0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οσο για την chinatown φυσικά και πήγα όπου βρήκα όλα τα φο - μπιζού που τα πληρώνουμε χρυσάφι στο Κολωνάκι από 1,5 - 3 ευρώ.
Υ.Γ μεινε στα υπολοιπα 2/3 του κοσμου η ταιλανδη σε χαλαει,και πολυ περισσοτερο οι γυναικες της...
Οι εμπειρίες μου από τα ταξίδια και από τη ζωή γενικότερα μου επιτρέπουν να βλέπω και πίσω από τη βιτρίνα και γιαυτό "πλήγωσα" ορισμένους που "σκοτώθηκαν" να κατηγορήσουν τις Ελληνίδες.
Υπηρξα για μια περιοδο της ζωης μου συνοδος εκδρομων Ελληνικων γκρουπ τοσο στο εσωτερικο οσο και στο εξωτερικο . Θα πω μονο μια κουβεντα γι'αυτη την εμπειρια .....Ο Ελληνας ειναι ο πλεον κομπλεξικος και μιζερος τουριστας ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΟΤΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ . Πηγαιναμε σε πολεις αριστουργηματα οπως η Σιενα ,το Ντουμπροβνικ η το Σαλτσμπουργκ και οι αγαπητοι ταξιδιωτες Ελληνες το μονο που εκαναν αντι να θαυμασουν την ομορφια των πολεων ,χλευαζαν ,εψαχναν για σουβλατζιδικο και αποκαλουσαν τους αλλους ξενερωτους . Ποιοι ; Αυτοι οι γυφτοι με τα βρωμερα χνωτα που επασχαν απο εθνικη μειονεξια . Κανενα ενδιαφερον για τον πολιτισμο και την κουλτουρα ,μονο γκρινια και μικροπρεπεια και ψαξιμο για φτηνα Adidas & Nike. Πολλοι ταξιδευουνε μονο και μονο για να μειωσουν αλλους λαους και να νιωσουν αυτοι καλυτερα,ενα ειδος ψυχοθεραπειας και απαλλαγης απο το συνδρομο κατωτεροτητας που τους συντροφευει.Εγω πλεον δεν προτρεπω κανεναν να παει στην Ταιλανδη ,διοτι οι προσεγγισεις που ακουω εινια το λιγοτερο ανοητες και προσβλητικες . Ας πανε στην Σαντορινη η στην Μυκονο να πληρωσουν για ενα καφε 10 ευρω . Το σχολιο δεν αφορουσε την Ιριδα. "Μια βδομαδα δουλεια για μια νυχτα γκλαμουρια"
........ εξαφανιζονται σιγα σιγα και οι χορηγοι και οι περισσοτερες θα το κλεισουν τo μαγαζι....
οταν θες πανακριβο αυτοκινητο, διαμερισμα, γκλαμουρατη δουλεια, πανακριβο ντυσιμο και ενα σωρο αλλα απλα για να καταδεχτει να σου μιλησει μια ελληνίδα.....ρε παιδιά, σε ποια πραγματικότητα ζείτε? που τις γνωρίζετε όλες αυτές τις Ελληνίδες που βρίζετε? ενα μόνο μικρο ποσοστό των γυναικών στην Ελλάδα ψάχνεται για πλούσιο γαμπρό..όλες οι υπόλοιπες μια φυσιολογική ζωή θελουν κι εναν σοβαρό ανθρωπο δίπλα τους..εξάλλου ήδη βγάζουν απο μόνες τους όσα και οι άντρες. Το οικονομικό βέβαια παίζει πάντα κάποιον σχετικό ρολο αλλα οι ίδιοι που γκρινιάζουν γι αυτο αν η αδερφή ή η κόρη τους θελει να παντρευτεί καναν μεροκαματιάρη την κατηγορούν οτι έμπλεξε με τον απένταρο, Απλά στη χώρα μας δεν υπάρχει η κουλτούρα να μιλάνε έυκολα άγνωστοι μεταξύ τους..οπότε αν τους μιλήσεις πχ σε κλάμπς ή στο λεωφορείο συχνα δεν είναι καθόλου ζεστες..για αυτή την αποξένωση όμως εχουν ευθύνη ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΛΑ.Ετσι μαθαίνουν οι πατεράδες τις κόρες τους να κάνουν, ετσι απαιτούν απο τις γυναίκες τους(σου μίλησε κάποιος στο λεωφορείο και απάντησες? μα αυτός να σ ε κουτωπώσει ήθελε , κανας ανώμαλος θάταν!κλπ), όποιες φίλες είχα και όντας φιλικές μίλαγαν ευγενικά σε όποιον τους μιλούσε κατέληξαν με ξελιγωμένους τύπους που το πήραν αυτο ως ένδειξη οτι ι γκόμενα τα θέλει κι άρχισαν να πιέζουν φορτικά, χουφτώνουν, να τις ακολουθούν κλπ..οπότε έμαθαν κι αυτες να ειναι κλειστές.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΟ.Και ακόμα και σ τη μοντέρνα εποχή μας οι ίδιοι που παραπονιούνται οτι οι Ελληνίδες δεν έχουν ανοιχτη σεξουαλικότητα, οι ίδιοι αποκαλούν αυτες που τολμάνε να τη διεκδικούν πουτάνες , ευκολες κλπ.Και φυσικά εχω βαρεθεί να βλέπω τύπους εμφανισιακά χάλια, που δεν προσέχουν τον εαυτό τους καθόλου να παραπονιούνται οτι δεν βρίσκουν ελληνίδες και οτι οι ελληνιδες εχουν πολλές απαιτήσεις κλπ την ίδια στιγμή που στοχεύουν σε κοπέλες νεότερες, όμορφες και περιποιημένες.Φίλε χοντρούλη-αυτό αόριστα το λέω- όλη την ώρα αποκαλείς τις χοντρούλες σάπιες, μπάζα,κλπ αλλά εσυ ωραία ξέρεις να χλαπακιάζεις και στοχεύεις μάλιστα και σε μοντέλα! Αυτά προς υπεράσπιση των Ελληνίδων οι οποίες φυσικα εχουν ισόποσες ευθύνες που δεν χρειάζεται να αναφέρω μιας και ουτως ή αλλος θα βρεθούν πολλοί να γράψουν εναντίον τους..