0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αλήθεια γιατί στην αρχαία Ελλάδα ο ομοφυλόφιλος ονομάζονταν κίναιδος?κίναιδος < κινώ, προκαλώ + αιδώς, ντροπή
Προσωπικά οταν βλέπω κάποιους που γενικά τους αρέσουν οι γυναίκες, να ελκύονται απο ladyboys όσο θηλυκα και αν είναι θεωρώ πως ενδεχομένως έχουν ενα μικρο κομματι ομοφυλοφιλικής επιθυμίας που καλό θα ήταν να το διερευνήσουν, όμως οχι, δεν θα το χαρακτήριζα ομοφυλοφιλική πράξη ειδικά σε περιπτώσεις που το ladyboy -το συναντάμε συχνά στην Ταιλάνδη αυτό- έχει μια σχεδόν εξωγήινη θυληκότητα και περνιέται ως γυναικα απ τους περισσότερους 'αμύητους'
προσωπικά σε θεωρώ κάτι περισσότερο απο ανώμαλο.
Χαμος!!!!Περιμενω karabe να χτυπησει.Εγω ειμαι παν-ηδονιστης αρα δεν κατατασσομαι πουθενα!!!!
σαν να θελεις να χρυσωσεις το χαπι...οση θηλυκοτητα και να εχει ενα ladyboy δεν παυει να ειναι ενας αντρας ομοφυλοφιλος μεταμφιεσμενος σε γυναικα.βεβαια πολλοι τουριστες "μπερδευονται" στην ταιλανδη και δικαιολογουν την ελξη τους αυτη ακομα και την επαφη τους με τα ladyboys ως "αποπλανηση" που δεχονται απο την αμφιεση αυτων των εξωτικων πλασματων!!!το αστειο της υποθεσης ειναι οτι οσοι παραδεχονται την επαφη τους με τα ladyboys δεν παραδεχονται ποτε το παθητικο ρολο στο σεξ με αυτες...(συγγνωμη αν ακουγονται φασιστικα και οπισθοδρομικα αυτα που γραφω αλλα αυτα πιστευω!)περισσοτερο απο ανωμαλο;τι θα μπορουσα να ημουν δηλαδη φυσιολογικε;
Με αυτή την φιλελεύθερη κατασκευασμένη αντίληψη περί ελευθερία της σεξουαλικής έκφρασης,γιατί να μην σεβαστούμε το δικαίωμα π.χ την "διαφορετικότητα" ενός παιδεραστή, ενός νεκρόφιλου ή και εγώ δεν ξέρω ποιού άλλου ανώμαλου. Παράθεση από: dkmaster στις Μαΐου 24, 2012, 12:44:40 μμΣυγγνώμη αλλά ο παιδεραστής και ο νεκρόφιλος έχουν παραβατική συμπεριφορά καθώς παραβαίνουν τα δικαιώματα των άλλων (το παιδί και ο νεκρός δεν συνουσιάζονται με την θέληση τους). Ο ομοφυλόφιλος δεν εκβιάζει κάποιον άλλον στο να γίνει ομοφυλόφιλος ή να συνάψει σχέση μαζί του.
Συγγνώμη αλλά ο παιδεραστής και ο νεκρόφιλος έχουν παραβατική συμπεριφορά καθώς παραβαίνουν τα δικαιώματα των άλλων (το παιδί και ο νεκρός δεν συνουσιάζονται με την θέληση τους). Ο ομοφυλόφιλος δεν εκβιάζει κάποιον άλλον στο να γίνει ομοφυλόφιλος ή να συνάψει σχέση μαζί του.