0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φιλε laki η αληθεια ειναι οτι ΥΠΗΡΞΕ προειδοποίηση , γιατι ξεχασα να πω οτι ο αποκλεισμος εγινε την ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ που ανεβηκε το ιδιο ποστ .Την πρωτη διεγραφη το ποστ και εγινε συσταση απο τον Moderator .Αλλα ο φιλος γιαννης το ξανα εκανε το ποστ αυτουσιο .Αυτα για την ιστορια
και μην μου πείτε ότι δεν υπάρχει lobby εδώ μέσα.Οι κανόνες δεν είναι ίδιοι για όλους όσο και να θέλετε να πιστεύετε μερικοί το αντίθετο.πάντα οι ίδιοι γράφουνε.Τα ξέρουν όλα.Εχουν άποψη για τα πάντα και αλίμονο σε κάποιον που έχει διαφορετική άποψη..Υπάρχει κόσμος που μπαίνει εδώ μέσα να χαλαρώσει.Δεν μιλάω,δεν μιλάω τόσο καιρό αλλα με έχετε φέρει στο αμην μερικοί....Χαλαρώστε και "απολαυστε" την virtual βόλτα σας στην ταυλάνδη..... Όσο για το lobby τον 5 -10 φίλων εδώ μέσα μετά τα περιστατικά που μου έχουν τύχει εδώ μέσα το τελευταίο δίμηνο το μονο που καταφέρατε φίλοι μου είναι να μου το επιβεβαιώσετε.
δεν εχω καμια διαθεση να συνεχισω να μιλαω για το ιδιο θεμα αλλα επειδη βλεπω πως με αυτα που γραφονται σπιλωνεται το ονομα μου θα γραψω αυτο το τελευταιο και δεν ξανασχολουμαι(με το θεμα)γιατι πολυ χρονο εχω σπαταλησει ηδη .ΜΠΑΝΑΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΝΑ ΞΑΝΑΠΟΣΤΑΡΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΧΩΡΙς ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΙς ΥΠΟΛΟΙΠΕς ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ .ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ .Λυπαμαι πραγματικα για την επιθεση που δεχομαι, γιατι το μονο που ηθελα ηταν να βοηθησω. ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ να πιστευω οτι ειστε αξιολογα ατομα εδω μεσα ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.Τ Ε Λ Ο Σ!!!
Παιδια πραγματικα ειναι οπως σας τα γραφω.δεν ξανα ανεφερα το ονομα του συλλογου ολα τα αλλα μπηκαν κανονικα Αν λεω το παραμικρο ψεμα ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙ ΨΕΥΤΗ και αμεσως εγω δηλωνω οτι θα δηλωσω διαγραφη απο το site. δεν μου αρεσει να κανω οτι κοροιδευω .... οπως υπογραφω το ψεμα ποτε δεν ζει για να γερασει
.......ΜΠΑΝΑΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΝΑ ΞΑΝΑΠΟΣΤΑΡΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΧΩΡΙς ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΙς ΥΠΟΛΟΙΠΕς ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ .............
Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ 550 ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ, ΑΓΟΡΑ ΜΕΧΡΙ 31/12 ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΒΕΛΙΞΙΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 31/12 ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 31/3ΕΧΩ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ****** ******* ****ΚΑΙ ***** ΑΓ ΙΩΑΝΝΗΣ K *** 210 ******θα αναφερετε το ονομα μου Γιαννης απο το συλλογο φιλων της ταιλανδης υπαρχει πτηση "απευθειας" για αναχωρησεις απο ath δευτερα πεμπτη σαββατο 14.30-19.25 μπαχρειν και 20.40-7.20bkk μονο 1 ωρα στασηεπιστροφη παρασκευη κυριακη bkk 9.55 -1345 και 1430-1815 ath 45 λεπτα στασηθα παρακαλουσα οσοι ενδιαφερονται να ειναι τυπικοι ωστε να μην δημιουργηθει προβλημα(οπως την αλλη φορα με την gulf) με το γραφειο