Αποστολέας Θέμα: off topics  (Αναγνώστηκε 228825 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος spyros007

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 15.0.874.120 Chrome 15.0.874.120
Απ: off topics
« Απάντηση #75 στις: Νοεμβρίου 16, 2011, 21:06:08 μμ »
Τώρα ... εγώ ... που νομίζω ότι κάθε τουρίστας που έρχεται στην Αθήνα έρχεται ... για την Ακρόπολη και μόνο ... κάνω λάθος ;   :-\ :-\ :-\

Αποσυνδεδεμένος pipinomaniac

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 8.0 Firefox 8.0
« Απάντηση #76 στις: Νοεμβρίου 16, 2011, 21:07:20 μμ »
Περιμενω να μου αριθμησεις τα 25 μερη που μας εταξες,μας ειπες τα υπολοιπα εξυπνα σου αλλα αυτο παρατηρησα οτι το περασες παριστανωντας τον Κινεζο.
Πιστευεις οτι ειναι δυσκολο να σου απαριθμησω 25 τουριστικες περιοχες της Ταυλανδης που εχει μπαρ με γυναικες???
Αντε να σου κανω το χατηρι,για να δεις οτι ειμαι και πολυταξιδεμενος.
Ξεκιναμε με Phuket.
1.Patong,
2.Karon,
3.Kamala
4.Phuket town.
Bangkok.
5.Nana Entairtainment Plaza
6.Soi Cowboy
7.Patpong
8.Clinton Plaza,
Koh Samui
9.Chaweng Beach,
10.Lamai beach
Krabi
11.Ao Nang
Koh Chang
12.White sand beach
13.Chai Chet
14.Lonely beach
Chiang Mai
15.Loi Kroh Road
16.Chiang Mai Entertainment Centre
Pattaya
17.Walking street
18.Soi 6
19.Soi Buakhao-LK Metro
Udon Thani
20.Night Park
21.Day & night complex
Hua Hin
22.Bintabahn
Και τελος,αφησα και αλλα 3 μερη που ισως ενδιαφερουν "καποιους" εδω μεσα..
23.Boyztown και 24.Sunee Plaza στη Pattaya και
25.Soi Pratuchai στη Bangkok.

Απο οτι ειδες,σου καλυψα τις περιοχες που επισκεπτεται η συντριπτικη πλειοψηφια των τουριστων που πανε στη Ταυλανδη...
Ακομα και στην ιδια πολη,αναλογα με το ποια περιοχη μενεις,υπαρχουν μπαρ με γυναικες.

Κατα τα αλλα "Κανείς στην Ταϋλάνδη δεν σκέφτεται οτι οι τουρίστες επισκέπτονται την χώρα για σεξ"...
ΧΑ ΧΑ!!!..Ας γελασω!!! ;D

