Αποστολέας Θέμα: Ενα παράπονο του thux  (Αναγνώστηκε 11293 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος scubapro

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
Απ: Ενα παράπονο του thux
« Απάντηση #15 στις: Ιανουαρίου 08, 2011, 17:23:07 μμ »
Γεια σας
Με αυτο το πανεμορφο σαιτ ασχολουμε παρα πολυ καιρο και ενημερωνομαι απο την πληθωρα των πληροφοριων που παρεχει,
καθως σχεδιαζω να κανω το παρθενκο μου ταξιδι σε αυτην την χωρα που τοσα εχω ακουσει.
Δεν μου λες ρε "παλικάρι"πως ασχολείσαι πολύ καιρό με το forum αφού γράφτηκες σήμερα??
Eχε τα άντερα να γραφεις με το αληθινό σου nickname.
Θεωρω απαραδεκτο ενα και μονο ατομο που ακουει στο ονομα "giannis" να κανει το σαιτ ανω κατω απο τον καιρο που μπηκε
και εσεις να καθεστε να τον βλεπετε και να σιωπατε, αυτο δεν ειναι προς τιμην σας και θα επρεπε να ντρεπεστε.
Αν θεωρείς τον εαυτό σου καλύτερο από τους admin και τους συντονιστές ανάλαβε εσύ να σε δούμε πως θα τα βγάλεις πέρα με 1700 άτομα εδώ μέσα.Το μαγαζί είναι δικό τους και δεν θα σου δώσουνε αναφορά

βαζοντας καποια προσβλητικα και απαραδεκτα κατ εμε βιντεο , ευτυχως που ηταν αργα και δεν ειχε πολυ κοσμο μεσα στο σαιτ,  που περιειχαν
και γελειοποιουσαν τον γιο του βασιλια της ταυλανδης , παρατηρωντας οτι δεν τιμωρηθηκε.
Το παράδειγμα σου είναι ατυχες.Το βιντεάκι δεν το έφτιαξε ο γιάννης αλλα κάποιοι ταυλανδοί φαντάζομαι. Σάτιρα...αν ξέρεις τι σημαίνει.Μήπως έχεις κάποια συγγένεια με τον Πρέκα?? Α ρε λαζόπουλος και αρβυλα που σου χρειάζεται...
Σημερα διαπιστωνω την ξεφτιλα σε ολο της το μεγαλειο,
μενοντας αναυδος βλεποντας (φως φαναρη αλλωστε) οτι ο giannis χρησημοποιουσε και αλλο ονομα....."thux"
Για κοιτάξου λίγο στον καθρέφτη  γιατι και εσύ άλλο ονομα χρησημοποιείς κύριε graphic designer

και ο πιο κουτος φανταζομαι εδω μεσα να το καταλαβενε, και παρολα αυτα
το μελος "scubapro"  να εξακολουθει να περνει το μερος του, αυτο ειναι αισχος.
Αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις τα πόστ μου και τα ευχαριστώ που έχω δώσει σε απόψεις των άλλων
θα καταλάβενες οτι είμουν και είμαι αντίθετος σε ότι γράφεται και δεν έχει να κάνει με την Ται συμπεριλαμβανομένου
αυτα που έγραφε ο Γιάννης τα οποία ήταν κουραστικά και ασχετα με το φόρουμ

Δεν περνώ το μέρος κανενός και δε με ενδιαφέρει κανεις από εδώ μέσα.Τους φίλους μου δεν τους διαλέγω μπροστά σε μια οθόνη Αίσχος είναι αυτό που κανεις εσύ και οι όμοιοι σου εδώ μέσα με το να τον κοροϊδεύεις,να τον ειρωνεύεσαι και να σπιλώνεις το όνομα του με σχόλια ηλίθια και βιντεάκια από το youtube με κλάματα μωρού,με τον κούρκουλο και όλες τις άλλες βλακείες που εγγραφες κατά καιρούς.
θα ήταν πιο έντιμο να στείλεις ένα μήνυμα σε ένα συντονιστή,να του εκφράσεις τα παράπονα σου για το γιάννη και να τον αφήσεις να το χειριστεί όπως πρέπει

Και επειδή εσύ το ζήτησες με τον τρόπο σου πάρε και το παρακάτω μήνυμα που μου εστάλη(ξέρεις εσύ)για να καταλάβουν και οι υπόλοιποι ότι η επίθεση που δέχτηκε ήταν οργανωμένη

PM Tas67 ...........

διαγραφή λογω παραβιασης κανονισμων
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 09, 2011, 04:33:41 πμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος PaterDemon

• เหมือนกันแต่แตกต่าง
  • Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
  • Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
« Απάντηση #16 στις: Ιανουαρίου 08, 2011, 17:51:45 μμ »
Δεν μου λες ρε "παλικάρι"πως ασχολείσαι πολύ καιρό με το forum αφού γράφτηκες σήμερα??
Eχε τα άντερα να γραφεις με το αληθινό σου nickname.Αν θεωρείς τον εαυτό σου καλύτερο από τους admin και τους συντονιστές ανάλαβε εσύ να σε δούμε πως θα τα βγάλεις πέρα με 1700 άτομα εδώ μέσα.Το μαγαζί είναι δικό τους και δεν θα σου δώσουνε αναφορά
Το παράδειγμα σου είναι ατυχες.Το βιντεάκι δεν το έφτιαξε ο γιάννης αλλα κάποιοι ταυλανδοί φαντάζομαι. Σάτιρα...αν ξέρεις τι σημαίνει.Μήπως έχεις κάποια συγγένεια με τον Πρέκα?? Α ρε λαζόπουλος και αρβυλα που σου χρειάζεται...Για κοιτάξου λίγο στον καθρέφτη  γιατι και εσύ άλλο ονομα χρησημοποιείς κύριε graphic designer
Αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις τα πόστ μου και τα ευχαριστώ που έχω δώσει σε απόψεις των άλλων
θα καταλάβενες οτι είμουν και είμαι αντίθετος σε ότι γράφεται και δεν έχει να κάνει με την Ται συμπεριλαμβανομένου
αυτα που έγραφε ο Γιάννης τα οποία ήταν κουραστικά και ασχετα με το φόρουμ

