Αποστολέας Θέμα: Η εμπειρία της iridas από την Ταϊλάνδη  (Αναγνώστηκε 101005 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος zefwn

• *
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
Απ: Η εμπειρία της iridas από την Ταϊλάνδη
« Απάντηση #45 στις: Ιανουαρίου 07, 2011, 14:52:32 μμ »
Νασαι καλα Αkis51 !!!!
Tι μου θυμησες απο το μοναδικο Tσιενγκ Μαϊ ! ! !

ΙRIDA,  εαν ξαναπας Ταϊλανδη, πηγαινε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ 4-5 μερες στο Chiang Mai.  (αφου προηγουμενως εχεις διαβασει τα σχετικα topics  του thai.gr)
ΕΚΕΙ, θα γνωρισεις καπως την Ταϊλανδη και τους ανθρωπους της.
Το Chiang Mai (και τα περιχωρα)  ειναι τουριστικος προορισμος, αλλα καμμιά σχεση με Πατταγια και Πατονγ(Πούκετ)

Όποιον ξένο έχω δεί, την τελευταία 15ετία, στην Ν.Α. Ασία έχει παραμάσχαλα και δεν αποχωρίζεται οδηγούς όπως Lonely Planet, Rough Guides, κλπ.

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, δίχως στατιστική αποτύπωση :

1. Πόσοι Έλληνες, και των 2 φύλων εννοείται, κάνουν το ίδιο ;

2. Πόσοι, πριν μπούν στο "Βενιζέλο", έχουν αναζητήσει blogs (100άδες, να 'ναι καλά οι γράφοντες) με πληροφορίες "χρυσάφι" για απίστευτα μέρη,
    σε Ταυλάνδη, Καμπότζη, Βιετνάμ, Λάος, Βιρμανία (τουλάχιστον αυτές) ;;;

3. Το λιγώτερο 10 από εμάς, έχουμε γράψει πληροφορίες που δεν τις βρίσκεις σε οδηγό. Δεν τούς αναφέρω, από φόβο μην παραλείψω κάποιον, αλλά
    διάολε, σε 10 λεπτά ψάξιμο, είναι όλα τα κείμενα διαθέσιμα.  Έλεος, ψάξτε λίγο, δίνετε τουλάχιστον 1500 ευρώ για ένα τέτοιο ταξίδι και δεν βρίσκετε
    3 ώρες από τη ζωή σας να ενημερωθείτε.

4. Ίριδα αλλά και άλλοι, περπατήστε, ψαχτείτε, "μυρίστε".  Θα δώσω ένα παράδειγμα, προσωπικό αναγκαστικά, για να γίνω σαφέστατος.

Βρίσκομαι στο Chiang Mai, έχω γυρίσει και γυρίσει κι ένα απόγευμα, ανεκτή ζέστη, λέω ας περάσω απέναντι από το ποτάμι, στην άλλη μεριά..
    Περνάω απέξω από ένα παλαιοπωλείο, μπαίνω να χαζέψω και τι βλέπω ; Είναι και καφέ ! Που τον πίνουμε τον καφέ, κορίτσια, ερωτώ ;
    Περάστε, στο βάθος κήπος ! Και μένω αλάλου !  Ένα διαμαντάκι, μιά όαση ηρεμίας και χαλάρωσης με ωραιότατο τσάι. Έτσι, στο τυχαίο..

