0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
θα σου προτεινα να ξαναπας pattaya και μαλιστα να μεινεις στην soi 6. εκει δεν θα δεις τετοια πραγματα.με τα μερη που διαλεξες φυσικο ητανε.
Περι οικον ανοχης θελω να αναφερω τουτο που μου κανει και μεγαλη εντυπωση στη χαι και καλα :Dπεριοχη του κεραμεικου(γκαζι)στην περιοχη γυρω απο την πλατεια βρισκονται 36 μετρημενα studios νομιμοτατα.Μιλαω για την δηθεν χαι περιοχη που παει η νεολαια μας και πινει το ποτο της και τρωει τα γκουρμε πιατα της.Υποθεση εργασιας κανω και ρωταω,Ποσες γυναικες αραγε δουλευουν μονο σε εκεινο το μικρο κομματι της Αθηνας?
Η αποψη μιας κλασσικης "ελληναρας" γυναικας που σοκαρετε και καλα με ολα αυτα που ειδε και της φαινετε απιστευτο..πως μπορουν και το κανουν αυτο κτλ.Καλυτερα στο επομενο ταξιδι να πας στην μυκονο με τις φανταστικες παραλιες που δεν εχει πορνεια(μονο gay και ρωσιδες που ψωνιζονται) η στην σαντορινη που και κει δεν εχει δουλοπρεπεια παρα μονο ποσα λεφτα θα σου παρουν απο την τσεπη σερβιροντας σου σκουπιδια και μπομπες.
Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον που δείξατε για να απαντήστε στις εμπειρίες μου (ω ναι είναι δικές μου εμπειρίες και απόψεις και έχω κάθε δικαίωμα να τις καταγράψω και να τις εκφέρω). Δεν είμαι 19 ετών και έχω ταξιδέψει, σχεδόν, στα 2/3 του κόσμου. Οι εμπειρίες μου από τα ταξίδια και από τη ζωή γενικότερα μου επιτρέπουν να βλέπω και πίσω από τη βιτρίνα και γιαυτό "πλήγωσα" ορισμένους που "σκοτώθηκαν" να κατηγορήσουν τις Ελληνίδες. Δεν πειράζει ας αρκεστούν στις Ταϊλανδές που τους παραμυθιάζουν με τα «ντιλάκ» για να τους φάνε τα χρήματα. Ως πρώτο ταξίδι επισκέφτηκα συγκεκριμένα μέρη και θεώρησα υποχρέωση να καταγράψω κάποια πράγματα σε ένα φόρουμ που με βοήθησε πολύ στην επίσκεψή μου. Οσο για την chinatown φυσικά και πήγα όπου βρήκα όλα τα φο - μπιζού που τα πληρώνουμε χρυσάφι στο Κολωνάκι από 1,5 - 3 ευρώ. Δεν είμαι άνθρωπος που μένω σε ένα μέρος και πήγε σε όσα περισσότερα μπορούσα. Κατέγραψα τι μου άρεσε και τι δε μου άρεσε (sorry αλλά εμένα με ενοχλεί, ακόμα και στην Ελλάδα, όταν βλέπω την πιτσιρίκα με έναν κοιλαρά "μπάρμπα" και τρελαίνομαι όταν η ωραιότερη πράξη στον κόσμο, ο έρωτας, γίνεται αντικείμενο εμπορίου, όπου και εάν γίνεται αυτό). Αυτά και καλά ταξίδια να έχετε!!!!
Ηθελα να 'ξερα πως κατάφερες από ολόκληρο πουκετ και ολόκληρη μπανγκοκ να δεις μόνο π@@@@@@ς. Λίγο πιο κει αν πήγαινες από τη μπαγκλα θα έβλεπες μια άλλη ταιλάνδη αλλά που να τρέχεις τώρα. Και για πια δουλοπρέπεια μιλάς ακριβώς εκτός αν εννοείς το χαμόγελο την ηρεμία και την ευγένια και δεν σε υπηρετούν δεν είναι σκλάβοι σε εξυπηρετούν. Φυσικά υπάρχουν και αυτοί που θα προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν όπως υπάρχουν και κλεφτρόνια κακώς αφησες τα πραγματά σου. Επίσης η μπανγκοκ εκτός από ποντίκια έχει και κατσαρίδες η αθήνα μας ευτυχώς δεν έχει τίποτα από αυτά. Δεν σε βλέπω να ξαναπατας αλλά αν ξαναπάς μίλα με κανένα ντόπιο ιδιαίτερα με καποια από αυτές τις κοπέλες μπορεί να σε κάνουν να ρίξεις νερό στο κρασί σου.