Αποστολέας Θέμα: Ενα παράπονο του thux  (Αναγνώστηκε 11292 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος thux

• *
  • Φύλο: Άντρας
  • too weird to live too rare to die
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.13 Firefox 3.6.13
Ενα παράπονο του thux
« στις: Ιανουαρίου 07, 2011, 13:10:20 μμ »
Έχετε ένα νέο προσωπικό μήνυμα από τον thailandgr στο thai.gr.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το παρόν είναι μόνο μια ειδοποίηση. Παρακαλούμε μην απαντάτε σε αυτό το e-mail.

Το μήνυμα που σας στάλθηκε είναι:

Φιλε μου δεν καταλαβες ακομα οτι το βασικο θεμα ειναι οχι τι εγραφε το δευτερο ποστ, που οντως δεν ειχε το ονομα του συλλογο , αλλα ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ Η ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 1ο ΠΟΣΤ ( με χρηση ονοματος του συλλογου)
2ον Συνεχισε στο δευτερο ποστ να αναφερει ονοματα και τηλεφωνα και διευθηνσεις του πρακτορειου .
Στο ερωτημα σου Ναι εχει banαριστει ξανα .
Και το μυνημα σου σβηνεται γιατι ειναι σε λαθος τοπικ και ακυρο

Παράθεση από: thux στις Σήμερα στις 12:45:37

μετα την επικοινωνια με το giannisκ με αλλα μελη του forum παρατηρω την κοντρα με τον tayland gr κ τον giannis στο τελευτ ποστ του tai gr (παραπονο του γιαννη,ποσταρει ,"οτι ο giannis εχει λαθος κ ειναι ψευτηςκ κλειδωσε το θεμα) χθες γιαννισ εκανε δικο του θεμα με απαντηση γιαννισ που μας παρεθεται το μην που ειχε στειλει στον oytopiko κ στην συνεχεια του απαντησε με παραθεση , στο μην ειδα ξεκαθαρα οτι ειχαν διορθωμενο στο σημειο συλλογος φιλων ταιλανδης (ελειπε) κατα συνεπεια ο Γιαννης ειχε δικιο κ ελεγε αληθεια (μην που διεγραφει ,γιατι πλεον δεν το βλεπω) ΤΟ ΜΗΝ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο GIANNIS ΣΤΟΝ OYTOPIKO23/12 Κ ΟΙΔΙΟΣ Ο OYTOPIKOS ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ 23/12.μαλλον ο o tailand gr μου θυμιζει το περιστατικο στα χριστουγεννα (φαινομενο πετρουλα) που ειχε φωτο της (τσοντα) κ το εκαναν γαργαρα οι συντονιστες χωρις αιτιολογια .Απο οτι καταλαβαινω οι adm λογω της εξουσιας που εχουν μπορουν να σηκωνουν οτι θελουν κ να ban οποιον διαφωνει ,ενω οι υπολοιποι τι..? δηλ οι adm πως την εχουν δει  τα αφεντικα του forum κ μπορουν να γραφουν οτι θελλουν κ να αποκλειουν οποιον δεν ειναι με τα νερα τους.ή κ να παραπληροφορουν... τοτε τη forum ειναι
φανταζομαι το μελος giannis εχει φαει ban,θα ψαξω να τον βρω στο  e-mail του
κοιταχτε μαγκες μπορει να το σβησατε αλλα εγω στελνω κ το αρχικο κ την απαντηση σου ,αν θεωρεις οτι ειναι δικαιο να το σβησεις κ να μην το κρινουν τα αλλα μελη του forum τοτε οκ να το ξερουμε να μιλαμε κ στον πληθυντικο ,αλλα εγω θεωρω οτι αν το σβησεις με οποια αιτιολογια κ δεν το αφησεις τοτε κ εγω μπορω να σκεφτω "διαφορα" πραγματα για το συγκ θεμα ακομα οτι μπορει να προβαλεις 'η να προωθεις ............

thux295@

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
Απ: Ενα παράπονο του thux
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 07, 2011, 13:37:32 μμ »
Κυριε αυτόκλητε συνηγορε του giannis ( ή να πω πιο καλα κυριε Γιαννη ? λογω του οτι εχετε τον ιδιο τροπο "παραθεσης" )  υπεπεσες σε ατόπηματα .
Ξαναποσταρες σε λαθος topik ( μεταφερθηκε εδω ) και δημοσιοποίησες προσωπικό μήνυμα που σου έστειλα .
Δεν εχω κανενα προβλημα γιατι οτι γραφω ειναι αληθεια .
Εσυ λοιπον με 1 μηνα στο φορουμ και 3 μηνυματα μπορεις να σκευτεις ο,τι θες  
Παράθεση
σκεφτω "διαφορα" πραγματα για το συγκ θεμα ακομα οτι μπορει να προβαλεις 'η να προωθεις ............

