μελετη του βουδισμου και να κλειδωσει στιγμες με την φωτογραφικη του?Αν και το δευτερο συμβαινει συχνα  στην περιπτωση μας ;D ;D.Μετα θιγμενος γυριζει πισω και παραπονιεται οτι καμια <<κανονικη>>δεν τον παιρνει στα σοβαρα,η ταυλανδικη κοινωνια ειναι δηλητιριασμενη μπλα μπλα μπλα...

Αποσυνδεδεμένος pipinomaniac

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 8.0 Firefox 8.0
« Απάντηση #64 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 23:04:42 μμ »
Οταν ο φαρανγκ γνωρισει <<φραγκατη>> ταυλανδη,της πει οτι εχει ερθει στη χωρα της πολλες φορες και παει παταγια και  πουκετ,γνωριζει τα στενακια τους καλυτερα απο της γειτονιας του,τι περιμενει να φανταστει γι αυτον η κοπελα?Οτι ερχεται για βαθια μελετη του βουδισμου και να κλειδωσει στιγμες με την φωτογραφικη του?Αν και το δευτερο συμβαινει συχνα  στην περιπτωση μας ;D ;D.Μετα θιγμενος γυριζει πισω και παραπονιεται οτι καμια <<κανονικη>>δεν τον παιρνει στα σοβαρα,η ταυλανδικη κοινωνια ειναι δηλητιριασμενη μπλα μπλα μπλα...
Το προβλημα ειναι,οτι ακομα και αν δεν αναφερεις σε ποια μερη εχεις παει,αλλα "αοριστα" αναφερεις οτι εχεις ερθει κι αλλες φορες σε αυτη τη χωρα,πρεπει να "μοχθησεις" πολυ για να πεισεις μια Ταυλανδεζα οτι δεν εισαι σεξοτουριστας.
Αλλωστε "σεξ σκηνη" υπαρχει παντου σχεδον στη Ταυλανδη (εννοουμε στα 20-25 πιο γνωστα μερη που μπορεις να πας σα τουριστας)...Οχι βεβαια οπως στη Πατταγια,τη Πατονγκ και τη Μπανγκοκ...Αλλα ολο και καποιο μπαρακι υπαρχει για να "γνωρισεις" καποια κοπελα...
Με λιγα λογια,οι ιδιοι οι Ταυλανδοι πιστευουν οτι ο ΜΟΝΟΣ λογος για να ερθει ενας φαλανγκ στη Ταυλανδη ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΞ...
Και αντε να τους πεισεις εσυ πως δεν εισαι ελεφαντας...

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ต้องการให้ฉันช่วยอะไรไหมคะ
  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Browser:
« Απάντηση #65 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 23:21:55 μμ »
Μηπως θα μπορουσες φιλε pipinomaniac να μας αριθμησεις σε παρακαλω τα 25 αυτα μερη?
Μην μου πεις ομως οτι εσυ που χρησιμοποιεις αυτο το ψευδωνυμο προσπαθεις να πεισεις για το αντιθετο.
Το να συστηνεσε εδω μεσα pipinomaniac προσωπικα δεν με πειθει καθολου οτι δεν κανεις το ιδιο και εκει.Εννοω με την ολη σταση σου.
Μην ειστε απολυτοι ρε παιδια σε αυτα που γραφετε.Ελεος!
Ο καθε ενας απο εμας γραφει την δικια του εμπειρια,οπως και επισης αποκτα τα βιωματα που του αξιζει να αποκτησει.
สวัสดีค่ะ ยินดีที่ได้พบคุณ

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #66 στις: Νοεμβρίου 16, 2011, 00:20:52 πμ »
Μηπως θα μπορουσες φιλε pipinomaniac να μας αριθμησεις σε παρακαλω τα 25 αυτα μερη?
Μην μου πεις ομως οτι εσυ που χρησιμοποιεις αυτο το ψευδωνυμο προσπαθεις να πεισεις για το αντιθετο.
Το να συστηνεσε εδω μεσα pipinomaniac προσωπικα δεν με πειθει καθολου οτι δεν κανεις το ιδιο και εκει.Εννοω με την ολη σταση σου.
Μην ειστε απολυτοι ρε παιδια σε αυτα που γραφετε.Ελεος!
Ο καθε ενας απο εμας γραφει την δικια του εμπειρια,οπως και επισης αποκτα τα βιωματα που του αξιζει να αποκτησει.

