0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
σκεφτω "διαφορα" πραγματα για το συγκ θεμα ακομα οτι μπορει να προβαλεις 'η να προωθεις ............
κοιταχτε μαγκες μπορει να το σβησατε αλλα εγω στελνω
Κυριε αυτόκλητε συνηγορε του giannis ( ή να πω πιο καλα κυριε Γιαννη ? λογω του οτι εχετε τον ιδιο τροπο "παραθεσης" ) υπεπεσες σε ατόπηματα .Ξαναποσταρες σε λαθος topik ( μεταφερθηκε εδω ) και δημοσιοποίησες προσωπικό μήνυμα που σου έστειλα .Δεν εχω κανενα προβλημα γιατι οτι γραφω ειναι αληθεια . Εσυ λοιπον με 1 μηνα στο φορουμ και 3 μηνυματα μπορεις να σκευτεις ο,τι θες Πραγματικα δεν με ενδιαφερει .Οπως βλεπεις το μηνυμα σου δεν διαφραφηκε , αλλα αυτο δεν σημαινει οτι εαν παραβιασεις και εσυ τους Κανόνες Συμμετοχής του forum θα παραμεινεις στο απυροβλητο γιατι εισαι "μαγκας" ( αφου μας αποκαλεις μαγκες )
Και τι έλεγε το μήνυμα?Πως βρισκομαι Τάι και δεν μπορώ ν'ασχοληθώε και?Λοιπόν ψάξε στο προφίλ σου και άμα δεν σου αρέσει το thai.gr πανεύκολα πάτα delete AccountΚαι ασε μας εμάς με το τεκτονικό μας λόμπι
θα μου αρεσε σε παρακαλω να με λες με το ονομα μου ΘΕΟΔΩΡΟΣ Δ ειμαι 45 ετων και λογο της εργασιασ (ψαρια) μου κανω τουλαχιστον 3 ταξιδια τον χρονο στην ευρητερη περιοχη δεν ξερω ποσο ετων εισαι μαλλον μικροτερος μου διοτι κυριε εξουσιαστα οσοι εχου δυναμη -εξουσια δεν την εχουν για να απειλουν και να τιμωρουν(εσας αληθεια ποιος σας τιμωρει οταν κανετε λαθος, ξεχασα μαλλον δεν κανετε) απο εκει και περα το μαγκες δεν το νομιζω προσβολη οσον αφορα το μην του ουτοπικου δεν το εχω στα χερια μου γιατι δεν μπορω να επικην με το γιαννη το ειδα ομως ξεκαθαρα οτι το μην ηταν διορθομενω και μετα απο λιγο το διαγραψανε οταν μπορεσω θα το ποσταρω
Έχετε ένα νέο προσωπικό μήνυμα από τον thailandgr στο thai.gr.Παράθεση από: thux στις Σήμερα στις 12:45:37
αναμενουμε οδηγιες ξενιτεμενε Ελευθεροτέκτονα...
Τελικα μερα που ειναι,εχει αναψει φωτιες ο giannis.Προτεινω λοιπον σαν πολιτισμενος λαος που ειμαστε-μην ξεχναμε οτι δωσαμε τα φωτα του πολιτισμου στους υπολοιπους αγροικους αυτου του πλανητη-να λυθει αυτη η διαφορα καλοπροαιρετα και με συνεση οπως μονον εμεις ξερουμε να λυνουμε τις διαφορες μας.Να γινει μια συναντηση των αντιμαχομενων μελων σε ουδετερο εδαφος και εκει να ξεκαθαρισει η κατασταση.Παρακαλω τα αντιμαχομενα μελη να μην ξεχασουν τα μαχαιρια τους.Για να υπαρχει δικαιοσυνη,απαγορευονται αυστηρα περιστροφα,καραμπινες και λοιπος συναφης οπλισμος.Ο νικητης κερδιζει ενα γευμα με το giannis σε ταυλανδικο εστιατοριο οπου εκει με το γνωστο γλαφυρο του λογο,θα τον μυησει στα βαθυτερα μυστικα της ταυλανδικης κουλτουρας που με τοσο κοπο,χρονο και εξοδα εχει αποκωδικοποιησει ολα αυτα τα χρονια.
Έχω την εντύπωση ...νομίζω.. διακρίνω έναν γενικό εκνευρισμό ::)και μια γενικότερη ανησυχία και τάση προς υπερβολή λεγομένων και γραφομένων ..η γενικότερη μάλλον πολιτική κατάσταση που βιώνουμε όλοι, μας έχει επηρεάσει πολύ περισσότερο από ότι νομίζουμε ... για όλα φταίει αυτός, αυτός ο χοντρός,.... ο Πάγκαλος .... ....Θα πρότεινα ::)επείγοντος προς όλους μας, ταξίδι απρογραμμάτιστο στην Ταϊλάνδη για θεραπεία κατά του στρες…… .... αν επιστρέψατε πρόσφατος από ταξίδι ....και τα φαινόμενα εξακολουθούν, …. μην το σκέπτεσθαι, ξανά φύγετε αμέσως ………… εάν δεν το είχατε καν σκεφθεί …….να φύγετε, να φύγετε, να πάτε τώρα, τώρα ,τώρα Ταϊλάνδη…..εάν είσθε ήδη εκεί ....όπως εγώ.. ... να μείνετε, και αν είναι δυνατόν να μην ξαναγυρίσετε... .. Τους Χαιρετισμούς μου από το βροχερό σήμερα Σαμούϊ. Όλοι οι Πατριώτες μας εδώ είναι καλά στην υγεία τους ιδιαιτέρως ο Ουτοπικός μας φίλος , ζωγραφίζει στο νέο στέκι των Ελλήνων του Σαμούϊ το Fi Kitchen & Bar ,... με την επίβλεψη πάντα :oκαι το άγρυπνο μάτι ::)του φίλου μας του Jello Biafra