Πιστευω αυτο που σου λεει ο namtok ισχυει στο μεγαλυτερο μερος της Ταυλανδης ,ειναι σιγουρο στα μερη που αναφερεις (παταγια-πουκετ κλπ) οι ντοπιοι νομιζουν οτι οι φαλανγκ πανε για σεξ και μονο αλλα δεν ισχυει για ολους τους ταυλανδους.
Εγω αναφερομουνα στην αποψη που εχει ο ντοπιος πληθυσμος,στις τουριστικες περιοχες,γιατι ΕΚΕΙ πηγαινουν οι τουριστες.
Τωρα το τι αποψη εχουν οι αγροτες στα ορεινα χωρια,ειναι αλλο θεμα...
Να στο θεσω αλλιως...
Πας στη ταυλανδη και περνεις ταριφα απο το αεροδρομιο...
Τι ειναι πιο συνηθισμενο?...Να σου βγαλει προσπεκτους για εκδρομες στην αγρια φυση και τους Ναους,η φυλλαδια απο μασατζιδικα και στριπτιτζαδικα?
ΤΙ πιστευει οτι πηγες να κανεις στη Ταυλανδη?Να ασπαστεις το βουδισμο,η να κανεις οτι και η συντριπτικη πλειοψηφια των ανδρων?
Παρτε το χαμπαρι...Μας εχει βγει το ονομα...Φαλανγκ=Σεξοτουριστας
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 16, 2011, 21:22:29 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ต้องการให้ฉันช่วยอะไรไหมคะ
  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Chrome 15.0.874.120 Chrome 15.0.874.120
« Απάντηση #77 στις: Νοεμβρίου 16, 2011, 21:50:51 μμ »
Κατα πρωτον εισαι μεγαλος πολιτικος και σου προτεινω να κατεβεις στις επομενες εκλογες,εγω παντως θα σε ψηφισω.
Κατα δευτερον θα σου πω γιατι το λεω αυτο.Πιανεις ενα μερος οπως ειναι το πουκετ π.χ και αραδειαζεις 4 τοποθεσιες τις οποιες με μαεστρια θελεις να μας τις σερβιρεις σαν τεσσερα διαφορετικα μερη!Το ιδιο ακριβως κανεις και για τα υπολοιπα μερη τα οποια τα κομματιαζεις για να μας αποδειξεις αυτο που υποστηριζεις.
Το ιδιο τεχνασμα μπορεις πολλυ ευκολα να το κανεις για οποιοδηποτε μερος στον κοσμο,ειναι πολλυ καλο τρικ και μπορει να δημιουργησει ευκολα εντυπωσεις.
Εψαξες αρκετα αλλα σε καμια περιπτωση με αυτες τις τοποθεσιες που ανεφερες δεν ειναι και αυταποδεικτο οτι εισαι και πολυταξιδεμενος οπως εσυ ο ιδιος υποστηριζεις.
Ψαξε καλυτερα και περιμενω να επιστρεψεις πιο δυναμικα με ακομη περισσοτερα μερη για τους μικρους μας φιλους. 8)
สวัสดีค่ะ ยินดีที่ได้พบคุณ

Αποσυνδεδεμένος gioro27

• **
  • Mac OS X Mac OS X
  • Browser:
  • Safari 5.1 Safari 5.1
« Απάντηση #78 στις: Νοεμβρίου 16, 2011, 22:05:57 μμ »
Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω μέσο τρίτων τον pipinomaniac και
δεν ειμαι δικηγόρος του  και ουτε θελω να ερθω σε αντιπαραθεση αναφέρω ότι γνωρίζει πολύ καλα την Ταϊλάνδη αλλα και γύρο προορισμούς όπως μακαο Χονγκ Κονγκ

Αποσυνδεδεμένος Nikolas

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 7.0.1 Firefox 7.0.1
« Απάντηση #79 στις: Νοεμβρίου 16, 2011, 22:12:45 μμ »
Αρχίζω και πιστεύω ότι η χώρα μου είναι ο απόλυτος σεξοπροορισμός. Σε ένα λεπτό σκέφτηκα 15 μέρη που ξέρω ότι υπάρχουν μπαρ με σεξ επί χρήμασι:
Τρούμπα,Φυλής,Συγγρού,Πατησίων,Αχαρνών,Φειδιππίδου,Χασιά,Μενίδι,Λιόσια,Πετράλωνα,Πέραμα,Βάρκιζα,Λούτσα,Κάτω Κηφισιά,Θρακομακεδόνες !!
 Αμάν.... κόβω τα ταξίδια στη Ταϋλάνδη.

Αποσυνδεδεμένος Dethoulas

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 9.0 Firefox 9.0
« Απάντηση #80 στις: Νοεμβρίου 16, 2011, 22:20:30 μμ »
Αρχίζω και πιστεύω ότι η χώρα μου είναι ο απόλυτος σεξοπροορισμός. Σε ένα λεπτό σκέφτηκα 15 μέρη που ξέρω ότι υπάρχουν μπαρ με σεξ επί χρήμασι:
Τρούμπα,Φυλής,Συγγρού,Πατησίων,Αχαρνών,Φειδιππίδου,Χασιά,Μενίδι,Λιόσια,Πετράλωνα,Πέραμα,Βάρκιζα,Λούτσα,Κάτω Κηφισιά,Θρακομακεδόνες !!
 Αμάν.... κόβω τα ταξίδια στη Ταϋλάνδη.
αθηνας λεωφόρο αθηνών παραλιακή
Καλύτερα ένα τέλος με πόνο,
παρά ένας πόνος χωρίς τέλος.

