Αποστολέας Θέμα: off topics  (Αναγνώστηκε 228790 φορές)

0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος PaterDemon

• Φύλο: Άντρας
  • เหมือนกันแต่แตกต่าง
  • Linux Linux
  • Browser:
  • Chrome 7.0.517.41 Chrome 7.0.517.41
Απ: off topics
« Απάντηση #330 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2013, 19:20:20 μμ »
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 16, 2013, 19:22:38 μμ από thailandgr »

Αποσυνδεδεμένος diamantis

• Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Chrome 29.0.1547.66 Chrome 29.0.1547.66
« Απάντηση #331 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2013, 11:16:49 πμ »
Δυστυχώς και είναι κρίμα στο τέλος δεν θα θέλει να γράφει κανείς.Χάσαμε τον ΜΑΙΚΟΑ που θα μπορούσαμε να έχουμε και είχαμε ''βοήθεια'' σαν επαγγελματίας στο τομέα του.Εγώ προσωπικά είχα και ''ηθική'' βοήθεια όταν κατηγορήθηκα σαν ''ψυχοπαθής'' που αγοράζω εισιτήρια χωρίς να θέλω να ταξιδέψω αλλά για να σπάω πλάκα.Μετά από το ''άδειαμα μου από το φόρουμ που όρεξη να γράψω κάτι.Κάπως έτσι λοιπόν με την αντιμετώπιση κάθε ενός που γράφει σαν να είναι ''απατεώνας'? στο τέλος θα πάψουν να γράφουν.Ας προσπαθήσουμε όσο είναι δυνατόν να είμαστε λίγο πιο χαμηλών τόνων,ας πούμε και καμιά φορά δεν πειράζει και ας μην κατηγορούμε εύκολα ο ένας τον άλλο.Καλή μέρα σε όλους.

Αποσυνδεδεμένος thanaposto

• Windows 8/Server 2012 Windows 8/Server 2012
  • Browser:
  • Firefox 23.0 Firefox 23.0
« Απάντηση #332 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2013, 16:30:21 μμ »
Δυστυχώς και είναι κρίμα στο τέλος δεν θα θέλει να γράφει κανείς.Χάσαμε τον ΜΑΙΚΟΑ που θα μπορούσαμε να έχουμε και είχαμε ''βοήθεια'' σαν επαγγελματίας στο τομέα του.Εγώ προσωπικά είχα και ''ηθική'' βοήθεια όταν κατηγορήθηκα σαν ''ψυχοπαθής'' που αγοράζω εισιτήρια χωρίς να θέλω να ταξιδέψω αλλά για να σπάω πλάκα.Μετά από το ''άδειαμα μου από το φόρουμ που όρεξη να γράψω κάτι.Κάπως έτσι λοιπόν με την αντιμετώπιση κάθε ενός που γράφει σαν να είναι ''απατεώνας'? στο τέλος θα πάψουν να γράφουν.Ας προσπαθήσουμε όσο είναι δυνατόν να είμαστε λίγο πιο χαμηλών τόνων,ας πούμε και καμιά φορά δεν πειράζει και ας μην κατηγορούμε εύκολα ο ένας τον άλλο.Καλή μέρα σε όλους.
Mη μασάς απο τους troll!!!!  
Εγώ απο τα λίγα χρόνια χρόνια που συμμετέχω σε αυτό το φόρουμ,έχω δεί πάρα πολλούς που ενώ στην αρχή είναι μέσα σε όλα τα"θέματα" του φόρουμ και πολύ ενεργά(είναι μέσα σε όλα,έχουν για όλα κάτι να πούν),έπειτα εξαφανίζονται,οι περισσότεροι απο αυτούς εχουν ρίξει λάδι στην φωτιά ουκ ολίγες φορές,ξαφνικά δεν τους ξαναβλέπεις ποτέ(και καλύτερα).

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CF%81%CE%BF%CE%BB_%28%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%BF%29
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 17, 2013, 16:39:49 μμ από thanaposto »

Αποσυνδεδεμένος mikelangelo

• Browser:
  • Firefox 23.0 Firefox 23.0
Συνταξιοδοτικο συστημα.
« Απάντηση #333 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2013, 16:17:57 μμ »
Παλαιο αλλα παντα επικαιρο..

http://www.forologoumenos.gr/permalink/11962.html
"N' αγαπας την ευθυνη.
Να λες εγω,  εγω μοναχος μου
Θα σωσω τον κοσμο.
Αν χαθει, εγω θα φταιω."