Πραγματικα δεν με ενδιαφερει .
Οπως βλεπεις το μηνυμα σου δεν διαφραφηκε , αλλα αυτο δεν σημαινει οτι εαν παραβιασεις και εσυ τους Κανόνες Συμμετοχής του forum  θα παραμεινεις στο απυροβλητο γιατι εισαι "μαγκας" ( αφου μας αποκαλεις μαγκες )
Παράθεση
κοιταχτε μαγκες μπορει να το σβησατε αλλα εγω στελνω
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 07, 2011, 13:39:50 μμ από thailandgr »
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 07, 2011, 14:10:31 μμ »
Και τι έλεγε το μήνυμα?

Πως βρισκομαι Τάι και δεν μπορώ ν'ασχοληθώ

ε και?

Λοιπόν ψάξε στο προφίλ σου και άμα δεν σου αρέσει το thai.gr πανεύκολα πάτα delete Account

Και ασε μας εμάς με το τεκτονικό μας λόμπι

Αποσυνδεδεμένος thux

• *
  • too weird to live too rare to die
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 07, 2011, 14:53:58 μμ »
Κυριε αυτόκλητε συνηγορε του giannis ( ή να πω πιο καλα κυριε Γιαννη ? λογω του οτι εχετε τον ιδιο τροπο "παραθεσης" )  υπεπεσες σε ατόπηματα .
Ξαναποσταρες σε λαθος topik ( μεταφερθηκε εδω ) και δημοσιοποίησες προσωπικό μήνυμα που σου έστειλα .
Δεν εχω κανενα προβλημα γιατι οτι γραφω ειναι αληθεια .
Εσυ λοιπον με 1 μηνα στο φορουμ και 3 μηνυματα μπορεις να σκευτεις ο,τι θες   
Πραγματικα δεν με ενδιαφερει .
Οπως βλεπεις το μηνυμα σου δεν διαφραφηκε , αλλα αυτο δεν σημαινει οτι εαν παραβιασεις και εσυ τους Κανόνες Συμμετοχής του forum  θα παραμεινεις στο απυροβλητο γιατι εισαι "μαγκας" ( αφου μας αποκαλεις μαγκες )
θα μου αρεσε σε παρακαλω να με λες με το ονομα μου ΘΕΟΔΩΡΟΣ Δ ειμαι 45 ετων και λογο της εργασιασ (ψαρια) μου κανω τουλαχιστον 3 ταξιδια τον χρονο στην ευρητερη  περιοχη  δεν ξερω ποσο ετων εισαι μαλλον μικροτερος μου διοτι κυριε εξουσιαστα  οσοι εχου δυναμη -εξουσια δεν την εχουν για να απειλουν και να τιμωρουν
(εσας αληθεια ποιος σας τιμωρει οταν κανετε λαθος, ξεχασα μαλλον  δεν κανετε)  απο εκει  και περα το μαγκες δεν το νομιζω προσβολη
οσον αφορα το μην του ουτοπικου δεν το εχω  στα χερια μου γιατι δεν μπορω να επικην με το γιαννη το ειδα ομως ξεκαθαρα οτι το μην ηταν διορθομενω και μετα απο λιγο το διαγραψανε
οταν μπορεσω θα το ποσταρω
thux295@

Αποσυνδεδεμένος PaterDemon

• เหมือนกันแต่แตกต่าง
  • Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
  • Firefox 3.6.12 Firefox 3.6.12
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 07, 2011, 16:27:51 μμ »
Και τι έλεγε το μήνυμα?

Πως βρισκομαι Τάι και δεν μπορώ ν'ασχοληθώ

ε και?

Λοιπόν ψάξε στο προφίλ σου και άμα δεν σου αρέσει το thai.gr πανεύκολα πάτα delete Account

Και ασε μας εμάς με το τεκτονικό μας λόμπι
αναμενουμε οδηγιες ξενιτεμενε Ελευθεροτέκτονα...