Αποσυνδεδεμένος gioro27

• **
  • Mac OS X Mac OS X
  • Browser:
  • Safari 5.1 Safari 5.1
« Απάντηση #81 στις: Νοεμβρίου 16, 2011, 22:23:25 μμ »
Μεταξουργιο αθηνας σολωνος

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #82 στις: Νοεμβρίου 16, 2011, 22:30:05 μμ »
Και οι χιόνες ... ποιές είναι ?

Αποσυνδεδεμένος Nikolas

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #83 στις: Νοεμβρίου 16, 2011, 22:39:54 μμ »
Να μην ονοματίσω πόλεις στην επαρχία που βρήκα μπαρ με προσφερόμενο αγαπητιλίκι, δεν θάχει τελειωμό. Στη Καλαμάτα μάλιστα το συνοδεύουν με καλό φυσούνι.
Είδον το φως το αληθινό και λόγω της κρίσης δεν ξαναταξιδεύω γιά σεξ... Ελλάς η χώρα της απόλυτης λαγνείας!

Αποσυνδεδεμένος pipinomaniac

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #84 στις: Νοεμβρίου 16, 2011, 22:49:17 μμ »
Κατα πρωτον εισαι μεγαλος πολιτικος και σου προτεινω να κατεβεις στις επομενες εκλογες,εγω παντως θα σε ψηφισω.
Κατα δευτερον θα σου πω γιατι το λεω αυτο.Πιανεις ενα μερος οπως ειναι το πουκετ π.χ και αραδειαζεις 4 τοποθεσιες τις οποιες με μαεστρια θελεις να μας τις σερβιρεις σαν τεσσερα διαφορετικα μερη!Το ιδιο ακριβως κανεις και για τα υπολοιπα μερη τα οποια τα κομματιαζεις για να μας αποδειξεις αυτο που υποστηριζεις.
Το ιδιο τεχνασμα μπορεις πολλυ ευκολα να το κανεις για οποιοδηποτε μερος στον κοσμο,ειναι πολλυ καλο τρικ και μπορει να δημιουργησει ευκολα εντυπωσεις.
Εψαξες αρκετα αλλα σε καμια περιπτωση με αυτες τις τοποθεσιες που ανεφερες δεν ειναι και αυταποδεικτο οτι εισαι και πολυταξιδεμενος οπως εσυ ο ιδιος υποστηριζεις.
Ψαξε καλυτερα και περιμενω να επιστρεψεις πιο δυναμικα με ακομη περισσοτερα μερη για τους μικρους μας φιλους. 8)
α)Δε με ενδιαφερει να αποδειξω σε κανεναν,αν ειμαι η δεν ειμαι πολυταξιδεμενος.
β)Ισως δε καταλαβες αυτο που ειχα γραψει για τις 20-25 περιοχες...Δεν εννουσα "πολεις" αλλα περιοχες στις τουριστικες πολεις της Ταυλανδης...Και ολες οι τουριστικες πολεις της Ταυλανδης δεν ειναι ουτε 10...
Αλλωστε οσα τουριστικα γραφεια ανα το κοσμο διοργανωνουν εκδρομες,σε αυτες τις τουριστικες πολεις αναφερονται...Εγω δεν ειδα ποτε να λενε 10ημερο στο Νακον Σαουαν η το Σουκοται...
γ)Οτι εγραψα,ηταν προσωπικες γνωσεις και ηταν το καλυτερο που μπορουσα...οποτε μη περιμενεις να αρχισω το ολονυχτιο γκουγκλαρισμα για να σου αποδειξω οτι μπορω να "επιστρεψω δυναμικα"...

Η ουσια ειναι μια...Ειτε το θελουμε ειτε οχι,η πανεμορφη αυτη χωρα,εχει περασει στις καλενδες ως σεξοτουριστικος προορισμος..
Ακομα και στη μικροτερη πολη,υπαρχει μπαρ για να βρεις γυναικα επι χρημασι...

