0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Περιμενω να μου αριθμησεις τα 25 μερη που μας εταξες,μας ειπες τα υπολοιπα εξυπνα σου αλλα αυτο παρατηρησα οτι το περασες παριστανωντας τον Κινεζο.
Κατα τα αλλα "Κανείς στην Ταϋλάνδη δεν σκέφτεται οτι οι τουρίστες επισκέπτονται την χώρα για σεξ"...ΧΑ ΧΑ!!!..Ας γελασω!!! Πιστευω αυτο που σου λεει ο namtok ισχυει στο μεγαλυτερο μερος της Ταυλανδης ,ειναι σιγουρο στα μερη που αναφερεις (παταγια-πουκετ κλπ) οι ντοπιοι νομιζουν οτι οι φαλανγκ πανε για σεξ και μονο αλλα δεν ισχυει για ολους τους ταυλανδους.
Αρχίζω και πιστεύω ότι η χώρα μου είναι ο απόλυτος σεξοπροορισμός. Σε ένα λεπτό σκέφτηκα 15 μέρη που ξέρω ότι υπάρχουν μπαρ με σεξ επί χρήμασι:Τρούμπα,Φυλής,Συγγρού,Πατησίων,Αχαρνών,Φειδιππίδου,Χασιά,Μενίδι,Λιόσια,Πετράλωνα,Πέραμα,Βάρκιζα,Λούτσα,Κάτω Κηφισιά,Θρακομακεδόνες !! Αμάν.... κόβω τα ταξίδια στη Ταϋλάνδη.
Κατα πρωτον εισαι μεγαλος πολιτικος και σου προτεινω να κατεβεις στις επομενες εκλογες,εγω παντως θα σε ψηφισω.Κατα δευτερον θα σου πω γιατι το λεω αυτο.Πιανεις ενα μερος οπως ειναι το πουκετ π.χ και αραδειαζεις 4 τοποθεσιες τις οποιες με μαεστρια θελεις να μας τις σερβιρεις σαν τεσσερα διαφορετικα μερη!Το ιδιο ακριβως κανεις και για τα υπολοιπα μερη τα οποια τα κομματιαζεις για να μας αποδειξεις αυτο που υποστηριζεις.Το ιδιο τεχνασμα μπορεις πολλυ ευκολα να το κανεις για οποιοδηποτε μερος στον κοσμο,ειναι πολλυ καλο τρικ και μπορει να δημιουργησει ευκολα εντυπωσεις.Εψαξες αρκετα αλλα σε καμια περιπτωση με αυτες τις τοποθεσιες που ανεφερες δεν ειναι και αυταποδεικτο οτι εισαι και πολυταξιδεμενος οπως εσυ ο ιδιος υποστηριζεις.Ψαξε καλυτερα και περιμενω να επιστρεψεις πιο δυναμικα με ακομη περισσοτερα μερη για τους μικρους μας φιλους.
παιδια μια ερωτηση - απορια ...ειδα στην walking street μαγαζι που το ελεγαν alkatraz?το αλκατραζ το στριπτιτζαδικο στη συγγρου το ξερετε?περναω απο εκει κοντα λογω δουλειας και μου φανηκε οτι στην εισοδο εχει 2 βουδες μεγαλους Ταιλανδους (αδυνατους).υπαρχει καμια σχεση?μια απορια χωρις ουσια.εκτος του οτι μου φαινεται αρκετα ........κια ενα στριπτιτζαδικο να εχει το βουδα απο εξω.