0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
απο dimitrisdtcεγω πάλι πιστεύω πως υπάρχουν άτομα που κρατάνε κάθε πληροφορία για τον εαυτό τους και απλώς φροντίζουν να μαθαίνουν ότι μπορουν απο άλλους χωρίς να δίνουν τίποτε οι ίδιοι. Υπάρχουν πάλι άλλοι που δίνουν πρόθυμα σωρούς πληροφοριών στον οποιονδήποτε χωρίς να παίρνουν κάτι ως αντάλλαγμα εκτός απο -μερικές φορές κι αυτό -ενα ευχαριστώ.Μεχρι εδω συμφωνω και επαυξανω θα σου πω οτι "τιμωρηθηκα με αποκλησμο 1 εβδομαδας μεσα στα χριστουγεννα με την αιτιολογια της διαφημησης επειδη προσπαθησα να πληροφορησω τα ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ (550 E) για ΒΚΚ αναρωτιεμαι αν κανενας πηγε φετος με τετοια τιμη κατω, μαλλον οχι ισως να μου εκανα καλα που με "τιμωρισαν " ισως και οχι, τουλαχιστον θα επρεπε να κρατησουν την προσφορα για τα μελη του συλλογου. ενα ειναι σιγουρο οτι κανενας δεν ταξιδεψε η θα ταξιδεψει με 550ε αλλα με αρκετα παραπανω!!
Συγνωμη Φιλε Γιαννη ,τι εννοεις "Τιμωρηθηκα με αποκλεισμο 1 ας εβδομαδας" απο ποιον και γιατι?
Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ 550 ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ, ΑΓΟΡΑ ΜΕΧΡΙ 31/12 ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΒΕΛΙΞΙΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 31/12 ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 31/3ΕΧΩ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ****** ******* ****ΚΑΙ ***** ΑΓ ΙΩΑΝΝΗΣ K *** 210 ******θα αναφερετε το ονομα μου Γιαννης απο το συλλογο φιλων της ταιλανδης υπαρχει πτηση "απευθειας" για αναχωρησεις απο ath δευτερα πεμπτη σαββατο 14.30-19.25 μπαχρειν και 20.40-7.20bkk μονο 1 ωρα στασηεπιστροφη παρασκευη κυριακη bkk 9.55 -1345 και 1430-1815 ath 45 λεπτα στασηθα παρακαλουσα οσοι ενδιαφερονται να ειναι τυπικοι ωστε να μην δημιουργηθει προβλημα(οπως την αλλη φορα με την gulf) με το γραφειο
- Σεβαστείτε τα προσωπικά δεδομένα άλλων χρηστών και μην δημοσιοποιείτε ονόματα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, κ.α στοιχεία τρίτων χωρίς την άδεια τους.- Απαγορεύεται το spamming και η αποστολή μηνυμάτων με μόνο σκοπό τη διαφήμιση προϊόντων, υπηρεσιών, κλπ.
Αυτό πάντως νομίζω έχει ξαναγίνει χωρίς να "τιμωρηθεί" κάποιος σχετικά πρόσφατα. Απλα Ξεκαθάρισε το λίγο Thailandgr να ξέρουμε τι γίνεται με παρόμοιες περιπτώσεις και τι θα πρέπει να κάνουμε
Επίσης ποσταρες ανοιχτά Ονόματα - Διευθύνσεις και τηλέφωνα αυτού του πρακτορείου ΧΩΡΙΣ να εχεις ερθει σε συνεννόηση με κάποιον υπεύθυνο του site μας ( σου εξήγησα για τις τυχόν νομικές συνέπειες που θα ειχε κατι fault με τα ποστ αυτα ) .Ούτε μίλησες και με καποιον του συλλόγου για να χρησιμοποιήσεις το όνομα του συλλόγου για τις τυχόν συνεννοήσεις σου
Μεχρι εδω συμφωνω και επαυξανω θα σου πω οτι "τιμωρηθηκα με αποκλησμο 1 εβδομαδας μεσα στα χριστουγεννα με την αιτιολογια της διαφημησης επειδη προσπαθησα να πληροφορησω τα ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ (550 E) για ΒΚΚ αναρωτιεμαι αν κανενας πηγε φετος με τετοια τιμη κατω, μαλλον οχι ισως να μου εκανα καλα που με "τιμωρισαν " ισως και οχι, τουλαχιστον θα επρεπε να κρατησουν την προσφορα για τα μελη του συλλογου. ενα ειναι σιγουρο οτι κανενας δεν ταξιδεψε η θα ταξιδεψει με 550ε αλλα με αρκετα παραπανω!!
υπο φυσιολογικες συνθηκες,καμια ωρα αναμονης ακομη εχει μεινει...