Αποσυνδεδεμένος irida1991

• *
  • Mac OS X 10.4 Mac OS X 10.4
  • Browser:
  • Firefox 3.6.13 Firefox 3.6.13
« Απάντηση #46 στις: Ιανουαρίου 07, 2011, 15:12:59 μμ »
Είναι η τελευταία φορά που θα ασχοληθώ με αυτό το χώρο και αυτό για να σου μιλήσω όπως πρέπει -αφού χωρίς να με ξέρεις γράφεις τις απίστευτες μαkακίες. Η φύση με προίκισε με προσόντα που θα μπορούσα να είχα δεκάδες χορηγούς στα πόδια μου αλλά η οικογένεια -από την οποία πήρα αρχές και με έμαθε να σέβομαι τη γνώμη του άλλου, έστω και εάν διαφωνώ και να μην λέω αμπελοφιλοσοφίες- φρόντισε να μου δείξει τους δρόμους που υπήρχαν και επέλεξα να ζω χωρίς να με συντηρεί κανένας κοντόφθαλμος χορηγός! Α, και δεν είμαι του 1000ρικάκιου (στο μηνιαίο εισόδημα) αλλά πολύ περισσότερα απ' ότι μπορείς να φανταστείς. Μπορούσα να μείνω στο μόνο στο resort αλλά βγήκα και έξω για να δω και την πραγματική πλευρά της ζωής. Μίλησα με αυτά τα κορίτσια και έμαθα πως τις αντιμετωπίζουν εσύ και οι όμοιοί σου αλλά και πόσο κοροϊδεύουν με εσάς (από τα μικρά προσόντα σας μέχρι την ανικανότητά σας). Μου είπαν ότι σας βλέπουν μόνο ως ευρώ (ασπροκώληδες σας λένε για να μάθεις) και σας κοροϊδεύουν γιατί οι μαμάδες τους (που ήταν οι πόρνες των Αμερικανών στο Βιετνάμ) του έμαθαν ότι το σεξ γίνεται μόνο με χρήματα, τα οποία μετά θα τα δίνουν στους γκόμενους - συμπατριώτες τους (γιατί αυτούς γουστάρουν). Συνεχίστε λοιπόν να τους τα ακουμπάτε γιατί εμείς -οι Ελληνίδες- σε ανθρώπους σαν και εσένα -με παρωπίδες και κολλημένους στις σελίδες του ίντερνετ για να βρείτε μια γκόμενα- θα συνεχίζουμε να σας μοιράζουμε πίτες. Εγώ, βέβαια, για να μη μου χαλάσει το μανικιούρ θέλω να μου στείλεις την Ταϊλανδή σου να μου ανοίξει το φύλλο... Με το καλό να μείνεις κάτω και μόνιμα για να μείνουν στην Ελλάδα οι πραγματικοί άνδρες. Γιατί εγώ έχω μία άποψη: ο καλύτερος Ελληνας... ο χειρότερος ξένος (Ελληνας όμως απόγονος αυτών που έφτιαξαν Παρθενώνες)...              
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 08, 2011, 07:14:46 πμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος Yiannis

• Yiannis... Ταξιδευειν…:)
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.5.15 Firefox 3.5.15
« Απάντηση #47 στις: Ιανουαρίου 07, 2011, 15:25:51 μμ »
Αμαν ρε Ιριδα, υιοθετησες το υφος καποιον ποσταρισματων, αυτο σημαινει οτι δεν απεχεις πολυ απο αυτα που κατηγορεις.

Καλη Χρονια με Υγεια.
Ποτέ δεν είναι αργά !!!!

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #48 στις: Ιανουαρίου 07, 2011, 15:40:41 μμ »
"θέλω να μου στείλεις την Ταϊλανδή σου να μου ανοίξει το φυλλο"

Χυδαιο και προστυχο αυτο που γραφεις .......Λυπαμαι !

Φανερωνει μικροτητα , κομπλεξ και επαρση για κατι το οποιο κατα την αποψη μου ειναι ξοφλημενο δηλαδη το ΕΓΩ σου .

Αποσυνδεδεμένος Taxidiwtis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Ubi bene, ibi patria...
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 8.0.552.224 Chrome 8.0.552.224
    • Audiolabs
« Απάντηση #49 στις: Ιανουαρίου 07, 2011, 15:46:25 μμ »
Γιατί εγώ έχω μία άποψη: ο καλύτερος Ελληνας... ο χειρότερος ξένος (Ελληνας όμως απόγονος αυτών που έφτιαξαν Παρθενώνες)...              

Πηρες φορα,μπερδευεσαι και λες και ασυναρτησιες φιλεναδα! (παλι καλα που τον εφτιαξαν τον Παρθενωνα Ελληνες και οχι Ελληνιδες!!  ;D ;D ;D)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 07, 2011, 15:50:36 μμ από Taxidiwtis »

Αποσυνδεδεμένος zografos

• LIFE IS A JOURNEY...BRING AN OPEN MIND!!
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #50 στις: Ιανουαρίου 07, 2011, 15:59:39 μμ »
Επιτελους "ξεγυμνωθηκες"...σ"ευχαριστω που με δικαιωνεις...
IT'S NOT WHERE YOU ARE FROM,IT'S WHERE YOU ARE AT...

Αποσυνδεδεμένος phohm phuy

• Happiness is the absence of fear and greed
  • Browser:
  • Chrome 8.0.552.224 Chrome 8.0.552.224
« Απάντηση #51 στις: Ιανουαρίου 07, 2011, 16:09:32 μμ »
Επιτελους "ξεγυμνωθηκες"...σ"ευχαριστω που με δικαιωνεις...
  με   μας   τους  δυο  τα   χει  σιγουρα,  μαλλον  με  μενα  πιο  πολυ   απο  σενα!   χιουμορ  εκανα   παντως,  και  δεν  απευθηνθηκα  πρωσοπικα    αλλα   στις  λληνιδες     γενικοτερα.   παντως   ενα  ειναι    σιγουρο   πλεον      ειναι   πολυ  σκληρο  να  καβατζωνεις  τα  30αντα    σαν  ελληνιδα    και   να  μην  υπαρχει     η   προοπτικη   η   το  οραμα   του   μονιμου  χορηγου,   τωρα   και  με  τη  κριση   αστα    να  πανε,   ενα  δραμα...
still you may find a gem amongst them

Αποσυνδεδεμένος Nikolas

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #52 στις: Ιανουαρίου 07, 2011, 16:47:03 μμ »
 Πέρισυ, την πρώτη εβδομάδα που ήρθε στη Πατόνγκ η Ελληνίδα φίλη μου(είχα προηγηθεί 1 μήνα), την πρώτη εβδομάδα έβριζε το σεξοτουρισμό και τις υπόλοιπες 3 αγάπησε αυτό το λαό πιό πολύ από μένα.
 Ο τρόπος που επαίρεται η δεσποινίς, σε πρώτη ανάγνωση δείχνει άτομο με τις γνωστές κακιούλες των "ελληναράδων", σε βαθύτερη όμως δείχνει άτομο με πολλά συμπλέγματα.
 Επειδή όπως λέει δεν θα ξαναασχοληθεί με το φόρουμ, ένα έχω να σας υπενθυμίσω: συνεχίστε το διάλογο γνωρίζοντας ότι όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες,η όπως λένε οι ....?? πρόγονοι της: "όμοιος ομοίω, αεί πελάζει".

Αποσυνδεδεμένος HOMIES

• LIFE IS JUST A RIDE
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.16 Firefox 3.5.16
« Απάντηση #53 στις: Ιανουαρίου 07, 2011, 17:58:57 μμ »
τον παρθενωνα τον φτιαξανε σκλαβοι και οχι ελληνες. επισης κυρια irida ποιος σου ειπε οτι οι σεξοτουριστες δεν γνωριζουν οτι τους λενε ασπροκωληδες κτλ. εδω μπροστα τους, τους αποκαλουν falang. νομιζεις οτι ολοι οσοι στελνουνε λεφτα κατω ολα αυτα δεν τα γνωριζουν? και στην τελικη η ταυλανδεζα και καθε φτωχη γυναικα σε ολο τον κοσμο εκδιδεται στην πορνεια εχει απο πισω καποια οικογενεια που πρεπει να θρεψει αλλα γιατι δεν σε βλεπω να αναφερεις τιποτα για τις ελλεινιδες οι οποιες γινονται ταυλανδεζες στην ελλαδα για μια gucci τσαντα? ή μηπως δεν ειναι ετσι?
εσυ απο ολη την ταυλανδη μονο τις πορνες παρατηρησες? εγω παταγγια πηγα και δεν πηγα σε gogo , δεν πηγα σε soi 6 ή στην soi7, δεν εκανα body massage, δεν περασα απο την beach road το βραδυ. μαλλον εκει περα ειχες στραμενο το βλεμμα σου και απλα κρατησες οτι ηθελες να κρατησεις για να εκφερεις αποψη στυλ τατιανας στεφανιδου.
επισης λες οτι θα μπορουσες να εχεις χορηγους αλλα προτιμησες αλλη ζωη και καλα εκανες σαφως. εσυ σκεφτηκες ποτε οτι η ταυλανδεζα, η ουκρανεζα, η καμποτζιανη κτλ δεν ειχαν πολυ απλα αλλες επιλογες? και τωρα να δουμε αυριο - μεθαυριο πως θα καταντησουν και τα πραγματα στην ελλαδα για τα παιδια μας.