Φιλε μου,δε προσπαθησα να σε πεισω για κατι αλλο...Το "pipinomaniac" τα λεει ολα!! ;D
Αλλωστε,απο οτι θα βλεπεις,δεν ειμαι και ιδιαιτερα "ενεργο μελος" του συγκεκριμενου φορουμ γιατι πολυ απλα εχω αλλα "ενδιαφεροντα". ;)
Εδω αλλωστε (στο thai.gr),ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ καπως πιο ενεργα,πρωτοπηγαν στη Ταυλανδη διαβαζοντας εναν τουριστικο οδηγο (ειτε εντυπο,ειτε μεσω ιντερνετ) και μαγευτηκαν απο τα πανεμορφα τοπια...
Αποφασισαν λοιπον να την επισκεφθουν και να γνωρισουν απο κοντα τους ναους,τις παραλιες και τις αμετρητες ομορφιες της.
ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ "ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΜΟ" (φτου κακα)...Ουτε καν εχουν επισκεφτει τα μπαρ και τα a go go (ισως μια δυο φορες απο περιεργεια)...
Προφανεστατα δεν εχουν πληρωσει ΠΟΤΕ καποια Ταυλανδη κοπελα για να συνευρεθει σεξουαλικα μαζι τους,καθοτι αυτο αντικειται στους κανονες ηθικης τους...
Ως αποτελεσμα αυτης της στασης ζωης που εχουν,ειναι λογικο να ριχνουν στο πυρ το εξωτερο και να λιδωρουν οποιον ταξιδευει σε αυτη τη χωρα για σεξοτουρισμο...Γι αυτο αλλωστε δεν συμμετεχω κι εγω ιδιαιτερα ενεργα στο φορουμ,ωστε να μη δινω λαβη σε αυτους να με χλευαζουν "εν χορο"... ;)

Αποσυνδεδεμένος gioro27

• **
  • Mac OS X Mac OS X
  • Browser:
  • Safari 5.1 Safari 5.1
« Απάντηση #67 στις: Νοεμβρίου 16, 2011, 01:27:55 πμ »
Γιατί οι ελληνίδες δεν κοιτάνε να βρουν κάποιον που έχει λεφτά η έχει ένα τίτλο π.χ ιατρός δικηγόρος κτλ.μην λέμε ότι οι ταιλανδες είναι οι μόνες παντού γίνεται αυτο πόσες φορές έχετε δει ζευγάρια στην Ελλάδα που δεν ταιριάζουν εμφάνισιακα η ηλικιακά

Αποσυνδεδεμένος namtok

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 7.0 Firefox 7.0
    • https://plus.google.com/102898417893836622453
« Απάντηση #68 στις: Νοεμβρίου 16, 2011, 06:16:16 πμ »
Το προβλημα ειναι,οτι ακομα και αν δεν αναφερεις σε ποια μερη εχεις παει,αλλα "αοριστα" αναφερεις οτι εχεις ερθει κι αλλες φορες σε αυτη τη χωρα,πρεπει να "μοχθησεις" πολυ για να πεισεις μια Ταυλανδεζα οτι δεν εισαι σεξοτουριστας.
Αλλωστε "σεξ σκηνη" υπαρχει παντου σχεδον στη Ταυλανδη (εννοουμε στα 20-25 πιο γνωστα μερη που μπορεις να πας σα τουριστας)...Οχι βεβαια οπως στη Πατταγια,τη Πατονγκ και τη Μπανγκοκ...Αλλα ολο και καποιο μπαρακι υπαρχει για να "γνωρισεις" καποια κοπελα...
Με λιγα λογια,οι ιδιοι οι Ταυλανδοι πιστευουν οτι ο ΜΟΝΟΣ λογος για να ερθει ενας φαλανγκ στη Ταυλανδη ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΞ...
Και αντε να τους πεισεις εσυ πως δεν εισαι ελεφαντας...

Κανείς στην Ταϋλάνδη δεν σκέφτεται οτι οι τουρίστες επισκέπτονται την χώρα για σεξ. Είναι πολύ υπερήφανοι για την χώρα και τον πολιτισμό τους. Τώρα, εσύ, απο ότι φαίνεται δεν έχεις επισκευτεί άλλους χώρους εκτός από τα πορνεία. Για αυτό και μιλάς και σκέφτεσαι όπως σκέφτεσαι. Στο δικό σου μυαλό βρίσκεται οτι ο μόνος λόγος να επισκευτεί κανείς αυτή τη χώρα είναι το σεξ. Δεν ξέρεις τι χάνεις!!
https://plus.google.com/u/0/102898417893836622453
https://www.facebook.com/catsoulis?ref=tn_tnmn
http://500px.com/catsoulis
I wanted only to try to live in accord with the promptings which came from my true self. Why was that so very difficult?

