Αποστολέας Θέμα: Προσοχή! Είναι σημαντικό. Ταϊλάνδη. Να κάνω το μεγάλο βήμα ή όχι?  (Αναγνώστηκε 33965 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Πάνος henry rollins

• *
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.6.13 Firefox 3.6.13
Σαν νέος συμφορουμίτης θα προσπαθήσω να είμαι προσεκτικός. Ελπίζω και ο τίτλος να πληροί τους κανόνες.

Έχοντας ζήσει ένα σεβαστό διάστημα στην Καλιφόρνια των '90s, τα πράγματα ήρθαν έτσι ώστε να μην έχω άλλη λύση πλέον από το να αφήσω ξανά την Ελλάδα.
Την πρώτη φορά του αντίστοιχου εγχειρήματος δεν ήμουν στην δεινή οικονομική θέση που βρίσκομαι τώρα. Είχα πάει στην Αμερική αλλά όχι από ανάγκη.
Ωστόσο η Ταϊλάνδη δεν είναι τυχαία επιλογή. Από πέρισυ που είχα έρθει σε επαφή με κάποιον συμφορουμίτη από το Udon Thani, είχα αποκομίσει σημαντικές πληροφορίες οι οποίες όλο και πιο πολύ με έφερναν κοντύτερα στην χώρα αυτή. Η επαφή μου με Ασιάτες γενικότερα είτε στην Καλιφόρνια είτε στο Λονδίνο, οφείλω να ομολογήσω πως ήταν θετικότατη όσον αφορά την κουλτούρα και την ευγένεια αυτών των ανθρώπων. Ακόμα και αυτή καθ' αυτή η απλότητα τους με εντυπωσίασε. Άλλους όχι τόσο αλλά εμένα πλειστάκις.
Ψάχνοντας, ο κόσμος μου μιλούσε ολοένα και περισσότερο για αυτή την συγκεκριμένη Ασιατική χώρα παρά για τις υπόλοιπες πέριξ. Η Ιαπωνία ερχόταν δεύτερη.

Η ερώτηση μου είναι απλή:

Να τολμήσω να κάνω το μεγάλο βήμα; Ή να συνεχίσω το ψάξιμο στην αγορά εργασίας της Ελλάδος, της Κύπρου ή κάποιας άλλης χώρας?

Πριν μου δώσετε την σημαντική για εμένα συμβουλή σας όπως γράφω και στον τίτλο, θα ήθελα να έχετε υπόψη σας τα εξής:

1) Γεννήθηκα το 1967. 
2) Μιλώ και γράφω πολύ καλά τα Αμερικάνικα ασχέτως αν δεν διαθέτω κάποιο σχετικό πτυχίο (αυτό το αναφέρω για τυχόν διδασκαλία της γλώσσης σε low level courses).
3) Ερασιτέχνης μουσικός (κιθάρα - φωνή) σε ροκ συγκροτήματα στην Ελλάδα και κυρίως στην Καλιφόρνια σε σύγχρονες μπάντες.
Να τονίσω εδώ πως δίδαξα ηλεκτρική κιθάρα σε αρχάριους για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Δεν διαθέτω κάποιο σχετικό πτυχίο που να πιστοποιεί τα παραπάνω. Δεν είμαι Τζαζίστας ή κλασικός βιρτουόζος. Παρόλα αυτά, για τα είδη της μουσικής που παίζω θεωρώ πως είμαι καλός σαν φωνή και επαρκέστατος σαν κιθάρα. Στο παρελθόν έχω κάνει συνεργασία με τον Μάνο ξυδού και έχω εμφανιστεί τηλεοπτικώς σε mega και alpha.
4) DJ επίσης (σε μπαράκια - clubs της Μύκονου & των Αθηνών) ειδικότερα στο ραδιόφωνο για 15 χρόνια με εκπομπές και στον Rock fm συν τοις άλλοις.
5) Έχω πτυχίο Αθηναϊκής σχολής κινηματογράφου τριών ετών με ειδίκευση στον ήχο. Εξού και η πείρα μου ως ηχολήπτης ραδιοφώνου και ως μοντέρ audio.
6) Εργάστηκα σε τουριστικές επιχειρήσεις, σε συνέδρια, εκθέσεις, logistics κ.α. Υπάρχει ξεχωριστή εμπειρία πέρα από την μουσική. Ολίγον τι πολυπράγμων θα αποτολμούσα να πω.