Οσον αφορα τα σχολια,καποιων αλλων φιλων,που μιλανε για δηθεν μπαρ στην Ελλαδα τα οποια συγκρινονται με τα μπαρ της Ταυλανδης,2 τινα συμβαινουν..
η α)Δεν εχουν παει ποτε στη Ταυλανδη η
β)Δεν εχουν επισκεφθει ποτε αυτα τα μπαρ στην Ελλαδα...
Οχι πως δεν υπαρχουν,αλλα δε μπορουν σε καμμια περιπτωση να συγκριθουν με τα αντιστοιχα της Ταυλανδης,ουτε σε αριθμο,ουτε σε προσφερομενες υπηρεσιες,ουτε σε ποιοτητα γυναικων,ουτε σε οικονομικα μεγεθη...
Υπολογιζεται οτι το 1,5-2% των γυναικων της Ταυλανδης,συμμετεχουν στη τουριστικη βιομηχανια τους σεξ...
Αν το 1,5-2% των Ελληνιδων δουλευαν σε μπαρ που με 50 ευρω μπορουσες να τις παρεις στο ξενοδοχειο σου για ολο το βραδυ,ο τουρισμος στην Ελλαδα,θα αυξανοταν κατα 200-300%...
Και αντιστοιχα,ο τουρισμος της Ταυλανδης θα μειωνοταν στο μισο...Ολοι οι Ευρωπαιοι σε μας θα ερχονταν...Σιγα μη κανανε 12-15 ωρες ταξιδι για να πανε στην αλλη ακρη του κοσμου...

« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 16, 2011, 22:53:03 μμ από pipinomaniac »

Αποσυνδεδεμένος Nikolas

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #85 στις: Νοεμβρίου 16, 2011, 22:57:50 μμ »
.. και θα γλυτώσω από τις απρόσμενες εκπλήξεις της Ταϋλάνδης:
Κάθε φορά που επισκέπτομαι το πουκέτ, ο ταξιτζής που με μεταφέρει στη πόλη, στη πρώτη στροφή ανοίγει το καπό, βγάζει έξω την ανηψιά του και μου τη προσφέρει!!
 Ουφ, κούραση... τέλος.