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 07, 2011, 16:41:08 μμ »
θα μου αρεσε σε παρακαλω να με λες με το ονομα μου ΘΕΟΔΩΡΟΣ Δ ειμαι 45 ετων και λογο της εργασιασ (ψαρια) μου κανω τουλαχιστον 3 ταξιδια τον χρονο στην ευρητερη  περιοχη  δεν ξερω ποσο ετων εισαι μαλλον μικροτερος μου διοτι κυριε εξουσιαστα  οσοι εχου δυναμη -εξουσια δεν την εχουν για να απειλουν και να τιμωρουν
(εσας αληθεια ποιος σας τιμωρει οταν κανετε λαθος, ξεχασα μαλλον  δεν κανετε)  απο εκει  και περα το μαγκες δεν το νομιζω προσβολη
οσον αφορα το μην του ουτοπικου δεν το εχω  στα χερια μου γιατι δεν μπορω να επικην με το γιαννη το ειδα ομως ξεκαθαρα οτι το μην ηταν διορθομενω και μετα απο λιγο το διαγραψανε
οταν μπορεσω θα το ποσταρω

Δηλαδη επιμενεις οτι το μελος giannis δεν ποσταρε διεύθυνση και ονομα και τηλέφωνο του συγκεκριμένου ταξιδιωτικού πρακτορείου ( για την δεύτερη φορά ρωτάω )  ?
Γιατι ο ιδιος λεει οτι αφαιρεσε μονο το ονομα του συλλογου .
Αλλα το προβλημα ειναι τα στοιχεια που ανεφερα
Εγω δεν μιλω εκ μερος του συλλογου αλλα του φορουμ , και ειπα οτι αυτο που εκανε δεν επιτρεπετε .
Με καταλαβες τωρα ?
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

• เหมือนกันแต่แตกต่าง
  • Browser:
  • Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
« Απάντηση #6 στις: Ιανουαρίου 07, 2011, 19:24:15 μμ »
Τελικα μερα που ειναι,εχει αναψει φωτιες ο giannis.Προτεινω λοιπον σαν πολιτισμενος λαος που ειμαστε-μην ξεχναμε οτι δωσαμε τα φωτα του πολιτισμου στους υπολοιπους αγροικους αυτου του πλανητη-να λυθει  αυτη η διαφορα καλοπροαιρετα και με συνεση οπως μονον εμεις ξερουμε να λυνουμε τις διαφορες μας.Να γινει μια συναντηση των αντιμαχομενων μελων σε ουδετερο εδαφος και εκει να ξεκαθαρισει η κατασταση.Παρακαλω τα αντιμαχομενα μελη να μην ξεχασουν τα μαχαιρια τους.Για να υπαρχει δικαιοσυνη,απαγορευονται αυστηρα περιστροφα,καραμπινες και λοιπος συναφης οπλισμος.Ο νικητης κερδιζει ενα γευμα με το giannis σε ταυλανδικο εστιατοριο οπου εκει με το γνωστο γλαφυρο του λογο,θα τον μυησει στα βαθυτερα μυστικα της ταυλανδικης κουλτουρας που με τοσο κοπο,χρονο και εξοδα εχει αποκωδικοποιησει ολα αυτα τα χρονια.

Αποσυνδεδεμένος scubapro

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #7 στις: Ιανουαρίου 07, 2011, 19:35:18 μμ »
Εγώ λέω να σταματήσεις τις ειρωνείες εσύ και οι φίλοι σου γιατί βαρεθήκαμε αυτό το παιχνιδάκι....
Μάθε να σέβεσαι κάποια πράγματα εδώ μέσα...

Αποσυνδεδεμένος dstergio

• Browser:
« Απάντηση #8 στις: Ιανουαρίου 07, 2011, 20:26:43 μμ »
Έχετε ένα νέο προσωπικό μήνυμα από τον thailandgr στο thai.gr.
Παράθεση από: thux στις Σήμερα στις 12:45:37

Είναι ντροπή να δημοσιεύεις προσωπικά μηνύματα.

Αποσυνδεδεμένος Αρίσταρχος

• Super ~ Sonic Jet
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #9 στις: Ιανουαρίου 07, 2011, 22:22:42 μμ »
αναμενουμε οδηγιες ξενιτεμενε Ελευθεροτέκτονα...

