0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
λέω η αγγελία των 60.000 είναι μία ... οι πιο πολλές παίζουν στο 30ράκι που για μέσα στην BKK δε φτάνει ούτε για "σομ ταμ"... (ο πασατέμπος είναι ακριβός εδώ... )
Πιστεψε με,γενικοτερα θα λυπηθουν πολλοι μολις βρω και ποσταρο δηλωση,που διαβασα του προεδρου της εθνικης τραπεζας της Ταιλανδης που αισιοδοξει πως μεχρι το 2019 το κατα κεφαλη εισοδημα θα φτασει τα 10.000 U.S DOLLARS παρακαλω...(300.000 μπαχτ σημερινα λεφτα!!)
ρε σου BESTATHENS1972 να μην χάνουμε και τι μπάλα!! e όχι και δε φτάνουν 30000 baht στη mpangkok ούτε για πασατέμπο!!! εδώ με τόσα , δηλαδή 750 euro ζει πόλους κόσμος στην ελλάδα!! 5000 baht για μια χαρά διαμέρισμα-με λίγο παραπάνω έχεις πισινα10000 baht για φαγητό βαριά βαριά olo to mina -m αυτό το ποσο "τρος" αρκετά συχνά σε καλά εστιατόρια και sunexeia σε κανονικά 2000 άντε για εισιτήριακαι περισσεύουν και 13000 για βιβλία ,ταξίδια, taxi καμια φορα,ποτά κλπΤώρα αν θες να πληρώνεις γυναίκες, και να πίνεις σε bar μπύρες κάθε μέρα σα νερόφιδα..η να παίρνεις ταξί συνεχώς..η να μένεις σε σπίτι μεγάλο με κυριλέ πισινα eee όχι δε φτάνουν!!!Δηλαδή όλοι οι ΤΑΙΛΑΝΔΟΙ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ "ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ" 10.000 -20000 BAHT ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ..ΠΩΣ ΖΟΥΝΕ?ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!!
Άποψή σου και άποψη μου αλλώστε εγώ μια χαρά τα περνάω με 30000 στην επαρχία... όσο για το σπουδαγμένος Ταϊλανδός μην το φωνάζεις πολύ γιατί όσοι έχουν γνώση από Ταϊλανδικό Εκπαιδευτικό Σύστημα ακόμα θα γελάνε... Όπως όλοι μας σχεδόν ξέρουμε τα "Πανεπιστήμια" στην Ταϊλάνδη είναι αμέτρητα αλλά τα σοβαρά Πανεπιστήμια ζήτημα να είναι 3...