0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
να ρωτησω και κατι. ξερει κανεις γιατι δεν λειτουργει το pattayadailynews.com???
Δεν υπαρχει πρόβλημα, μπαίνω κάθε μέρα.Μόλις δοκίμασα και μπήκα κανονικά
Έχει πρώτο θέμα μια ληστεία στο Jomtien
Παράθεση από: Pascal στις Μαΐου 04, 2009, 16:54:26 μμΔεν υπαρχει πρόβλημα, μπαίνω κάθε μέρα.Μόλις δοκίμασα και μπήκα κανονικάΟντως δεν "φορτωνει" κατι παιζει με τους provider και τους DNS .
Όποιος θέλει πληροφορίες για Pattaya πάνω σε οποιοδήποτε θέμα (Ξενοδοχεία-Δωμάτια-Μεταφορές-Νύχτα) τα χεράκια επί του πληκρολογίου και αν μπορώ θα βοηθήσω!
Εχω παει 2 φορες στην Ταυλανδη αλλα δεν εχω παει στην παταγια,επειδη βλεπω στο φορουμ φανατικους λατρεις της παταγια ηθελα να ρωτησω τη γνωμη τους,αξιζει να παει κανεις παταγια αν στο ταξειδι συνοδευεται απο γυναικα?(ο νοων νοειτω) ξεκιναω να σχεδιασω το τριτο μου ταξειδι στην Ταυλανδη και θα ηθελα τη γνωμη των ειδικων
Χθες γυρισα απο Παταγια.Εχει πεσει μεγαλη κριση οχι μονον οικονομικη αλλα εχει παιξει ρολο και η διαμαχηΚοκκινων - Κιτρινων.Αρκετη βροχη ειδικα τις ωρες του Walking street.Σε γενικες γραμμες τα club μισοαδεια αλλα τα προγραμματα λογο κρισης πολυ ανεβασμενα.Πηγα για δευτερη φορα αλλα για πρωτη walking street.Μου εκανε εντυπωση το Happy που εχει πανεμορφες κοπελλες.Ελληνα δεν βρηκα ουτε για δειγμα αλλα σιγουρα ολο και καπου θα υπηρχε καποιος.Θα επιστρεψω 3/6 για 3 νυχτες.
To να παω σε ενα μερος που εχει μονο μπαρ και κοριτσια και μαλιστα συνοδευομενος δεν λεει.Αν σαν πολη ομως εχει καποια αξιοθεατα αν μπορει καποιος να κανει κανενα μπανακι θα ειχα την περιεργεια να την δω.Παντως σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας