Αποστολέας Θέμα: Ενα παράπονο του giannis  (Αναγνώστηκε 14981 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος giannis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Φύλο: Άντρας
  • «Το ψέμα ποτέ δεν ζει για να γεράσει.»
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.13 Firefox 3.6.13
Ενα παράπονο του giannis
« στις: Ιανουαρίου 05, 2011, 14:28:50 μμ »
απο dimitrisdtc
εγω πάλι πιστεύω πως υπάρχουν άτομα που κρατάνε κάθε πληροφορία για τον εαυτό τους και απλώς φροντίζουν να μαθαίνουν ότι μπορουν απο άλλους χωρίς να δίνουν τίποτε οι ίδιοι. Υπάρχουν πάλι άλλοι που δίνουν πρόθυμα σωρούς πληροφοριών στον οποιονδήποτε χωρίς να παίρνουν κάτι ως αντάλλαγμα εκτός απο -μερικές φορές κι αυτό  -ενα ευχαριστώ.
Μεχρι εδω συμφωνω και επαυξανω θα σου πω οτι "τιμωρηθηκα με αποκλησμο 1 εβδομαδας  μεσα στα χριστουγεννα με την αιτιολογια της διαφημησης επειδη  προσπαθησα να πληροφορησω  τα ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ (550 E) για ΒΚΚ   αναρωτιεμαι αν κανενας πηγε φετος  με τετοια τιμη κατω,   μαλλον οχι  ισως να μου εκανα καλα που με "τιμωρισαν " ισως και οχι, τουλαχιστον θα επρεπε  να κρατησουν την προσφορα για τα μελη του συλλογου. ενα ειναι σιγουρο οτι κανενας δεν ταξιδεψε η θα ταξιδεψει με 550ε αλλα με αρκετα παραπανω!!

Αποσυνδεδεμένος burnbilly

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
    • ONLY THAI
Ενα παράπονο του giannis
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 05, 2011, 14:37:21 μμ »
εγω φίλε μου έκλεισα με 790 και όντως τέτοια τιμή δεν θα βρούμε πουθενά
κρίμα για τον αποκλεισμό

Αποσυνδεδεμένος juliep

• *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
Ενα παράπονο του giannis
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 05, 2011, 14:37:50 μμ »
απο dimitrisdtc
εγω πάλι πιστεύω πως υπάρχουν άτομα που κρατάνε κάθε πληροφορία για τον εαυτό τους και απλώς φροντίζουν να μαθαίνουν ότι μπορουν απο άλλους χωρίς να δίνουν τίποτε οι ίδιοι. Υπάρχουν πάλι άλλοι που δίνουν πρόθυμα σωρούς πληροφοριών στον οποιονδήποτε χωρίς να παίρνουν κάτι ως αντάλλαγμα εκτός απο -μερικές φορές κι αυτό  -ενα ευχαριστώ.
Μεχρι εδω συμφωνω και επαυξανω θα σου πω οτι "τιμωρηθηκα με αποκλησμο 1 εβδομαδας  μεσα στα χριστουγεννα με την αιτιολογια της διαφημησης επειδη  προσπαθησα να πληροφορησω  τα ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ (550 E) για ΒΚΚ   αναρωτιεμαι αν κανενας πηγε φετος  με τετοια τιμη κατω,   μαλλον οχι  ισως να μου εκανα καλα που με "τιμωρισαν " ισως και οχι, τουλαχιστον θα επρεπε  να κρατησουν την προσφορα για τα μελη του συλλογου. ενα ειναι σιγουρο οτι κανενας δεν ταξιδεψε η θα ταξιδεψει με 550ε αλλα με αρκετα παραπανω!!

χωρισ παρεξηγησει εγω πηγα με 560 τον σεπτεμβριο !