τελος, ειναι στα αληθεια τρομακτικες οι αναλογιες των ερωτησεων που ειχα μετα το ταξιδι μου στην thai, αναμεσα σε γυναικες και αντρες για την πορνεια εκει περα. ποιος κερδιζει... guess who?
Γυρνάω στον κόσμο, πουθενά δε βλέπω ξένο όπου μένω.
Γυρνάω πίσω και από όποιον συναντήσω, μαθαίνω.
Δίνω, παίρνω, ανασαίνω από τα χρώματα, πληθαίνω,
από τ' αρώματα μαγεύομαι και ταξιδεύω.
Γυρεύω για όλους μας το ίδιο όμορφο στέγαστρο,
φτιάχνω φωτιά για όποιον θέλει κόσμο αταίριαστο.

Αποσυνδεδεμένος natasa

• **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Browser:
« Απάντηση #54 στις: Ιανουαρίου 07, 2011, 18:38:48 μμ »
Αγαπητη Irida o τροπος που εκφρασες την αποψη σου ειναι πολυ προκλητικος και με χαλασε διοτι
1.Σε υπηρετουν και σου κανουν τεμεναδες διοτι σε σεβονται σαν τουριστα και σεβονται που τους δινεις μεροκαματο για να ζησουν αυτοι και τα παιδια τους.ΣΕ αντιθεσει με εμας που τα εχουμε ολα και βριζουμε τον τουριστα οταν ερχεται να κανει μια ερωτηση η επειδη δεν ψωνισε!!!!
2.Τα παζαρια γινονται και στην Αιγυπτο...!!!!και μαλιστα παρα πολυ πιο εντονα!!!!
3.οσο για το πλαστικο δερμα και την κοροιδια και εδω στην Ελλαδα γινεται και σε παρα πολλα επωνυμα μαγαζια!!!!τεκμηριωμενο
4.η παραλιες τους ειναι πεντακαθαρες και εμενα μου αρεσαν παρα πολυ!!! και επειδη μενω σε νησι μπορω να σου πω οτι δεν ειναι ολες μας η παραλιες καθαρες!!!και επεισης για να πας εδω σε παραλια λιγοτερο απο 10ευρο δεν χαλας επλιζω να θυμασαι ποσα χαλαγες εκει!!!!
5.ΟΣΟ για τον οικο ανοχης εχουμε και εδω Ομονια και αλλα στεκια η μηπως η δικες μας ειναι πολυτελειας πουτ....και τελος παντων την δουλεια τους κανουν να βγαλουν λεφτα εσενα πιο ειναι το προβλημα σου την πεσανε και ντραπηκες????
Σοφοτερη δεν νομιζω να εγινες αλλα αντιθετος δεν πηρες τιποτα απο εκει ουτε καν εμπειρια δεν πηρες...οταν παμε σε ενα ξενο τοπο σεβομαστε τα ηθη τα εθιμα και τον τροπο ζωης τους,οποιος και αν ειναι αυτος.....Και εσυ δεν σεβαστηκες τιποτα αντιθετος προβαλες ενα τοπο εξεφτελιστηκα θα ελεγα επειδη μαλλον ζηλευεις το οτι η περισοτερη γουσταρουν Ταιλανδεζες απο τισ ελλινιδες.Ειναι πιο ευγενικες παντος σε συγκριση με της ελλινιδες.Οπως ειπες η αληθεια πρεπει να λεγεται......
δρόμος δεν υπάρχει,
τον δρόμο τον φτιάχνεις προχωρώντας..."