Όλα αυτά δεν τα αναφέρω για να εκτεθώ ποικιλοτρόπως. Πιστεύω πως τα έγραψα αναλυτικά και με τέτοιον τρόπο ώστε να υπάρχει ένα σαφές στίγμα πάνω στο οποίο οι καλοδεχούμενοι συμφορουμίτες να είναι σε θέση να κάνουν μια κριθείσα εκτίμηση όσο το δυνατόν πιο πραγματιστική.

Οφείλω βέβαια να αναφέρω πως πέρα από το μετ'επιστροφής εισιτήριο το παρόν οικονομικό μου υπόβαθρο, επιτρέπει να μείνω στην Ταϊλάνδη μετά βίας για μισό χρόνο αμισθί. Αυτό αποτελεί τον μεγαλύτερο προβληματισμό μου στο εν λόγω διάβημα.

Υπογράφει ένας «φίλος» που δεν έχει βρεθεί στην Ταϊλάνδη. Κι όμως την αισθάνεται κοντά του διότι την έχει μελετήσει οικειοθελώς.

Ελπίζω αγαπητοί μου να μην σας ζάλισα καθ' οιονδήποτε τρόπο. Εκτιμώ εκ των προτέρων την όποια γνώμη σας. Την επιζητώ. Γνωρίζω πως είμαι «δύσκολη περίπτωση» τουλάχιστον κατά μια έννοια. Και ξέρω πως η καλή μου, πάντα αισιόδοξη, διάθεση ίσως να μην αρκεί.

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • Φύλο: Άντρας
  • สมน้ำหน้า
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
    • Thailand
Απ: Προσοχή! Είναι σημαντικό. Ταϊλάνδη. Να κάνω το μεγάλο βήμα ή όχι?
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 31, 2011, 06:12:17 πμ »
Διάβασα προσεχτικά το κείμενο σου.

Νομίζω όμως ότι την απάντηση που ψάνεις δεν μπορεί να στην δώσει κανείς από δω μέσα.

Την απάντηση θα πρέπει να στην δώσει ο ίδιος σου ο εαυτός.

Και αυτό θα γίνει μετά από την επίσκεψη σου στην χώρα.

Χωρίς να έχω τον απαραίτητο χρόνο για να αναλύσω τις σκέψεις μου,αλλά βάζοντας μερικές επικεφαλίδες θα έλεγα τα εξής.

Άλλο πράγμα διακοπές και άλλο εργασία στην Ταϊλάνδη.

Είναι τελείως διαφορετικό το να κάνεις μια επιχείρηση και τελείως διαφορετικό να είσαι υπάλληλος στην Ταϊλάνδη.

Αν είχες ένα εισόδημα από Ελλάδα , θα σε προέτρεπα να το τολμήσεις.

Η Ταϊλάνδη και οι νόμοι της δεν είναι εύκολη για τον ξένο εργαζόμενο  ...

Αν λοιπόν μπορείς έλα,κάτσε,ζήσε,ψάξε και αποφάσισε.

Αποσυνδεδεμένος zografos

• LIFE IS A JOURNEY...BRING AN OPEN MIND!!
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 31, 2011, 06:42:48 πμ »
Σαν νέος συμφορουμίτης θα προσπαθήσω να είμαι προσεκτικός. Ελπίζω και ο τίτλος να πληροί τους κανόνες.

Έχοντας ζήσει ένα σεβαστό διάστημα στην Καλιφόρνια των '90s, τα πράγματα ήρθαν έτσι ώστε να μην έχω άλλη λύση πλέον από το να αφήσω ξανά την Ελλάδα.
Την πρώτη φορά του αντίστοιχου εγχειρήματος δεν ήμουν στην δεινή οικονομική θέση που βρίσκομαι τώρα. Είχα πάει στην Αμερική αλλά όχι από ανάγκη.
Ωστόσο η Ταϊλάνδη δεν είναι τυχαία επιλογή. Από πέρισυ που είχα έρθει σε επαφή με κάποιον συμφορουμίτη από το Udon Thani, είχα αποκομίσει σημαντικές πληροφορίες οι οποίες όλο και πιο πολύ με έφερναν κοντύτερα στην χώρα αυτή. Η επαφή μου με Ασιάτες γενικότερα είτε στην Καλιφόρνια είτε στο Λονδίνο, οφείλω να ομολογήσω πως ήταν θετικότατη όσον αφορά την κουλτούρα και την ευγένεια αυτών των ανθρώπων. Ακόμα και αυτή καθ' αυτή η απλότητα τους με εντυπωσίασε. Άλλους όχι τόσο αλλά εμένα πλειστάκις.
Ψάχνοντας, ο κόσμος μου μιλούσε ολοένα και περισσότερο για αυτή την συγκεκριμένη Ασιατική χώρα παρά για τις υπόλοιπες πέριξ. Η Ιαπωνία ερχόταν δεύτερη.