Νικος Καζαντζακης

Αποσυνδεδεμένος turmeric2u

• Browser:
  • Chrome 29.0.1547.66 Chrome 29.0.1547.66
« Απάντηση #334 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2013, 17:08:32 μμ »
Παιδιά γνωρίζει κάποιος, αν το eBay είναι αξιόπιστο ως προς την λειτουργία/πώληση κοσμημάτων κτλ και τελικά δεν χάνεις τα χρήματα σου?

This is Asia .-

Αποσυνδεδεμένος paris1973

• **
  • Browser:
  • Chrome 31.0.1650.57 Chrome 31.0.1650.57
Απ: Σεμιναρια THAI MASSAGE
« Απάντηση #335 στις: Νοεμβρίου 28, 2013, 16:55:59 μμ »
και μετα μας εφταιγε ο πατταγιαννης

Αποσυνδεδεμένος AsprosGatos

• **
  • Browser:
  • Chrome 31.0.1650.57 Chrome 31.0.1650.57
« Απάντηση #336 στις: Νοεμβρίου 30, 2013, 08:34:22 πμ »
Ασθενής προς τον ψυχολόγο.
Γιατρέ μου το τελευταίο διάστημα βλέπω τακτικά τις φωτογραφίες που έχω τραβήξει από τα ταξίδια μου στην Ταϊλάνδη, και νιώθω μια έντονη νοσταλγία και μια διάθεση να την επισκεφτώ ξανά, είναι σοβαρό;
Η άποψη σου για την πραγματικότητα δεν αλλάζει την πραγματικότητα.

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Browser:
  • Firefox 25.0 Firefox 25.0
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #337 στις: Δεκεμβρίου 05, 2013, 22:13:12 μμ »
Διαφημιστική καμπάνια: ''Ικετεύω για την ζωή μου, όχι για φαγητό"

Στη Ταϊλάνδη η UniDog, οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων, ξεκίνησε μια διαφημιστική καμπάνια, σε μια προσπάθεια καταπολέμησης της εμπορικής παραγωγής κρέατος σκύλου.

Η εκστρατεία ονομάζεται "Beg For Life" και περιλαμβάνει φωτογραφίες σκύλων με μεγάλα μπολ σούπας γύρω από τα κεφάλια τους, τα οποία μοιάζουν με τους προστατευτικούς κώνους που χρησιμοποιούν οι κτηνίατροι μετά την επέμβαση και με το μήνυμα ''Ικετεύω για την ζωή μου, όχι για φαγητό".

Σύμφωνα με την Παγκόσμια Κοινωνία για την Προστασία των Ζώων (WSPA), εκτιμάται ότι περίπου 25 εκατομμύρια σκύλοι θανατώνονται για κατανάλωση από τον άνθρωπο κάθε χρόνο.

Η κατανάλωση κρέατος σκύλου είναι συνηθισμένη στην Κίνα, τη Νότια Κορέα και το Βιετνάμ. Ωστόσο το εμπόριο κρέατος σκύλου είναι είτε παράνομο, είτε ανεξέλεγκτο στις χώρες όπου είναι πιο διαδεδομένο, σύμφωνα με την WSPA.

Κάθε χρόνο δεκάδες χιλιάδες σκύλων μεταφέρονται απάνθρωπα από την Ταϊλάνδη προς γειτονικές χώρες , όπου συχνά γδέρνονται ζωντανά.

Τα σκυλιά αυτά είναι καθαρόαιμα ή ημίαιμα. Μπορείτε να δείτε όλες τις ράτσες. Από γκόλντεν ριτρίβερ μέχρι τερριέ. Κάποια από αυτά αγοράζονται. Άλλα αρπάζονται από τους δρόμους, ακόμα και από τους κήπους των ανθρώπων.
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος halfway inn

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • IT'S A NICE DAY TODAY IN THAILAND.....KEEP SMILING
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #338 στις: Φεβρουαρίου 07, 2014, 08:36:26 πμ »
GOOD NEWS

Τζον Πολ: O άστεγος Έλληνας που έγινε δισεκατομμυριούχος και τιμάται για το φιλανθρωπικό του έργο - 329η θέση στο Forbes!

Στην 329η θέση του περιοδικού Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου βρίσκεται ο Ελληνοιταλός Τζον Πολ, με περιουσία που αγγίζει τα 4 δις δολάρια...
Το μεγαλύτερο μέρος των ετήσιων εσόδων του το αντλεί από την εταιρεία του, "John Paul Mitchell Systems", που παρασκευάζει προϊόντα για τον καλλωπισμό των μαλλιών.

