Αποστολέας Θέμα: off topics  (Αναγνώστηκε 228752 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος thanaposto

• Φύλο: Άντρας
  • Mac OS X Mac OS X
  • Browser:
  • Safari 6.0 Safari 6.0
Απ: off topics
« Απάντηση #270 στις: Αυγούστου 13, 2013, 23:30:39 μμ »
Συνέχισε πιο δυνατά ,!!!!' ;D ;D ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 13, 2013, 23:33:02 μμ από thanaposto »

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Firefox 22.0 Firefox 22.0
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #271 στις: Αυγούστου 16, 2013, 10:21:49 πμ »
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ,
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ?

Στην συνέχεια τους ρώτησε '' Πως είναι ένας ελέφαντας?''
Αυτοί που είχαν ψηλαφίσει το κεφάλι είπαν ''Μοιάζει με ένα δοχείο''
Ατοί που είχαν ψηλαφίσει το αυτί ''Μοιάζει με πλεγμενο καλάθι που λιχνίζουν τα δημητριακά''
Αυτοί που είχαν ψηλαφίσει τον Χαυλιοδοντα, ''Μοιάζει με ύνί'',
Αυτοί που είχαν ψηλαφίσει την προβοσκίδα ''Μοιάζει με φίδι''
Αυτοί που είχαν ψηλαφίσει την ουρά ''Μοιάζει με μία σκούπα'' κοκ

Και στο τέλος φωνάζοντας με επιμονή ΄΄Ο ελέφαντας είναι έτσι και όχι αλλιώς'' συνεπλάκησαν μεταξύ τους, ενώ ο βασιλιάς απολάμβανε το θέαμα.

Πέραν από το εύθυμο της παραβολής αυτής, από τον βουδιστικό κανόνα, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι:
1. Ο άνθρωπος λόγω της φυσικής του ''τύφλωσης'' είναι αδύνατο να συλλάβει την εικόνα των πραγμάτων όπως πραγματικά αυτή είναι.
2. Ο άνθρωπος λόγω του περιορισμένου χαρακτήρος των ικανοτήτων του δεν μπορεί να γνωρίσει ένα μέρος μόνο της Αλήθειας.
3. Ο άνθρωπος δεν μπορεί να διευκρινίσει και περιγράψει το Υπέρτατο παρά μόνο ανάλογα με τον κόσμο των γνώσεων και εμπειριών του.
4. Ο άνθρωπος έχει την τάση να γενικεύει μεμονωμένες περιπτώσεις, διαμορφώνοντας με τον τρόπο αυτό μία εσφαλμένη προοπτική και μία παραμορφωμένη εικόνα του συνόλου.
5. Ο άνθρωπος θεωρεί, γενικώς, ιότι, σχύει αυτό που θεωρεί ότι γνωρίζει, κρίνει κάθε αντίθετη άποψη ως λανθασμένη και προσπαθεί να επιβάλλει στους άλλους τις δικές του πεποιθήσεις, γεγονός το οποίο προκαλεί έντονες διαμάχες.''
(Πηγή, Οι Πέντε Μεγάλες Θρησκείες του Κόσμου, 1954, Helmuth von Glassenapp)

Αρκεί μία διαδικτυακή περιήγηση για να διαπιστωθούν όλα τα παραπάνω.
Είναι στο χέρι του καθενός μας να διορθώσει τις ανθρώπινες αυτές αδυναμίες.
Αναζητώντας την ''Καθαυτό Αλήθεια'' και όχι επαναπαυόμενος στην ''Καθ' Ημάς Αλήθεια''
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος mikelangelo

• Browser:
  • Firefox 23.0 Firefox 23.0
Απ: Οικονομική κατάσταση
« Απάντηση #272 στις: Αυγούστου 19, 2013, 10:52:45 πμ »
Καλημερα
Η απολυτη επιβεβαιωση της Οικονομικης Θεωριας της "αναιμακτης" αναπτυξης, η αλλιως airbusiness..

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26517&subid=2&pubid=113095037

Για να γινει πιο κατανοητο, οι επενδυτες τον Ιουλιο εφτασαν στο σημειο να αγοραζουν Γερμανικα Ομολογα με αρνητικο επιτοκιο.
Κατι αναλογο ειχε συμβει και περσι.
Που σημαινει σε απλα ελληνικα οτι αντι να κερδιζεις ως επενδυτης  π.χ 1 με 2% πληρωνεις(!!) και κατιτις για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και το πορτοφολι σου γεματο.