Να τολμήσω να κάνω το μεγάλο βήμα; Ή να συνεχίσω το ψάξιμο στην αγορά εργασίας της Ελλάδος, της Κύπρου ή κάποιας άλλης χώρας?

Πριν μου δώσετε την σημαντική για εμένα συμβουλή σας όπως γράφω και στον τίτλο, θα ήθελα να έχετε υπόψη σας τα εξής:

1) Γεννήθηκα το 1967. 
2) Μιλώ και γράφω πολύ καλά τα Αμερικάνικα ασχέτως αν δεν διαθέτω κάποιο σχετικό πτυχίο (αυτό το αναφέρω για τυχόν διδασκαλία της γλώσσης σε low level courses).
3) Ερασιτέχνης μουσικός (κιθάρα - φωνή) σε ροκ συγκροτήματα στην Ελλάδα και κυρίως στην Καλιφόρνια σε σύγχρονες μπάντες.
Να τονίσω εδώ πως δίδαξα ηλεκτρική κιθάρα σε αρχάριους για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Δεν διαθέτω κάποιο σχετικό πτυχίο που να πιστοποιεί τα παραπάνω. Δεν είμαι Τζαζίστας ή κλασικός βιρτουόζος. Παρόλα αυτά, για τα είδη της μουσικής που παίζω θεωρώ πως είμαι καλός σαν φωνή και επαρκέστατος σαν κιθάρα. Στο παρελθόν έχω κάνει συνεργασία με τον Μάνο ξυδού και έχω εμφανιστεί τηλεοπτικώς σε mega και alpha.
4) DJ επίσης (σε μπαράκια - clubs της Μύκονου & των Αθηνών) ειδικότερα στο ραδιόφωνο για 15 χρόνια με εκπομπές και στον Rock fm συν τοις άλλοις.
5) Έχω πτυχίο Αθηναϊκής σχολής κινηματογράφου τριών ετών με ειδίκευση στον ήχο. Εξού και η πείρα μου ως ηχολήπτης ραδιοφώνου και ως μοντέρ audio.
6) Εργάστηκα σε τουριστικές επιχειρήσεις, σε συνέδρια, εκθέσεις, logistics κ.α. Υπάρχει ξεχωριστή εμπειρία πέρα από την μουσική. Ολίγον τι πολυπράγμων θα αποτολμούσα να πω.

Όλα αυτά δεν τα αναφέρω για να εκτεθώ ποικιλοτρόπως. Πιστεύω πως τα έγραψα αναλυτικά και με τέτοιον τρόπο ώστε να υπάρχει ένα σαφές στίγμα πάνω στο οποίο οι καλοδεχούμενοι συμφορουμίτες να είναι σε θέση να κάνουν μια κριθείσα εκτίμηση όσο το δυνατόν πιο πραγματιστική.

Οφείλω βέβαια να αναφέρω πως πέρα από το μετ'επιστροφής εισιτήριο το παρόν οικονομικό μου υπόβαθρο, επιτρέπει να μείνω στην Ταϊλάνδη μετά βίας για μισό χρόνο αμισθί. Αυτό αποτελεί τον μεγαλύτερο προβληματισμό μου στο εν λόγω διάβημα.

Υπογράφει ένας «φίλος» που δεν έχει βρεθεί στην Ταϊλάνδη. Κι όμως την αισθάνεται κοντά του διότι την έχει μελετήσει οικειοθελώς.