Αποσυνδεδεμένος diamantis

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #69 στις: Νοεμβρίου 16, 2011, 11:37:13 πμ »
 Πράγματι είναι σωστό να εκθέτει ο καθένας τις δικές του εμπειρίες και ακριβώς για αυτό το λόγο
 δεν μπορεί να είναι αντικειμενικές, είναι υποκειμενικές καθώς προέρχονται από ένα άτομο.Οταν γράψω ακόμη και γνώμη δεν θέλω με τίποτα να πιστέψει κανείς ότι έχω δίκιο άλλωστε δεν είμαι ο Πάπας να έχω αλάθητο.Νομίζω λοιπόν πως είναι πολύ ωραίος λαός και μόνο το χαμόγελο και η ευγένεια που δείχνουν αξίζει.Στο φινάλε πως θα αναπτύξουμε στη Ελλάδα τον τουρισμό με αγένεια?
 Και μου αρέσει να φεύγω χειμώνα και να κάνω τα μπάνια μου. τόσα εκατομμύρια λαού δεν κατάλαβα δεν θα έπρεπε να έχει και πορνεία γιατί στο πηγάδι κατούρησαν να γελάσουμε και λίγο.

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #70 στις: Νοεμβρίου 16, 2011, 19:08:24 μμ »
Κανείς στην Ταϋλάνδη δεν σκέφτεται οτι οι τουρίστες επισκέπτονται την χώρα για σεξ. Είναι πολύ υπερήφανοι για την χώρα και τον πολιτισμό τους.
Ο γνωστος "στρουθοκαμηλισμος" των Ταυλανδων...(Κι απο οτι βλεπω τον εχουν "κολλησει" και καποιοι εδω μεσα.. ;))
Εδω και δεκαετιες,ειναι κοινο μυστικο πως οι κυβερνησεις τους ΕΝΘΑΡΡΥΝΑΝ το σεξοτουρισμο για να ανορθωθει η οικονομια της Ταυλανδης,και οι Ταυλανδοι το παιζουν "δε ξερω-δεν ειδα"...
Και επειδη καποιοι το παιζουν ξερολες,ας διαβασουν ενα πολυ ωραιο αρθρο με οικονομικα στοιχεια για το σεξοτουρισμο στη Ταυλανδη.

Στο αρθρο,εκτος των αλλων,αναφερεται πως απο επισημα στοιχεια,οι 7 στους 10 τουριστες (ανδρες),επισκεπτονται τη Ταυλανδη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για σεξοτουρισμο..
Κατα τα αλλα "Κανείς στην Ταϋλάνδη δεν σκέφτεται οτι οι τουρίστες επισκέπτονται την χώρα για σεξ"...
ΧΑ ΧΑ!!!..Ας γελασω!!! ;D

Υ.Γ...Οι 7 στους 10 τουριστες "Δε ξερουν τι χανουν"!! :P

Αποσυνδεδεμένος dstergio

• Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
  • Firefox 3.6.13 Firefox 3.6.13
« Απάντηση #71 στις: Νοεμβρίου 16, 2011, 19:28:54 μμ »
Φιλε μου,δε προσπαθησα να σε πεισω για κατι αλλο...Το "pipinomaniac" τα λεει ολα!! ;D
Αλλωστε,απο οτι θα βλεπεις,δεν ειμαι και ιδιαιτερα "ενεργο μελος" του συγκεκριμενου φορουμ γιατι πολυ απλα εχω αλλα "ενδιαφεροντα". ;)
Εδω αλλωστε (στο thai.gr),ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ καπως πιο ενεργα,πρωτοπηγαν στη Ταυλανδη διαβαζοντας εναν τουριστικο οδηγο (ειτε εντυπο,ειτε μεσω ιντερνετ) και μαγευτηκαν απο τα πανεμορφα τοπια...
Αποφασισαν λοιπον να την επισκεφθουν και να γνωρισουν απο κοντα τους ναους,τις παραλιες και τις αμετρητες ομορφιες της.
ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ "ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΜΟ" (φτου κακα)...Ουτε καν εχουν επισκεφτει τα μπαρ και τα a go go (ισως μια δυο φορες απο περιεργεια)...
Προφανεστατα δεν εχουν πληρωσει ΠΟΤΕ καποια Ταυλανδη κοπελα για να συνευρεθει σεξουαλικα μαζι τους,καθοτι αυτο αντικειται στους κανονες ηθικης τους...
Ως αποτελεσμα αυτης της στασης ζωης που εχουν,ειναι λογικο να ριχνουν στο πυρ το εξωτερο και να λιδωρουν οποιον ταξιδευει σε αυτη τη χωρα για σεξοτουρισμο...Γι αυτο αλλωστε δεν συμμετεχω κι εγω ιδιαιτερα ενεργα στο φορουμ,ωστε να μη δινω λαβη σε αυτους να με χλευαζουν "εν χορο"... ;)