Ο τεκτονισμός είναι ξεπερασμένος..Προτιμώ τους Ρόταρυ...Σας μιλάει ο 33 βαθμός του ύπατου συμβουλίου

Ps:Προτείνω η έδρα του συλλόγου να μεταφερθεί στην Αχαρνών  ;D  Ωχ μήπως αποκαλύπτω πολλά και απειληθεί η ζωή μου
Men of vision designed this wonderful machine,men of passion built her.And i hope that it will be said,men of skill and daring flew her

Capt.Adrian Thompson Concorde pilot

........................

Last flight            Heathrow-New York

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #10 στις: Ιανουαρίου 08, 2011, 01:18:42 πμ »
Τελικα μερα που ειναι,εχει αναψει φωτιες ο giannis.Προτεινω λοιπον σαν πολιτισμενος λαος που ειμαστε-μην ξεχναμε οτι δωσαμε τα φωτα του πολιτισμου στους υπολοιπους αγροικους αυτου του πλανητη-να λυθει  αυτη η διαφορα καλοπροαιρετα και με συνεση οπως μονον εμεις ξερουμε να λυνουμε τις διαφορες μας.Να γινει μια συναντηση των αντιμαχομενων μελων σε ουδετερο εδαφος και εκει να ξεκαθαρισει η κατασταση.Παρακαλω τα αντιμαχομενα μελη να μην ξεχασουν τα μαχαιρια τους.Για να υπαρχει δικαιοσυνη,απαγορευονται αυστηρα περιστροφα,καραμπινες και λοιπος συναφης οπλισμος.Ο νικητης κερδιζει ενα γευμα με το giannis σε ταυλανδικο εστιατοριο οπου εκει με το γνωστο γλαφυρο του λογο,θα τον μυησει στα βαθυτερα μυστικα της ταυλανδικης κουλτουρας που με τοσο κοπο,χρονο και εξοδα εχει αποκωδικοποιησει ολα αυτα τα χρονια.

Προτείνω η συνάντηση να γίνει στο δικό μου ρέσταραν στην Pattaya  Και με ένα ιδικό πιάτο σαν αυτό για να τρώνε και να το βουλόσουν.

Uploaded with ImageShack.us
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 08, 2011, 01:22:37 πμ από Doctortilac »

• เหมือนกันแต่แตกต่าง
  • Browser:
  • Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
« Απάντηση #11 στις: Ιανουαρίου 08, 2011, 01:39:27 πμ »
Έχω την εντύπωση   :-\...νομίζω.. :-\  διακρίνω έναν γενικό εκνευρισμό  ::)και μια γενικότερη ανησυχία και τάση προς υπερβολή λεγομένων και γραφομένων  >:( ..η γενικότερη μάλλον πολιτική  κατάσταση που βιώνουμε όλοι,  μας  έχει επηρεάσει πολύ περισσότερο από ότι νομίζουμε   ::)... για όλα  φταίει αυτός,  αυτός ο χοντρός,.... ο Πάγκαλος :P   :P ;D ;D....   
....Θα πρότεινα  ::)επείγοντος  προς όλους μας, :o ταξίδι απρογραμμάτιστο στην Ταϊλάνδη για θεραπεία κατά του στρες…… ;)  :D .... αν επιστρέψατε πρόσφατος από ταξίδι   ;)  :'(....και τα φαινόμενα εξακολουθούν,  ;)  :'(…. μην το σκέπτεσθαι, 8) ξανά φύγετε αμέσως    :D………… εάν δεν το είχατε καν σκεφθεί   ???  :-[ …….να φύγετε, να φύγετε, να πάτε τώρα, τώρα ,τώρα Ταϊλάνδη…..εάν είσθε ήδη εκεί  :o ;)  ....όπως εγώ.. ;) ;D ;D :) ... να μείνετε, και αν είναι δυνατόν να μην ξαναγυρίσετε...  ;D  ;D ..

Τους Χαιρετισμούς μου από το βροχερό σήμερα Σαμούϊ.  ;) :)  :-*
  Όλοι οι Πατριώτες μας εδώ είναι καλά στην υγεία τους  8) ιδιαιτέρως ο Ουτοπικός μας φίλος , ζωγραφίζει   στο νέο στέκι των Ελλήνων του Σαμούϊ το Fi Kitchen & Bar ,... με την επίβλεψη πάντα  :oκαι το άγρυπνο μάτι  ::)του φίλου μας του Jello Biafra  ;) :) :-*   
Εγω και οι φιλοι μου( :D :D :D :D :D :D) σε ζηλευουμε απιστευτα,αλλα επειδη το σαμουι ειναι βροχερο μετριαζεται καπως ο πονος μας.Εμεις εδω ειχαμε λιακαδα και τωρα ξαστερια.
υγ.να περνας καλα!