Ελπίζω αγαπητοί μου να μην σας ζάλισα καθ' οιονδήποτε τρόπο. Εκτιμώ εκ των προτέρων την όποια γνώμη σας. Την επιζητώ. Γνωρίζω πως είμαι «δύσκολη περίπτωση» τουλάχιστον κατά μια έννοια. Και ξέρω πως η καλή μου, πάντα αισιόδοξη, διάθεση ίσως να μην αρκεί.
To μηνυμα σου,αποδυκνυει συγκροτημενης σκεψης ανθρωπο,κι'εγω ομως θα συμφωνησω με τα γραφωμενα  του ουτοπικου <<βιωσε πρωτα αν μπορεις...>>
IT'S NOT WHERE YOU ARE FROM,IT'S WHERE YOU ARE AT...

Αποσυνδεδεμένος phohm phuy

• Happiness is the absence of fear and greed
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 31, 2011, 09:22:03 πμ »
ισως  ειναι  πιο  ευκολα   σε  καμποτζη  (σιγουρα)  και  λαος  για  να  διδαξεις  αγγλικα (και  δε  κοιταν και  πτυχια),  και  ινδονησια  ψαξου  (οι  μεγαλες  πολεις  ειναι   πολυ   "απελευθερωμενες"   παρα  την  πλειοψηφεια   των   μουσουλμανων,  η  καμποτζη  θα  χει  τρελη  αναπτυξη  την επομενη  δεκαετια
still you may find a gem amongst them

Αποσυνδεδεμένος halfway inn

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • IT'S A NICE DAY TODAY IN THAILAND.....KEEP SMILING
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 31, 2011, 10:51:22 πμ »

1) Γεννήθηκα το 1967. 

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΥΤΟΠΙΚΟΣ: ΕΛΑ, ΖΗΣΕ, ΔΕΣ, ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ. Παύλος, από το UDON THANI.
วันนี้เป็นวันที่ดีในเมืองไทย ..... ยิ้มแย้มแจ่มใส
It's a nice day today in Thailand....keep smiling

"PG THAI AGENT"

Αποσυνδεδεμένος dimitrisdtc

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.12 Firefox 3.6.12
« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 31, 2011, 12:40:18 μμ »
Καλησπέρα φιλε...συνολικά είμαι στην ταϊλάνδη 5 χρονια..μένω και δουλεύω εδώ...κατά καιρούς έκανα ΟΛΕΣ τις δουλειές που θα μπορούσε να κάνει κανεις εδώ ως farang-ξένος..
διαβάζοντας προσεχτικά τα προσόντα σου και σκεφτόμενος τι θα μπορούσες να κανεις ,πρέπει να σου πω ότι....μάλλον δεν υπάρχει πιθανότητα να βρείς κάτι σταθερό που να σου επιτρέψει να μείνεις εδώ.

-αγγλικά πλέον δε διδάσκεις πουθενά χωρίς πτυχίο..υπάρχουν βεβαια και τα ιδιαιτερα αλλα είναι πολύ δύσκολο να βρείς με τον ανταγωνισμό που υπάρχει, ασε pού οι ται είναι διάσημοι για το ότι ξεκινάνε ιδιαίτερο και μετά το αναβάλλουν συνεχεια η το παρατάνε σύντομα.Ψίχουλα θα βγάλεις απ αυτά.

- μετά μπορείς να παίξεις κομπάρσος σε ταινίες..όπως δεκάδες άλλοι που απλά βγάζουν κάνα χαρτζιλίκι, άντε 50 -100 euro το μηνα αν είναι τυχεροί...ελάχιστες οι πιθανότητες να πιάσεις την καλή μέσο  τις βιομηχανίας του..θεάματος

- μπορείς να πάρεις σβάρνα τα μπαράκια -κλαμπάκια και να προτείνεις να παίζεις μουσική..όμως..λίγο δύσκολο.ακόμα κι aη σε πάρουν .πληρώνουν λίγο..άντε θα ναι για κάνα απογευματάκι τι βδομαδα , όχι κάθε μέρα..και δε θα βγάλεις τίποτε κι από κει

-ως dj ..xm...πρέπει να είσαι πολύ τυχερός να πετύχεις ακριβώς αυτό "τομαγαζι" που απευθύνεται σε τουρίστες και που ξέμεινε από dj..όμως αμφιβάλλω πολύ , άσε που κι αυτό δε μου φαίνεται σταθερή εργασία.Πάντως αυτό το προσόν κάτι λέει, μπορείς να ψαχτείς

-ως ηχολήπτης , μοντέρ κλπ..για ευνόητους λόγους όλα τα ται συνεργεία δουλεύουν μονο με ται..πως θα συνεννοείσαι χωρίς ταϊλανδικά?, οι τεχνικοί τηλεόρασης κλπ δε μιλάνε αγγλικά..δύσκολο κι aυτό.