Αυτα βλεπουν οι Αγγλαμερικανοι και λενε στους Γερμανους να δωσουν και κατι παραεξω.
Διοτι ως γνωστον την απληστια και την αλαζονεια την εχουν πληρωσουν δυο φορες οι απογονοι του Καιζερ.
Σε Ευρωπαικο επιπεδο κατι αναλογο εχει γινει και στην Δανια οπου οι καταθετες εχουν επισης αρνητικα επιτοκια μιας και οι τραπεζες, λογω στεγαστικης κρισης, πανε απο το κακο στο χειροτερο μιας και απο το 2008 ως σημερα εχουν κλεισει πανω απο 20 τραπεζες στην ομορφη αυτη χωρα.
"N' αγαπας την ευθυνη.
Να λες εγω,  εγω μοναχος μου
Θα σωσω τον κοσμο.
Αν χαθει, εγω θα φταιω."

Νικος Καζαντζακης

• Browser:
« Απάντηση #273 στις: Αυγούστου 20, 2013, 09:12:39 πμ »
http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/h_fwtografia_poy_ekapse_ton_stayridh.2375832.html

Εβγαλε λεει την συγκεκριμενη φωτο για να τη στειλει στην οικογενεια του...
Δηλαδη αν πηγαινε Walking street τι θα εκανε...?
Θα ανεβαζε προφανως  βιντεακι στο u-tube και θα ελεγε στη γυναικα του.."γυναικα περναω τελεια..!!
Και να δεις χαρα η συζυγος...
Οπως εχω ξαναπει τετοιοι που ειμαστε καλα μας κανουν.
Και ο συγκεκριμενος κυριος, και αυτος που τον διορισε.
Ειδικα ο τελευταιος.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 20, 2013, 09:15:11 πμ από mikelangelo »
"N' αγαπας την ευθυνη.
Θα σωσω τον κοσμο.
Αν χαθει, εγω θα φταιω."

Νικος Καζαντζακης

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #274 στις: Αυγούστου 21, 2013, 05:27:43 πμ »
Αγαπητά μέλη θέλω να σας ενημερώσω ότι και από αυτό το φόρουμ βγάζεις χρήματα. Μόλις τώρα ενημερώθηκα ότι στο σπίτι μου έφτασε επιταγή από το οτε τον 890,89 ευρό. Μου  την έστειλαν λένε γιατί μόλις ποσταρο κάτι η βάζω μια φωτογραφεία ανάβουν τα τηλέφωνα ανάμεσα στους συντονιστές. Και το οτε θεώρησε καλός να μου στήλη ένα μικρο ποσοστό. Να είναι καλά οι συντονιστές που θα περάσω κάποιες μέρες από εκείνους. Φιλιά στα παιδιά.

Αποσυνδεδεμένος dstergio

• Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
  • Firefox 19.0 Firefox 19.0
« Απάντηση #275 στις: Αυγούστου 21, 2013, 12:53:32 μμ »
Αγαπητά μέλη θέλω να σας ενημερώσω ότι και από αυτό το φόρουμ βγάζεις χρήματα. Μόλις τώρα ενημερώθηκα ότι στο σπίτι μου έφτασε επιταγή από το οτε τον 890,89 ευρό. Μου  την έστειλαν λένε γιατί μόλις ποσταρο κάτι η βάζω μια φωτογραφεία ανάβουν τα τηλέφωνα ανάμεσα στους συντονιστές. Και το οτε θεώρησε καλός να μου στήλη ένα μικρο ποσοστό. Να είναι καλά οι συντονιστές που θα περάσω κάποιες μέρες από εκείνους. Φιλιά στα παιδιά.
Το ποσό αυτό να μπει στο αποθεματικό για να πέσουν τα θεμέλια να ξεκινήσει επιτέλους το έργο.

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #276 στις: Αυγούστου 21, 2013, 14:34:13 μμ »
Το ποσό αυτό να μπει στο αποθεματικό για να πέσουν τα θεμέλια να ξεκινήσει επιτέλους το έργο.

Όχι φίλε θα το κάνω δωρεάν στο φόρουμ για να συνεχίσει και έτσι και οι διαχειριστείς να έχουν να σβήνουν αυτά που γράφω.