Δεν περνώ το μέρος κανενός και δε με ενδιαφέρει κανεις από εδώ μέσα.Τους φίλους μου δεν τους διαλέγω μπροστά σε μια οθόνη Αίσχος είναι αυτό που κανεις εσύ και οι όμοιοι σου εδώ μέσα με το να τον κοροϊδεύεις,να τον ειρωνεύεσαι και να σπιλώνεις το όνομα του με σχόλια ηλίθια και βιντεάκια από το youtube με κλάματα μωρού,με τον κούρκουλο και όλες τις άλλες βλακείες που εγγραφες κατά καιρούς.
θα ήταν πιο έντιμο να στείλεις ένα μήνυμα σε ένα συντονιστή,να του εκφράσεις τα παράπονα σου για το γιάννη και να τον αφήσεις να το χειριστεί όπως πρέπει

Και επειδή εσύ το ζήτησες με τον τρόπο σου πάρε και το παρακάτω μήνυμα που μου εστάλη(ξέρεις εσύ)για να καταλάβουν και οι υπόλοιποι ότι η επίθεση που δέχτηκε ήταν οργανωμένη

ΠΜ Tas67........

διαγραφή λογω παραβιασης κανονισμων

μαλλον εχεις μπερδευτει λιγο

« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 09, 2011, 04:35:49 πμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος dimfo

• **
  • ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΑΚΟΥ ΒΛΕΠΕ ΔΙΑΒΑΖ
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.13 Firefox 3.6.13
« Απάντηση #17 στις: Ιανουαρίου 08, 2011, 22:32:16 μμ »
το είπαμε και σε άλλο post τέρμα φτάνει

Αποσυνδεδεμένος thux

• *
  • too weird to live too rare to die
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #18 στις: Ιανουαρίου 13, 2011, 13:45:58 μμ »
zimfo φαντασια μου πλανευτρα εισαι η πιο μεγαλη ψευτρα (αφιερωμενο....),η φαντασια σου ειναι μεγαλυτερη απο του Μινχαουζεν.
Μαλλον ,απο τι βλεπω κ απο τον scuba,οτι υπαρχει προιστορια
Τη δευτερα θα μαι κατω 15 ημερ για δουλειες....oytopike αν τα καταφερω θα περασω απο το μαγαζι,  αν θες στειλε διευθυνση
να τα πουμε απο κοντα κ να δοκιμασω τα εδεσματα σου

thux295@

Αποσυνδεδεμένος dimfo

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #19 στις: Ιανουαρίου 13, 2011, 14:50:55 μμ »
thux dimfo με λένε πατριώτη και αυτά που λες δεν μου καίγεται καρφί
δεν γνωρίζω κανέναν προσωπικά από το forum το τελευταίο διάστημα έχετε μπει μερική
 και το έχετε κάνει άνω κάτω αντί να καθόσαστε και να ανοίξετε τα ματια σας
 αρχινάτε την λεζάντα 
εδώ και ένα χρόνο που είμαι στο forum  μονο διαβάζω και γράφω λίγα
και ας είμαι 10 χρονια στην thailand
αλλα το ξέχασα είσαι ένας έλληνας ξερόλας που εxής την απάντηση για όλα
 τι να μου πεις εσύ θα σου πω εγώ

άντε γεια
πατριωτη

Αποσυνδεδεμένος thux

• *
  • too weird to live too rare to die
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #20 στις: Ιανουαρίου 13, 2011, 23:13:02 μμ »
thux dimfo με λένε πατριώτη και αυτά που λες δεν μου καίγεται καρφί
δεν γνωρίζω κανέναν προσωπικά από το forum το τελευταίο διάστημα έχετε μπει μερική
 και το έχετε κάνει άνω κάτω αντί να καθόσαστε και να ανοίξετε τα ματια σας
 αρχινάτε την λεζάντα  
εδώ και ένα χρόνο που είμαι στο forum  μονο διαβάζω και γράφω λίγα
και ας είμαι 10 χρονια στην thailand
αλλα το ξέχασα είσαι ένας έλληνας ξερόλας που εxής την απάντηση για όλα
 τι να μου πεις εσύ θα σου πω εγώ

άντε γεια
πατριωτη

dimfo δεν ελεγα για σενα ,αλλα για τον zifox, τωρα αν ειμαι ξερολας ή οχι τουλ ξερω ορθογραφια
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 14, 2011, 04:47:48 πμ από Oytopikos »
thux295@

Αποσυνδεδεμένος dimfo

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #21 στις: Ιανουαρίου 14, 2011, 20:44:00 μμ »
για να περνάς καλά στα forum άκου  βλέπε διάβαζε και μην γραφεις πολλά για πράγματα που δεν ξέρεις
συνεχίζεις την λεζάντα αντί να στήλης προσωπικό μήνυμα στον thailandgr
 το ανεβάζεις  στο forum κε σταματα να γραφής γιατί το forum είναι για πληροφορίες για την thailand  και όχι για τα προσωπικά σου