-όσο για όλες τις μεγάλες εταιρείες που τις τρέχουν ξένοι..συνήθωςαπασχολουν εξειδικευμεν προσωπικό, σε επαγγέλματα που επιτρέπεται, με πολύ υψηλούς μισθούς κλπ-υπάρχουν βεβαια και εξαιρέσεις αλλα αυτός είναι ο κανόνας-  den eχεις προσόντα τα τυπικά ενοοώ να δουλέψεις εκεί.

Αυτό που μένεις είναι να αρχίσεις κάτι απ το μηδέν .px.na προσπαθήσεις να γίνεις dive master..δεν ξέρω όμως αν σου πάει..και πλέον η εκπαίδευση είναι πολύ ακριβή, άσε πόu τουρισμός πέφτει και μετά τα λεφτά pou tha βγάζεις δεν θα είναι και πολλά αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση

opote μπορείς να ρθείς αν θες εδώ να κόψεις κίνηση ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ...μάλλον θα ξοδέψεις τα χρηματικά σου αποθέματα και μετά θα γυρίσεις πίσω.....βεβαια μερικές φορες οι τολμηροί, θαρραλέοι κι όσοι θέλουν κάτι πολύ δικαιώνονται αλλα εδώ μιλάμε απλά τη γλώσσα τις λογικής.

• *
  • Browser:
« Απάντηση #6 στις: Ιανουαρίου 31, 2011, 13:42:03 μμ »
Είναι πολύ ενδιαφέροντα αυτά που διαβάζω. Σταθμίζω με προσοχή ότι μου γράφετε.

Αποσυνδεδεμένος phohm phuy

• Happiness is the absence of fear and greed
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #7 στις: Ιανουαρίου 31, 2011, 15:40:42 μμ »
ξεχασα  και  βιετναμ  (εχει  και  παιδια στο  φορουμ  που  γραφουν)   φιλλιπινες    μαλαισια   και   γιατι  οχι  οι  δυτικοποιημενες   πολεις-κρατη    σιγκαπουρη   και  χονγκ  κονγκ     οπου   με  τα  μουσικα  σου  προσοντα   θα  εχεις  καλυτερη  τυχη   και  καλυτερες  απολαβες       εφοσον  δεν  εχεις  μακροχρονια  σχεση  με  ταυλανδεζα  μη  "κολλας"  με  τη  ταυλανδη μπορεις   να  εισαι  πιο  ευελικτος,  ολη  η  νοτιοανατολικη  ασια  ειναι υπεροχη   και  καθε  χωρα  της  ξεχωριστη
still you may find a gem amongst them

• *
  • Browser:
« Απάντηση #8 στις: Ιανουαρίου 31, 2011, 17:45:50 μμ »
Σε όλα αυτά βέβαια, δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ανασταλτικό ρόλο η ηλικία μου.

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #9 στις: Ιανουαρίου 31, 2011, 18:20:44 μμ »
καλησπερα και καλως ηρθες νομιζω οτι τα παιδια πιο πανω σου εδωσαν να καταλαβεις οτι τουλαχιστον για την ταιλανδη η λεξη δουλεια απο εναν ξενο ειναι κατι δυσκολο.θα σου προτεινα περαν του οπως ειπαν τα παιδια να κατεβεις και να δεις,να κοιταξεις και τους νομους τοσο για μια επιχειρηση απο ξενο οσο και το ποια επαγγελματα επιτρεπονται απο εναν ξενο.νομιζω εδω μεσα υπαρχουν ολα για να τα διαβασεις.

βεβαια ειμαι τις αποψης οτι αν οντως θελεις κατι πολυ παιρνεις το ρισκο,βαζεις το κεφαλι κατω και τα καταφερνεις αλλα εδω ολοι μιλαμε απο θεμα λογικης και παντα κανουμε τον δικηγορο του διαβολου που λεμε απλα και μονο για να μην δειξουμε οτι κατι ειναι ευκολο.πρεπει να συνυπολογισεις πολλους παραγοντες.
σιγουρα εχεις αρκετη πειρα σε πολλα και οσο για την ηλικια αυτο ειναι κατι που για εμενα δεν παιζει ρολο αν εννοεις οτι εχεις τις δυναμεις να ξεκινησεις κατι απο την αρχη.

