0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αρκεί οι κανόνες να έχουν αποδέκτες όλους τους συμετέχοντες
υπο φυσιολογικες συνθηκες,καμια ωρα αναμονης ακομη εχει μεινει...
τικ τακ τικ τακ,τα λεπτα κυλουν βασανιστικα...
επιτελους!
Η Ελλάδα βλάπτει την ψυχική υγεία ....σκέψου το ενδεχόμενο να παίζει κάτι που δεν γνωρίζεις
Ευτυχως(η δυστυχως,οπως το βλεπει κανεις) υπαρχουν καποιοι ΚΑΝΟΝΕΣ που πρεπει να τηρουνται στα forum και στον Συλλογο...........αν καποιος παραβει καποιους απ'αυτους πρεπει πρωτα να προειδοποιηθει και αν το ξανακανει,να εχει την αναλογη "τιμωρια"Φιλε Gianni αν ειναι ετσι οπως μας τα λεει ο thailandgr(που απ'οτι βλεπω και απ'την παραθεση του,ετσι πρεπει να ειναι)Παρεβεις καποιον απ'τους Κανονες......αν ηταν η 1η φορα που το εκανες(αν ημουν εγω υπευθυνος)θα σου εστελνα πμ και θα σου εξηγουσα τους λογους γιατι δεν επρεπε να κανεις αυτο που εκανες και εννοειται οτι θα εσβηνα και το ποστ σου.....ειμαι γενικως κατα της "τιμωριας"(εκτος και αν γινεται κατα εξακολουθηση!!!)και νομιζω οτι πολλες "παρεξηγησεις" εδω μεσα μποΡουσαν να λυθουν "εν την γεννεση τους" με 1 ΑΠΛΟ,ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ....................η ενα τηλεφωνημα......η ενα emailΕτσι απλα
Ολα καλα, εξηγηθηκαν ολα (πμ) και δεν υπαρχει προβλημα απο μερους μου.Παρεμπιπτόντως να ενημερωσω οτι η ΤΗΑΙ το εβαλε 615 για το Φλεβαρη που θελω εγω !!!!!
Offer is valid for tickets issued until 05th January 2011 for departures out of Athens from 02st November 10 until 31st March 11 for limited number of seats. Blackout Dates 20-27 December 10.