Αποσυνδεδεμένος dimitrisdtc

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #86 στις: Νοεμβρίου 17, 2011, 01:16:05 πμ »
κλιντον πλαζα? Αυτοι παιζει να κλεισανε εδω και καμμια δεκαρια χρονια!
χωρις πλακα παντως για μια ακομη φορα στον συγκεκριμενο διαλογο τιθενται τα ιδια και τα ιδια θεματα. εν συντομια θα πω την γνωμη μου επι αυτου.
1.δικαιουται ενας σεξοτουριστας να γραφει στο συγκεκριμενο φορουμ και μαλιστα μ ενα τοσο προκλητικο νικνειμ? προφανως οπως και πολλοι αλλοι που γραφουν επισης και που κυριως λογω σεξ ασχολουνται σε τελικη αναλυση με την ταιλανδη. Εντουτοις πρεπει να καταλαβει οτι ειναι φυσιολογικο να ενοχλει μερικους που τσαντιζονται με ολο αυτο το σκηνικο του σεξοτουρισμου και την ταυτιση μιας ολοκληρης χωρας μ αυτο.ΟΠΟΤΕ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ οσο κι αν κομματι αυτο του κραξιματος ειναι υποκριτικο.
2.Εχει οντως βαση να ταυτιζεται τοσο πολυ η ΤΑΙΛΑΝΔΗ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΕΞ? Και ναι και οχι, στα τουριστικα μερη το σεξ βρισκεται παντου, κι οταν λεμε τουριστικα μερη μη ξεχναμε οτι δεν ειναι μονο αυτα τα 4-5 που πηγαινουν οι φαρανγκ.Τουριστικο μερος ειναι και το Χατγιαι οπου πανε και ξεχαρμανιαζουν οι Μαλαισιοι.Εντουτοις το σεκσουαλικο σκηνικο ολο και ατονει, ειναι ενα κομματι της οικονομικης δραστηριοτητας στην Ταιλανδη που μερα με τη μερα γινεται και πιο ασημαντο,  σε μια εποχη που η οικονομικη κριση οικος ανοχης ποιει ολο και περισσοτερες χωρες του ανεπτυγμενου κοσμου. Η ΤΑΙΛΑΝΔΗ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ουτε καν τα χρηματα των φαρανγκ που πλεον ειναι ισχνη μειοψηφεια ακομη και στα malls.
3.πανε οντως οι περισσοτεροι τουριστες στην Ταιλανδη με βασικο κριτηριο το σεξ? Οπως εχω γραψει συχνα κατα τη γνωμη μου , ναι. Δεν χρειαζεται να το αναλυσω ξανα.
4.ο μεσος Ταιλανδος πιστευει οτι οι φαρανγκ ερχονται μονο για σεξ στην χωρα του? οσοι εμπλεκονται στις τουριστικες μπιζνες , επειδη το βλεπουν καθημερινα, εχουν αυτη την πεποιθηση.Ο απλος ομως καθημερινος Ταιλανδος δεν το βλεπει ετσι. Το στερεοτυπο υπαρχει αλλα οχι σε μεγαλο βαθμο.
5. Και για να ξαναγυρισω στον κυριο πιπινομανιακ. Διακιουται καποιος που ερχεται στην ταιλανδη για ενα συγκεκριμενο λογο και που δεν θα ξαναρχοταν ποτε εδω αν δεν ειχε την επιλογη του πληρωμενου ερωτα, με μερικα ταξιδακια που εκανε να ομαδοποιει αδιακριτως και να βγαζει συμπερασματα για εναν ολοκληρο λαο, οπως εγραψε ο πομ πουι?
ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΑΝΤΙΠΑΘΩ ΤΟΥΣ ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΤΕΣ που οντως επικεντρωνονται στο δεντρο χανοντας δυστυχως το δασος, νομιζω πως ολοι δικαιουνται γνωμης...το οτι εγω πχ ειμαι χρονια εδω η το οτι αγαπαω τη χωρα η το οτι αντι στα αγκογκο παω στους ναους, δεν κανει τη γνωμη μου α πριορι σωστοτερη. Το σωστο και το λαθος αναδεικνυονται μεσα στον διαλογο, και ποτε δεν κρινονται αυτοι που εκφερουν τις αποψεις παρα οι ιδιες οι αποψεις.

Αποσυνδεδεμένος labiko

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 9.0 MS Internet Explorer 9.0
« Απάντηση #87 στις: Νοεμβρίου 28, 2011, 14:42:30 μμ »
παιδια μια ερωτηση - απορια ...
ειδα στην walking street μαγαζι που το ελεγαν alkatraz?

το αλκατραζ το στριπτιτζαδικο στη συγγρου το ξερετε?
περναω απο εκει κοντα λογω δουλειας και μου φανηκε οτι στην εισοδο εχει 2 βουδες μεγαλους Ταιλανδους (αδυνατους).
υπαρχει καμια σχεση?
μια απορια χωρις ουσια.
εκτος του οτι μου φαινεται αρκετα ........κια ενα στριπτιτζαδικο να εχει το βουδα απο εξω.

Αποσυνδεδεμένος zografos

• LIFE IS A JOURNEY...BRING AN OPEN MIND!!
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #88 στις: Νοεμβρίου 28, 2011, 15:28:35 μμ »
παιδια μια ερωτηση - απορια ...
ειδα στην walking street μαγαζι που το ελεγαν alkatraz?

το αλκατραζ το στριπτιτζαδικο στη συγγρου το ξερετε?
περναω απο εκει κοντα λογω δουλειας και μου φανηκε οτι στην εισοδο εχει 2 βουδες μεγαλους Ταιλανδους (αδυνατους).
υπαρχει καμια σχεση?
μια απορια χωρις ουσια.
εκτος του οτι μου φαινεται αρκετα ........κια ενα στριπτιτζαδικο να εχει το βουδα απο εξω.

Δε ξερω να σου απαντησω Θαναση,αλλα μ'αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι... :D
IT'S NOT WHERE YOU ARE FROM,IT'S WHERE YOU ARE AT...

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #89 στις: Νοεμβρίου 28, 2011, 15:36:00 μμ »
Αυτο παντως θαναση δεν εχει βουδες

;D ;D ;D ;D ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 28, 2011, 16:44:47 μμ από thailandgr »