νομιζω οτι πρωτα πρεπει να κατεβεις κατω και να δεις μονος σου τι παιζει.πολυ σωστα ο παραπανω φιλος ειπε να κοιταξεις και μερη που αρχιζουν τωρα να αναπτυσονται εκει ισως οι ευκαιριες σου ειναι πολλαπλασιες απο οτι στην ταιλανδη.

οτι και να αποφασισεις δεν εχουμε παρα να σου πουμε καλη επιτυχια και αν χρειαστεις κατι εδω ειμαστε για να ρωτησεις

• *
  • Browser:
« Απάντηση #10 στις: Ιανουαρίου 31, 2011, 19:28:29 μμ »
Καλώς σας βρήκα λοιπόν και ευχαριστώ για τα καλά λόγια!

Πάντως για επιχείρηση δεν υπάρχει το απαραίτητο bugdet. Η μόνη περίπτωση από αυτά που καταλαβαίνω είναι δάσκαλος Αγγλικών στην επαρχία όπου μου είπαν πως λόγω ανάγκης καμιά φορά το πτυχίο (που ούτως ή άλλως δεν διαθέτω) παίζει μικρότερο ρόλο από ότι στις μεγάλες πόλεις. Θα προσκομίσω βεβαίως και τα απαραίτητα έγγραφα και συστάσεις που αποδυκνείουν πως ήμουν τόσα χρόνια στην Αμερική.
Μια άλλη σκέψη που έκανα είναι πως ίσως αποδειχθεί θετικό το ότι μιλάω τα Αμερικάνικα σαν native.
Αυτό με βοήθησε πάρα πολύ στο εξωτερικό ακόμα και σε χώρες εκτός Usa αλλά κυρίως εκεί.
Με το ραδιόφωνο δεν ξέρω τι παίζει.
Αν υπάρχει κάποιος αγγλόφωνος σταθμός κλπ.
Για τον άλλον φίλο που μίλησε περί θαλασσίων σπορ, έχω δυο windsurf αλλά και πάλι δεν ξέρω...
Εξάλλου έχω αποστασιοποιηθεί αρκετά χρόνια από το αντικείμενο. Βέβαια αυτά δεν ξεχνιούνται. Είναι σαν το ποδήλατο. Με ένα refresh ξαναβρίσκω την φόρμα μου στο άψε σβήσε όποτε χρειαστεί!
Αν πάρω την μεγάλη απόφαση θα προτιμούσα για αρχή να βρω κάτι στην Bangkok μα όπως λέει και η παροιμία...στην αναβροχιά καλό είναι και το χαλάζι.
Ίδωμεν.

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #11 στις: Ιανουαρίου 31, 2011, 20:31:42 μμ »
απο οτι ξερω παντως τα λεφτα του δασκαλου δεν ειναι τετοια που να σου παρεχουν ανετη διαμονη

Αποσυνδεδεμένος zografos

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #12 στις: Ιανουαρίου 31, 2011, 20:41:56 μμ »
απο οτι ξερω παντως τα λεφτα του δασκαλου δεν ειναι τετοια που να σου παρεχουν ανετη διαμονη
Ο διευθυντης καποιου σχολειου στο ΠΕΤΣΑΜΠΟΥΡΙ με 25 χρονια στη 'πλατη του' παιρνει σημερα 60.000 μπαχτ...

Αποσυνδεδεμένος spyros007

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Safari 5.0.1 Safari 5.0.1
« Απάντηση #13 στις: Ιανουαρίου 31, 2011, 21:16:28 μμ »
Ο διευθυντης καποιου σχολειου στο ΠΕΤΣΑΜΠΟΥΡΙ με 25 χρονια στη 'πλατη του' παιρνει σημερα 60.000 μπαχτ...
Eίσαι σίγουρος? 60.000, δηλαδή, 1418.61 Ε με σημερινές τιμές?!

Αποσυνδεδεμένος zografos

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #14 στις: Ιανουαρίου 31, 2011, 21:27:06 μμ »
Να του ζητησω 'κοπια' τη μισθοδοσια???? γιατι να πει ψεματα?? εχει και 3 παιδια,μπορει να εχει και επιδομα ξερω'γω...