Αφού δεν είσαι

και ιδιαιτερα "ενεργο μελος" του συγκεκριμενου φορουμ γιατι πολυ απλα εχεις αλλα "ενδιαφεροντα"

γιατί δε γράφεσαι σε κανα καθαρόαιμο σεξοτουριστικό φόρουμ να σε καλύπτει και εσένα εξολοκλήρου; να μην έχεις και το φόβο του χλευασμού από τους υπόλοιπους ανασφαλείς κομπλεξικούς κρυφοσεξοτουρίστες;

Δε νομίζω οτι οι περισσότεροι εδώ μέσα  σε λοιδορούν επειδή τολμάς να ξεμπροστιάζεις τη δύναμη της τεστοστερόνης έναντι των ταπεινών υπόλοιπων προσχημάτων, αλλά επειδή θεωρείς υποκριτικό οτιδήποτε παρεκκλίνει από τη δικιά σου οπτική.

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ต้องการให้ฉันช่วยอะไรไหมคะ
  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Browser:
« Απάντηση #72 στις: Νοεμβρίου 16, 2011, 19:45:29 μμ »
Περιμενω να μου αριθμησεις τα 25 μερη που μας εταξες,μας ειπες τα υπολοιπα εξυπνα σου αλλα αυτο παρατηρησα οτι το περασες παριστανωντας τον Κινεζο.
สวัสดีค่ะ ยินดีที่ได้พบคุณ

Αποσυνδεδεμένος PaterDemon

• เหมือนกันแต่แตกต่าง
  • Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
  • Firefox 3.6.13 Firefox 3.6.13
« Απάντηση #73 στις: Νοεμβρίου 16, 2011, 20:04:20 μμ »
Περιμενω να μου αριθμησεις τα 25 μερη που μας εταξες,μας ειπες τα υπολοιπα εξυπνα σου αλλα αυτο παρατηρησα οτι το περασες παριστανωντας τον Κινεζο.
ψαχνει στο google.ισως και να εχει στειλει πμ στον παντογνωστη της ταυλανδης,αλλα η απαντηση θα του ερθει μετα τις 12 ;D ;D

και να λιδωρουν οποιον ταξιδευει σε αυτη τη χωρα για σεξοτουρισμο...Γι αυτο αλλωστε δεν συμμετεχω κι εγω ιδιαιτερα ενεργα στο φορουμ,ωστε να μη δινω λαβη σε αυτους να με χλευαζουν "εν χορο"... ;)

το σωστο ειναι λοιδωρουν.ο λιγουρης-λιγουρευομαι γραφεται με ι.και το λιδωρικι ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 16, 2011, 20:11:00 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος thanaposto

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #74 στις: Νοεμβρίου 16, 2011, 20:54:10 μμ »

Κατα τα αλλα "Κανείς στην Ταϋλάνδη δεν σκέφτεται οτι οι τουρίστες επισκέπτονται την χώρα για σεξ"...
ΧΑ ΧΑ!!!..Ας γελασω!!! ;D

[/quote]Πιστευω αυτο που σου λεει ο namtok ισχυει στο μεγαλυτερο μερος της Ταυλανδης ,ειναι σιγουρο στα μερη που αναφερεις (παταγια-πουκετ κλπ) οι ντοπιοι νομιζουν οτι οι φαλανγκ πανε για σεξ και μονο αλλα δεν ισχυει για ολους τους ταυλανδους.