Πριν χτίσει την αυτοκρατορία του, ήταν άστεγος και ζούσε στο αυτοκίνητο του.

Ο Τζον Πολ Ντετζόρια γεννήθηκε στις 13 Απριλίου του 1944 στο Λος Άντζελες.
Οι γονείς του δισεκατομμυριούχου σήμερα επιχειρηματία ήταν μετανάστες.
Η μητέρα του ήταν Ελληνίδα και ο πατέρας του Ιταλός.

Ο δρόμος του στην επιτυχία δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα. Οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν πολύ μικρός, μόλις 2 ετών.
Στην ηλικία των 9 ξεκίνησε να πουλά χριστουγεννιάτικες κάρτες και εφημερίδες μαζί με τον αδερφό του για να στηρίξουν οικονομικά την οικογένεια.
Η μητέρα τους δεν μπορούσε να αναθρέψει μόνη της τα δύο αγόρια και αναγκάστηκαν να τα δώσει σε ανάδοχη οικογένεια.

Ήταν μέλος μια συμμορίας στο Ανατολικό Λος Άντζελες, την οποία όμως εγκατέλειψε όταν ένας μαθηματικός του είπε πως δεν θα πετύχει σε τίποτα στη ζωή του.

Αποφοίτησε το 1962 και μπήκε στο Ναυτικό. Στο ναυτικό έμεινε για 2 χρόνια και μετά έκανε διάφορες δουλειές από καθαριστής μέχρι πωλητής.

Μάλιστα, έμεινε άστεγος για ένα διάστημα και αναγκάστηκε να συλλέγει μπουκάλια για να επιβιώσει.

Στον χώρο της φροντίδας μαλλιών μπήκε ως εργαζόμενος στα Εργαστήρια της Redken.

Λίγο πριν ξεκινήσει την εταιρία του, μένει για δεύτερη φορά άστεγος. Αναγκάζεται να μένει στο αυτοκίνητο του μετά τον χωρισμό του με την σύζυγό του.

Το 1980 δημιούργησε την εταιρία John Paul Mitchell Systems μαζί με τον κομμωτή Paul Mitchell και ένα δάνειο 700 δολαρίων. Το όνειρο των δύο φίλων ήταν να δημιουργήσουν ένα επαναστατικό σύστημα μαλλιών με τρία προϊόντα (Σαμπουάν 1, Σαμπουάν 2 και Κοντίσιονερ).
Το όνειρό τους έγινε πραγματικότητα και η εταιρία παράγει πάνω από 100 προιόντα και είδη κομμωτικής σε πάνω από 80 χώρες παγκοσμίως.

Το 1989 ο Paul Mitchell πέθανε και την θέση του ως συνιδιοκτήτης έλαβε ο γιος του Άνγκους.

Συμμετέχει σε διάφορες επιχειρηματικές κινήσεις όπως η εταιρία Patrón Spirits, την οποία ίδρυσε το 1989 και πλέον πουλά πάνω από 2 εκατομμύρια κιβώτια τεκίλα τον χρόνο.

Ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της αλυσίδας νυχτερινών μαγαζιών House of Blues, τα οποία πωλήθηκαν προς 350 εκατομμύρια δολάρια το 2006.

Έχει μερίσματα στις εταιρίες Pyrat Rum, Ultimat Vodka, Solar Utility, Sun King Solar, Touchstone Natural Gas, Three Star Energy, Diamond Audio, μια αντιπροσωπία Harley Davidson dealership, μια εταιρία διαμαντιών (DeJoria), και την εταιρία κινητής τεχνολογίας ROK AMERICAS, την John Paul Pet, η οποία περιποιείται ζώα και άλλες.

Η μεγαλύτερη πολυτέλεια που δεν στερεί από τον εαυτό του είναι το προσωπικό του τζετ.
Το φιλανθρωπικό και περιβαλλοντικό του έργο είναι σημαντικό.

Μαζί με τον Μπραντ Πιτ, τον Ριτσαρντ Μπρανσον και τον Νέλσον Μαντέλα, είναι ιδρυτής του «Mineseeker», ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού που αναζητεί λύσεις για το παγκόσμιο πρόβλημα των ναρκών.

Το 2009, λόγω της οικονομικής κρίσης, δώρισε 150 χιλιάδες δολάρια για να ξεκινήσει το "Grow Appalachia", έναν οργανισμό που μαθαίνει στους ανθρώπους σε φτωχές περιοχές, κυρίως στο Κεντάκι, να καλλιεργούν, να μαγειρεύουν και να συντηρούν τα λαχανικά τους.