Αποσυνδεδεμένος Taxidiwtis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Ubi bene, ibi patria...
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 8.0.552.224 Chrome 8.0.552.224
    • Audiolabs
Ενα παράπονο του giannis
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 05, 2011, 18:17:22 μμ »
απο dimitrisdtc
εγω πάλι πιστεύω πως υπάρχουν άτομα που κρατάνε κάθε πληροφορία για τον εαυτό τους και απλώς φροντίζουν να μαθαίνουν ότι μπορουν απο άλλους χωρίς να δίνουν τίποτε οι ίδιοι. Υπάρχουν πάλι άλλοι που δίνουν πρόθυμα σωρούς πληροφοριών στον οποιονδήποτε χωρίς να παίρνουν κάτι ως αντάλλαγμα εκτός απο -μερικές φορές κι αυτό  -ενα ευχαριστώ.
Μεχρι εδω συμφωνω και επαυξανω θα σου πω οτι "τιμωρηθηκα με αποκλησμο 1 εβδομαδας  μεσα στα χριστουγεννα με την αιτιολογια της διαφημησης επειδη  προσπαθησα να πληροφορησω  τα ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ (550 E) για ΒΚΚ   αναρωτιεμαι αν κανενας πηγε φετος  με τετοια τιμη κατω,   μαλλον οχι  ισως να μου εκανα καλα που με "τιμωρισαν " ισως και οχι, τουλαχιστον θα επρεπε  να κρατησουν την προσφορα για τα μελη του συλλογου. ενα ειναι σιγουρο οτι κανενας δεν ταξιδεψε η θα ταξιδεψει με 550ε αλλα με αρκετα παραπανω!!

Συγνωμη Φιλε Γιαννη ,τι εννοεις "Τιμωρηθηκα με αποκλεισμο 1 ας εβδομαδας" απο ποιον και γιατι?

Αποσυνδεδεμένος HOMIES

• LIFE IS JUST A RIDE
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.16 Firefox 3.5.16
Ενα παράπονο του giannis
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 05, 2011, 18:29:39 μμ »
Συγνωμη Φιλε Γιαννη ,τι εννοεις "Τιμωρηθηκα με αποκλεισμο 1 ας εβδομαδας" απο ποιον και γιατι?

και εμεις ειχαμε αναφερει την προσφορα της thai τον αυγουστο και μαλιστα ειπαμε και ευχαριστω
Γυρνάω στον κόσμο, πουθενά δε βλέπω ξένο όπου μένω.
Γυρνάω πίσω και από όποιον συναντήσω, μαθαίνω.
Δίνω, παίρνω, ανασαίνω από τα χρώματα, πληθαίνω,
από τ' αρώματα μαγεύομαι και ταξιδεύω.
Γυρεύω για όλους μας το ίδιο όμορφο στέγαστρο,
φτιάχνω φωτιά για όποιον θέλει κόσμο αταίριαστο.

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
Ενα παράπονο του giannis
« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 05, 2011, 20:09:59 μμ »
απο dimitrisdtc
εγω πάλι πιστεύω πως υπάρχουν άτομα που κρατάνε κάθε πληροφορία για τον εαυτό τους και απλώς φροντίζουν να μαθαίνουν ότι μπορουν απο άλλους χωρίς να δίνουν τίποτε οι ίδιοι. Υπάρχουν πάλι άλλοι που δίνουν πρόθυμα σωρούς πληροφοριών στον οποιονδήποτε χωρίς να παίρνουν κάτι ως αντάλλαγμα εκτός απο -μερικές φορές κι αυτό  -ενα ευχαριστώ.
Μεχρι εδω συμφωνω και επαυξανω θα σου πω οτι "τιμωρηθηκα με αποκλησμο 1 εβδομαδας  μεσα στα χριστουγεννα με την αιτιολογια της διαφημησης επειδη  προσπαθησα να πληροφορησω  τα ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ (550 E) για ΒΚΚ   αναρωτιεμαι αν κανενας πηγε φετος  με τετοια τιμη κατω,   μαλλον οχι  ισως να μου εκανα καλα που με "τιμωρισαν " ισως και οχι, τουλαχιστον θα επρεπε  να κρατησουν την προσφορα για τα μελη του συλλογου. ενα ειναι σιγουρο οτι κανενας δεν ταξιδεψε η θα ταξιδεψει με 550ε αλλα με αρκετα παραπανω!!