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Browser:
  • Chrome 28.0.1500.95 Chrome 28.0.1500.95
    • Ταϋλάνδη ένα ταξίδι που κρατάει χρόνια
« Απάντηση #277 στις: Αυγούστου 21, 2013, 14:49:03 μμ »
η    πολύ  ανοχή  καταντά  συνενοχή
Ο ταξιδιώτης βλέπει ότι βλέπει. Ο τουρίστας βλέπει ότι έχει έρθει να δει.
G.K. Ghesterton

http://thailandmymemories.wordpress.com/

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 8/Server 2012 Windows 8/Server 2012
  • Browser:
  • Firefox 22.0 Firefox 22.0
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #278 στις: Αυγούστου 21, 2013, 15:08:14 μμ »
Μου αρεσει που σου αρεσει κιολας .........
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ต้องการให้ฉันช่วยอะไรไหมคะ
  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Browser:
« Απάντηση #279 στις: Αυγούστου 21, 2013, 15:59:09 μμ »
Όχι φίλε θα το κάνω δωρεάν στο φόρουμ για να συνεχίσει και έτσι και οι διαχειριστείς να έχουν να σβήνουν αυτά που γράφω.

Και πολλυ καλα θα κανεις,μαγκια σου!!!Αλλα επειδη ξεφευγεις συνεχεια του θεματος και επειδη υπαρχουν πολλα παιδια που ειναι ετοιμα απο οτι μαθαινω να ερθουν να εργαστουν εθελοντικα στην περα απο πασα αμφιβολια μεγαλυτερη κατασκευη που εχει γινει ποτε στην Ταυλανδη,(και νομιζω οτι αυτο σου το αναγνωριζει ολο το φορουμ)δωσε επιτελους νεα σε ποιο σταδιο βρισκεται η κατασκευη.
Δεν σου κρυβω δε οτι επισης και εγω προσωπικα ειμαι σε σκεψη να υποβαλλω αιτηση αλλα με τρομαζει λιγο και με κανει διστακτικο οτι δεν εχουμε καμια ενημερωση.
Μηπως βρεθηκαν τιποτα Κορμορανοι και σταματησαν προσωρινα τα εργα?Ακομη και ετσι να ειναι καλο ειναι να μας ενημερωσεις.
สวัสดีค่ะ ยินดีที่ได้พบคุณ

Αποσυνδεδεμένος diamantis

• Browser:
  • Chrome 28.0.1500.95 Chrome 28.0.1500.95
« Απάντηση #280 στις: Αυγούστου 21, 2013, 21:31:45 μμ »
Και μία πολική αρκούδα που κατέβηκε για διακοπές εμποδίζει πολύ ...να ήταν μόνο οι κορμοράνοι,,,,,,,

• Browser:
« Απάντηση #281 στις: Αυγούστου 21, 2013, 22:55:55 μμ »
Κε Doctor-Τσακα-tikac με τους Marines και τους SEALS ξεμπερδεψες, με το δουλεμα εδω μεσα να δω ποτε θα ξεμπερδεψεις....
Τι τα θελες και συ τα γευματα και τα δειπνα στα μοναστηρια καυμενε, τοσα χρονια στα καροτσακια μια χαρα δεν ησουν..?
By the way  να σου πω οτι αυτο το ωραιο ξενοδοχειο που ανεβασες στις φωτο, το Titanic, ειναι απο την Ατταλεια στην Τουρκια.
Κλεφταρακο...
Εγω για να δεις παντως εψαξα και βρηκα το... "μαγαζι σου" στην Pattaya στο facebook.
Τιγκα στους Βουδες εισαι.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 21, 2013, 22:59:45 μμ από mikelangelo »
"N' αγαπας την ευθυνη.
Θα σωσω τον κοσμο.
Αν χαθει, εγω θα φταιω."