Έχει λάβει πολλούς επαίνους για το φιλανθρωπικό του έργο, ανάμεσα στα οποία και ο ορισμός του ως μέλος εφ' όρου ζωής στον Σύλλογο Horatio Alger Διακεκριμένων Αμερικανών για να τιμήσουν το ταξίδι του προς την επιτυχία.
วันนี้เป็นวันที่ดีในเมืองไทย ..... ยิ้มแย้มแจ่มใส
It's a nice day today in Thailand....keep smiling

"PG THAI AGENT"

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Browser:
  • Mozilla Mozilla
« Απάντηση #339 στις: Φεβρουαρίου 14, 2014, 18:42:38 μμ »

"PG THAI AGENT"

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Browser:
  • Firefox 27.0 Firefox 27.0
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
Σημερα το βραδυ στην Αυτοψια στον Alpha
« Απάντηση #340 στις: Φεβρουαρίου 27, 2014, 19:36:07 μμ »
Σημερα το βραδυ 24:00 στην Αυτοψια στον Alpha

Την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στις 24:00 ο Αντώνης Σρόιτερ κάνει «Αυτοψία» στις Ελληνικές κοινότητες του εξωτερικού.

Όπου γης και πατρίς! Αλάσκα, Χαβάη, Περού, Ταϋλάνδη, Νότιο Αφρική, Φιλιππίνες, Αυστραλία, Αιθιοπία.
Ο Αντώνης Σροίτερ συνομιλεί με τους Έλληνες που απαρτίζουν τις Ελληνικές κοινότητες σε αυτές τις χώρες.
Οι περισσότεροι έφυγαν από την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και ήδη έχουν κάνει τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα.
Με τον δικό τους τρόπο, παρουσιάζουν στην εκπομπή τις χώρες που ζουν πλέον και εργάζονται αυτοί και οι οικογένειές τους.
Τι λένε για τον ξεριζωμό από την Ελλάδα;
Πώς είναι η ζωή τους;
Ποιες δυσκολίες αντιμετώπισαν;
Ποιες είναι οι συνθήκες εργασίας τους;
Με τι μισθούς αμείβονται;
Ποια επαγγέλματα έχουν ζήτηση σε αυτές τις χώρες;

"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος Argiemarg

• *
  • think positive
  • Linux Linux
  • Browser:
  • Safari 4.0 Safari 4.0
« Απάντηση #341 στις: Φεβρουαρίου 28, 2014, 01:47:40 πμ »
Κρίμα το ξενύχτι....Μετά της Αλάσκες και της Χαβάες....μας έδειξε ο Σροϊντερ την εξωτική και ειδυλλιακή Pattaya ....... (ατυχές) ως δείγμα αντιπροσωπευτικο της αγαπημένης μας Ταϊλάνδης.....Μάλιστα ο συμπαθής κατά τα άλλα Έλληνας μηχανικός (υπάλληλος ξένης πολυεθνικής και άσχετος των νόμων αγραφων και μη της Ταϊλάνδης) πρότεινε σε υποψήφιους επενδυτές να( χωθούν/ανταγωνιστουν) τους Ταιλανδους στα τουκ τουκ και στης μεταφορές τουριστών.....όποιος ξέρει έστω και λίγο από το πως λειτουργεί η Χώρα αυτή καταλαβαίνει πόσο λάθος ρεπορτάζ και μηνύματα βγάζει η εκπομπή αυτή σε ανθρώπους που μπορεί μια τελευταία λάθος ζαριά να τους καταστρέψει.....το μόνο ευχάριστο της βραδιάς και αναπάντεχο highlight ήταν η (επιτέλους) πανηγυρική δικαίωση του Pattayani....  :-0
Υ.γ. παρακαλώ να ελέγξει το ειδικό team εαν υπήρξε δάκτυλος δωροδοκίας του πελάτη μηχανικού....χαχαχα
Είναι σκοπός ζωής του ανθρώπου να ταξιδέυει όπως ο Οδυσσέας...αρκεί να μην λησμονήσει την Ιθάκη του...

Αποσυνδεδεμένος cameranek

• **
  • Browser:
  • Chrome 33.0.1750.117 Chrome 33.0.1750.117
« Απάντηση #342 στις: Φεβρουαρίου 28, 2014, 03:50:45 πμ »
Μονο 6 λεπτά έδειξε από Παταγια...
Μάθαμε για τους ουρανοξύστες που χτιζοντε και οτι ειναι ήσυχη χωρα...
Το εχω το βιντεο αν το θελει καποιος να το δει, αλλα δεν χανει και τιποτα...