Φιλε γιαννη μην ξαναλεμε τα ιδια πραγματα .
Ωρίμασε λιγάκι .
Τιμωρήθηκες από εμένα ( σαν administrator του site ) γιατι έκανες ενα ποστ ΟΧΙ ενημερωτικό απλα ΑΛΛΑ διαφημιστικό συγκεκριμένου γραφείου ταξιδιών .
Επίσης ποσταρες ανοιχτά Ονόματα - Διευθύνσεις και τηλέφωνα αυτού του πρακτορείου ΧΩΡΙΣ να εχεις ερθει σε συνεννόηση με κάποιον υπεύθυνο του site μας ( σου εξήγησα για τις τυχόν νομικές συνέπειες που θα ειχε κατι fault με τα ποστ αυτα ) .
Ούτε μίλησες και με καποιον του συλλόγου  για να χρησιμοποιήσεις το όνομα του συλλόγου  για τις τυχόν συνεννοήσεις σου ( το οποίο κανονικά έπρεπε να επιφέρει και σύγκληση του Δ.Σ με ερώτημα της διαγραφής σου )
Επίσης το ιδιο ποστ το εστειλες σε μέλη του φόρουμ ως "διαφήμιση" .
Σε παρακαλώ να μην ξανα αναφερθείς στο θεμα αυτο - ΕΛΗΞΕ -

Το μυνημα σου ηταν αυτο

Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ 550 ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ, ΑΓΟΡΑ ΜΕΧΡΙ 31/12 ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΒΕΛΙΞΙΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 31/12 ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 31/3
ΕΧΩ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ****** *******  ****ΚΑΙ ***** ΑΓ ΙΩΑΝΝΗΣ K *** 210 ******
θα αναφερετε το ονομα μου Γιαννης απο το συλλογο φιλων της ταιλανδης
  υπαρχει πτηση "απευθειας"  για αναχωρησεις απο ath δευτερα πεμπτη σαββατο 14.30-19.25 μπαχρειν και 20.40-7.20bkk μονο 1 ωρα σταση
επιστροφη παρασκευη κυριακη  bkk 9.55 -1345 και 1430-1815 ath 45 λεπτα σταση
θα παρακαλουσα οσοι ενδιαφερονται να ειναι τυπικοι ωστε  να μην δημιουργηθει προβλημα(οπως την αλλη φορα με την gulf) με το γραφειο

Οι κανόνες συμμετοχής μεταξύ άλλων  αναφέρουν :
- Σεβαστείτε τα προσωπικά δεδομένα άλλων χρηστών και μην δημοσιοποιείτε ονόματα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, κ.α στοιχεία τρίτων χωρίς την άδεια τους.
- Απαγορεύεται το spamming και η αποστολή μηνυμάτων με μόνο σκοπό τη διαφήμιση προϊόντων, υπηρεσιών, κλπ.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 05, 2011, 20:30:36 μμ από thailandgr »
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
    • Audiolabs
Ενα παράπονο του giannis
« Απάντηση #6 στις: Ιανουαρίου 05, 2011, 20:18:12 μμ »
Αυτο παντως νομιζω εχει ξαναγινει χωρις να "τιμωρηθει" καποιος σχετικα προσφατα. Απλα Ξεκαθαρισε το λιγο Thailandgr να ξερουμε τι γινεται με παρομοιες περιπτωσεις και τι θα πρεπει να κανουμε

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
Ενα παράπονο του giannis
« Απάντηση #7 στις: Ιανουαρίου 05, 2011, 20:26:12 μμ »
Αυτό πάντως νομίζω έχει ξαναγίνει χωρίς να "τιμωρηθεί" κάποιος σχετικά πρόσφατα. Απλα Ξεκαθάρισε το λίγο Thailandgr να ξέρουμε τι γίνεται με παρόμοιες περιπτώσεις και τι θα πρέπει να κάνουμε

Επίσης ποσταρες ανοιχτά Ονόματα - Διευθύνσεις και τηλέφωνα αυτού του πρακτορείου ΧΩΡΙΣ να εχεις ερθει σε συνεννόηση με κάποιον υπεύθυνο του site μας ( σου εξήγησα για τις τυχόν νομικές συνέπειες που θα ειχε κατι fault με τα ποστ αυτα ) .
Ούτε μίλησες και με καποιον του συλλόγου για να χρησιμοποιήσεις το όνομα του συλλόγου για τις τυχόν συνεννοήσεις σου

Πιστεύω να είναι κατανοητό
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 05, 2011, 20:44:42 μμ από thailandgr »
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος tas67

• life is either a daring adventure or nothing
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
Ενα παράπονο του giannis
« Απάντηση #8 στις: Ιανουαρίου 05, 2011, 21:17:06 μμ »

τι έγινε φίλε μου , σου την σπάσανε αυτοί οι παλιο admin που δεν μπορείς να κάνεις οτι θες ? ?