Αποσυνδεδεμένος PaterDemon

• เหมือนกันแต่แตกต่าง
  • Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
  • Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
« Απάντηση #55 στις: Ιανουαρίου 07, 2011, 19:08:56 μμ »
Αγαπητη Irida o τροπος που εκφρασες την αποψη σου ειναι πολυ προκλητικος και με χαλασε διοτι
1.Σε υπηρετουν και σου κανουν τεμεναδες διοτι σε σεβονται σαν τουριστα και σεβονται που τους δινεις μεροκαματο για να ζησουν αυτοι και τα παιδια τους.ΣΕ αντιθεσει με εμας που τα εχουμε ολα και βριζουμε τον τουριστα οταν ερχεται να κανει μια ερωτηση η επειδη δεν ψωνισε!!!!
2.Τα παζαρια γινονται και στην Αιγυπτο...!!!!και μαλιστα παρα πολυ πιο εντονα!!!!
3.οσο για το πλαστικο δερμα και την κοροιδια και εδω στην Ελλαδα γινεται και σε παρα πολλα επωνυμα μαγαζια!!!!τεκμηριωμενο
4.η παραλιες τους ειναι πεντακαθαρες και εμενα μου αρεσαν παρα πολυ!!! και επειδη μενω σε νησι μπορω να σου πω οτι δεν ειναι ολες μας η παραλιες καθαρες!!!και επεισης για να πας εδω σε παραλια λιγοτερο απο 10ευρο δεν χαλας επλιζω να θυμασαι ποσα χαλαγες εκει!!!!
5.ΟΣΟ για τον οικο ανοχης εχουμε και εδω Ομονια και αλλα στεκια η μηπως η δικες μας ειναι πολυτελειας πουτ....και τελος παντων την δουλεια τους κανουν να βγαλουν λεφτα εσενα πιο ειναι το προβλημα σου την πεσανε και ντραπηκες????
Σοφοτερη δεν νομιζω να εγινες αλλα αντιθετος δεν πηρες τιποτα απο εκει ουτε καν εμπειρια δεν πηρες...οταν παμε σε ενα ξενο τοπο σεβομαστε τα ηθη τα εθιμα και τον τροπο ζωης τους,οποιος και αν ειναι αυτος.....Και εσυ δεν σεβαστηκες τιποτα αντιθετος προβαλες ενα τοπο εξεφτελιστηκα θα ελεγα επειδη μαλλον ζηλευεις το οτι η περισοτερη γουσταρουν Ταιλανδεζες απο τισ ελλινιδες.Ειναι πιο ευγενικες παντος σε συγκριση με της ελλινιδες.Οπως ειπες η αληθεια πρεπει να λεγεται......
natasaρα!!!

Αποσυνδεδεμένος dstergio

• Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
« Απάντηση #56 στις: Ιανουαρίου 07, 2011, 19:25:22 μμ »
Φάνηκε τελικά από τα λεγόμενα της Κυρίας Iris, αυτό που αρχικά θα υποψιαζόταν κανείς και γίναμε πάλι στο ίδιο έργο θεατές.
Θα σκάσω και θα κρατήσω τη συμβουλή του Thailandgr στον μποξέρ.

Αποσυνδεδεμένος dimitrisdtc

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #57 στις: Ιανουαρίου 07, 2011, 20:24:00 μμ »
Ιριδα σε υποστηριξα απο την αρχή αλλα πανω στον εκνευρισμό σου είπες παρα πολλά που δεν έπρεπε να πεις...το χειροτερο απ όλα αυτο με το μανικιουρ και το φύλλο...που αν δεν είναι καποιο αποτυχημένο χιούμορ ή λαθος διατύπωση είναι ακριβώς όπως το περιέγραψε ο τεοσέπ
'θέλω να μου στείλεις την Ταϊλανδή σου να μου ανοίξει το φυλλο"

Χυδαιο και προστυχο αυτο που γραφεις .......Λυπαμαι !