Αποσυνδεδεμένος mikelangelo

• Windows 8/Server 2012 Windows 8/Server 2012
  • Browser:
  • Firefox 27.0 Firefox 27.0
« Απάντηση #343 στις: Φεβρουαρίου 28, 2014, 10:27:01 πμ »
Tα ρεπορταζ στην Ελλαδα με αυτο τον τροπο γινονται, "αρπαχτα" και επιφανειακα.
Προ διετιας το  Channel 4 ειχε κανει αφιερωμα στους Βρεττανους πολιτες που ειναι εγκατεστημενοι στην Ταυλανδη και δραστηριοποιουνται επαγγελματικα.
Εκανε το προφανες...ζητησε απο την Βρεττανικη Πρεσβεια να της δωσει πληροφοριες για ολους αυτους.
Και μετα πηγε και τους βρηκε.
Τοσο απλα.
Απο την Pattaya ειχε ασχοληθει μονο με εναν απο τους εκατονταδες που υπαρχουν.
Κι ετσι οποιος εβλεπε το ρεπορταζ επαιρνε μια ιδεα απο ολη την χωρα.
Eνδεικτικα να πω οτι στο Katsanabhuri υπηρχε τυπος που ειχε ανοιξει μαγαζι, εκμεταλλευομενος την τρελλα των ντοπιων με τις Αγγλικες ομαδες. και πουλαγε
 φανελες, λαβαρα και οτιδηποτε αξεσουαρ απο τις ομαδες της Premier Leaque.
Και πηγαινε τοσο καλα που ετοιμαζοταν τοτε να ανοιξει και αντιστοιχο καταστημα στην Bangkok.
"N' αγαπας την ευθυνη.
Να λες εγω,  εγω μοναχος μου
Θα σωσω τον κοσμο.
Αν χαθει, εγω θα φταιω."

Νικος Καζαντζακης

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Browser:
  • Mozilla Mozilla
« Απάντηση #344 στις: Μαρτίου 04, 2014, 12:17:38 μμ »
ΕΛΛΑΔΑ

Υπάλληλος τράπεζας στην Κω «ξάφριζε» λογαριασμούς για να παίζει στοίχημα -Είχε πάρει 450.000 ευρώ

Υπάλληλος τράπεζας στην Κω «ξάφριζε» λογαριασμούς για να παίζει στοίχημα.

Είχε πάρει 450.000 ευρώ

Η αδυναμία του να συγκρατήσει το πάθος του για τον τζόγο, κατέστρεψε έναν υπάλληλο τράπεζας στην Κω, καθώς έβαλε... χέρι σε καταθέσεις συγγενικών του προσώπων για να συνεχίσει να παίζει «Στοίχημα», με μεγάλα ποσά.

Ο υπάλληλος, που μέχρι τώρα δεν είχε δώσει αφορμή, είχε σηκώσει τουλάχιστον 450.000 ευρώ από λογαριασμούς συγγενικών του προσώπων, όπως αποκάλυψε ο αιφνιδιαστικός έλεγχος επιθεωρητών που ξεκίνησε τη Δευτέρα (24/2).

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», ο συγκεκριμένος υπάλληλος θεωρούνταν στέλεχος πρώτης γραμμής και άριστος οικογενειάρχης, δίχως να έχει εμφανιστεί «σκιά» στη δουλειά του.

Η αντίστροφη μέτρηση για εκείνον ξεκίνησε όταν ένα συγγενικό του πρόσωπο ανακάλυψε πως είχε κάνει... φτερά, ένα μεγάλο ποσό από το λογαριασμό του.

Ακολούθησε η έρευνα των επιθεωρητών, η οποία αποκάλυψε πως ο υπάλληλος είχε αφαιρέσει τμηματικά από διάφορους λογαριασμούς τουλάχιστον 450.000 ευρώ.

Στις πρώτες εξηγήσεις που έδωσε ο δράστης, ανέφερε πως ξεκίνησε με την αφαίρεση μικρών ποσών το 2013 για να παίζει «Στοίχημα», αλλά ποτέ δεν κατάφερε να επιστρέψει τα χρήματα στους λογαριασμούς.

Πάντως, οι εκπρόσωποι της τράπεζας διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούν οι καταθέτες, καθώς τα ποσά θα καλυφθούν στο ακέραιο.

"PG THAI AGENT"