άστους μην τους συμμερίζεσαι ...... τρελοί είναι.....
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 06, 2011, 03:47:29 πμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Ταϋλάνδη ένα ταξίδι που κρατάει χρόνια
Ενα παράπονο του giannis
« Απάντηση #9 στις: Ιανουαρίου 05, 2011, 23:00:44 μμ »
 Απαγορεύεται το spamming και η αποστολή μηνυμάτων με μόνο σκοπό τη διαφήμιση προϊόντων, υπηρεσιών, κλπ.
 να  αναφερω αλλες περιπτωσεις  η  ειναι αδιαφορο για πολλους εδω μεσα
Ο ταξιδιώτης βλέπει ότι βλέπει. Ο τουρίστας βλέπει ότι έχει έρθει να δει.
G.K. Ghesterton

http://thailandmymemories.wordpress.com/

Αποσυνδεδεμένος Lakisscorpio(The Butcher)

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
Ενα παράπονο του giannis
« Απάντηση #10 στις: Ιανουαρίου 05, 2011, 23:11:28 μμ »
Ευτυχως(η δυστυχως,οπως το βλεπει κανεις) υπαρχουν καποιοι ΚΑΝΟΝΕΣ που πρεπει να τηρουνται στα forum και στον Συλλογο...........αν καποιος παραβει καποιους απ'αυτους πρεπει πρωτα να προειδοποιηθει και αν το ξανακανει,να εχει την αναλογη "τιμωρια"
Φιλε Gianni αν ειναι ετσι οπως μας τα λεει ο thailandgr(που απ'οτι βλεπω και απ'την παραθεση του,ετσι πρεπει να ειναι)Παρεβεις καποιον απ'τους Κανονες......αν ηταν η 1η φορα που το εκανες(αν ημουν εγω υπευθυνος)θα σου εστελνα πμ και θα σου εξηγουσα τους λογους γιατι δεν επρεπε να κανεις αυτο που εκανες και εννοειται οτι θα εσβηνα και το ποστ σου.....ειμαι γενικως κατα της "τιμωριας"(εκτος και αν γινεται κατα εξακολουθηση!!!)

και νομιζω οτι πολλες "παρεξηγησεις" εδω μεσα μποΡουσαν να λυθουν "εν την γεννεση τους" με 1 ΑΠΛΟ,ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ....................η ενα τηλεφωνημα......η ενα email

Ετσι απλα

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Ταϋλάνδη ένα ταξίδι που κρατάει χρόνια
Ενα παράπονο του giannis
« Απάντηση #11 στις: Ιανουαρίου 05, 2011, 23:23:58 μμ »
αρκεί οι κανόνες να έχουν αποδέκτες όλους τους συμετέχοντες
Ο ταξιδιώτης βλέπει ότι βλέπει. Ο τουρίστας βλέπει ότι έχει έρθει να δει.
G.K. Ghesterton

http://thailandmymemories.wordpress.com/

Αποσυνδεδεμένος PaterDemon

• เหมือนกันแต่แตกต่าง
  • Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
  • Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
Ενα παράπονο του giannis
« Απάντηση #12 στις: Ιανουαρίου 05, 2011, 23:26:53 μμ »
υπο φυσιολογικες συνθηκες,καμια ωρα αναμονης ακομη εχει μεινει... ;D

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
    • Audiolabs
Ενα παράπονο του giannis
« Απάντηση #13 στις: Ιανουαρίου 05, 2011, 23:39:20 μμ »
υπο φυσιολογικες συνθηκες,καμια ωρα αναμονης ακομη εχει μεινει... ;D

χεχεχεχεχεχεχεχε

Αποσυνδεδεμένος PaterDemon

• เหมือนกันแต่แตกต่าง
  • Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
  • Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
Ενα παράπονο του giannis
« Απάντηση #14 στις: Ιανουαρίου 06, 2011, 00:25:50 πμ »
τικ τακ τικ τακ,τα λεπτα κυλουν βασανιστικα...