Νικος Καζαντζακης

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Browser:
  • Chrome 29.0.1547.57 Chrome 29.0.1547.57
    • Ταϋλάνδη ένα ταξίδι που κρατάει χρόνια
« Απάντηση #282 στις: Αυγούστου 22, 2013, 01:16:35 πμ »
Εχω  αποφασίσει εδώ και  καιρό να σταματήσω  να  συμμετέχω  ενεργά στο  φόρουμ .
Η αιτία τουλάχιστον προφανής.
Δεν μπορώ  να συνδιαλλαγώ  με ανθρώπους   οι οποίοι   δημιουργούν ομάδες  για να τονώσουν το εγώ  τους , μιλούν για  ανύπαρκτα  θέματα,   μόνο   για να έχουν   κάτι  να πούν.
 Αποπροσανατολίζουν  θέματα  και καταστάσεις  αντί  να σιωπούν μην έχοντας κάτι  να πουν.
 Άνθρωποι  που  δεν ξέρουν και   δεν  μπορούν να  καταλάβουν την διαφορά  μεταξύ του τυχοδιώκτης και τυχοδιώχτης.
 Απελπισμένα ανθρωπάρια με    μηδενική προσφορά, πέρα από την εγωπαθή και  κατά πολλούς  αντικείμενο  ψυχικής εάν όχι ψυχιατρικής συμπεριφορά τους.
 Η ευφυΐα  από την παράνοια είναι τόσο  κοντά που  κάποιοι  το έχουν διαβεί το σκαλοπάτι. 
 Μια κουβέντα  μόνο Ήμαρτον
  Θα είχα   διαγράψει τον λογαριασμό μου  όμως η αγάπη μου  για την  χώρα την  Ταϊλάνδη , όχι την ταϊλανδή ,η ανάγκη  πληροφόρησης   με έχουν συγκρατήσει .
Εγώ προσωπικά δεν άγωμε  και φέρομαι  από τα  καβγαδάκια ενός   ζευγαριού.
 Κάποιοι έχουν δημιουργήσει  μια κακή  σχολή εδώ μέσα, δεν ενδιαφέρομαι ούτε  να  διδάξω ούτε να φοιτήσω  εκεί. 
 Τα  μαθήματα τα παίρνω  μόνος μου και πολλές  φορές με σκληρό τρόπο.

ο νοών  νοείτο και ο έχων την μύγα  να την φέρει πίσω.

Καλή  νύχτα
Ο ταξιδιώτης βλέπει ότι βλέπει. Ο τουρίστας βλέπει ότι έχει έρθει να δει.
G.K. Ghesterton

http://thailandmymemories.wordpress.com/

• Browser:
« Απάντηση #283 στις: Αυγούστου 22, 2013, 10:44:31 πμ »
Καλημερα σε ολους.

Κε kosa πολυ σωστα τα λες και θα ηταν ακομα πιο σωστα αν μας ελεγες και ποιους εννοεις.
Γιατι καποιοι  εδω μεσα μπορει να αισθανθουν θιγομενοι απο τον χαρακτηρισμο.." α π ε λ π ι σ μ ε ν α   α ν θ ρ ω π α ρ ι α"  που σε οποιοδηποτε αλλο  site θα ειχε διαγραφει πριν ακομα ανοιγοκλεισεις τα βλεφαρα σου.

- Απαγορεύεται η αποστολή μηνυμάτων που περιέχουν προσβλητικό περιεχόμενο, θίγοντας και προκαλώντας τους υπόλοιπους χρήστες.
 Κάθε γνώμη -όσο ακραία και αν είναι- έχει δικαίωμα να ακουστεί, μπορεί όμως να εκφραστεί με πολλούς αποδεκτούς τρόπους και σίγουρα όχι μόνο με χρήση προσβλητικών λέξεων ή φράσεων.

Αυτα τα λενε οι Οροι που εχουν θεσπισει οι admin, οχι εγω.

Φανταζομαι να αναγνωριζεις και στον αλλο, αν επιθυμει, το δικαιωμα να σου απαντησει  απο τη στιγμη που θα τον/τους  κ α τ ο ν ο μ α σ ε ι ς.
Εχω διαβασει το blog σου οπως σου εχω πει και μεσω π.μ., και μου φαινεσαι  ενδιαφερων και κατασταλαγμενος τυπος, ενω γραφεις και πολυ ρεαλιστικα.
Και θα προτεινα και σε ολους να το διαβασουν.
Σημερα τα ξημερωματα ομως ξεφυγες.
Ξανασκεψου το.

« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 22, 2013, 11:25:58 πμ από Oytopikos »
"N' αγαπας την ευθυνη.
Θα σωσω τον κοσμο.
Αν χαθει, εγω θα φταιω."

Νικος Καζαντζακης

Αποσυνδεδεμένος labiko

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 10.0 MS Internet Explorer 10.0
« Απάντηση #284 στις: Αυγούστου 22, 2013, 11:43:53 πμ »
απο οτι εμαθα του doctor... του εχει απαγορευτει να γραψει οτιδηποτε στο φορουμ για καποιο χρονικο διαστημα, οποτε καλο θα ηταν να μηην τον ρωταμε τιποτα κλπ. ουτε να του απευθυνουμε χαρακτηρισμους, αφου δεν μπορει να απαντησει.