Αποσυνδεδεμένος lost

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 8.0.552.224 Chrome 8.0.552.224
    • Thailand - Ταϊλάνδη
« Απάντηση #12 στις: Ιανουαρίου 08, 2011, 10:47:09 πμ »
από το να μαλώνετε εδώ μέσα δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε? Δεν γράφεται τίποτα για Ταϊλάνδη για κανένα εκπληκτικό μέρος να διαβάσουμε η τίποτα άλλο πιο ενδιαφέρον!

Αποσυνδεδεμένος zifox

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #13 στις: Ιανουαρίου 08, 2011, 12:37:34 μμ »
Γεια σας
Με αυτο το πανεμορφο σαιτ ασχολουμε παρα πολυ καιρο και ενημερωνομαι απο την πληθωρα των πληροφοριων που παρεχει,
καθως σχεδιαζω να κανω το παρθενκο μου ταξιδι σε αυτην την χωρα που τοσα εχω ακουσει.

Δεν ηθελα να γραψω τι αλλωστε να σας πω, αλλα κρατιεμε εδω και παρα πολυ καιρο με ολα αυτα που συμβαινουν.
Θεωρω απαραδεκτο ενα και μονο ατομο που ακουει στο ονομα "giannis" να κανει το σαιτ ανω κατω απο τον καιρο που μπηκε
και εσεις να καθεστε να τον βλεπετε και να σιωπατε, αυτο δεν ειναι προς τιμην σας και θα επρεπε να ντρεπεστε.
Το τραγικοτερο δε ολων ειναι οτι μερικοι περνετε και το μερος του, αν ειναι δυνατον.
Εχω αφιερωσει παρα πολλες ωρες και εχω κριση να καταλαβω το τι ακριβως γινετε .
Τον ειχατε τιμωρισει με μια εβδομαδα, είδατε κάτι να άλαξε ?
αντιθέτως με την επανείσοδο του ξενινησε με κατι ασχετα τεραστια κατεβατα,
και πρωτοχρωνιατηκα επελεξε να ποσταρει για την Ελλαδαρα,  για το ποσα περνει η Γιαννα Αγγγελοπουλου , κλπ
και σαν να μην εφταναν ολα αυτα , απανταει σε καποιο ποστ του μελους "Ταξιδιωτης" βαζοντας καποια προσβλητικα και απαραδεκτα κατ εμε βιντεο , ευτυχως που ηταν αργα και δεν ειχε πολυ κοσμο μεσα στο σαιτ,  που περιειχαν
και γελειοποιουσαν τον γιο του βασιλια της ταυλανδης , παρατηρωντας οτι δεν τιμωρηθηκε.
Σημερα διαπιστωνω την ξεφτιλα σε ολο της το μεγαλειο,
μενοντας αναυδος βλεποντας (φως φαναρη αλλωστε) οτι ο giannis χρησημοποιουσε και αλλο ονομα....."thux"
και ο πιο κουτος φανταζομαι εδω μεσα να το καταλαβενε, και παρολα αυτα
το μελος "scubapro"  να εξακολουθει να περνει το μερος του, αυτο ειναι αισχος.
Αν θελετε να κρατησετε το φορουμ σε καποια επιπεδα θα πρεπει κατα την ταπεινη μου αποψη να δωσετε βαρος στην ποιοτητα
και να καυτιριασετε χωρις δευτερη κουβεντα οποιονδηποτε παει να το αμαβρωσει .
Σας ευχαριστω.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 08, 2011, 12:46:25 μμ από zifox »

Αποσυνδεδεμένος lost

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 8.0.552.224 Chrome 8.0.552.224
    • Thailand - Ταϊλάνδη
« Απάντηση #14 στις: Ιανουαρίου 08, 2011, 12:45:35 μμ »
Υπάρχουν εκατομμύρια μέρει στην Ταϊλάνδη που δεν τα έχετε αναπτύξει ακόμη ! Και υπάρχουν αλλα τόσα που σίγουρα έχετε πάει και δεν τα έχετε αναπτύξει. Έχει πολύ πιο ενδιαφέρον να καθίσετε και να ασχοληθείτε περισσότερο με τοποθεσίες από το να συναγωνίζεστε για το ποιος έχει δίκιο και ποιος έχει άδικο.