Φανερωνει μικροτητα , κομπλεξ και επαρση για κατι το οποιο κατα την αποψη μου ειναι ξοφλημενο δηλαδη το ΕΓΩ σου

Προσυπογράφω το σχολιο του εκατο τοις εκατό και λυπάμαι επίσης για λογαριασμό σου.

Αποσυνδεδεμένος HOMIES

• LIFE IS JUST A RIDE
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.16 Firefox 3.5.16
« Απάντηση #58 στις: Ιανουαρίου 07, 2011, 21:26:31 μμ »
το πραγμα ειναι απλο...
οι ελληνιδες δεν μπορουν να χωνεψουν οτι οι ταυλανδεζες ειναι
1) πιο ομορφες
2) πιο γλυκες
3) πιο χαμογελαστες
4) πιο χαρουμενες
5) πιο θερμες
6) πιο sexy
7).......
και γενικα δεν χρειαζεται να ξοδεψει 50 κιλα πουδρα απο τα hondos center και να ντυθει απο με την τελευταια κολεξιον της med για να δειχνει ομορφη

ολοι ξερουμε οτι τις τσινιζει

(ολα τα παραπανω γραφτηκαν με πολυ δοση χιουμορ :) )
Γυρνάω στον κόσμο, πουθενά δε βλέπω ξένο όπου μένω.
Γυρνάω πίσω και από όποιον συναντήσω, μαθαίνω.
Δίνω, παίρνω, ανασαίνω από τα χρώματα, πληθαίνω,
από τ' αρώματα μαγεύομαι και ταξιδεύω.
Γυρεύω για όλους μας το ίδιο όμορφο στέγαστρο,
φτιάχνω φωτιά για όποιον θέλει κόσμο αταίριαστο.

Αποσυνδεδεμένος Pavlos

• *
  • Browser:
« Απάντηση #59 στις: Ιανουαρίου 08, 2011, 06:40:32 πμ »
παιδια υποκλινομαι σε πολλες τοποθετησεις πανω στο θεμα οπως του τεοσεπ και αλλων φιλων αλλα την πιο σοφη απαντηση στην ιριδα την εδωσε η νατασα.αυτο δεν ειναι τυχαιο.απλα παντα μια γυναικα μπορει να μπει πιο ευκολα στον ψυχισμο μιας αλλης και να καταλαβει τον τροπο σκεψης της κι ας απεχουν αιωνες σε σταση ζωης.μια ομορφη κοπελα φευγει απο μια χωρα οπως η ελλαδα στην οποια ειναι αντικεικενο προσοχης συμφωνα με τα προσοντα που εχει η ιριδα, και πηγαινει σε μια αλλη χωρα περνωντας απαρατηρητη.ειται συνοδευεται ειται οχι, θα χαλαστει.οπως και οι περισσοτερες ελληνιδες και ειναι λογικο αφου ετσι εχουν συνηθισει.δεν ειναι τυχαιο το οτι οι 8 στις 10 ελληνιδες γυρνοντας απο κατω εχουν να σου πουν τα ιδια.εκει ρε κοριτσια παμε για διακοπες.δεν παμε να πουλησουμε μουρη και λεζαντα και αφου δεν τα καταφερουμε μιλαμε υποτιμητικα για αυτους τους ταλαιπωρημενους ανθρωπους που μας εξυπηρετουν χωρις την ξινιλα του ελληνα χορτατου στο προσωπο τους.ευτυχως υπαρχουν και κοριτσια που τους κοβει οπως η νατασα και αλλες κοπελες που εχω μιλησει προσωπικα και εκμεταλευονται σωστα αυτο το υπερατλαντικο ταξιδι.ας παραμερισουμε τα ασχημα, μιας και η χωρα μας δεν ειναι και το παραδειγμα ηθικης και ας γευτουμε αυτον τον παραδεισο.σπα,μασαζ,αγορες,φαγητο,ξενοδοχεια,παραλιες,ναους,σαφαρι,εκδρομες και ολα αυτα σε χαμηλες τιμες που στην ελλαδα δεν θα τα ζησουμε ουτε στον υπνο μας.ζηλευω αυτους που βρισκονται εκει και αυτους που θα πανε συντομα.